VYVA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VYVA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 448.981.524

Publication

23/04/2014
ÿþbet

a4 Be Sta:

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Gent

Afdeling Oudenaarde

1 0 APR. 2014

Griffie

Ondernemingsnr : 0448.981.524

Benaming (voluit) : Vyva Verzekeringen

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kleistraat, 2

9790 Wortegem-Petegem

Onderwerp akte :KAPITAALVERHOGING - AANNEMING NIEUWE STATUTEN

':Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Maggyi  Vancoppernolle te Kortrijk op 31 maart 2014, die eerstdaags ;geboekt worden in het eerste registratiekantoor te Kortrijk, dat dei; iibuitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met ;;beperkte aansprakelijkheid "B.V.B.A. Vyva Verzekeringen" onder meerti ;jde volgende beslissingen heeft genomen :

EERSTE BESLISSING.

De vergadering beslist de naam te wijzigen in "Vyva".

TWEEDE BESLISSING.

De vergadering stelt vast dat het kapitaal thans omgezet

,euro 18.592,01 euro bedraagt.

DERDE BESLISSING.

De vergadering beslist de nominale

te heffen.

VIERDE BESLISSING.

De vergadering beslist het kapitaal te verhogen met een bedrag

van driehonderdzesenvijftigduizend vierhonderd euro (356.400,00;1

iiEUR), om het te brengen van achttienduizend

;vijfhonderdtweeënnegentig euro één cent (18.592,01 EUR), op',i ;l driehonderdvierenzeventigduizend negenhonderdtweeënnegentig euro'; ;'één cent (374.992,01 EUR), volledig te volstorten in geld, zonder ;uitgifte van nieuwe aandelen doch mits verhoging van. de ';fractiewaarde van de bestaande aandelen.

Bankattest

De instrumenterende notaris bevestigt dat een bedrag van;; :356.400,00 euro voorafgaandelijk aan de kapitaalverhoging iiovereenkomstig artikel 311 van het wetboek van vennootschappen,;; .gedeponeerd werd op een bijzondere rekening nummer BE10 0017 1774;: 4304 bij de BNP Paribas Fortis Bank zoals blijkt uit een doorij voormelde financiële instelling op 21 januari 2014 afgeleverde attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

VIJFDE BESLISSING.

De vergadering beslist volledig nieuwe statuten aan te nemen':;, :;rekening houdend met de bestaande kenmerken om deze aan te passen:' ;;aan de genomen beslissingen en aan de thans vigerende wetgeving ene

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

waarde van de aandelen

op;

mod 11,1

meer bepaald het wetboek van vennootschappen houdende tevens:

- schrapping van alle overbodige bepalingen en van de

verwijzingen naar de gecoordineerdewetten op de

handelsvennootschappen;

- aanpassing voorkeurrecht bij kapitaalverhoging indien aandelen bezwaard zijn met vruchtgebruik;

- schrapping van de bepaling nopens de kwantitatieve beperking bij de externe vertegenwoordigingsbevoegdheid;

- wijziging van de regels inzake de volstorting van aandelen;

- herformulering van de regels inzake werking, samenstelling, bijeenroeping en notulen van de zaakvoering en de algemene vergadering;

herwerking van de procedure houdende overdracht van aandelen.

Artikel 1. - Vorm - Naam.

De vennootschap is een handelsvennootschap en heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zij draagt de naam "Vyva".

Artikel 2. - Zetel.

De zetel is gevestigd te 9790 Wortegem-Petegem, Kleistraat, 2.

Hij kan worden overgebracht naar om het even welke plaats in

het tweetalig gebied Brussel Hoofdstad of in het Nederlandse taalgebied, door eenvoudige beslissing van de zaakvoering, die alle machten krijgt teneinde op authentieke wijze de statutenwijziging die eruit voortvloeit, te doen vaststellen.

De vennootschap kan, bij eenvoudig besluit van de zaakvoering, administratieve zetels, agentschappen, werkhuizen, stapelplaatsen en bijkantoren vestigen in België of in het buitenland.

Artikel 3. - Doel.

De vennootschap heeft tot doel :

- De verzekeringsmakelarij, de argentuur en het verstrekken van verzekeringsadviezen, dit alles in de ruimste zin van het woord;

- elke dienstverlening van welke aard ook in verband met de voornoemde werkzaamheden, de bijstand en deelname in het bestuur en beheer van alle vennootschappen, ondernemingen en instellingen waarin zij rechtstreeks of onrechtstreeks belangen heeft.

Zij mag alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De algemene vergadering van aandeelhouders, beraadslagend en stemmend in de voorwaarden vereist voor de wijzigingen aan de statuten, kan dit doel uitleggen, verklaren en uitbreiden.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zo in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt achten.

Artikel 4. - Duur.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Artikel 5. - Kapitaal.

Het geplaatst kapitaal bedraagt

driehonderdvierenzeventigduizend negenhonderdtweeënnegentig euro één cent (374.992,01 EUR) vertegenwoordigd door zevenhonderdvijftig (750) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/zevenhonderdvijftigste van het vermogen van de vennootschap vertegenwoordigen.

Artikel 11. - Bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. Zij worden door de algemene vergadering

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ° Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

~.

Voor-bwîouderL

aan het Belgisch -Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

benoemd voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Werd benoemd als statutair zaakvoerder voor de duur van de vennootschap, de heer Valcke Lieven, wonende te 9790 Wortegem-Petegem, Kleistraat, 2.

De statutaire zaakvoerder kan slechts ontslagen worden met eenparig akkoord van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijke worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, aandeelhouders, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Artikel 12. - Bevoegdheden.

De enige zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt. Hij kan tevens bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

Indien er verschillende zaakvoerders zijn aangesteld, zijn zij ieder afzonderlijk bevoegd.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

Artikel 13. - Vertegenwoordigingsbevoegdheid.

De vennootschap wordt vertegenwoordigd jegens derden en in rechte door één zaakvoerder.

Artikel 16. - Jaarvergadering - Bijzondere en buitengewone algemene vergadering.

De jaarvergadering zal gehouden worden de tweede dinsdag van de maand juni om veertien uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de gemeente waar de zetel gevestigd is en vermeld in het bericht van bijeenroeping. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, dan zal de vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering mag bijeengeroepen worden telkens het belang van de vennootschap het vereist of op aanvraag van de vennoten die minstens één/vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen.

De. bijzondere of buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op de plaats aangegeven in de oproepingsbrief.

Artikel 20.- Stemrecht - Vertegenwoordiging.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager, die zelf vennoot is. Rechtspersonen kunnen evenwel vertegenwoordigd worden op elke wijze die hun statuten voorzien.

De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea :2 van het burgerlijk wetboek). De volmachten dienen schriftelijk

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

bdhoudert

aan het

Belgisch

'Staatsblad

Voor- mod 11.1

be°tiotidee

aan het

Belgisch

'Staatsblad

P

ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het burgerlijk wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de zaakvoering eisen dat zij op de aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering. Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

De stemming per brief is niet toegelaten.

Artikel 23. - Boekjaar.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Artikel 24. -- Bestemming van de winst -- reserves.

De nettowinst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de nettowinst minstens vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze verplichting tot afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal bereikt heeft.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst. Artikel 27. - Verdeling van het netto-actief.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Het maatschappelijk vermogen zal eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaar(s) het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Het eventuele batig vereffeningssaldo zal naar evenredigheid met het aantal aandelen dat ze bezitten onder de vennoten verdeeld worden, waarbij aan elk aandeel dezelfde rechten zullen toekomen.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Maggy Vancoppernolle Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte d.d. 31 maart 2014; gecoordineerde tekst van de statuten.







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 10.06.2014, NGL 03.07.2014 14271-0474-014
21/05/2013 : OU042919
18/07/2012 : OU042919
06/07/2011 : OU042919
28/06/2010 : OU042919
17/07/2009 : OU042919
11/07/2008 : OU042919
17/07/2007 : OU042919
18/07/2006 : OU042919
15/07/2005 : OU042919
09/07/2004 : OU042919
09/07/2003 : OU042919
03/08/2002 : OU042919
20/10/2001 : OU042919
17/03/1999 : OU042919
27/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 14.06.2016, NGL 21.06.2016 16206-0290-013

Coordonnées
VYVA

Adresse
KLEISTRAAT 2 9790 WORTEGEM-PETEGEM

Code postal : 9790
Localité : Wortegem
Commune : WORTEGEM-PETEGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande