VZW 50 JAAR MIGRATIE

Association sans but lucratif


Dénomination : VZW 50 JAAR MIGRATIE
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 537.987.041

Publication

10/09/2013
ÿþMOD 2.2

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Titel I Naam  Zetel  Doel  Duur

Artikel 1

De vereniging draagt de naam  50 jaar Migratie vzw.

Artikel 2

Artikel 3

Artikel 4

De vereniging kan meer algemeen alle middelen verwerven en aanwenden die tot de verwezenlijking van het doel rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen. De vereniging kan ter uitvoering van wat hierboven bepaald is, ondermeer alle eigendommen of zakelijke rechten verwerven, in huur nemen, verhuren, personeel aanwerven, rechtsgeldige overeenkomsten sluiten, fondsen inzamelen, kortom alle activiteiten uitoefenen of laten uitoefenen die haar doel rechtvaardigen. De vereniging kan in ondergeschikte orde daden van koophandel stellen, waarvan de opbrengst moet worden besteed aan dit doel.

De vereniging wordt opgericht voor onbepaalde duur. Na realisatie en volledige afronding van het project 50 jaar Migratie zal worden overgegaan tot vrijwillige ontbinding. Alle goederen in geld en/of natura worden bij ontbinding overgedragen aan een andere vzw met een goed doel.

De zetel van de vereniging is gevestigd te 9000 Gent, p/a Kraankindersstraat 2 te 9000 Gent. De vereniging ressorteert onder het gerechtelijk arrondissement Gent.

De vzw stelt zich tot doel, het faciliteren van het programma voor de viering van 50 jaar Migratie in Gent in 2014.

STATUTEN

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : vzw 50 jaar migratie

België

Onderwerp akte : Oprichting

*13305058*

(afgekort) :

Rechtsvorm: : Vereniging zonder winstoogmerk

Luik B

Zetel : Kraankindersstraat 2

0537987041

9000

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Gent

Griffie

Neergelegd

06-09-2013

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of het organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of het organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

MOD 2.2

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

Titel II Lidmaatschap Artikel 5

De vereniging bestaat uit gewone leden.

Het totaal aantal leden van de vereniging is niet gelimiteerd, maar bedraagt nooit minder dan 4 leden. De eerste

leden zijn de stichtende leden.

Artikel 6

Als lid kan tot de vereniging toetreden, iedere natuurlijke of rechtspersoon die door de Algemene Vergadering, op voorstel van de Raad van Bestuur, als zodanig wordt aanvaard en die er zich toe verbindt de doelstellingen van de vereniging te helpen realiseren.

Artikel 9

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 7

De leden zijn geen lidgeld verschuldigd.

Artikel 8

De Algemene Vergadering beslist autonoom of een kandidaat-lid als lid tot de vzw wordt toegelaten. Uitgangspunt is dat een kandidaat-lid uit hoofde van zijn of haar functie, kennis, bevoegdheid, materiële of financiële steun of als vertegenwoordiger van een organisatie in staat zal zijn bij te dragen tot het welslagen van het doel van de vereniging.

Verzoeken tot toetreding van nieuwe leden worden aan de Raad van Bestuur overgemaakt met vermelding van naam, voornamen en adres of, indien het een rechtspersoon betreft, naam, rechtsvorm en adres van de maatschappelijke zetel van het kandidaat-lid, alsook met vermelding van de elementen waarom het kandidaat-lid in aanmerking komt voor lidmaatschap van de vereniging. Het verzoek wordt daaropvolgend door de Raad van Bestuur voorgelegd op de eerstvolgende Algemene Vergadering.

De Algemene Vergadering beslist over de al dan niet toelating tot de vereniging nadat het verzoek haar heeft bereikt en geeft hieromtrent schriftelijk bericht aan het kandidaat-lid. Tegen deze beslissing is geen beroep mogelijk. De beslissing wordt genomen met een meerderheid van stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden.

In afwachting van de beslissing omtrent de uitsluiting van een lid, kan de Raad van Bestuur het lidmaatschap schorsen van de persoon die de verplichtingen, opgelegd in artikel 8, op ernstige wijze schendt.

De schorsing zal per aangetekende brief worden meegedeeld aan het betrokken lid. Zij kan maximaal zes weken duren, binnen welke termijn de Algemene Vergadering moet bijeenkomen om over de uitsluiting te beslissen. Op deze bijeenkomst van de Algemene Vergadering behoudt het betrokken lid al zijn lidmaatschapsrechten. Besluit de Algemene Vergadering niet tot uitsluiting over te gaan, dan vervalt van rechtswege de schorsing van het lid en wordt deze geacht nooit te hebben plaatsgehad.

De leden van de vereniging zijn verplicht:

1. de statuten en het huishoudelijk reglement van de vereniging alsook de besluiten van haar organen na te

leven;

de belangen van de vereniging of één van haar organen niet te schaden.

§ 1 Elk lid kan ten allen tijde ontslag nemen uit de vereniging mits het opsturen van een aangetekend schrijven aan de Raad van Bestuur.

§ 2 Een lid kan slechts worden uitgesloten door de Algemene Vergadering met een meerderheid van twee derden van de aanwezige of vertegenwoordigde stemmen. De stemming is geheim.

§ 3 Het lidmaatschap van een lid eindigt automatisch door het overlijden van de natuurlijke persoon of, in geval van een rechtspersoon, door haar ontbinding, fusie, splitsing of faillissement.

§ 4 Ontslagnemende of uitgesloten leden en hun rechtsopvolgers, evenals de rechtsopvolgers van de leden van wie het lidmaatschap werd beëindigd, hebben geen deel in het vermogen van de vereniging en kunnen nooit teruggave of vergoeding vorderen van gestorte bijdragen of gedane inbrengen of prestaties.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of het organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

MOD 2.2

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

Titel III Algemene vergadering Artikel 10

De Algemene Vergadering is samengesteld uit alle leden. Alle leden, behalve Gent Unesco Muziekstad vzw beschikken over 1 stem. Gent Unesco Muziekstad vzw beschikt over 2 stemmen.

De leden-rechtspersonen worden in de Algemene Vergadering elk vertegenwoordigd door één afgevaardigde, aangeduid door het daartoe bevoegde statutair orgaan. Het lid-rechtspersoon Gent Unesco Muziekstad vzw wordt vertegenwoordigd door 2 afgevaardigden. Het bevoegde statutair orgaan van de leden-rechtspersonen kan te allen tijde in de vervanging van zijn stemgerechtigde vertegenwoordigers voorzien.

Zodra een afgevaardigde overlijdt, aftreedt of zijn mandaat herroepen wordt door het lid dat hij vertegenwoordigt in de vereniging, verliest hij de hoedanigheid van afgevaardigde. Hierna duidt het daartoe bevoegde statutair orgaan van het lid tegen de volgende Algemene Vergadering een nieuwe afgevaardigde aan.

Artikel 12

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 11

De Algemene Vergadering is uitsluitend bevoegd voor het wijzigen van de statuten het benoemen en afzetten van de bestuurders desgevallend, de benoeming en de afzetting van de commissarissen en het bepalen van hun bezoldiging ingeval een bezoldiging wordt toegekend de kwijting aan de bestuurders en de commissarissen het goedkeuren van de begrotingen en rekeningen het vrijwillig ontbinden van de vereniging het aanvaarden van nieuwe leden het uitsluiten van een lid de omzetting van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk alle gevallen waarin onderhavige statuten dat vereisen.

Alle leden worden minstens acht dagen vóór de Algemene Vergadering bij gewone brief of e-mail uitgenodigd op de Algemene Vergadering. De uitnodiging wordt ondertekend door de voorzitter. De oproeping bevat datum, uur en plaats van de Algemene Vergadering, de agenda en de bijhorende stukken.

Bij het einde van het mandaat of de tewerkstelling van de afgevaardigde bij het lid, dat hij vertegenwoordigt, wordt hij beschouwd ontslagnemend te zijn. Hierna duidt het daartoe bevoegde statutair orgaan van het lid tegen de volgende algemene vergadering een nieuwe afgevaardigde aan.

Een lid-rechtspersoon dat in de Algemene Vergadering wordt vertegenwoordigd door een afgevaardigde, aangeduid door het daartoe bevoegde statutair orgaan, wordt bij verhindering van deze afgevaardigde vertegenwoordigd door zijn vaste plaatsvervanger, eveneens aangeduid door het daartoe bevoegde statutair orgaan.

De Algemene Vergadering kan ermee instemmen dat de vergadering wordt bijgewoond door waarnemers. Waarnemers hebben geen stemrecht.

De Algemene Vergadering wordt door de Raad van Bestuur bijeengeroepen telkens als het doel of het belang van de vereniging dit vereist en moet worden bijeengeroepen telkens wanneer minstens een vijfde van de leden daartoe een verzoek richt tot de Raad van Bestuur. Zij moet ten minste één maal per jaar worden bijeengeroepen voor het goedkeuren van de rekeningen van het afgelopen jaar en de begroting van het volgend jaar, evenals voor een beslissing inzake kwijting van de bestuurders, op een door de Raad van Bestuur te bepalen plaats en datum, die vóór 30 juni van dat jaar valt.

De Algemene Vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de Raad van Bestuur, bij diens afwezigheid door (één van) de ondervoorzitter(s) van de Raad van bestuur of ingeval van afwezigheid van voornoemde personen door de oudste aanwezige bestuurder.

Een lid kan zich, bij een geschreven en ondertekende volmacht, door een ander lid laten vertegenwoordigen. Elk lid kan evenwel slechts één ander lid vertegenwoordigen.

Artikel 13

a. Behoudens de gevallen waarbij de VZW-wet of de statuten een quorum oplegt, is de Algemene Vergadering rechtsgeldig samengesteld wanneer de helft van de leden aanwezig of vertegenwoordigd is. Bij een wijziging van de statuten, een wijziging van het doel, de ontbinding van de vereniging en de omvorming van de vereniging tot een vennootschap met een sociaal oogmerk wordt een aanwezigheid van 2/3 van de leden vereist.

b. De Algemene Vergadering kan slechts beraadslagen over punten die geagendeerd zijn. De beslissingen worden genomen bij een gewone meerderheid (= de helft plus eén, onthoudingen worden niet meegeteld) van de aanwezige of vertegenwoordigde leden. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of het organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

MOD 2.2

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

c. Indien alle leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn, kan op geldige wijze ook een beslissing genomen worden over punten die niet op de agenda vermeld staan. Deze beslissingen hebben evenwel slechts uitwerking voor zover er binnen de termijn van twintig kalenderdagen na de Algemene Vergadering geen verzet komt van de meerderheid van de leden. Dit verzet moet bij aangetekend schrijven worden gericht aan de Raad van Bestuur. Punten buiten agenda waartegen later verzet is gerezen, moet de Raad van Bestuur opnieuw agenderen op de eerstkomende Algemene Vergadering.

d. In geval van uitsluiting van een lid, van wijziging van de statuten, van een wijziging van doel, van de ontbinding van de vereniging of van de omvorming tot een vennootschap met een sociaal oogmerk, zal de in de VZW-wet voorgeschreven procedure worden nageleefd.

Artikel 14

Artikel 15

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Van elke Algemene Vergadering worden notulen opgemaakt, die ondertekend worden door een bestuurder, en

die worden opgenomen in een bijzonder register. Een afschrift van de notulen wordt binnen de maand na de

Algemene Vergadering bezorgd aan alle leden bij gewoon schrijven, per fax of per e-mail.

De notulen worden op de eerstvolgende Algemene Vergadering ter goedkeuring voorgelegd.

Voor eensluidend verklaarde afschriften en uittreksels van de notulen worden ondertekend door een bestuurder.

e. Over een statutenwijziging kan de Algemene Vergadering slechts op een geldige wijze beraadslagen en

besluiten wanneer de wijzigingen uitdrukkelijk zijn vermeld in de oproeping en wanneer minstens 2/3 van de leden op de Algemene Vergadering aanwezig of vertegenwoordigd zijn. Een wijziging kan alleen worden aangenomen met een meerderheid van 2/3 van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden. Indien op de eerste Algemene Vergadering minder dan 2/3 van de leden aanwezig of vertegenwoordigd is, kan een tweede algemene vergadering worden bijeengeroepen, die geldig kan beraadslagen en besluiten en de wijzigingen aannemen met een 2/3-meerderheid ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden. Deze tweede Algemene Vergadering mag niet binnen de 15 dagen volgend op de eerste Algemene vergadering worden gehouden.

Titel IV Raad van Bestuur

De vereniging wordt bestuurd door een Raad van Bestuur van minimum drie bestuurders. Het aantal bestuurders moet in elk geval altijd lager zijn dan het aantal leden. Enkel leden van de vereniging kunnen tot bestuurder worden benoemd.

De bestuurders worden benoemd door de Algemene Vergadering voor onbepaalde duur. Bestuurders-rechtspersonen worden door één afgevaardigde vertegenwoordigd, met name diegene die de rechtspersoon vertegenwoordigt in de Algemene Vergadering.

Zij oefenen hun mandaat kosteloos uit.

De bestuurders kunnen op elk moment ontslag nemen. Dit gebeurt per aangetekend schrijven gericht aan de voorzitter van de Raad van Bestuur.

Wanneer door ontslag, verstrijken van termijn of afzetting, het aantal bestuurders is teruggevallen tot onder het wettelijk minimum, dan blijven de bestuurders in functie totdat in hun vervanging is voorzien.

De bestuurders zijn op elk moment afzetbaar door de Algemene Vergadering, bij gewone meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde leden. De stemming is geheim.

De bestuurders handelen als een college.

De Raad van Bestuur kan ermee instemmen dat de vergadering wordt bijgewoond door waarnemers. Waarnemers hebben geen stemrecht.

Artikel 16

De Raad van Bestuur heeft een algemene bevoegdheid inzake het bestuur en de vertegenwoordiging van de vereniging en is bevoegd voor alle aangelegenheden, die de wet of de statuten niet uitdrukkelijk aan de Algemene Vergadering verlenen.

De Raad van Bestuur kan een huishoudelijk reglement m.b.t. haar werking aannemen met een meerderheid van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders, onthoudingen niet meegerekend.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of het organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

MOD 2.2

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

Om haar doel te verwezenlijken kan de Raad van Bestuur één of meer werkgroepen, stuurgroepen, begeleidingscomités en/of expertengroepen oprichten die omtrent hun werkzaamheden verslag uitbrengen aan de Raad van Bestuur.

Artikel 17

De Raad van Bestuur kiest uit zijn leden een voorzitter, een of twee ondervoorzitters.

De Raad van Bestuur vergadert op bijeenroeping van de voorzitter of 2 bestuurders, telkens het belang van de vereniging dit vergt.

De voorzitter zit de vergadering voor. In geval van zijn afwezigheid wordt hij vervangen door de oudste ondervoorzitter, of bij gebrek aan deze laatste door de jongste ondervoorzitter, of bij gebrek aan deze laatste, door de oudste aanwezige bestuurder.

Artikel 18

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Titel V Het dagelijks bestuur Artikel 19

c. De bestuurders worden schriftelijk of elektronisch uitgenodigd, minstens acht dagen voor de datum van de Raad van Bestuur. De agenda en de bijhorende stukken worden bij de uitnodiging gevoegd.

d. De Raad van Bestuur kan slechts geldig beslissen indien tenminste de helft van de bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd is. De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid (= de helft plus één, onthoudingen worden niet meegeteld) van stemmen. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter of van degene die hem vervangt, doorslaggevend.

e. Iedere bestuurder kan op een schriftelijke wijze volmacht geven aan een andere bestuurder om hem op de Raad van Bestuur te vertegenwoordigen. Iedere bestuurder kan evenwel slechts één andere bestuurder vertegenwoordigen.

Van elke Raad van Bestuur worden notulen opgemaakt, die ondertekend worden door de voorzitter of zijn plaatsvervanger en ingeschreven worden in een daartoe bestemd register. De notulen worden op de eerstvolgende Raad van Bestuur ter goedkeuring voorgelegd.

De uittreksels uit de notulen worden geldig ondertekend door een bestuurder.

De VZW wordt vertegenwoordigd in rechte of ten overstaan van derden door 2 gezamenlijke handtekeningen waaronder altijd de voorzitter en een andere bestuurder.

a. De Raad van Bestuur kan, onder zijn verantwoordelijkheid, handelingen nodig voor de dagelijkse werking

van de VZW, handelingen die van gering belang zijn en handelingen die dringend zijn overdragen aan een dagelijks bestuur, bestaande uit één of meer bestuurders of zelfs andere personen, al dan niet lid van de vereniging. De benoeming gebeurt bij gewone meerderheid van stemmen. Indien meerdere (rechts)personen worden aangeduid als dagelijks bestuurder, dan treden zij als college op.

d. Elk lid van het dagelijks bestuur kan op elk moment ontslag nemen. Het mandaat van dagelijks bestuurder

eindigt eveneens door afzetting door de Raad van Bestuur via geheime stemming bij gewone meerderheid, door overlijden voor fysieke personen of in geval van een rechtspersoon, door haar ontbinding, fusie, splitsing of faillissement. Indien door het ontslag de werking van de VZW in gevaar wordt gebracht, wordt het ontslag van de dagelijks bestuurder opgeschort tot er na redelijke termijn een vervanger is aangesteld.

c. Het mandaat van een lid van het dagelijks bestuur is onbezoldigd.

b. De duur waarvoor deze bevoegdheidsdelegatie plaatsgrijpt wordt door de Raad van bepaald en het

mandaat kan ten alle tijde met onmiddellijke ingang worden ingetrokken door de Raad van Bestuur.

e. Zodra de afgevaardigde overlijdt, aftreedt of zijn mandaat herroepen wordt door de rechtpersoon  dagelijks

bestuurder die hij vertegenwoordigt, verliest hij de hoedanigheid van afgevaardigde. Bij het einde van het mandaat of de tewerkstelling van de afgevaardigde bij de rechtspersoon  dagelijks bestuurder, die hij vertegenwoordigt, wordt hij beschouwd als ontslagnemend. In al deze gevallen duidt het bevoegde statutair orgaan van de rechtspersoon  dagelijks bestuurder een nieuwe afgevaardigde aan.

Titel VI Aansprakelijkheid

Artikel 20

De bestuurders en de personen die met het dagelijks bestuur zijn belast gaan geen enkele persoonlijke

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of het organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

MOD 2.2

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

verplichting aan met betrekking tot de verbintenissen die de vereniging aangaat.

Titel VII Het huishoudelijk reglement

Artikel 21

De Algemene Vergadering kan een huishoudelijk reglement aannemen dat haar eigen werking regelt.

De Raad van Bestuur kan een huishoudelijk reglement aannemen dat haar eigen werking regelt.

Titel VIII Inzagerecht Artikel 22

Artikel 23

Artikel 24

Artikel 25

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Alle leden kunnen op de zetel van de vereniging het register van de leden raadplegen, alsmede alle notulen en beslissingen van de Algemene Vergadering, van de Raad van Bestuur en van de personen, al dan niet met een bestuursfunctie, die bij de vereniging of voor rekening ervan een mandaat bekleden. Enkel de leden hebben recht tot inzage van alle boekhoudkundige stukken van de vereniging.

b. De Raad van Bestuur bereidt de rekeningen en begrotingen voor en legt ze ter goedkeuring voor aan de Algemene Vergadering. Na goedkeuring van de rekening en begroting spreekt de Algemene Vergadering zich, bij afzonderlijke stemming, uit over de kwijting aan de bestuurders en, desgevallend, aan de commissarissen.

a. Indien de vereniging op grond van de op haar toepasselijke bepalingen daartoe verplicht is of indien de Algemene Vergadering dit opportuun acht, zal de controle op de financiële toestand, op de rekening en op de regelmatigheid, vanuit het oogpunt van de VZW-wet en de statuten, van de verrichtingen weer te geven in de rekening, worden opgedragen aan één of meer commissarissen die worden benoemd door de Algemene Vergadering onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De Algemene Vergadering bepaalt het aantal commissarissen en stelt hun bezoldiging vast. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar.

Titel IX Begrotingen  Rekeningen - Controle

b. De commissarissen hebben, gezamenlijk of afzonderlijk, een onbeperkt recht van controle over alle verrichtingen van de vereniging. Zij mogen ter plaatse inzage nemen van de boeken, de briefwisseling, de notulen en in het algemeen van alle geschriften van de vereniging.

Titel XI Ontbinding  Vereffening

a. Het boekjaar van de vereniging loopt van 1 januari en eindigt op 31 december.

Het eerste boekjaar van de vereniging begint op de datum van oprichting en eindigt op 31 december 2013.

c. De Raad van Bestuur draagt er zorg voor dat de rekening en de overige in de VZW-wet vermelde stukken

binnen de dertig dagen na goedkeuring worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Behoudens de gevallen van gerechtelijke ontbinding en van ontbinding van rechtswege, kan slechts de Algemene Vergadering tot ontbinding besluiten, op de wijze zoals bepaald in de VZW-wet.

In geval van vrijwillige ontbinding benoemt de Algemene Vergadering, of bij gebreke daarvan de rechtbank, een of meer vereffenaars. Zij bepaalt tevens hun bevoegdheid, alsmede de vereffeningsvoorwaarden.

Artikel 26

In geval van ontbinding worden de activa, na aanzuivering van de schulden, overgedragen aan een vereniging dewelke een gelijkaardig doel nastreeft. De Algemene Vergadering die tot de ontbinding besluit zal aanduiden aan welke vereniging het netto-actief wordt overgedragen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of het organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

MOD 2.2

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Artikel 27

Luik B - vervolg

Voor alles wat in deze statuten niet uitdrukkelijk is geregeld, is de VZW-wet van toepassinng.

Opgericht te Gent op de Algemene Vergadering van 28 augustus 2013 in 10 exemplaren. Elke partij erkent 1 ondertekend exemplaar te hebben ontvangen.

130828 Lijst met initiële benoemingen

Overeenkomstig de statuten van vzw 50 jaar migratie is de Algemene Vergadering dd° 28/8/2013 van de vzw als volgt samengesteld:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

VIAT vzw, met maatschappelijke zetel te 9000 Gent, Oude Vest 18, vertegenwoordigd door :

- mevrouw Sophie Huysman, wonende te Woestijnegoedlaan 16, 9032 Gent-Wondelgem, geboren op

11.05.1966 te Gent met rijksregisternummer 660511 140 78

Gent Unesco Muziekstad vzw, met maatschappelijke zetel te 9000 Gent Botermarkt 1, vertegenwoordigd door :

- mevrouw Annelies Storms, wonende te Gent, Seldestraat 141, geboren op 09/02/1971 te Gent met rijksregisternummer 71.02.09-104.64

- de heer Luc Baeckeland, wonende te Gent, geboren op 27/11/1960 te Sint-Amandsberg met rijksregisternummer 60.11.27-019.23

In Monte Blandinio vzw, met maatschappelijke zetel te 9000 Gent, Sint-Pietersplein 9, vertegenwoordigd door :

- de heer Michel Vermote, wonende Oscar Colbrandtstraat 137, 9040 Gent, geboren op 22/03/1957 te

Oostende met rijksregisternummer 57.03.22-247.20

Handelsbeurs vzw, met maatschappelijke zetel te 9000 Gent, Kouter 29, vertegenwoordigd door :

- de heer Stefaan D haeze, wonende te Gent, geboren op 08/07/1951 te Kortrijk met rijksregisternummer

51.07.08-389.06

Dhr Resul Tapmaz, wonende te Gent, Oudburg 42 geboren op 4/12/1977 te Gent met rijksregisternummer 77.12.04-061.65

- mevrouw Annelies Storms, wonende te Gent, Seldestraat 141, geboren op 09/02/1971 te Gent met rijksregisternummer 71.02.09-104.64

- de heer Luc Baeckeland, wonende te Gent, geboren op 27/11/1960 te Sint-Amandsberg met rijksregisternummer 60.11.27-019.23

- de heer Michel Vermote, wonende Oscar Colbrandtstraat 137, 9040 Gent, geboren op 22/03/1957 te Oostende met rijksregisternummer 57.03.22-247.20

- de heer Stefaan D haeze, wonende te Gent, geboren op 08/07/1951 te Kortrijk met rijksregisternummer 51.07.08-389.06

- Voorzitter: de heer Resul Tapmaz

- Ondervoorzitter: mevrouw Annelies Storms

In de Algemene Vergadering op 28 augustus 2013 werden benoemd als eerste bestuurders:

In de Raad van Bestuur op 28 augustus 2013 werden benoemd tot voorzitter en ondervoorzitter

In de Raad van Bestuur op 28 augustus werden benoemd als leden van het dagelijks bestuur

- de heer Resul Tapmaz

- mevrouw Annelies Storms

- de heer Luc Baeckeland

Coordonnées
VZW 50 JAAR MIGRATIE

Adresse
KRAANKINDERSSTRAAT 2 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande