VROMAN NATHALIE LOGOPEDIE

Société en commandite simple


Dénomination : VROMAN NATHALIE LOGOPEDIE
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 847.478.607

Publication

16/10/2014
ÿþII I*111411 9111111111111

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RIFrIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

07 OKT, 2014

AFDELING DENDERMONDE

Griffie

Mad Word 11.1

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

.... ..... ^ -------------- -

Ondernemingsnr : 0847.478.607

Benaming

(voluit) VROMAN NATHALIE LOGOPEDIE

(verkort) :

Rechtsvorm: Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel: Edixvelde 107, 9320 Aalst

(volledig adres)

Onderwerp akte: Adreswijziging maatschappelijke zetel

De zaakvoerder beslist om de maatschappelijke zetel te verplaatsen van Edixvelde 107 te 9320 Aalst naar de Klein Brusseistreat 6 te '1670 Heikruis en dit met ingang venef 1 september 2014.

(Get.) Vromen Nathalie

De beherend vennoot

--

B1jIngen-birliettre1giselfStà3itàbhil---1-6710721114 - Annexes du Moniteur belge

06/12/2013
ÿþ" ~

i

i

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

iii IllII HI W H

*13183017*

Vc i

beha

aal

Belt

Stam

i



Y

( tttt lt tiLLjt-t t l C,l'lt-( VAN KOOPHANDEL

2 6 NOV, 2013

DENDERMr4"!':~

Griffie

Ondernemingsnr : 847478607

Benaming

(voluit) : VROMAN NATHALIE LOGOPEDIE

(verkort)

Rechtsvorm : COMM V

Zetel : EDIXVELDE 107 9320 NIEUWERKERKEN

(volledig adres)

Onderwerp akte : DOELSWIJZIGING

Op de buitengewone algemene vergadering van 22 november 2013 werd met éénparigheid van stemmen beslist om het doel als volgt uit te breiden:

De vennootschap kan zowel in België als in het buitenland, alle roerende en onroerende, handels- en financiële zaken verrichten die van aard zijn om haar maatschappelijk doel te verwezenlijken, uit te breiden of te vergemakkelijken, en in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met alle gelijkaardige of verbandhoudende doelen. Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen die eenzelfde gelijkaardig doel nastreven. De deelneming kan op eender welke manier gebeuren, Zij mag alle zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel. De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen, die hetzelfde, een soortgelijk of samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar: onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren, of de afzet van haar producten kunnen. vergemakkelijken.

Deze deelneming kan geschieden daar inschrijving op of overname van aandelen, inbreng, fusie,: opslorping, splitsing of op welke wijze ook.

Het doel van de vennootschap kan enkel gewijzigd worden met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging,

Nathalie Vroman

Zaakvoerder/ beherend vennoot

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

27/07/2012
ÿþ*13133096*

Mod Word 41,7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

VAN KOOPHANDEL

10 JULI 2012

DERIDERMONDE

ri - ce

Ondernemingsnr: ~~~ L'R-8. c-

Benaming

(voluit) : VROMAN NATHALIE LOGOPEDIE

(verkort) :

Rechtsvorm : COMM V

Zetel : EDIXVELDE 107 TE 9320 NIEUWERKERKEN

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING COMM V VROMAN NATHALIE LOGOPEDIE Op 13 juli 2012 werd COMM V Vroman Nathalie logopedie opgericht.

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap. Haar naam luidt `Vroman Nathalie logopedie.'

De zetel van de vennootschap Is gevestigd te Edixvelde 107, 9320 Nieuwerkerken. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd te rekenen vanaf heden.

De vennootschap heeft tot burgerlijk doel, zowel ïn binnen-als in buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden :

-Het uitoefenen van het beroep van logopedist- hetzij alleen, hetzij in groepsverband  en alle aanverwante activiteiten die verenigbaar zijn met het beroep van logopedist.

Voormelde activiteiten kunnen afzonderlijk of samen gesteld worden met andere specialisten, zodat een totaalpakket van diensten kan worden aangeboden.

Dit kan ondermeer omvatten:

-Het multidisciplinair onderzoek en de multidisciplinaire revalidatie van personen met een spraak-,taal-,stem-en gehoorstoornis;

-Logopedische screening, diagnostiek en (zowel directe als indirecte)therapie van spraak, taal-,stem-,reken-, leer- en slikproblemen zowel als vloeiendheidsstoornissen, hieronder onder andere eveneens begrepen (doch niet exhaustief bedoeld) de begeleiding van professionelen (zoals collega's logopedisten, leerkrachten,ergotherapeuten, paramedici, opvoeders en dergelijke) en stagiaires;

-Het inrichten van algemene diensten en/of secretariaat in het bijzonder (volledige materiële infrastructuur niet alle apparatuur en begeleidende accommodatie) die nuttig of nodig zijn voor de activiteit van voormelde activiteiten.

-Het creëren van de mogelijkheden om de logopedist-vennoot toe te laten zich verder te specialiseren in voormelde discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktljkuitoefening mogelijk te maken;

-Het organiseren en deelnemen aan congressen of voordrachten in dit verband;

-De aankoop, het huren en/of leasen van alle apparatuur en begeleidende accommodaties, inclusief onroerende goederen, kortom van een volledige materiële infrastructuur, om deze ter beschikking te stellen van de logopedistenvennoten.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, op gelijk welke wijze, rechtstreeks of' zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of kan bijdragen tot de realisatie ervan.

Het doel van de vennootschap kan enkel gewijzigd worden bij besluit van een buitengewone algemene vergadering genomen met vier vijfden meerderheid van stemmen.

Er zijn twee soorten vennoten : beherende vennoten en stille vennoten.

Op de laatste blz. van Luik 13 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

be beherende vennoot is'; '

Vroman Nathalie

Zij is onbeperkt en hoofdelijk aansprake-ilijk voor alle vennootschapsschulden.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 1.000,00 euro.

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot. Tot zaakvoerder

wordt voor onbepaalde duur benoemd :

Nathalie Vroman.

Het boekjaar van de vennootschap loopt van één oktober tot dertig september van ieder jaar. In afwijking

hiervan neemt het eerste boekjaar een aanvang op heden en eindigt op 30 september 2013,

De le jaarvergadering wordt gehouden op de laatste vrijdag van maart 2014.

Overeenkomstig artikel 60 W. Venn, verklaren de comparanten alle rechts-handelingen te erkennen die, vooraleer onderhavige vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen, in naam en voor rekening van onderhavige vennoot-ischap werden gesteld.

De oprichter geeft bij deze bijzondere volmacht aan SBB Accountants & Adviseurs te Aalst, vertegenwoordigd door Wilfried Moons of inge Saerens, aangestelden en lasthebber, om niet mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aile nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen bij het ondememingsloket voor de inschrijving van de vennootschap in de KBO, bij de btw-administratie, en tevens voor het bekomen van aile vergunningen en attesten.

Tegelijk hiermee neergelegd de oprichtingsakte van de vennootschap.

Zaakvoerder 1 beherend vennoot.

Nathalie Vroman

Voorbehouden k aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
VROMAN NATHALIE LOGOPEDIE

Adresse
EDIXVELDE 107 9320 NIEUWERKERKEN(AALST)

Code postal : 9320
Localité : Nieuwerkerken
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande