VVD PROJECTS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VVD PROJECTS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 839.479.867

Publication

02/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 01.07.2013 13234-0483-009
03/10/2011
ÿþ Mal 2.0

1T,_( _ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

vc

beht

aar

Bete

Staa







*11168630"





NEERGELEGD

2 1 SEP. 2011



KOOPHANDEL TE GENT

Ondernemingsnr : O 8 3 QJ . L1, (5145.

Benaming

(voluit) : VVD PROJECTS

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9870 Zulte (Olsene), Centrumstraat 29

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris Wim Van Damme te Lochristi op 15 september 2011 blijkt dat een! Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid werd opgericht met de volgende` kenmerken:

Oprichters :

1. "VIKARTH" Naamloze Vennootschap, gevestigd te 9870 Zulte (Olsene), Centrumstraat 29, ingeschreven in het rechtspersonen register te Gent onder het nummer BTW BE 0885.664.438, opgericht! bij akte verleden voor notaris Ghys Frank te Kluisbergen op elf december tweeduizend zes, bekend-; gemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van tweeëntwintig december daarna onder num-; mer 06191368, waarvan de statuten sindsdien niet gewijzigd werden.

2. "SANVERCO" Naamloze Vennootschap, gevestigd te 8570 Anzegem, Kerkstraat 129, ingeschre-i ven in het rechtspersonenregister te Kortrijk onder het nummer BTW BE 0451.017.336, opgericht biji akte verleden voor notaris Himpe Eric te leper op achtentwintig september negentienhonderd drieën negentig, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van zesentwintig oktober daarna! onder nummer 931026-524, waarvan de statuten werden gewijzigd voor de laatste maal bij proces-i verbaal opgesteld door notaris Ignace Demeulemeester te Anzegem op zeventien januari tweedui-, zend drie, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op éénendertig januari daarna! onder nummer 03014938.

3. "MADFIVE" Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, gevestigd te 9230 Wetteren,! Walleken 15, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Dendermonde onder het nummer BTW. BE 0871.176.596, opgericht bij akte verleden voor notaris Ghys Frank te Kluisbergen op zes januari; tweeduizend vijf, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van vierentwintig januari; daarna onder nummer 05014427, waarvan de statuten sindsdien niet gewijzigd werden.

4. "RVM Invest" Naamloze Vennootschap, gevestigd te 9700 Oudenaarde, Westerring 13, inge-: schreven in het rechtspersonenregister te Oudenaarde onder het nummer BTW BE 0447.384.685,! opgericht bij akte verleden voor notaris Bultereys Bob te Avelgem op achttien mei negentienhonderd! tweeënnegentig, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van drie juni daarna on der nummer 920603-186, waarvan de statuten werden gewijzigd voor de laatste maal bij proces-ver-j baai opgesteld door notaris Frank Ghys te Kluisbergen op tweeëntwintig oktober tweeduizend tien,. bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op negen november daarna onder num-i

mer 10163477. "

De oprichters hebben hun inbreng volstort ten belope van honderd procent.

Maatschappelijke naam

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met!

beperkte aansprakelijkheid en haar naam luidt : "VVD PROJECTS".

Maatschappelijke zetel :

Bij de oprichting is de zetel van de vennootschap gevestigd te 9870 Zulte (Olsene), Centrumstraat 29. i

De vennootschapszetel wordt in om het even welke plaats binnen het Vlaams en/of Brussels Gewest; gevestigd door een besluit van de meerderheid van de zaakvoerder(s).

Doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor: rekening van derden, of door deelname van dezen:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2011- Annexes du Moniteur belge

- de studie en de uitvoering van alle mogelijke particulieren en openbare bouwwerken, als algemene aannemer of in onderaanneming, het ontwerp en de bouw van alle mogelijke gebouwen en bouwsels, de studie en de uitvoering van binnen- en buitendecoraties;

- alle mogelijke verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het onderhoud, de renovatie, het herstel, de verfraaiing, de vernieuwing en de modernisering van alle soorten kunstwerken en onroerende goederen en, algemeen genomen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met openbare en particuliere bouwwerken;

- de realisatie van onroerende projecten;

- alle verrichtingen en handelingen hoegenaamd, welke rechtstreeks of onrechtstreeks behoren tot het beroep van makelaar en projectontwikkelaar inzake onroerende goederen, en onder meer de aankoop, verkoop, het in waarde brengen, het verbouwen, de uitbating, en het geschikt maken, huren en verhuren van alle onroerende goederen, zo bebouwde als onbebouwde, alle verkavelingen van gronden, en verder onder meer, als bouwheer het uitgeven en laten uitvoeren door derden van alle opdrachten en werken, studies, plannen en projecten eigen aan een bouwmaatschappij met inbegrip van het aanleggen van wegen en infrastructuurwerken, het verkopen op plan, dit alles in de breedste zin van het woord en zondere enige beperking, volgens alle modaliteiten van toepassing en welke maar enigszins in betrekking staan met bovenvermeld doel, en dit voor eigen rekening of voor rekening van derden, en zowel in het binnen als in het buitenland;

- het verstrekken van advies en bijstand, zowel technisch als administratief en commercieel, aan alle vennootschappen en ondernemingen voor alle mogelijke aangelegenheden met betrekking tot de sector van de onroerende goederen;

- het verwervan van alle mogelijke terreinen, het bouwen van openbare en particuliere gebouwen, de aankoop, de verkoop, de verhuur, de verdeling en de verkaveling van alle mogelijke onroerende goederen;

- al de werkzaamheden met betrekking tot de verdeling van water, gas, elektriciteit, en dergelijke; de vaststelling en exploitatie van alle mogelijke transportmiddelen, havens, kanalen, wegen, en dergelijke;

- de aankoop, de verkoop, de huur, de invoer en de uitvoer van alle mogelijke materialen, goederen, toestellen en materieel, noodzakelijk voor de bouw, het onderhoud, het herstel en de vernieuwing van kunstwerken en gebouwen;

- de voorbereiding, de opstelling en het afsluiten, zowel als mandataris als als voor eigen rekening, van aile mogelijke overeenkomsten voor openbare of particuliere werken of voor leveringen en het uitvoeren van alle verrichtingen die daarmee verband houden.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Duur :

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Kapitaal :

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600). Het is volledig geplaatst en verdeeld in honderd (100) aandelen zonder vermelding van een nominale waarde.

Bestuur :

1. Bestuur

A. Wat betreft handelingen gesteld voor een bedrag van minder dan vijfhonderdduizend euro (¬ 500.000)

De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerder(s), al dan niet vennoten. Iedere zaakvoerder beschikt individueel over de meest uitgebreide macht om alle daden van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

B. Wat betreft handelingen gesteld voor een bedrag vanaf vijfhonderdduizend euro (¬ 500.000) De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerder(s), al dan niet vennoten. Iedere zaakvoerder beschikt individueel over de meest uitgebreide macht om alle daden van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

2. Vertegenwoordigina

A. Wat betreft handelingen gesteld voor een bedrag van minder dan vijfhonderdduizend euro (E 500.000)

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten rechte. De zaakvoerder(s) kan (kunnen) bijzondere volmachtdragers aanstellen, al dan niet vennoten, van wie de volmachten beperkt zijn tot één of meer rechtshandelingen of tot een reeks van rechtshandelingen.

B. Wat betreft handelingen gesteld voor een bedrag vanaf vijfhonderdduizend euro (¬ 500.000) De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd door twee zaakvoerders die gezamenlijk optreden, of door een persoon aangewezen door het college van zaakvoerders.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door een gevolmachtigde tot dit bestuur.

Ze is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden.

3. Bezoldiging en duur van de opdracht

Het mandaat van de zaakvoerder(s) is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering een anders lui-

dende beslissing neemt.

Tezelfdertijd stelt zij vast voor welke duur de zaakvoerder aangesteld is. Deze duur kan zowel be-

perkt zijn, als gelden voor onbepaalde termijn.

Jaarlijkse algemene vergadering :

1. Bevoegheid

De algemene vergadering is het orgaan van de vennootschap waarin de vennoten samenkomen om binnen de perken gesteld door de wet en de statuten te beraadslagen en besluiten te treffen ten aanzien van de werking en de structuur van de vennootschap.

Zij vertegenwoordigt alle vennoten en haar besluiten gelden ook voor vennoten die niet deelnemen aan de besluitvorming of die tegenstemden, mits de door de wet en de statuten opgelegde voorwaarden om geldig te beraadslagen en te besluiten zijn nageleefd.

2. Werking - stemrecht

De algemene vergadering wordt bijeengeroepen, beraadslaagt en treft beslissingen zoals voorgeschreven door het wetboek van vennootschappen.

Tenzij de wet of de statuten anders bepalen, worden de besluiten genomen bij eenvoudige meerderheid van stemmen. Elk aandeel heeft recht op één stem.

Op de vergadering mogen de vennoten hun stem schriftelijk uitbrengen.

Zij mogen zich door een lasthebber laten vertegenwoordigen die houder is van een schriftelijke volmacht.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

De beslissingen van de enige vennoot die handelt in de plaats van de algemene vergadering worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Het stemrecht verbonden aan aandelen ingeschreven op naam van een echtgenoot gehuwd onder het beheer van de gemeenschap van goederen, komt uitsluitend toe aan deze echtgenoot op wiens naam de aandelen zijn ingeschreven, ongeacht of deze aandelen toebehoren aan zijn persoonlijk vermogen dan wel aan het gemeenschappelijk vermogen dat bestaat tussen hem en zijn echtgenote.

3. Jaarlijkse algemene vergadering

Jaarlijks op de laatste vrijdag van de maand mei om achttien uur wordt de gewone algemene verga-

dering gehouden op de zetel van de vennootschap, of op de plaats aangeduid in de oproeping.

Is deze dag geen werkdag dan wordt de vergadering op hetzelfde uur gehouden op de eerstvolgen-

de werkdag.

Boekjaar :

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar

Bij het einde van elk boekjaar wordt door de zaakvoerder(s) een inventaris opgesteld, alsmede de

jaarrekening en, tenzij de vennootschap daarvan is vrijgesteld, het jaarverslag.

Bestemming van het resultaat :

De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder(s) over de bestemming van het

Luik B - Vervalg

resultaat.

De netto-winst zoals die blijkt uit de resultatenrekening kan slechts worden aangewend met inacht-

neming van de wettelijke voorschriften.

Ontbinding - Vereffening :

De vennootschap wordt ontbonden, hetzij tengevolge van een rechterlijke beschikking die kracht van

gewijsde heeft verkregen, hetzij tengevolge van een besluit van de algemene vergadering.

De algemene vergadering benoemt, bevestigd door de rechtbank van koophandel, één of meer

vereffenaars.

De vereffenaars beschikken te dien einde over de ruimste bevoegdheden, verleend overeenkomstig

= het wetboek van vennootschappen.

In voorkomend geval bepaalt de algemene vergadering de vergoeding van de vereffenaars.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief bij

voorkeur aangewend om het volstorte, niet afgeloste bedrag van de aandelen in geld of in aandelen

terug te betalen.

Indien alle aandelen niet in gelijke mate volgestort werden, moeten de vereffenaars, alvorens tot de

verdeling over te gaan, dit evenwicht herstellen door alle aandelen, op een volstrekte voet van gelijk-

heid te stellen, hetzij door opvraging van bijkomende stortingen op de aandelen die niet in voldoende

mate volgestort werden, hetzij door voorafgaande terugbetaling ten bate van de in een hogere mate

volgestorte aandelen.

Het gebeurelijke saldo wordt gelijkelijk over alle aandelen verdeeld,

Overgangsbepalingen :

1. EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar gaat in op vijftien september tweeduizend elf en zal afgesloten worden op één-

endertig december tweeduizend twaalf.

2. EERSTE JAARVERGADERING

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend dertien.

3. BENOEMING ZAAKVOERDER -- VERKLARING COMMISSARIS-REVISOR

De verschijners verklaren onmiddellijk aansluitend bij de oprichting van de vennootschap in algeme-

ne vergadering bijeen te komen.

a. het aantal zaakvoerders vast te stellen op vier.

b. te benoemen tot deze functie:

- de heer Roeland Van Maercke, wonende te 9690 Kluisbergen, Kalverstraat 5;

- de heer Johan Delrue, wonende te 8570 Anzegem, Kerkstraat 131;

- mevrouw Griet Defeyter, wonende te 8570 Anzegem, Lange Winterstraat 11A;

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MADFIVE, met zetel te 9230 Wetteren,

Walleken 15, met als vaste vertegenwoordiger de heeft Filip Verhaeghe, wonende te 9230 Wetteren,

Walleken 15;

die verklaren te aanvaarden en bevestigen dat zij niet getroffen zijn door een besluit dat zich daarte-

gen verzet.

c. het mandaat van de zaakvoerder vast te stellen voor onbepaalde duur.

d. het mandaat van de zaakvoerder niet te vergoeden.

De verschijners verklaren dat de vennootschap, volgens de gegevens, verzameld voor de oprichting en opgenomen in het financieel plan, gedurende het eerste boekjaar niet dient over gaan tot de benoeming van een commissaris-revisor. Het toezicht op de verrichtingen van de vennootschap zal bijgevolg worden uitgeoefend door de vennoten.

Voor eensluidend uittreksel, bestemd voor publicatie

Wim Van Damme

Notaris

20/9/2011

Tezelfdertijd neergelegd

- uitgifte van de akte;







Voor-behoudén aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2011- Annexes du Moniteur belge

OpCt$ede~ tsteb etr,aatLiz#den Retit6etelzh¬ ga sndrgédeAÉgiigtttiffioatedestrshnentettend eeotw4a ri beta#2sp ¢atecte=gsu$rmneitp2n j bet;segdgteCte¢§telepazaaodeAmaaaieaierasaiediedAe tilectegegmeütigggen

Ve\femsoNa?áaa mdrahdtaiteivérg ng

17/03/2015
ÿþe

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad- -17/03/2015 Annexes- du Moniteur belge

Mod Wad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I*1542 I4* liai

Ondernemingsnr : 0839.479.867

Benaming

(voluit) : VVD PROJECTS

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel Centrumstraat 29 - 9870 Zulte (Olsene)

(volledig adres)

Onderwerp akte : benoeming zaakvoerder

Er blijkt uit de bijzondere Algemene Vergadering van 02/06/2014 dat:

NV Delverma, Centrumstraat 29, 9870 Olsene, met vaste vertegenwoordiger mevrouw Griet Defeyter, Lange Winterstraat 11/A, 8570 Anzegem, benoemd werd als bijkomend niet-statutaire zaakvoerder. Het mandaat is al dan niet bezoldigd. Het is de algemene vergadering die hieromtrent beslissingen kan nemen met gewone meerderheid.

Griet Defeyter

Zaakvoerder

NIEEnGELEGD

O -03- 2015

kct. l :" ~~`~v.aN

Op de laatste Dlz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
VVD PROJECTS

Adresse
CENTRUMSTRAAT 29 9870 OLSENE

Code postal : 9870
Localité : Olsene
Commune : ZULTE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande