VVO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VVO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.382.023

Publication

20/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 10.02.2014, NGL 17.02.2014 14040-0384-016
19/04/2013
ÿþ Mod Word 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

URV

II iu

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank +an Koophandel re Antwerpen, op

10 APR. 2013

Griffie

Ondernemingsnr : 0834.382.023

Benaming

(voluit) : VVO

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2020 ANTWERPEN, Kielsbroek 27

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel - ontslag en benoeming zaakvoerder

De zaakvoerder heeft beslist om de maatschappelijke zetel met ingang van 01.03.2013 te verplaatsen naar 9820 MERELBEKE, Hundelgemsesteenweg 63,

De bijzondere algemene vergadering d.d. 01.03.2013 heeft beslist om het mandaat van FOX CONSULTING N.V., met maatschappelijke zetel te 9270 LAARNE, Lange Meire 94C, ingeschreven in het rechtspersonenregister te DENDERMONDE en met als ondememingsnummer 0475.249.322 te beeindigen als zaakvoerder. Het mandaat van de vaste vertegenwoordiger Donaat DE VOS, wonende te 9270 LAARNE, Lange Meire 94 C, eindigt eveneens.

De bijzondere algemene vergadering d.d, 01.03.2013 heeft beslist om TREPA N.V., met maatschappelijke zetel te 9820 MERELBEKE, Fraterstraat45, ingeschreven in het rechtspersonenregister te GENT en met als ondernemingsnummer 0463.762.542 te benoemen als zaakvoerder. Patrick VAN GEYT, wonende te 9820 MERELBEKE, Liedermeersweg 23 werd aangesteld als vaste vertegenwoordiger.

TREPA N.V.,

met als vaste vertegenwoordiger

Patrick VAN GEYT,

zaakvoerder,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

26/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 30.01.2013, NGL 19.02.2013 13043-0165-015
21/03/2011
ÿþ mod 2.1



Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



111111en43280" ~ ~t~ ~ gaie 1el1 de ~~. _. ~p~

e trimer,



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : 0834.382.023

Benaming : VVO ;1

(voluit)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Kielsbroek 27

2020 Antwerpen

Onderwerp akte :Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Philippe Kluyskens te Sint-Amandsberg op zeven maart twee' duizend en elf, neergelegd ter registratie, dat de naamloze vennootschap "Fox Consulting" met: maatschappelijke zetel te Laarne, Lange Meire 94/C, RechtsPersonenRegister met nummer 0475.249.322: een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid hebben opgericht met volgende kenmerken :

De naam van de vennootschap luidt "WO". Zij is opgericht als een Besloten Vennootschap met: Beperkte Aansprakelijkheid.

De zetel is gevestigd te 2020 Antwerpen, Kielsbroek 27.

De vennootschap heeft doel :

 Het verlenen van bijstand en hulp onder hun meest verschillende vormen aan derden, bijvoorbeeld:; andere vennootschappen en/of eenmanszaken, en dit op het vlak van beheer, de controle, het toezicht, dei organisatie, de administratie; het verlenen van adviezen en intellectuele en administratieve hulp, het ter beschikking stellen aan derden onder welke vorm ook van benodigdheden, materiaal, instrumenten, hard- en software, het uitvoeren in verband met hetgeen voorafgaat aan concrete projecten, het dienstbetoon inzake organisatie en toepassing van de meest verschillende wetgevingen, het ter beschikking stellen van management, het uitoefenen van bedrijfsleiding en het organiseren ervan, voor eigen rekening als voor rekening van of in deelneming met derden, van handels-, nijverheids-, of andere ondernemingen, bestaande, onder om het even welke vorm, en dit zonder enige beperking.

Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer, valorisatie en in stand houden van eigen onroerende goederen, ondermeer door verhuring, onroerende leasing

" en andere overeenkomsten met derden in verband met hun gebruik en genot. De vennootschap mag ondermeer onroerende goederen verwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, laten ombouwen;:, zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst, zij mag optierechten'' met betrekking tot onroerende goederen nemen en afstaan; zij mag zakelijke rechten (vruchtgebruik, erfpacht, opstal,...) op onroerende goederen verwerven, vestigen, overdragen en beëindigen.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium. Het verrichten van ' alle handelingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het beheren, het verwerven of vervreemden van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm', ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen, vennootschappen en ondernemingen.

Het verwerven van participaties, op welke wijze ook, in bestaande of nog op te richten rechtspersonen,. vennootschappen en ondernemingen; het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen, vennootschappen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen, vennootschappen, ondernemingen en particulieren, onder om het even welke vorm. In dit kader kan zij alle handels- en financiële operaties verrichten behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

Het importeren en exporteren van voedingswaren en/of andere dan voedingswaren. Het uitbaten van een handel in voedings- en/of andere dan voedingswaren, zowel voor groot- als kleinhandel, alsook van alle bijhorende of aanverwante producten en van dranken.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

.l,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

De vennootschap kan zowel in BELGIE als in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband , met haar maatschappelijk doel of die van die aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

Het waarnemen van bestuurs- en vereffeningsmandaten in om het even welke Belgische of buitenlandse, reeds bestaande of nog op te richten vennootschappen.

Alle opsommingen zijn in de ruimste zin te interpreteren zonder dat deze op enigerlei wijze beperkend wezen.

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur, te rekenen vanaf zeven maart twee duizend en elf. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt zestig duizend euro (¬ 60.000), verdeeld in zeshonderd (600) aandelen op naam, zonder vermelding van een nominale waarde en volstort.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al of niet vennoten ; zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering, die hun aantal en de duur van hun mandaat bepaalt.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

De zaakvoerder of ingeval er meerdere zijn, hebben elk de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, in het kader van het maatschappelijk doel.

Al wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt in hun bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

Hij beschikt overal de bevoegdheden die door de statuten aan de zaakvoerder worden toegekend.

De zaakvoerder wordt onder andere belast met het dagelijkse bestuur van de vennootschap; hij beschikt over de maatschappelijke handtekening, voor alle daden van het dagelijkse bestuur.

Indien er twee zaakvoerders werden benoemd, zullen deze het bestuur gezamenlijk voeren, behalve voor de daden van dagelijks bestuur.

Indien er meer dan twee zaakvoerders zijn, zullen deze een college vormen en zullen ze aldus via de gewone meerderheid beslissingen dienen te nemen.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, maar de algemene vergadering kan bij eenvoudige meerderheid hiervan afwijken en het loon jaarlijks vaststellen.

Ieder jaar, de eerste vrijdag van de maand december om veertien uur moet een jaarvergadering gehouden worden.

Het maatschappelijk boeklaar begint op één juli en wordt afgesloten op dertig juni van het daarop volgend jaar.

Winstverdeling : Het batig saldo van de resultatenrekening, na aftrek van de algemene onkosten, lasten en bezoldigingen vormt de zuivere winst van het boekjaar.

Op deze winst zal er jaarlijks minstens vijf ten honderd afgenomen worden met het oog op de vorming van het wettelijk reservefonds, totdat dit reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het overige zal uitgekeerd worden aan alle aandelen.

De jaarvergadering kan echter elk andere wijze van verdeling van de winst aannemen, na de afneming voor de wettelijke reserve, bij eenvoudige meerderheid van stemmen en aandelen.

Ontbinding : Ingeval van ontbinding van de vennootschap - voor om het even welke reden en op om het even welk ogenblik - zal deze doorgevoerd worden door de zorgen van de enige zaakvoerder op dit ogenblik in functie, tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars zou benoemen, waarvan de bevoegdheden en de bezoldiging door de vergadering zullen bepaald worden. De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid der stemmen.

De vereffenaars treden in functie na bevestiging door de Rechtbank van Koophandel van de benoeming door de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 Wetboek van Vennootschappen. Overaanasbeoalinaen :

-Het bestuur van de vennootschap wordt thans toegekend aan de naamloze vennootschap Fox Consulting, voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger, de heer Donaat De Vos, benoemd tot zaakvoerder. Het mandaat van de zaakvoerder is in casu bezoldigd.

-Het eerste boekjaar zal een aanvang nemen op de datum van de neerlegging op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel en zal tot dertig juni twee duizend en twaalf lopen ; de eerste jaarvergadering zal gehouden worden de eerste vrijdag van de maand december twee duizend en twaalf om veertien uur.

-Bij toepassing van artikel 60 Wetboek van Vennootschappen worden alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen thans door de vennootschap uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd sedert één januari twee duizend en elf.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie en bankattest.

Notaris Philippe Kluyskens

" Voorbehouden "aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/12/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 04.12.2015, NGL 16.12.2015 15691-0338-018
06/02/2017 : ME. - JAARREKENING 30.06.2016, GGK 20.12.2016, NGL 30.01.2017 17031-0457-019

Coordonnées
VVO

Adresse
HUNDELGEMSESTEENWEG 63 9820 MERELBEKE

Code postal : 9820
Localité : MERELBEKE
Commune : MERELBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande