VRIJMOED ADVOCATEN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VRIJMOED ADVOCATEN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 840.828.167

Publication

04/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 14.03.2014, NGL 31.03.2014 14080-0412-011
10/05/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 16.03.2013, NGL 30.04.2013 13113-0025-011
03/01/2013
ÿþ Mod Word 11.1

,ffl In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

111I i 30 1378* 11 II

NEERGELEGD

2 0 DEC, 2012

RECHTBAN VAN

KOOPHANDCEIENT

Ondernemingsnr : 0840.828.167

Benaming

(voluit) : VRIJMOED ADVOCATEN

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Zuidmoerstraat 63 te 9900 EEKLO

(volledig adres)

Onderwerp akte : verplaatsing maatschappelijke zetel

Op de bijzondere algemene vergadering van 19 december 2012, gehouden op de maatschappelijke zetel, werd met éénparigheid van stemmen beslist om de maatschappelijke zetel te verplaatsen van de Zuidmoerstraat 63 te 9900 Eeklo naar de Grote Baan 163 te 9920 Lovendegem en dit vanaf 1 januari 2013.

David Vrijmoed

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

20/02/2012
ÿþ Motl Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ItIjjt1!!1,1.11[111.11J1111

b(

E St

ÿ i Fa 2012

REC ~.-, b .£ti K. VAN

i:OOPHAGtlffte7'E GENT

Ondernemingsnr : 0840.828.167

Benaming

(voluit) : Vrijmoed Advocaten

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Zuidmoerstraat 63 - 9900 Eeklo

(volledig adres)

Onderwerp akte : Quasi-inbreng : neerlegging stukken

Er werd neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel:

Bijzonder verslag van de zaakvoerder

- Verslag van de bedrijfsrevisor

Opgemaakt te Eeklo op 30/12/2011

Vrijmoed David

Zaakvoerder

Staatsblad - 20/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

cLà et

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

17/11/2011
ÿþmod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- iu lin li U ilII 1111111 V

behouden ~3oa5*

aan het

Belgisch

Staatsblad







NEERGELEGD

- 4 NOV. 2011

RECH 1-dàtfié VAN

KOOPHANDEL TE GENT

C.J

Ondememingsnr : Ô ® 1j 1. b

Benaming : VRIJMOED ADVOCATEN

(voluit)

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Zuidmoerstraat 63

9900 Eeklo

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Filip Boone, te Eeklo, de dato 03/1112011 blijkt dat een vennootschap werd opgericht met volgende kenmerken :

. Oprichters

Meester VRIJMOED David Christiaan Anna Maria, ongehuwd en verklarende geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd, geboren te Eeklo op vier december negentienhonderdachtenzeventig, wonende te 9900 Eeklo, Zuidmoerstraat 63.

De oprichter heeft zijn inbreng volstort ten belope van twee/derden.

Naam :

De vennootschap is van burgerlijke aard en neemt de rechtsvorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam VRIJMOED ADVOCATEN.

Deze naam moet steeds worden voorafgegaan of gevolgd door de woorden "burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid".

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9900 Eeklo, Zuidmoerstraat 63.

Doel

De vennootschap heeft tot doel: het uitoefenen van het beroep van advocaat, hetzij alleen, hetzij met anderen, en alle aanverwante activiteiten, mandaten en functies, die verenigbaar zijn met het statuut van advocaat zoals het optreden als scheidsrechter, bemiddelaar, gerechtelijk mandataris, . bestuurder, vereffenaar en curator, het uitoefenen van gerechtelijke opdrachten, het geven van cursussen, seminaries en voordrachten en het publiceren van artikels en boeken, met uitsluiting van

iedere handelsactiviteit. Deze opsomming is overigens niet beperkend, doch enkel aanwijzend.

Ert ; De vennootschap heeft tot doel de uitoefening van aile opdrachten en het stellen van alle handelingen in binnenland en in buitenland die verenigbaar zijn met het beroep van advocaat zoals dit in België en binnen de Europese Unie omschreven is.

Zij mag ondermeer, en zonder dat de navolgende opsomming beperkend is, alle industriële, financiële, burgerlijke, roerende of onroerende activiteiten uitoefenen die in verband staan met haar doel of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden. De vennootschap kan haar geldmiddelen beleggen in roerende en onroerende goederen, mag roerende en onroerende goederen aankopen, bouwen, verbouwen, huren en verhuren zonder dat dit een handelsactiviteit mag uitmaken.

De vennootschap kan hetzij alleen, hetzij in samenwerking met anderen, rechtstreeks of onrechtstreeks, voor eigen rekening of voor rekening van derden, elke roerende, onroerende, financiële of diverse verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt met de uitoefening van het beroep of die zou kunnen bijdragen tot de verdere ontwikkeling ervan.

" De vennootschap mag met inachtneming van de ter zake geldende reglementaire bepalingen, zo in België als in het buitenland, samenwerken met andere advocaten, advocatenkantoren of advocatenassociaties of belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze, in alle vennootschappen, » ondernemingen, ,.economische samenwerkingsverbanden,. Europese

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

motl 2.1

economische samenwerkingsverbanden of een ander samenwerkingsverband, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap kan verder alle hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/of administratie.

De vennootschap kan verder alle handelingen verrichten welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel of welke van aard zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken, zonder dat dergelijke handelingen echter een handelsactiviteit mogen uitmaken.

De vennootschap zal haar doel op alle plaatsen, zowel in België als in het buitenland mogen nastreven, op alle wijzen en volgens de modaliteiten die haar het best geschikt voorkomen, mits eerbiediging van de regels eigen aan de uitoefening van het beroep van advocaat en van de deontologie en de reglementen van de Raad van de Orde der Advocaten, alsook deze van de Orde van de Vlaamse Balies.

Kapitaal :

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00). Het is verdeeld in honderdzesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde, allen onderschreven door de heer Vrijmoed David.

Volstort zijnde ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00)

Deze inbreng in geld, te weten het bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00) werd gedeponeerd op een bijzondere bankrekening geopend bij Centea NV op naam van de vennootschap in oprichting onder nummer 860-1148385-81.

Jaarvergadering

De jaarvergadering wordt gehouden op de eerste zaterdag van februari om 14 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de daarop volgende werkdag gehouden.

Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijk of rechtspersonen, al dan niet vennoten, die worden benoemd door de algemene vergadering. De zaakvoerder moet een advocaat zijn opgenomen op het tableau van de Orde van Advocaten.

Hun aantal en de duur van hun opdracht wordt bepaald door de algemene vergadering. Zolang de algemene vergadering evenwel niet in de vacature voorziet, blijven de zaakvoerders waarvan de opdracht is verstreken, in functie.

Aile zaakvoerders kunnen te allen tijde worden ontslagen door de algemene vergadering beslissend met een gewone meerderheid.

De statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij tevens vennoot is.

De zaakvoerder mag op elk ogenblik aftreden. Nochtans is hij verplicht zijn opdracht verder te vervullen, totdat redelijker wijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

Bevoegdheden van de zaakvoerder

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap.

Hij is bevoegd alle daden te stellen die niet uitdrukkelijk door de wet of door de statuten aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

De zaakvoerder kan aan een lasthebber, zelfs indien deze geen vennoot is, bevoegdheden voor bijzondere en bepaalde aangelegenheden opdragen.

Vergoed innen

De opdracht van zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering.

Vertenen woord iginq

De vennootschap wordt in al haar handelingen, met inbegrip van de vertegenwoordiging in rechte, rechtsgeldig vertegenwoordigd door de zaakvoerder of, in geval er meerdere zaakvoerders zijn, door elk afzonderlijk optredende zaakvoerder, die desgevallend geen bewijs van een voorafgaand besluit van de zaakvoerder tegenover derden moeten leveren.

Een zaakvoerder is niet persoonlijk verbonden door de verbintenissen van de vennootschap, maar hij is verantwoordelijk voor de uitvoering van zijn opdracht en aansprakelijk voor de bestuursfouten overeenkomstig het gemeen recht en de vennootschappenwet.

De vennootschap wordt eveneens geldig vertegenwoordigd door een lasthebber, binnen de perken van zijn mandaat.

Boekjaar

Het boekjaar begint op een oktober van elk jaar en eindigt op dertig september van het daaropvolgende jaar.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

or-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 2.1

Winstverdeling

Jaarlijks wordt van de netto-winst vermeld in de jaarrekening een bedrag van vijf ten honderd voorafgenomen tot vorming van een wettelijke reserve; deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer het reservefonds één tiende van het geplaatst kapitaal bereikt.

Op voorstel van de zaakvoerder beslist de algemene vergadering jaarlijks bij gewonen meerderheid van de uitgebracht stemmen over de bestemming van het saldo van de netto-winst.

Verdeling van het na vereffening overblijvende saldo

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet terugbetaald bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

Overgangsbepalingen :

1. Eerste algemene vergadering - eerste boekjaar.

Het eerste boekjaar neemt zijn aanvang vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de

oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en zal worden afgesloten

op 30 september 2012

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in de maand februari van het jaar 2013.

2. Bekrachtiging verbintenissen.

De comparant verklaart dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 01/10/2011. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschappen rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van Wetboek van Vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd;

3. Benoeming zaakvoerder.

a) wordt als zaakvoerder benoemd :

Meester VRIJMOED David Christiaan Anna Maria, voornoemd, die deze benoeming aanvaardt.

b) Hij wordt benoemd voor de duur van de vennootschap.

c) De zaakvoerder zal zijn mandaat onbezoldigd uitoefenen, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

4. Commissaris

De vergadering stelt vast dat de vennootschap niet onderworpen is aan de verplichting één of meer

commissarissen aan te stellen, daar zij de bij de wet gestelde criteria niet overschreden heeft.

Zij gaat bijgevolg niet over tot de aanstelling van een commissaris.

5. Volmacht :

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zakenkantoor Jan Noë, te 9960 Assenede, Boekhoutedorp 29 en haar aangestelden, met het recht alleen op te treden en met recht van in de plaatsstelling, teneinde al het nodige of nuttige te doen met het oog op de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de ondernemingsloketten, de fiscale administraties (onder meer BTW), de Registratiecommissie en de sociaalrechtelijke instellingen en met het oog op alle latere wijzigingen aan en eventuele schrappingen van deze inschrijvingen.

Voor eensluidend uittreksel

Filip Boone

Geassocieerd Notaris

Te Eeklo

03/1112011

Terzelfdertijd neergelegd:

- Uitgifte van de akte ;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voors

behouden

aan het Belgisch Staatsblad

08/05/2017 : ME. - JAARREKENING 30.09.2016, GGK 04.02.2017, NGL 28.04.2017 17110-0412-016

Coordonnées
VRIJMOED ADVOCATEN

Adresse
DE GROTE BAAN 163 9920 LOVENDEGEM

Code postal : 9920
Localité : LOVENDEGEM
Commune : LOVENDEGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande