VT-INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VT-INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 883.073.845

Publication

05/05/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 31.03.2014, NGL 30.04.2014 14107-0258-022
24/10/2013
ÿþ mod 11.1

LAF = Î In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



KIEE áisEL :wC,:i.)

1 5 OKT, 2013

erffrie,a. +fc ~-ae..,,

KOO?ü.u-,.":r;_17 " ,J" .T

1

*13161966*

~

ber aa 8e Stag

111

Annexes du M

24/10/2013

,= Ondernemingsnr : 0883.073.845

Benaming (voluit) : VT-INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Steenweg op Deinze 122 bus 6 9880 Aalter

Onderwerp akte :KAPITAALVERMINDERING-STATUTENWIJZIGINGEN

Uit een proces-verbaal verleden voor geassocieerd notaris Bart van Opstal te Oostende van 27 september ;r 2013, ter registratie neergelegd.

Blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de besloten vennootschap met; beperkte aansprakelijkheid VT-INVEST met zetel te 9880 Aalter, Steenweg op Deinze 122 bus 6, beslist heeft: ;

1) het maatschappelijk kapitaal te verminderen met een bedrag van twee miljoen achthonderdduizend euro; (¬ 2,800.000,00), teneinde het te brengen van twee miljoen achthonderdtweeëntwintigduizend euro (¬ 2.822.000,00) naar tweeëntwintigduizend euro (E 22.000,00), zonder vernietiging van aandelen, te weten door terugbetaling aan elk aandeel van een bedrag van afgerond vijf euro zeven cent (E 5,07), zijnde een totaal bedrag van twee miljoen achthonderdduizend euro (¬ 2.800.000,00),

De vergadering beslist dat deze kapitaalvermindering zal aangerekend worden op het werkelijk gestort kapitaal en ertoe strekt het kapitaal van de vennootschap in overeenstemming te brengen met de huidige en; toekomstige noden van de vennootschap.

De vergadering beslist vervolgens dat deze kapitaalvermindering zal geschieden door terugbetaling speciën van een bedrag gelijk aan het bedrag van de kapitaalvermindering aan de aandeelhouders in;, evenredigheid tot hun huidig aandelenbezit.

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalvermindering van twee miljoen achthonderdduizend euro (E 2.800.000,00) daadwerkelijk verwezenlijkte werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op tweeëntwintigduizend euro (E 22,000,00).

2) om artikel 5 van de statuten als volgt te wijzigen:

Artikel 5. Kapitaal: de eerste alinea van de tekst van dit artikel wordt ais volgt vervangen:

; Net maatschappelijk kapitaal bedraagt TWEEËNTWINTIGDUIZEND EURO (¬ 22.000,00)."

oe 3) De vergadering verleent hierbij volmacht aan VGD, Accountants & Belastingconsulenten cvba en haar bedienden, kantoorhoudende te 9050 Gent, Brusselsesteenweg 562, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, ome in naam van de vennootschap, de nodige stukken te ondertekenen in verband met de wijziging van dei il inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank der Ondernemingen via een ondernemingsloket naar keuze, alsook alle BTW formaliteiten.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL afgeleverd voor registratie met het oog op de

neerlegging voorzien in artikel 68 van het Wetboek van Vennootschappen.

Getekend: Michel van Tieghem de Ten Berghe -- geassocieerd notaris.

;;

iJ

Tegelijk hiermee neergelegd: 1) expeditie van de akte kapitaalvermindering en statutenwijziging en 2); eE exemplaar van de gecoordineerde statuten.

IR

"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/08/2013
ÿþg

mad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0883.073.845

Benaming (voluit) : VT-Invest

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Steenweg op Deinze 122 bus 6

9880 Aalter (Lotenhulle)

Onderwerp akte :Fusie

Uit een proces-verbaal afgesloten door geassocieerd notaris Anthony Wittesaele, te Tielt, op 22 juli 2013,

neergelegd voor registratie, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap.

met beperkte aansprakelijkheid VT-Invest, met unanimiteit besliste :

EERSTE BESLUIT

1. Principieel b - sluit tot fusie

a. De voorzitter geeft een korte samenvatting van de fusievoorstellen waarin voorgesteld wordt dat vennootschap POOL HOUSE door fusie overgenomen wordt door vennootschap VT-INVEST, De zaakvoerders hebben er zich van vergewist en bevestigen dat sinds de datum van het opstellen van de fusieverslagen en de datum van de huidige vergaderingen zich in de activa en passiva van de betrokken vennootschappen geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan.

b. De vergaderingen keuren het aangekondigde fusievoorstel goed. Zij besluiten aldus dat het gehele vermogen van de vennootschap POOL HOUSE, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat op de vennootschap VT INVEST, die houdster is van alle aandelen, van de vennootschap POOL HOUSE.

Er wordt akte van genomen dat, ingevolge voormelde overgang van vermogen, de onroerend goederen toebehorend aan POOL HOUSE eigendom worden van de vennootschap VT INVEST:

c. De algemene vergadering van vennootschap POOL HOUSE besluit tot ontbinding van de vennootschap, zonder vereffening, met het oog op voornoemde fusie en zonder toekenning van aandelen,

d De algemene vergadering van vennootschap VT INVEST besluit tot fusie door overneming van het

vermogen van vennootschap POOL HOUSE over te gaan. Deze overname wordt verwezenlijkt zonder: kapitaalverhoging van vennootschap VT INVEST en zonder omwisseling van aandelen, op basis van een. boekhoudkundige staat per 31 december 2012. Alfe verrichtingen en handelingen gesteld door vennootschap POOL HOUSE, sedert 1 januari 2013 tot op vandaag voor rekening zijn van vennootschap: VT-INVEST.

Dit besluit wordt door beide vergaderingen in al zijn onderdelen, met eenparigheid van stemmen, goedgekeurd. ' 2. Gevolgen en algemene voorwaarden

a. Als gevolg van voornoemde fusie gaat gans het vermogen van vennootschap POOL HOUSE, met alle rechten en plichten, over op vennootschap VT-INVEST. De aandelen van vennootschap POOL HOUSE in het bezit van vennootschap VT-INVEST zullen door de zaakvoerders van vennootschap VT-INVEST'' worden vernietigd. De overgang geschiedt zonder kapitaalverhoging en zonder omwisseling van aandelen op basis van een balanstoestand afgesloten op 31 december 2012. Alle rechten, plichten, handelingen en'', verbintenissen ontstaan vanaf voormelde datum van 1 januari 2013, worden geacht boekhoudkundig te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap VT-INVEST.

De overgang van het vermogen van de overgenomen vennootschap geschiedt onder volgende voorwaarden en lasten:

* De roerende en het onroerend goed en rechten gaan over in de staat waarin zij zich op heden bevinden met alle eraan klevende voordelen en lasten.

De overnemende vennootschap verklaart volledig op de hoogte te zijn van de ingebrachte goederen en rechten en er geen verdere beschrijving van te verlangen.

* De overnemende vennootschap is eigenaar van de overgegane goederen en rechten vanaf de verwezenlijking van de fusie, ingevolge de overgang ten algemene titel. Zij zal er eveneens vanaf zelfde datum het genot van hebben.

* De overnemende vennootschap zal vanaf heden alle belastingen, taksen, premies en bijdragen voor verzekeringen dragen, evenals in het algemeen om het even welke gewone of buitengewone lasten die de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

iii

i

iu

1 9-1,' l'él G tE LEGD ,

2 !; -P, 2013

fstCH TBANK VAN 1á0Ot'4fAND~~ GENT

egt

nnexes du Moniteur belge

02/08/2013

mod 11.1

" 1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

ingebrachte goederen bezwaren of kunnen bezwaren en die inherent zijn aan de eigendom of de uitbating ervan.

* De schuldvorderingen en reohten die kunnen afhangen van het overgedragen vermogen, gaan over op de overnemende vennootschap met de zakelijke en persoonlijke waarborgen die eraan verbonden zijn.

De overnemende vennootschap wordt gesubrogeerd, zonder dat daaruit schuldvernieuwing kan voortvloeien, in alle rechten, zowel zakelijke als persoonlijke, van de overgenomen vennootschap op aile goederen en tegen om

" het even welke debiteuren.

Volgens verklaring van de overgelaten vennootschap is het protocol vrij en zuiver van alle beslagen en van bevoorrechte en hypothecaire inschrijvingen, met uitzondering van de hoger vermelde hypothecaire inschrijvingen in voordeel van KBC Bank.

De overgenomen vennootschap verklaart door haar tussenkomende vertegenwoordiger dat zij geen enkel hypothecair mandaat met betrekking tot de overgedragen activiteit heeft verleend, met uitzondering van het voormelde.

* De inbreng omvat eveneens de archieven en de boekhoudkundige documenten van de overgenomen vennootschap, op last voor de ovememende vennootschap deze te bewaren.,

* De schulden van vennootschap POOL HOUSE gaan over op de overnemende vennootschap VT-INVEST. * Alle rechten, kosten en eretonen voortvloeiend uit deze fusie door overneming zijn ten laste van de overnemende vennootschap VT 1NVEST,

b. Vervolgens stelt de algemene vergadering vast dat:

 % enerzijds de fusie door overneming van vennootschap POOL. HOUSE, door vennootschap VT-INVEST, werd verwezenlijkt.

" anderzijds vennootschap POOL HOUSE, definitief opgehouden heeft te bestaan.

Deze vaststellingen worden, in ai hun onderdelen, met eenparigheid van stemmen goedgekeurd.

TWEEDE BESLUIT OPDRACHT. VOLMACHT

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoering tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Bofidi, met zetel te Sint-Renijs-Westrem, Kortrijksesteenweg 1126A, en eveneens aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers om, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, alle nuttige en noodzakelijke formaliteiten te vervullen, zo onder andere inzake inschrijving, wijziging, en schrapping van het handelsregister, aanvragen van nodige vestigingsattesten en vergunningen, aanvraag en wijziging van BTW-nummer, alle formaliteiten bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen en bij de ondernemingsloketten.

Voor eensluidend ontledend en letterlijk uittreksel Anthony WITTESAELE, Geassocieerd Notaris Tegelijk hiermee neergelegd:

Uitgifte van het proces-verbaal/akte van 22 juli 2013 Gecoördineerde tekst der statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

28/05/2013
ÿþr-.--------_  

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~ y

Id i



*13 0119*

NEEFiG Eó-c ~ ,-

..~ ~ 1

16 ME[ 2013

RECHTBANK VAN I

KOOPHAPI.. TE GENT

Ondememingsnr : 0883.073.845

Benaming :

(voluit) : VT-INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm: BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : STEENWEG OP DEINZE 122 BUS 6  9880 AALTER (volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIEVOORSTEL

Op 15 april 2013 is, in overeenstemming met artikel 719 Wetboek van vennootschappen, door de zaakvoerders van de BVBA "VT-Invest" en door de zaakvoerders van de BVBA "Pool House", in gemeen overleg, het voorstel van met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting (geruisloze fusie), opgesteld, waarvan hierna de tekst volgt:

I. De Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid POOL HOUSE, met maatschappelijke zetel te 9880 Lotenhulle, Nevelestraat 19, met als ondernemingsnummer 0463 811 636.

De vennootschap zal door de BVBA "VT-Invest° overgenomen worden, en wordt hierna genoemd de "OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP" of "OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP".

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Alfons Loontjens, te Izegem, op acht juli negentienhonderd acht en negentig, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van vier en twintig juli daarna, onder het nummer 980724-107.

De statuten werden gewijzigd, voor het laatst blijkens akte verleden voor notaris Alfons Loontjens, te Izegem, op twaalf oktober tweeduizend en één, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van acht november tweeduizend en één onder nummer 20011108-517.

Het bestuursorgaan van de over te nemen vennootschap is samengesteld als volgt:

- de heer Dirk Van Tomhaut,. wonende te 9800 Deinze (Grammene), Koffiebeekstraat 1,

zaakvoerder;

- mevrouw Rita Van Tornhaut, wonende te 8300 Knokke-Heist, Zoutelaan 55, bus 42, zaakvoerder

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VT-Invest, met zetel te 9880 Aalter (Lotenhulle), Steenweg op Deinze 122 Bus 6, RPR Gent BTW-BE 0883.073.845, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Dirk Van Tomhaut, voornoemd,

Il. De Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VT-INVEST, met maatschappelijke zetel te 9880 Aalter, Steenweg op Deinze nr.122 bus 6, met ondernemingsnummer 0883.073,845.

De vennootschap werd opgericht blijkens onderhandse akte als een vennootschap onder firma op zeventien augustus tweeduizend en zes, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van negenentwintig augustus tweeduizend en zes onder nummer 06135960.

De statuten van de vennootschap werden verschillende malen gewijzigd en voor het laatst blijkens proces-verbaal opgemaakt door notaris Bart van Opstal te Oostende op 10 mei 2010, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 3 juni 2010 daarna onder nummer 10079881.

De vennootschap is hierbij vertegenwoordigd door haar beide statutaire zaakvoerders, te weten:

Op de laatste bix. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2013 - Annexes du Moniteur belde

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

- de heer Dirk Van Tornhaut, wonende te 9800 Deinze (Grammene), Koffiebeekstraat 1,

zaakvoerder;

- mevrouw Rita Van Tomhaut, wonende te 8300 Knokke-Heist, Zoutelaan 55, bus 42,

zaakvoerder.

VOORAFGAANDE UITEENZETTING

Partijen verklaren dat de zaakvoerders van de BVBA VT-INVEST en de zaakvoerders van de BVBA POOL HOUSE op 15 april 2013 beslist hebben tot het aanvatten en uitwerken van een fusievoorstel dat zij aan hun respectieve algemene vergadering zullen voorleggen en dat ertoe strekt, dat, met toepassing van de bepalingen van artikel 719 en volgende Wetboek van vennootschappen zowel de rechten als de verplichtingen van de overgenomen vennootschap, als gevolg van de ontbinding zonder vereffening, overgaan op de overnemende vennootschap, die reeds houdster is van alle effecten waaraan stemrecht in de algemene vergadering is verbonden, uitgegeven door de overgenomen vennootschap.

Aldus wordt het volgende voorgesteld.

DE RECHTSVORM, DE NAAM, DE ZETEL EN HET DOEL VAN ALLE VENNOOTSCHAPPEN DIE AAN DE FUSIE DEELNEMEN.

1. De overgenomen vennootschap : POOL HOUSE BVBA

De overgenomen vennootschap heeft volgens artikel drie van haar statuten het volgende doel:

"Artikel 3: Doel.

De vennootschap heeft tot doet alle verrichtingen te doen die betrekking hebben op:

- het ontwerpen, bouwen, verkopen, verhuren, beheren van zwembaden;

- de groot- en kleinhandel, het verhuren van alle toebehoren, onderdelen, installatie-onderdelen,

uitrustingsgoederen van zwembaden, dit in de ruimste zin van het woord;

het bouwen van metsel- en betonconstructies;

het voegen en restaureren van gevels

het oprichten van metaalconstructies en metalen kunstwerken;

- het ontwerpen, aanleggen, onderhouden van tuinen, opritten en vijvers;

kleinhandel in decoratie-artikelen voor tuinen en terrassen;

de fabricatie, aan- en verkoop, het plaatsen van zonneweringen en veranda's;

het leveren en plaatsen van elektrische installaties, leidingen, toestellen, materialen en de

herstelling ervan;

het uitvoeren met inbegrip van de levering van materialen, van alle sanitaire-, water-, lood- en

zinkwerken, alsook de herstelling ervan;

het kweken, groot- en kleinhandel van diverse soorten bomen, planten en bloemen en de

daarbij horende sproei- en meststoffen en bijhorende artikelen welke daartoe nuttig kunnen zijn;

- het slopen van bestaande vaste constructies;

- het ontwerpen, de fabricatie, de verkoop en verhuur van sauna-cabines, van bruis-, stoom-, massage- en Turkse baden, whirlpools, solariums en zonnebanken, en van alle daarbij horende producten in de ruimste zin van het woord;."

2, De overnemende vennootschap : VT-INVEST

De overnemende vennootschap heeft volgens artikel vier van haar statuten het volgende doel:

"i. VOOR EIGEN REKENING

1. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht...), zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobitién; de aan- en verkoop, huur en

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

2. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van roerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door elgische,of buitenlandse emittenten.

3. et-toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eendere welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

Il. VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

A.1. De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of als tussenpersoon, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

a) het uitvoeren als piloot, als instructeur of als examinator van lijnvluchten, chartervluchten, taxivluchten, medische vluchten, instructievluchten, examenvluchten, inspectievluchten, kunstvluchten, toeristische vluchten, luchtdopen en vluchten voor publiciteit, promotie en initiatie en luchtfotografie, al dan niet met eigen materiaal, door middel van vliegtuigen, helikopters of andere luchttuigen..

b) de bevordering van het uitoefenen van elke soort luchtarbeid en het leveren van deskundige bijstand aan de overheid inzake opleiding van vliegtuigbestuurders.

c) de luchtvaart zal gepromoot worden door middel van voorlichting, advies en opleiding. Alle mogelijke voorhanden zijnde werkmiddelen en methoden zullen gebruikt worden om de nodige vergunningen te bekomen zodat de opleiding kan gegeven worden zowel in Europa als in de Verenigde Staten, dit alles in de meest ruime zin.

d) de kennis en de bekwaamheid van vliegtuigbestuurders, instructeurs en examinators ter beschikking stellen aan maatschappijen in de burgerluchtvaart die zakenlui en andere personen of goederen vervoeren door de lucht naar de door hen gekozen betemmingen op het door hen gekozen tijdstip. De vennootschap zal deze ervaring tevens aanwenden om maatschappijen te adviseren bij zowel het uitbreiden van bestaande bestemmingen, als bij het openen van nieuwe bestemmingen en dit voor het vervoer van zowel passagiers als vracht. Zij zal dit doen met prospectie in binnen- en buitenland en door hen te adviseren bij de opleiding van het personeel en dit alles in de meest ruime zin,

e) het verzorgen van permanente vorming en andere vormen van onderwijs en opleiding en examens afnemen in de theoretische en praktische opleiding tot bestuurder van vliegtuigen voor het behalen, wedergeldig maken en hernieuwen van de vergunning van privaat- beroeps- of lijnpiloot en alle eraan verbonden mogelijke bijkomende kwalificaties zoals voorzien in het luchtvaartwetboek en circulaires uitgegeven door het Directoraat Generaal Luchtvaart.

f) het opstellen, het uitgeven, het aankopen, het verkopen van cursussen, boeken en cursusmateriaal, het inrichten en uitvoeren van studentenbegeleiding en repetitoropdrachten.

g) de bemiddeling in de verhuur, verkoop, onderhoud en herstelling van vliegtuigen en helikopters.

h) het leveren van bijstand en expertise als technisch adviseur.

I) het verstrekken, verkopen en promoten van alle mogelijke dienstverlening op luchtvaartterreinen.

j) het nemen van deelnames in ondernemingen, samenwerkingscontracten afsluiten, deelnemen aan tijdelijke of niet in de tijd begrensde verenigingen, licenties en andere gelijkaardige verrichtingen in binnen- en buitenland toestaan,

k) opdrachten van redactionele, journalistieke en educatieve aard, verband houdend met de luchtvaart, uitvoeren.

I) het verrichten van alle commerciële, industriële of financiële, roerende en onroerende handelingen, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Bovendien mag de vennootschap goederen en onroerende goederen aankopen, verkopen, huren, verhuren, invoeren, uitvoeren, ontwikkelen, financieren en leasen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel.

m) De organisatie en realisatie van evenementen op het gebied van luchtvaart en vliegactiviteit van vliegtuigen, helikopters en andere toestellen, dit zowel in het binnen- als in het buitenland, voor

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

eigen rekening of in opdracht van derden, en hiermee gepaard gaande, alle diensten en prestaties voor deze organisatie of ondernemingen.

A.2. De vennootschap mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven zelfs als .deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

A.3. De vennootschap mag het bestuur waarnemen, toezicht en controle uitoefenen over en diensten van financieel advies en management verlenen aan alle verbonden vennootschappen met dewelke een of andere band van deelneming bestaat.

A.4. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

A.5. Het maatschappelijk doel mag worden uitgebreid of beperkt door middel van wijziging van de statuten overeenkomstig de voorwaarden voorzien door het Wetboek van Vennootschappen.

B.1. Het verlenen van diensten, advies en bijstand in alle domeinen waarin zij competent is, en ondermeer betreffende marketing, promotie, ontwikkeling, research, design, handel, productie, bedrijfsbeheer, logistieke en intellectuele bijstand.

B.2. Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

B.3. Zij kan optreden als bestuurder, beheerder, manager, gemandateerde of vereffenaar en gelijkaardige functies in andere vennootschappen. Zij kan tevens borg tellen voor derden, aandeelhouders en bestuurders, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, met respect voor de wettelijke beperkingen.

B.4. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, kwowhow en aanverwante immateriële vaste activa;

B.5. De aan- en verkoop, evenals de in- en uitvoer van om het even welke goederen.

III, BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of van welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze (zoals onder meer fusie, opslorping en controleverwerving) in alle vennootschappen, ondernemingen, samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak."

DATUM VANAF WELKE DE HANDELINGEN VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Het gehele vermogen - zowel rechten als verplichtingen - van de overgenomen vennootschap, gaan over naar de overnemende vennootschap op basis van de jaarrekening per 31 december 2012 en alle verrichtingen verwezenlijkt door de over te nemen vennootschap worden vanaf 1 januari 2013 geacht te zijn gedaan voor rekening van de overnemende vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

TOE TE KENNEN BIJZONDERE RECHTEN AAN DE AANDEELHOUDERS VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP BEZOLDIGINGEN EN VOORDELEN

De enige aandeelhouder van de overgenomen vennootschap heeft geen bijzondere rechten.

In de overgenomen vennootschap zijn er geen andere effecten uitgegeven dan kapitaalsaandelen. Bijgevolg dienen er geen bijzondere rechten door de overnemende vennootschap toegekend te worden aan de enige aandeeihouder van de overgenomen vennootschap.

BIJZONDER VOORDEEL TOEGEKEND AAN DE LEDEN VAN DE BESTUURSORGANEN VAN DE TE FUSEREN VENNOOTSCHAPPEN

Aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen worden geen bijzondere voordelen toegekend.

INFORMATIE

Teneinde de voorgenomen fusie conform de wettelijke en statutaire bepalingen door te voeren, zullen de bestuursorganen van de aan de fusie deelnemende vennootschappen aan elkaar en aan de respectieve aandeelhouders alle nuttige informatie overmaken en ter kennis brengen op de wijze als voorgeschreven in het Wetboek van Vennootschappen en de statuten.

De tussen de vennootschappen in het raam van dit voorstel uitgewisselde gegevens zijn vertrouwelijk. Dit vertrouwelijke karakter mag niet geschonden worden.

Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden deze gegevens aan de onderscheiden vennootschappen terugbezorgd, zodat elke vennootschap alle in origineel overgemaakte documenten die haar aanbelangen, van de andere vennootschap terugkrijgt.

De streefdatum voor de goedkeuring van het fusievoorstel door de onderscheiden algemene vergaderingen is uiterlijk 30 juni 2013 (onder voorbehoud van aflevering van het bodemattest zoals hierna vermeld).

BODEMSANERINGSDECREET

In navolging van het Decreet van 22 februari 1995 betreffende de bodemsanering, dient bij met fusie door overneming gelijkgestelde handeling de overgenomen vennootschap, i.e. de BVBA Pool House, voor elk in het Vlaams Gewest gelegen perceel een bodemattest voor te leggen.

De BVBA POOL HOUSE is eigenaar van een onroerend goed. De fusie kan slechts doorgaan nadat voor dit onroerend goed een bodemattest werd afgeleverd en nadat blijkt dat dit bodemattest inzake bodemsanering geen verplichtingen inhoudt met betrekking tot dit onroerend goed.

Neerlegging ter griffie van de Rechtbank van koophandel

Er wordt volmacht verleend aan de Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA Bofidi Gent, Kortrijksesteenweg 1126A  9051 Gent, of aan één van haar lasthebbers, met name, de heer Bartel Decroos, wonende te Pieter Colpaertsteeg 26 te 9000 Gent, mevrouw Tiffany Sipli, wonende te Kerkstraat 21 te 9090 Melle, en mevrouw Lindsey Schamp, wonende te Goudberg 49 te 8530 Harelbeke, samen of ieder afzonderlijk handelend, met recht van indeplaatsstelling, teneinde alle nodige documenten in te vullen, aan te vragen, in te dienen en te ondertekenen om het fusievoorstel neer te leggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van Gent.

De streefdatum voor de goedkeuring van het fusievoorstel door de buitengewone algemene vergaderingen van de fuserende vennootschappen is ten vroegste vastgesteld op 15 juni 2013.

KOSTEN

Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden alle kosten verband houdende met de verrichtingen gedragen door de aan de fusie deelnemende vennootschappen voor een gelijk deel. Bij goedkeuring van de verrichting worden alle kosten gedragen door de overnemende vennootschap,

f

«

Onderhavig document bevat 7 bladzijden.

Opgemaakt en getekend te Aalter, op de zetel van de overnemende vennootschap, op 15 april 2013, in vier exemplaren waarvan twee exemplaren bestemd zijn voor de neerlegging in het vennootschapsdossier van de over te nemen vennootschap respectievelijk de overnemende vennootschap, en één exemplaar voor de over te nemen vennootschap, respectievelijk de overnemende vennootschap.

Tegelijk hiermee neergelegd: fusievoorstel d.d. 15/04/2013

Mevrouw Rita Van Tornhaut

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

05/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 11.03.2013, NGL 29.03.2013 13076-0413-020
15/05/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 13.04.2012, NGL 10.05.2012 12112-0337-020
04/05/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 30.03.2011, NGL 29.04.2011 11098-0062-020
14/04/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 08.03.2010, NGL 08.04.2010 10089-0364-018
27/03/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 09.03.2009, NGL 24.03.2009 09086-0156-018
06/05/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 10.03.2008, NGL 29.04.2008 08126-0080-016
27/07/2015
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie nn n,- -'-:gging ter griffie van de akte

X111

1~1

~1~1~

~ll~ 07 ~

~~~ 5 1~~

111111

1

I

[NE ËR G E tEen

*15107744

it'ht.:Hl tsANK N'AN

KO HANDEL TE GENT'

Voc

bekt

der

Ondernemingsnr : 0883.073.845

Benaming

(voluit) : VT-INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Bepérkte Aansprakelijkheid

Zetel ; 9880 Aalter, Steenweg op Deinze;122 bus 6

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING STATUTEN: VERLENGING BOEKJAAR-WIJZIGING DATUM JAARVERGADERING

Uit een akte verleden voor notaris Bernard Maertens fe Brugge op 30 juni 2015 houdende buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met jpeperkte aansprakelijkheid VT-INVEST, blijkt dat met eenparigheid van stemmen werd beslist:

EERSTE BESLUIT

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen'?hef boekjaar te verlengen tot éénendertig december tweeduizend vijftien zodat het boek jaar vervolgens telkens loopt van één januari tot en met éénendertig decembervan ieder jaar

Ingevolge deze beslissing luidt artikel 31 eerste paragraaf van de statuten luidt thans ais volgt :

"Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénëndertig de-cember van elk jaar "

TWEEDE BESLUIT

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen-le datum van de jaarvergadering te wijzigen naar de

derde vrijdag van de maand juni om veertien uur.

Ingevolge deze beslissing luidt het eerste lid van artikel 13 van de statuten thans ais volgt ;

"De jaarvergadering zal gehouden worden op de derdé vrijdag van de maand juni om veertien uur."

DERDE BESLUIT

De vergadering geeft opdracht en volmacht dan de zaakvoerders tot uitvoering van de genomen Malien en volmachTéan or ergétèkèndë nóte-ris d rté gaan tot het opmaken, van de gecoördineerde tekst der statuten. De zaakvoerders stellen de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk .afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijk-held tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle for-maliteiten in uitvoering van deze akte inzake inschrijving, wijziging of stop-zetting bij het ondernemingsioket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoégde Waar-de te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclu-sief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instan-ties en de rechtbank van koophandel, met name aan name aan het ac-countskantoor VGD Accountants en Belastingconsulenten CVBA met zetel te 8200 Brugge, Gistelse steenweg 47311, vertegenwoordigd door Charlotte Pille, bevoegd om alleen te handelen evenals aan één van haar aangestelden of lasthebbers en met de mogelijkheid van indeplaatsstelling

voor ontledend uittreksel

gelijk hiermede neergelegd: t

- afschrift akte

- coördinatie statuten

ihrs,s'-sxfsaissis'.wx.ele.i-rertmente+*egmlsee%rins As

05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 31.08.2016 16536-0131-045

Coordonnées
VT-INVEST

Adresse
STEENWEG OP DEINZE 122, BUS 6 9880 LOTENHULLE

Code postal : 9880
Localité : Lotenhulle
Commune : AALTER
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande