VRIJ TECHNISCH INSTITUUT DENDERMONDE

Association sans but lucratif


Dénomination : VRIJ TECHNISCH INSTITUUT DENDERMONDE
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 408.614.577

Publication

02/01/2014
ÿþVon behou aan h Betgis Staatst

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

M0D22

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de ak - - r " riffie

Ondememingsnr : 0408.614.577

Benaming

(voluit) : Vrij Technisch Instituut Dendermonde

(verkort):

Rechtsvorm : VZW

Zetel : E. Van Winckellaan 6, 9200 Dendermonde

Onderwerp akte : ONTSLAG

Uittreksel uit de vergadering van 25 november 2013

Met algemeenheid van stemmen heeft de algemene vergadering het ontslag aanvaard van de heer Perremans Guido, wonende te 1840 Londerzeel, Sint-Jozefstraat 35.

Guido Van Lysebettens

Bestuurder - Secretaris

1

9001162

Op de laatste bit, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

20/12/2011
ÿþ(verkort, :

Rechtsvorm : VZW

Zetel : E. Van Winckellaan 6, 9200 Dendermonde

Onderwerp akte : BENOEMING

Uittreksel uit de vergadering van 28 november 2011.

Met algemeenheid van stemmen heeft de Algemene Vergadering beslist eerwaarde heer De Craene Paul, wonende Frans Van Schoorstraat 12 te 9200 Dendermonde, te aanvaarden als lid van de Algemene Vergadering en als lid van de Raad van Bestuur.

Guido Van Lysebettens

Bestuurder - Secretaris

DENDERMONDE Griffie

PMD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

IE F?~i 6Yàt. idI~

0 8. 12, 2011

*11191095



Ondernemingsnr : 0408.614.577

Benaming

(voluit) : Vrij Technisch Instituut Dendermonde







Annexes du Mdiiiteur bèlgë

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzi; van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

15/07/2011
ÿþMOD 2.2

: 0408.614.577

Genezniau

;~" cl~i i : Vrij Technisch Instituut Dendermonde

ec; ,is r' VZW

r:a~U E. Van Winckellaan 6, 9200 Dendermonde

akte : ONTSLAG

Uittreksel uit de vergadering van 16 mei 2011

Met algemeenheid van stemmen heeft de algemene vergadering het ontslag aanvaard van de heer Cooreman Roger, wonende te 9800 Deinze, Tolpoortstraat 1 bus 3.

Guido Van Lysebettens

Bestuurder - Secretaris

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

VAN KOC'P}-RANGt`L

I 111111111 A MI I I qll Illllill

*11108918*

- 5 JUL 2011

DEN3pe;Zi".."I'ryr~~~~; ~

.~.

00 de laatste blz. van Luik B vermeiden recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende nalens hetzij van de aersat,oIn_en', bevoege de verensgkno stichting ^'crganisme ten aanzien van rieden te verteencezerdl,en

VerS0 : Naam en handtekening

03/07/2015
ÿþ M0D 2,2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

2 JUNI 2015

AFDELING De:IMMONDE

lEINllI1IlI luila ii~~ii

*15095272*

u

ia

Ondememingsnr : 0408.614.577

Benaming

(voluit) : Vrij Technisch Instituut Dendermonde

(verkort) :

Rechtsvorm ; VZW

Zetel : E. Van Winckellaan 6, 9200 Dendermonde

Onderwerp akte : WIJZIGING STATUTEN

Uittreksel uit de vergadering van 18 mei 2015

Bij beslissing van de Algemene Vergadering van de vereniging zonder winstoogmerk " Vrij Technisch Instituut Dendermonde" van 18 mei 2015, geldig samengeroepen en beschikkend over de nodige aantallen inzake aanwezigheid en meerderheid, werden de statuten van die vereniging, die in de bijlagen van he Belgisch Staatsblad van 20 januari 1923 werden gepubliceerd, overeenkomstig artikel 8 van de wet van 27 juni 1921 betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk, zoals gewijzigd bij wet van 2 mei 2002 gewijzigd als volgt:

Titel 1: Naam, zetel, doel en duur

Art 1  De vereniging wordt genoemd: " Vrij Technisch Instituut Dendermonde" en heeft haar zetel in de lokalen van het Vrij Technisch Instituut (VTI), E. Van Winckellaan 6 te 9200 Dendermonde, gerechtelijk arrondissement Ocst-Vlaanderen.

Art 2  De vereniging heeft tot doel het organiseren van vrij christelijk geïnspireerd technisch secundair onderwijs, beroepssecundair onderwijs en deeltijds beroepssecundair onderwijs en het ter beschikking stellen aan dit onderwijs van roerende en onroerende goederen.

Art 3  De vereniging is voor onbepaalde duur opgericht, Zij kan ten alle tijde worden ontbonden.

Titel 2: Leden: toetreding, uittreding en verplichtingen

Art 4  Het aantal leden is onbeperkt maar moet ten minste vier bedragen,

Art 5  De Algemene Vergadering beslist zonder beroep op voordracht van de Raad van Bestuur, over de toetreding van nieuwe leden. Tenminste de helft van de leden moet zijn woonplaats hebben in de stad Dendermonde en de aangrenzende gemeenten.

Art 6  Elk lid is vrij zich uit de vereniging terug te trekken mits het schriftelijk zijn ontslag bij de voorzitter van de Raad van Bestuur indient. De uitsluiting of schorsing van een lid kan worden uitgesproken door een beslissing van de Algemene Vergadering genomen met een meerderheid van twee derden van de stemmen. Het lidmaatschap eindigt van rechtswege op de eerste dag van de maand waarin het de leeftijd van 80 jaar bereikt.

Art 7  De leden zijn niet tot een bijdrage verplicht. Zij hebben geen persoonlijke verplichtingen uit hoofde van de verplichtingen van de vereniging,

Titel 3: Raad van Bestuur en dagelijks bestuur

Art 8  De vereniging wordt bestuurd door een Raad van Bestuur samengesteld uit tenminste drie leden door de Algemene Vergadering benoemd onder de leden. Hun mandaat eindigt bij het verstrijken van de termijn, overlijden, ontslag of afzetting. Het lidmaatschap eindigt van rechtswege op de eerste dag van de maand waarin het !id van de Raad van Bestuur de leeftijd van 75 jaar bereikt. De bestuurders worden benoemd voor een termijn van zes jaar, waarbij om de drie jaar de helft van de mandaten wordt hernieuwd. Opvolging na overlijden, ontslag of afzetting gebeurt voor de duur van het mandaat van de voorganger. Art 9- De Raad van Bestuur verkiest onder zijn leden een voorzitter en een ondervoorzitter voor een termijn van zes jaar, Deze mandaten zijn verlengbaar. De directeur van het VTI wordt uitgenodigd om de vergaderingen van de Raad van Bestuur met raadgevende stem bij te wonen en neemt de functie van secretaris waar, behalve wanneer de vergadering aangelegenheden betreft die zijn persoon of functie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

MOD 2.2

Luik B - Vervolg

aangaan; in dat geval neemt een lid van de Raad van Bestuur het secretariaat waar, ln geval van afwezigheid of verhindering van de directeur wordt hij vervangen door de adjunct-directeur.

Art10- De Raad van Bestuur vergadert na bijeenroeping door de voorzitter of een derde van het aantal bestuurders. Hij mag slechts uitspraak doen indien de meerderheid van de leden aanwezig is, Zijn beslissingen worden getroffen bij volstrekte meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen, is de stem van de voorzitter of van zijn plaatsvervanger, beslissend. De beslissingen worden opgenomen in een genummerd proces-verbaal, ondertekend door de voorzitter, de secretaris en een bestuurder en in een bijzonder register ingeschreven. De uittreksels die men ervan moet geven heizij in rechte hetzij elders, worden getekend door de secretaris,

Art 11- De Raad bestuurt de vereniging en vertegenwoordigt die bij alle gerechtelijke en

buitengerechtelijke handelingen. Hij treedt op, als eiser of verweerder, in aile rechtsgedingen en beslist over het al of niet aanwenden van rechtsmiddelen. Hij is bevoegd voor alle handelingen, zonder uitzondering, van bestuur en van beschikking, met inbegrip van het vervreemden, zelfs om niet.

Art 12  Het verkopen, ruilen of vervreemden van onroerende goederen evenals het sluiten van alle leningen met of zonder waarborg zal alleen mogen gebeuren na beslissing van de Raad van Bestuur. Art 13  De Raad van Bestuur kan het dagelijks bestuur van de vereniging opdragen aan de directeur van het VTI, die alleen handelt of gezamenlijk met de voorzitter, volgens de delegatieregeling door de Raad van Bestuur vastgesteld.

Art 14 - De Raad van Bestuur kan de vertegenwoordiging van de vereniging opdragen aan de voorzitter enfof de secretaris of aan een of meerdere bestuurders.

Art 15 - De vertegenwoordiging in rechte van de vereniging hetzij als eiser, hetzij als verweerder, gebeurt door de Raad van Bestuur in de persoon van de voorzitter en de secretaris.

Titel 4: Algemene Vergadering

Art 16 - De Algemene Vergadering is bevoegd voor de aangelegenheden vermeld in artikel 4 van de wet van 27 juni 1921, zoals gewijzigd door de wet van 2 mei 2002.

Art 17  Elk jaar worden twee Algemene Vergaderingen gehouden: één in de loop van het eerste semester, één In de loop van het tweede semester. Een Buitengewone Algemene Vergadering kan worden gehouden na beslissing van de Raad van Bestuur of wanneer tenminste een vijfde van de leden dit aanvraagt. Elke vergadering wordt gehouden op dag, uur en plaats aangeduid in de oproepingsbrief. Al de leden moeten ertoe uitgenodigd worden.

Art 18  Alle leden worden tenminste acht dagen voor de Algemene Vergadering opgeroepen door de Raad van Bestuur. De oproepingsbrief, ondertekend door de voorzitter of door twee bestuurders en de secretaris van de Raad van Bestuur, bevat de agenda van de vergadering. Elk voorstel, ondertekend door tenminste

een twintigste van de leden wordt aan de agenda toegevoegd.

Art 19 - De vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de Raad van Bestuur of bij diens afwezigheid door de ondervoorzitter. De directeur van het VT1 wordt uitgenodigd om de vergaderingen van de Algemene Vergadering met raadgevende stem bij te wonen en neemt de functie van secretaris waar. In geval van afwezigheid of verhindering van de directeur wordt hij vervangen door de adjunct-directeur, Art 20 - De leden kunnen zich op de Algemene Vergadering laten vertegenwoordigen door een ander lid dat daartoe schriftelijk gevolmachtigd is. Een lid kan hoogstens voor één ander lid volmachtdrager zijn. Art 21 - In de Algemene Vergadering heeft ieder lid stemrecht en worden de besluiten genomen bij meerderheid van stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden, behalve in de gevallen bedoeld in artikel 8 van de wet van 27 juni 1921, zoals gewijzigd door de wet van 2 mei 2002.

Art 22  De beslissingen van de Algemene Vergadering worden opgenomen in een proces-verbaal ondertekend door de voorzitter en de secretaris. De in rechte of elders voor te leggen uittreksels worden getekend door de secretaris.

Titel 5: Begrotingen en rekeningen

Art 23 -- Elk jaar in de loop van het eerste semester legt de Raad van Bestuur de rekening van het afgelopen dienstjaar en in het tweede semester de begroting van het komende dienstjaar ter goedkeuring voor aan de Algemene Vergadering evenals de aanpassingen aan het budget van het lopende dienstjaar. Titel 6: Ontbinding en vereffening

Art 24  In geval van vrijwillige ontbinding duidt de Algemene Vergadering één of twee vereffenaars aan en bepaalt hun bevoegdheid.

Art 25  ln geval van ontbinding wordt het netto overblijvend vermogen na het vereffenen van de schulden en het aanzuiveren van de lasten toevertrouwd aan een vrije vereniging met christelijk karakter waarvan het maatschappelijk doel het meest het doel van de huidige vereniging benadert. Voor het geval dat, omwillevan om het even welke reden, de toepassing van bovenstaande regeling onmogelijk is, wordt het bovenvermeld vermogen toegekend aan de christelijk geinspireerde scholen gevestigd in de stad Dendermonde.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Moo 2.2

Luik B - Vervolg

De Algemene Vergadering van 18 mei 2015 besliste ook dat volgende personen worden benoemd als

bestuurden

1.De Smet Albert, geboren op 06/03/1955 en wonende te 9200 Dendermonde, Leeuwerikenlaan 21,

voorzitter

2.Baeck Karel, geboren op 28/04/1941 en wonende te 9255 Buggenhout, Vitsstraat 93

3.Boelaert Filip, geboren op 03/07/1973 en wonende te 9220 Hamme, Durmestraat 11, ondervoorzitter

4.Portael Cindy, geboren op 18/12/1973 en wonende te 9220 Hamme, Lippeveld 22

5.De Mey Joris, geboren op 02102/1942 en wonende te 9230 Wetteren, Voorheide 6

6.De Craene Paul, geboren op 01/12/1950 en wonende te 9200 Dendermonde, Frans Van Schoorstraat 12

7.Dirk Abbeloos, geboren op 20/04/1967 en wonende te 9200 Dendermonde, Korte Dijkstraat 71

8.Verwaeren Hendrik, geboren op 30/07/1953 en wonende te 9200 Dendermonde, Rijkelstraat 68

9.Van Lysebettens Guido, geboren op 13/07/1957 en wonende te 9200 Dendermonde, Sint-Ursulastraat 8,

secretaris

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

G. Van Lysebettens - Bestuurder - Secretaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
VRIJ TECHNISCH INSTITUUT DENDERMONDE

Adresse
E. VAN WINCKELLAAN 6 9200 DENDERMONDE

Code postal : 9200
Localité : DENDERMONDE
Commune : DENDERMONDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande