VVE TIERENTEYN-VERLENT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VVE TIERENTEYN-VERLENT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 439.231.044

Publication

08/01/2014
ÿþ Mod Word 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Bijlagen bij Piet Belgisch Staatsblad - 08/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behoudei aan het Belgisch

Staatsbla

Ondernemingsnr : 439.231.044

Benaming

(voluit) : VVE Tierenteyn-Verlent

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9000 Gent, Groentenmarkt 3

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Er blijkt uit een akte verleden voor Caroline HEIREMANS, geassocieerd notaris in de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Caroline Heiremans & Steven Vandersnickt, geassocieerde notarissen" met zetel te Zele, op zestien december tweeduizend en dertien, neergelegd voor registratie, dat er een buitengewone algemene vergadering werd gehouden van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VVE TIERENTEYN-VERLENT", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9000 Gent, Groentenmarkt 3.

Opgericht bij akte verleden voor notaris Jean-Pierre Cool, te Zele, op acht december negentienhonderd negenentachtig, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van drie januari negentienhonderd negentig onder nummer 1990-01-03/220.

BTW BE 0439.231,044 RPR Gent,

Waarvan de statuten voor het laatst gewijzigd zijn door de algemene vergadering der aandeelhouders gehouden voor Meester Caroline Heiremans, Notaris te Zele op 28 maart 2011, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 21 april daarna onder nummer 11061410.

Il. BESLISSINGEN

EERSTE BESLISSING

De vergadering besluit om mevrouw Van Roste, voornoemd, te benoemen tot niet-statutair zaakvoerder van de vennootschap. Haar mandaat zal onbezoldigd zijn tenzij de algemene vergadering daar anders over beslist. Zij verklaart haar mandaat te aanvaarden.

TWEEDE BESLISSING

1. De vergadering besluit om, in toepassing van het nieuwe artikel 537 W1B92 zoals ingevoerd door de programmawet van achtentwintig juni tweeduizend der-tien, (tussentijdse) dividenden uit te keren aan de vennoten (in verhouding met hun aandelenbezit) ten bedrage van tweehonderd tachtigduizend euro (280.000,00 EUR).

Deze dividenduitkeringen geschieden na inhouding van tien procent (10%) roerende voorheffing ais volgt: aan mevrouw Caesens, voornoemd, wordt een bedrag van tweeduizend honderd euro (2.100 EUR) uitgekeerd, onder de vorm een schuldvordering in het voordeel van de mevrouw Caesens lastens de vennootschap;

- aan mevrouw Van Roste, voornoemd, wordt een bedrag van tweehonderd negenenveertigduizend negenhonderd euro (249.900 EUR) uitgekeerd, onder de vorm van een schuldvordering in het voordeel van mevrouw Van Roste lastens de vennootschap;

De algemene vergadering geeft opdracht aan de zaakvoerder tot uitvoering van het voorafgaande, waaronder de indiening van de "aangifte tien procent (10°1°) roerende voorheffing".

2. Alle verkrijgende vennoten brengen alle voormelde verkregen netto-dividenduitkeringen (schuldvorderingen) onmiddellijk in, in het kapitaal van de vennootschap,

Bijgevolg wordt het kapitaal verhoogd met tweehonderd tweeënvijftigduizend euro (252.000 EUR), om het te brengen van twintigduizend euro (20.000 EUR) op tweehonderd tweeënzeventigduizend euro (272.000 EUR), zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

Met eenparigheid van stemmen besluiten de vennoten het voorkeurrecht dat hun krachtens artikel 309 Wetboek van vennootschappen wordt toegekend, uit te oefenen naar evenredigheid van het deel van het: kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd. Bijgevolg besluit de algemene vergadering bij unanimiteit, dat afstand wordt gedaan enerzijds van de formaliteiten inzake de aankondiging van het voorkeurrecht, en anderzijds van de mogelijkheid om dit recht uit te oefenen gedurende een termijn van ten minste vijftien dagen vanaf de openstelling van de inschrijving.

Deze kapitaalsverhoging geschiedt als volgt;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

VII

110110

NEERGELEGD

2 7 DEC. 2013

REc3$ jti>dF ENK VAN

KOOPHANDEL TE GENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

- door mevrouw Caesens, wordt hoger vermelde schuldvordering ten bedrage van tweeduizend honderd euro (2,100 EUR) in de vennootschap ingebracht (inbreng in natura) in het kapitaal van de vennootschap.

- door mevrouw Van Roste, voornoemd, wordt hoger vermelde schuldvordering ten bedrage van tweehonderd negenenveertigduizend negenhonderd euro (249,900 EUR) ingebracht (inbreng in natura) in het kapitaal van de vennootschap.

En overeenstemming met artikel 313 Wetboek van Vennootschappen heeft Luc Callaert, bedrijfsrevisor, voor de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Luo Callaeit" ,met zetel te Londerzeel, Zwaluwstraat 117, op 27 november 2013, in verband met hoger vermelde inbrengen in natura een verslag opgemaakt over de beschrijving van de inbrengen in natura, over de toegepaste methode van waardering en de als tegen-prestatie verstrekte vergoeding.

Het besluit van de bedrijfsrevisor luidt lettertijk:

"Ons verslag werd opgesteld onder volgende cumulatieve opschortende voorwaarden:

a)de algemene vergadering zal besluiten tot de kapitaalverhoging beoogd in onderhavig verslag tot toekenning van een dividend ten belope van EUR 252.000 in toepassing van de in artikel 537 WIB 92 bedoelde procedure

b.)De algemene vergadering heeft besloten om het dividendbedrag, na aftrek van de In artikel 537 WIB 92 bedoelde roerende voorheffing van 10 % , op te nemen in de kolom "credit" van een schuldrekening op naam van iedere vennoot.

Tot besluit van ons onderzoek, verricht overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, en onder de hierboven beschreven cumulatieve opschortende voorwaarden, verklaren wij, verklaren wij, de BV ovv EBVBA LUC CALLAERT, hier vertegenwoordigd door Luc Callaert, dat:

.de intentie geuit is om een kapitaalverhoging door te voeren bij de BVBA WE TIERENTEYN-VERLENT middels een inbreng in natura van de vordering van de vennoten uit de dividenduitkering ten bedrage van EUR 280.000,00 onder afhouding van 10% roerende voorheffing conform artikel 537 van het Wetboek van de Inkomstenbelastingen. Het totale netto dividendbedrag zal EUR 252.000,00 bedragen;

'het bestuursorgaan verantwoordelijk is voor de beschrijving en de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor het bepalen van de vergoeding voor de inbreng in natura, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10 %;

.de beschrijving van de inbreng in natura, voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

" de voor de inbreng in natura door het bestuursorgaan weerhouden methode van waardering in de gegeven omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt ten minste overeenkomt met de vergoeding voor een bedrag van EUR 252.000,00 zodat de inbreng niet overgewaardeerd is;

'indien de vennoten besluiten om de ontvangen netto dividenduitkering in het kapitaal te incorporeren, zal

als vergoeding voor deze inbreng de fractiewaarde van de aandelen van de BVBA WE TiERENTEYN-

VERLENT, evenredig stijgen.

'het verzaken aan de uitgifte van nieuwe aandelen wordt als volgt verklaard:

ode aandeelhouders gaan expliciet akkoord met deze regeling

ohet gewicht van de aandeelhouders blijft ongewijzigd

ode bestaande aandelen dragen geen aanduiding van hun nominale waarde

-door de inbreng in natura zal het kapitaal worden verhoogd met EUR 252.000,00 teneinde het te brengen

van EUR 20.000,00 naar EUR 272.000,00;

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende

de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen "faimess

opinion" is,"

Het originele exemplaar van dit verslag met de integrale tekst zal op de griffie van de bevoegde Rechtbank

van Koophandel neergelegd worden, samen met het bij-zonder verslag van de zaakvoerder en een expeditie

van dit proces verbaal,

In overeenstemming met artikel 313 Wetboek van Vennootschappen geeft de zaakvoerder kennis van het

bijzonder verslag de dato 25 november 2013, waarin wordt uiteengezet waarom zowel de inbrengen als de

voorgestelde kapitaalverhoging van belang zijn voor de vennootschap. Alle vennoten erkennen dat zij een

exemplaar van dit verslag hebben ontvangen,

TWEEDE BESLISSING

De vergadering beslist artikel 5 van de statuten aan te passen ais volgt;

"Het kapitaal is vastgesteld op tweehonderd tweeënzeventigduizend euro (¬ 272.000) vertegenwoordigd

door honderd twintig (120) aandelen zonder nominale waarde."

DERDE BESLISSING

De vergadering verleent machtiging om de statuten te coordineren waarvoor opdracht wordt gegeven aan

ondergetekende notaris.

Al deze beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen,

VOOR LETTERLIJK UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

afschrift van de akte

- coordinering van de statuten

'

Getekend

Caroline Heiremans

Geassocieed notaris

Bylagen-bïj liè Bëlgiscli Staatsblad - 08/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

" \(aor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

V ''

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 24.06.2013, NGL 15.07.2013 13307-0308-014
30/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.06.2012, NGL 25.07.2012 12340-0481-014
21/04/2011
ÿþ(61\ Mnd 2.0

15i:.}ilW P In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouder

aan het

Belgisch

Staatsbla

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/04/2011- Annexes du Moniteur belge

111111111.1111.11111,11.11,1i11111111111

NEERGELEGD

1 1 APR. 2011

RECHTBANK VAN

_KOOPHANÏ3IE GENT

Ondernemingsnr : 0439.231.044

Benaming

(voluit) : WE Tierenteyn-Verlent

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 9000 Gent, Groetenmarkt 3

Onderwerp akte : Omzetting in BVBA

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Caroline Heiremans te Zele op achtentwintig maart tweeduizend en elf, geregistreerd acht bladen, geen verzendingen, te Dendermonde I, op zes april tweeduizend en elf, reg. 5, boek 118, blad 02, vak 15. Ontvangen: vijfentwintig euro. De E.A. Inspecteur, getekend: M. Kindermans, dat er een buitengewone algemene vergadering werd gehouden van de naamloze vennootschap "WE TIERENTEYN-VERLENT", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9000 Gent, Groentenmarkt 3.

Opgericht bij akte verleden voor notaris Jean-Pierre Cool, te Zele, op acht december negentienhonderd negenentachtig, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van drie januari negentienhonderd negentig onder nummer 1990-01-03/220., waarvan de statuten voor het laatst gewijzigd zijn door de algemene ver-gadering der aandeelhouders gehouden voor ondergetekende notaris op eenentwintig november tweeduizend en vijf, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van zestien december tweeduizend en vijf.

BTW 0439.231.044 RPR Gent.

Waarbij volgende beslissingen genomen werden.

Eerste beslissing  kapitaalvermindering

Met eenparigheid van stemmen besluit de vergadering het kapitaal van de vennootschap met vijfenveertigduizend euro (45.000 ¬ ) te verminderen, om het van vijfenzestigduizend euro (65.000 ¬ ) te brengen op twintigduizend euro (20.000 ¬ ).

De vergadering beslist dat deze kapitaalvermindering zal aangerekend worden op het werkelijk gestort kapitaal en ertoe strekt het kapitaal van de vennootschap in overeenstemming te brengen met de huidige en toekomstige noden van de vennootschap.

Deze kapitaalvermindering zal geschieden door terugbetaling in specien van een bedrag gelijk aan het bedrag van de kapitaalvermindering aan de aandeelhouders in evenredigheid van hun huidig aandelenbezit.

De vergadering besluit in aansluiting met voorgaande kapitaalverlaging, dat deze geschiedt zonder vernietiging van aandelen maar met vermindering naar evenredigheid van de fractiewaarde van alle aandelen in het vennootschapsvermogen.

De vergadering stelt vast en verzoekt mij notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalvermindering van vijfenzestigduizend euro (E 65.000) daad-werkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op twintigduizend euro (E 20.000).

De aandeelhouders verklaren door ondergetekende notaris ingelicht te zijn omtrent de inhoud van artikel 613/614 van het Wetboek van Vennootschappen, dat inzake reële kapitaalvermindering voorziet dat de schuldeisers wier vordering ontstaan is voor de bekendmaking in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van de bij dit proces-verbaal besliste kapitaalvermindering, het recht hebben om binnen de twee maanden na gezegde bekendmaking een zekerheid te eisen voor de vorderingen die op het tijdstip van die bekendmaking nog niet zijn vervallen. De vennootschap kan deze vordering afweren door de schuldvordering te betalen tegen haar waarden na aftrek van het disconto. Aan de aandeelhouders mag bijgevolg geen terugbetaling in het kader van de hierboven besliste kapitaalvermindering gebeuren zolang de schuldeisers die binnen de hierboven bedoelde termijn van twee maanden hun recht hebben doen gelden, geen voldoening hebben gekregen.

Tweede beslissing  doeluitbreiding

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de raad van bestuur aangaande de wijziging van het maatschappelijk doel, alsmede van de staat van activa en passiva afgesloten per 31 december 2010.

De aanwezige aandeelhouders erkennen en afschrift van dit verslag alsmede van de staat van activa en passiva te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

De vergadering beslist het doel van de vennootschap te wijzigen, zoals voorgesteld

Derde beslissing - jaarvergadering

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/04/2011- Annexes du Moniteur belge

De algemene vergadering beslist de jaarvergadering te verplaatsen naar de laatste maandag van de maand

juni om 18 uur.

Vierde beslissing - verslaggeving

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag opge-maakt door de raad van

bestuur dat het voorstel tot omzetting toelicht, en van het verslag opgemaakt door de heer Koen Servranckx,

accountant, te 9240 Zele, Hei-kant 312 A, over de staat waarop het actief en passief van de vennootschap

werden samengevat, afgesloten per 31 december 2010..

De vennoten erkennen kennis te hebben genomen van deze beide verslagen.

Het verslag van de raad van bestuur, de staat van activa en passiva afgesloten per 31 december 2010 en

het verslag opgemaakt door de accountant blijven aan deze akte gehecht.

De besluiten van het verslag van de accountant luiden als volgt :

"Het onderzoek van de staat van activa en passiva per 31 december 2010 laat toe als volgt te besluiten :

Onze controlewerkzaamheden zijn uitgevoerd overeenkomstig de normen van het Instituut van de

Accountants en de Belastingconsulenten inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een

vennootschap.

De onderneming wordt gekenmerkt door een beperkte omvang, structuur en organisatie.

Gezien de beperktheid van de interne controles zijn de controlwerkzaamheden toegespitst op een

substantiele controle van de staat van activa en passiva opgesteld per 31 december 2010.

Overeenkomstig onze opdracht hebben wij de controle uitgevoerd onder de vorm van een beperkt nazicht.

Uit onze controlewerkzaamheden is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft

plaatsgehad. Het netto-actief volgens deze staat van 324.456,03 EUR is niet kleiner dan het maatschappelijk

kapitaal van 65.000,00 EUR.

Volgens art. 779 dient het verslag 15 dagen voor de algemene vergadering beschikbaar te zijn voor alle

vennoten. Gezien de opmaak van de verslagen enige vertraging heeft opgelopen kon deze termijn niet worden

gerespecteerd. Dit heeft geen invloed gehad op de uitgeoefende controles.

Dit verslag werd opgemaakt overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen in het raam

van de omzetting van de naamloze vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en mag niet voor andere

doeleinden worden gebruikt.

Opgemaakt te Zele op 24 maart 2011."

Burgerlijke vennootschap BVBA Koen Servranckx

Accountant-Belastingconsulent

Heikant 312A, 9240 Zele

Vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer Koen Servranckx.

Vijfde beslissing - omzetting

De vergadering beslist de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder verandering van haar

rechtspersoonlijkheid en de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te

nemen.

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de

waardeverminderingen, en  vermeerderingen, en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal

de boeken en de boekhouding die door de naamloze vennootschap werden gehouden, voortzetten.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het ondememingsnummer

0439.231.044 waaronder de vennootschap is gekend.

De omzetting geschiedt op basis van de staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten per 31

december 2010.

Alle verrichtingen die sedert deze datum werden gedaan door de naamloze vennootschap werden

verondersteld verricht te zijn voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, inzonderheid voor

wat het opmaken van de maatschappelijke rekeningen betreft.

Zesde beslissing - aanneming van de statuten

De vergadering beslist een volledig nieuwe tekst van statuten van de besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid aan te nemen, rekening houdend met de wijzigingen die voorafgaan, en waarvan de tekst als

volgt luidt :

HOOFDSTUK I - AARD VAN DE VENNOOTSCHAP.

Artikel 1 : VORM - NAAM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en

draagt de naam "WE TIERENTEYN-VERLENT".

De vennootschap werd opgericht onder de vorm van een naamloze vennootschap en omgevormd naar een

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid bij beslissing van de buitengewone algemene

vergadering van28 maart 2011. .

Artikel 2 : ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9000 Gent, Groentenmarkt 3.

Hij mag in elk ander deel van het Nederlandstalig of tweetalig landsgedeelte worden overgebracht bij

eenvoudige beslissing van de zaakvoerder en naar een andere plaats door beslissing van de vennoten, welke

daarvoor beraadslagen volgens de regelen voorzien voor de wijziging van de statuten.

De vennootschap kan, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder administratieve zetels, kantoren,

agentschappen, filialen en bewaarplaatsen vestigen in België of in het buitenland.

Artikel 3 : DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/04/2011- Annexes du Moniteur belge

-Mostaardfabriek.

-Bereiding van mostaard, azijn, groenten op azijn, sausen, pickels; fruit siroop, jam en gelei.

-Groot en kleinhandel in voormelde bereidingen, specerijen, kruiden, voedingsspecialiteiten, glazen en aardewerk, keuken en tafel artikelen

-In het algemeen zal zij alle maatregelen treffen tot vrijwaring van haar rechten en zal alle, om het even welke, verrichtingen uitvoeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten bij of bijdragen tot de bevordering van haar doel.

-De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

-Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

-De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elk andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

-De vennootschap stelt zich ook nog tot doel roerende en onroerende goederen of rechten onder gelijk welke vorm te verwerven, te beheren, te valoriseren en te cederen. Zij mag alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel kan bijdragen en van aard is de opbrengst van haar goederen te bevorderen.

Zij mag ondermeer:

-onroerende goederen verwerven, bouwen, opschikken, uitrusten en opbouwen;

-zakelijke rechten verwerven;

-de onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst;

-haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, in pand stellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden;

- participaties verwerven en beheren in andere vennootschappen, zowel binnenlandse en buitenlandse; - ter vervulling van haar maatschappelijk doel, alle leningen afsluiten en waarborgen verlenen;

-Zij mag alle commerciële, industriële en financiële activiteiten en met alle onroerend en roerend goed verhandelingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of deze activitei-ten die haar zullen toelaten voordeel te halen voor haar ontwikkeling. De vennootschap zal de leiding en het toezicht, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins, kunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan aanverwante ondernemingen en dochtervennootschappen.

Artikel 4 : DUUR

De vennootschap wordt voor onbepaalde duur aangegaan vanaf de datum van haar oprichting. HOOFDSTUK ll - KAPITAAL EN AANDELEN.

Artikel 5 : KAPITAAL

Het kapitaal is vastgesteld op twintigduizend euro (20.000 ¬ ) vertegenwoordigd door 120 aandelen zonder nominale waarde.

Artikel B :

De vennootschap kan geen winstbewijzen, die het kapitaal niet vertegenwoordi-gen, uitgeven.

Artikel 7 : STATUUT VAN DE AANDELEN.

Ten opzichte van de vennootschap zijn de aandelen ondeelbaar. De onverdeelde eigenaars, moeten zich ten opzichte van de vennootschap door één enkel persoon laten vertegenwoordigen; zolang dit niet gebeurd is, worden de rechten die aan deze aandelen verbonden zijn opgeschort.

Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden.

Wanneer het aandeel, toebehoort aan naakte eigenaars en vruchtgebruikers worden alle rechten, inbegrepen het stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker(s).

Artikel 8 : VOORKEURRECHT BIJ KAPITAALVERHOGING.

Behoudens hetgeen bepaald is in artikel 30 van de statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de volgende regels :

Ingeval van kapitaalverhoging door inbrengen in geld, hebben de vennoten de voorkeur in te schrijven naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd conform de bepalingen van het wetboek van vennootschappen.

Artikel 9 : REGELING VAN DE OVERDRACHT VAN DE AANDELEN.

Behoudens hetgeen bepaald is in de artikelen 27, 28, 29 en 30 van dé statuten ingeval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de volgende regels :

De afstand of overdracht van aandelen zo in leven als na overlijden, vereist de toestemming van al de vennoten van deze vennootschap. Deze toestemming is niet vereist wanneer de aandelen worden overgedragen aan een vennoot of bij overlijden geërfd worden door een echtgenoot of echtgenote en de descendenten in de rechte lijn. De verkoopprijs is gelijk aan de werkelijke waarde op de dag van de overdracht.

Bij gebreke van overeenstemming tussen de partijen wordt de werkelijke waarde vastgesteld door één deskundige.

De deskundige houdt rekening met alle gegevens die de waarde van de aandelen kunnen beïnvloeden, en met de bestaansmogelijkheden van de vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Tegen de beslissing van de deskundige staat geen rechtsmiddel open.

Indien een afstand of overdracht van aandelen, zo in leven of bij overlijden, geweigerd wordt, zullen de

vennoten verplicht zijn binnen de drie maanden te rekenen vanaf de weigering die zonder verhaal is één of

meer kopers van deze aandelen te vinden. De verkoopprijs is gelijk aan de werkelijke waarde op de dag van de

overdracht. Bij gebreke van overeenstemming tussen de partijen wordt de werkelijke waarde vastgesteld door

één deskundige.

De deskundige houdt rekening met alle gegevens die de waarde van de aandelen kunnen beïnvloeden, en

met de bestaansmogelijkheden van de vennootschap.

Tegen de beslissing van de deskundige staat geen rechtsmiddel open.

Zo al de vennoten wensen in te kopen en zich niet onderling zouden verstaan om-trent het door ieder

vennoot in te kopen aantal aandelen, worden deze inkopen toegestaan in verhouding tot het aantal aandelen

van ieder vennoot.

Voor wat niet statutair geregeld werd in geval van weigering van toestemming inzake afstand of overdracht

in leven of bij overlijden gelden de wettelijke bepa-lingen.

Indien één der vennoten zich in faling mocht bevinden zullen de overige vennoten a priori mogen inkopen en

dit, ingeval van niet akkoord omtrent de verdeling, in dezelfde verhouding als hierboven bepaald.

Artikel 10 : REGISTER VAN AANDELEN.

Een register van aandelen zal in de vennootschapszetel berusten. Het eigendoms-recht van een aandeel

wordt vastgesteld door inschrijving in dat register. Van die inschrijving worden certificaten afgeleverd aan de

houders van de aandelen.

Artikel 11 :

De erfgenamen of schuldeisers van een vennoot zullen door geen enkel voorwend-sel de zegels kunnen

doen leggen op goederen of waarden van de vennootschap, noch de verdeling of openbare verkoping ervan

aanvragen, noch zich met haar beheer inlaten. Voor de uitoefening van hun rechten zullen zij moeten voortgaan

op de inventarissen, jaarrekeningen en geschriften van de vennootschap.

HOOFDSTUK III - ORGANEN VAN DE VENNOOTSCHAP.

Afdeling 1 - Algemene vergadering.

Behoudens hetgeen bepaald is in artikel 35 van de statuten ingeval de vennoot-schap slechts één vennoot

telt, zijn de hiemavolgende bepalingen van toepassing op de algemene vergadering.

Artikel 12 : ALGEMENE VERGADERING.

De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden op de laatste maandag van de maand juni om achttien

uur van ieder jaar op de zetel van de vennootschap of op een andere plaats, op de dag en het uur zoals in de

uitnodiging aangeduid.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Artikel 13 : STEMRECHT.

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens schorsing en binnen de wettelijke perken.

Elke vennoot kan schriftelijk, telegrafisch, per telex of per telecopie volmacht geven om zich te laten

vertegenwoordigen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt

van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen" gevolgd door de

handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de

vergadering op de zetel toekomen,

Artikel 14 : NOTULEN.

De notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door de aanwezige vennoten. Afschriften en

uittreksels daarvan worden ondertekend door de zaakvoerder.

Afdeling 2 - Bestuur.

Behoudens hetgeen bepaald is in de artikelen 32, 33 en 34 van de statuten in geval de vennootschap

slechts één vennoot telt, gelden de hiernavolgende regels.

Artikel 15 : BESTUUR.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet ven-noten.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten,

zaakvoerder, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van

de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. De rechtspersoon die hij vertegenwoordigt mag

zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en

beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof

hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De algemene vergadering kan het aantal zaakvoerders wijzigen.

Aan de zaakvoerder kan, onverminderd de vergoeding van zijn kosten, een vaste wedde worden toegekend, "

waarvan het bedrag elk jaar door de algemene vergadering wordt vastgesteld en die ten laste komt van de

algemene kosten van de vennootschap.

Artikel 16 : MACHT DER ZAAKVOERDERS.

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide macht voor alles wat het bestuur en de belangen van de

vennootschap aangaat; al wat door de wet en de statuten niet bijzonderlijk aan de algemene vergadering is

voorbehouden valt onder zijn bevoegdheid.

De zaakvoerder kan binnen de perken van zijn mandaat volmacht geven aan andere personen, al dan niet

vennoot.

Deze volmachten mogen alleen betrekking hebben op beheersdaden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Artikel 17 : VERTEGENWOORDIGING.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens

derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Artikel 18 : TEGENSTRIJDIG BELANG.

Behoudens hetgeen bepaald is in artikel 33 van de statuten in geval de vennoot-schap slechts één vennoot

telt gelden de volgende regels.

Is er slechts één zaakvoerder en heeft deze bij een verrichting een rechtstreeks of onrechtstreeks

tegenstrijdig belang van vermogensrechtelijke aard met de ven-nootschap, dan moet hij de vennoten daarvan in

kennis stellen en mag de verrichting slechts door een lasthebber ad hoc voor rekening van de vennootschap

worden gedaan.

Zijn er verscheidene zaakvoerders, dan is de zaakvoerder die bij een verrichting, die de goedkeuring van

het college der zaakvoerders behoeft, een tegenstrijdig belang heeft met de vennootschap, verplicht het college

daarvan op de hoogte te brengen en zijn verklaring te doen opnemen in de notulen van de vergadering. In de

eerstvolgende algemene vergadering wordt van de verrichting, bedoeld in het voorgaand lid, verslag gedaan.

Afdeling 3 - Controle.

Artikel 19 : CONTROLE.

Het toezicht van de vennootschap wordt door ieder der vennoten uitgeoefend die alle macht tot onderzoek

en nazicht der verrichtingen hebben en kennis mogen nemen van de boekhouding, de briefwisseling en alle

geschriften van de vennootschap.

Er dient een commissaris benoemd te worden indien de vennootschap zich in de voorwaarden zou bevinden

waarbij de wet in de aanstelling van een commissaris voorziet.

HOOFDSTUK IV - BOEKJAAR EN JAARREKENINGEN.

Artikel 20 : BOEKJAAR.

Het boekjaar loopt van één januari tot éénendertig december van elk jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt de zaakvoerder de inventaris op alsmede de jaarrekening. Deze

documenten worden, indien dit mandaat is opengesteld, medegedeeld aan de commissaris, alvorens ze aan de

algemene vergadering ter goedkeuring voor te leggen.

Artikel 21 : WINSTVERDELING.

Van de netto-winst wordt ten minste ééntwintigste voorafgenomen om de wette-lijke reserve te vormen tot

dat zij één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Over de aanwending van het saldo wordt telkenjare beslist door de jaarvergadering op voorstel van de

zaakvoerders.

Behoudens uitdrukkelijke beslissing van de algemene vergadering wordt er geen vergoeding toegekend aan

het kapitaal.

Artikel 22 : KWIJTING AAN DE ZAAKVOERDER EN COMMISSARIS.

Na goedkeuring van de jaarrekening beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de

aan de zaakvoerder en commissaris te verlenen kwijting. Deze kwijting is alleen dan rechtsgeldig, wanneer de

ware toestand van de vennootschap niet wordt verborgen door enige weglating of onjuiste opgave in de

jaarrekening.

HOOFDSTUK V - ONTBINDING EN VEREFFENING.

Artikel 23 : ONTBINDING.

De vennootschap zal ontbonden worden in de bij de wet bepaalde gevallen.

De vennootschap mag ten alle tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering, die

beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten.

Artikel 24 : BENOEMING VAN VEREFFENAARS.

Bij ontbinding worden de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Is daaromtrent niets beslist,

dan warden de in functie zijnde zaakvoerders van rechtswege als vereffenaars beschouwd, niet alleen om

kennisgevingen en betekeningen te ontvangen, maar ook om de vennootschap daadwerkelijk te vereffenen, en

niet alleen ten overstaan van derden, maar ook ten overstaan van de vennoten.

Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikelen 186 en volgende van het wetboek van

vennootschappen, -zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. "

Artikel 25 : VEREFFENING.

Het batig saldo van de vereffening, na betaling van de schulden en de lasten van de vennootschap zal

tussen de vennoten verdeeld worden volgens het aantal van hun respectievelijke aandelen.

HOOFDSTUK VI - BEPALINGEN VAN TOEPASSING INGEVAL DE VENNOOTSCHAP SLECHTS EEN

VENNOOT TELT.

Artikel 26 : ALGEMENE BEPALING.

Alle bepalingen van onderhavige statuten zijn toepbsselijk wanneer de vennootschap slechts één vennoot

telt in zoverre ze niet strijdig zijn met de hierna gestelde regels betreffende de éénhoofdigheid.

Artikel 27 : OVERDRACHT VAN AANDELEN ONDER LEVENDEN.

Tot de overdracht van het geheel of een gedeelte van zijn aandelen wordt door de enige vennoot alleen

beslist.

Artikel 28 : OVERLIJDEN VAN DE ENIGE VENNOOT

In geval van overlijden van de enige vennoot worden de aan de aandelen verbonden rechten uitgeoefend

door de regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen naar evenredigheid

van hun rechten in de nalatenschap, en dit tot op de dag van de verdeling van de aandelen of tot het afleveren

van de legaten met betrekking tot deze aandelen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Zijn de aandelen met vruchtgebruik bezwaard, dan is artikel 7 van de statuten van toepassing.

Artikel 29 : VRUCHTGEBRUIK OP AANDELEN.

De rechten van de vruchtgebruiker worden geregeld in artikel 7, derde alinea van de statuten.

Artikel 30 : KAPITAALVERHOGING - VOORKEURRECHT.

Indien de enige vennoot besluit tot kapitaalverhoging in geld is artikel 8 van deze statuten niet van

toepassing.

Artikel 31 : ZAAKVOERDER - BENOEMING.

Indien geen zaakvoerder benoemd is heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen

van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

Artikel 32 : ONTSLAG.

Indien een derde tot zaakvoerder is benoemd, zelfs in de statuten en zonder beperking van duur, kan deze

te allen tijde ontslagen worden door de enige vennoot tenzij hij benoemd is voor een bepaalde duur of voor

onbepaalde duur mits opzegging.

Artikel 33 : TEGENSTRIJDIG BELANG.

In geval een derde tot zaakvoerder benoemd werd dan is artikel 18 tweede alinea van deze statuten

toepasselijk.

Wanneer er meerdere zaakvoerders benoemd zijn waaronder de enige vennoot dan is artikel 18 derde

alinea van deze statuten toepasselijk.

Is de enige vennoot ook de enige zaakvoerder dan kan hij de verrichting doen, doch hij moet hierover

bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd. Hij is gehouden,

zowel ten aanzien van de vennootschap als van derden tot vergoeding van de schade die voortvloeit uit een

voordeel dat hij zich ten koste van de vennootschap onrechtmatig zou hebben be-zorgd.

Artikel 34 : CONTROLE.

Zolang de vennootschap geen commissaris heeft en een derde zaakvoerder is, oefent de enige vennoot alle

bevoegdheden van de commissaris uit zoals bepaald in artikel 19 van de statuten.

Zolang de enige vennoot ook zaakvoerder is en geen commissaris benoemd werd, bestaat geen controle in

de vennootschap.

Artikel 35 : ALGEMENE VERGADERING.

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die

bevoegdheden niet overdragen. Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem

worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt

bewaard.

Is de enige vennoot tevens zaakvoerder dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene

vergadering niet te worden nageleefd, onverminderd de verplichting een bijzonder verslag op te maken en in

voorkomend geval openbaar te maken volgens de voorschriften van de wet.

Is er een externe zaakvoerder benoemd, dan neemt deze deel aan alle algemene vergaderingen, zelfs

wanneer hij ze zelf niet heeft bijeengeroepen. Te dien einde is de enige vennoot verplicht de zaakvoerder met

aangetekende brief op te roepen met opgaaf van de agenda. Laatstgenoemde formaliteit moet niet vervuld

worden wanneer de zaakvoerder bereid is aan de vergadering deel te nemen.

Van deze instemming wordt melding gemaakt in de notulen.

In ieder geval wordt de vergadering voorgezeten door de enige vennoot.

Artikel 36 : KWIJTING.

Zelfs wanneer de zaakvoerder enige vennoot is kan hem kwijting verleend worden volgens artikel 22 van de

statuten.

HOOFDSTUK VII - ALGEMENE BEPALING.

Artikel 37 :

Voor al hetgeen in huidige statuten niet voorzien wordt, wordt er verwezen naar het wetboek van

vennootschappen.

Zevende beslissing  ontslag

De vergadering aanvaardt het ontslag van de volledige raad van bestuur, te weten :

-mevrouw Catherine Caesens

-de heer Jean Caesens

-de heer Karel Van Roste

Allen voomoemd.

Achtste beslissing  benoeming zaakvoerder

De vergadering beslist te benoemen als niet-statutair zaakvoerder van de besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid : mevrouw Caesens Catherine, hier aanwezig, en dewelke verklaart haar mandaat

te aanvaarden.

Zij wordt benoemd voor onbeperkte duur.

De algemene vergadering beslist over de bezoldiging van de zaakvoerder

Negende beslissing  bijzondere machtiging

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit

te voeren.

Tiende beslissing - volmacht

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan mevrouw Leen De Wilde, te Zele, Gentsesteenweg 236,

evenals aan haar bedienden, aangestelden en lashebbers, om, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, alle

Voor- nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de formaliteiten bij BTW, ondememingsloket, sociale verzekeringskas, en directe belastingen.

behouden

" aan het

Belgisch

Staatsblad

Al deze beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen

VOOR LETTERLIJK UITTREKSEL

(getekend: C.Heiremans)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/04/2011- Annexes du Moniteur belge Tegelijk hiermee neergelegd:

-afschrift van de akte

-afschrift van het verslag van de accountant

-verslag van de raad van bestuur

-staat van actief en passief

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 25.05.2009, NGL 24.06.2009 09279-0173-015
04/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 07.05.2007, NGL 29.06.2007 07322-0116-012
07/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 08.05.2006, NGL 30.06.2006 06406-2949-014
16/12/2005 : GE156373
28/06/2005 : GE156373
17/02/2005 : GE156373
03/08/2004 : GE156373
26/06/2003 : GE156373
06/10/2001 : GE156373
28/09/1993 : GE156373
09/01/1993 : GE156373
03/01/1990 : GE156373
26/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 27.06.2016, NGL 19.07.2016 16334-0323-015

Coordonnées
VVE TIERENTEYN-VERLENT

Adresse
GROENTENMARKT 3 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande