W.A.B.-CONSTRUCT

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : W.A.B.-CONSTRUCT
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 534.869.381

Publication

12/06/2013
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr S14 gig, M.i

Benaming

(voluit) : W.A.B.-Construct

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 9250 Waasmunster, Sousbeekstraat 8

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Het blijkt uit een proces-verbaal verleden voor notaris Jean Claude Buys te Lede op datum van 30 mei 2013, dat

1. De naamloze Vennootschap 'WASE APPARTEMENTSBOUW", in het kort W.A.B., waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9250 Waasmunster, Rivierstraat, 82, met ondernemingsnummer 865 008 782.

1]e vennootschap werd opgericht blijkens akte verleden voor notaris Jean Matthys te Lokeren op 21 april 2004, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch staatsblad van 10 mei daarna, onder nummer 2004-05-10 / 0070976.

2. De naamloze vennootschap "Saninvest", met maatschappelijke zetel te 8670 Koksijde (Oostduinkerke), Leopold Il laan 193, bus 04/01, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0473902309.

Opgericht blijkens akte verleden voor notaris Jean Van der Bracht te Lede-Oordegem op datum van 17 januari 2001, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 8 februari daarna, onder nummer 2001 0208  34.

3. De cooperatieve vennootschap met onbeperkte aansprakelijkheid 'Ail-Fisc', met maatschappelijke zetel te Lede, Smetledestraat 24. Opgericht ingevolge onderhandse akte de dato 1 januari 1991, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 5 juni 1991, onder nummer 910605-038 en waarvan de statuten voor het laatst werden gewijzigd ingevolge akte verleden voor notaris Hildegard Bracke te Wichelen op 25 februari 2000, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 17 maart 2000, onder nummer 20000317-357. Met ondernemingsnummer 0444.085.497.

- oprichters - een naamloze vennootschap hebben opgericht onder de benaming : "W.A.B.-Construct". De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9250 Waasmunster, Sousbeekstraat 8.

De vennootschap heeft tot doel :

De aan- en verkoop van onroerende goederen, het oprichten en laten oprichten, verbouwen en laten verbouwen door onderaannemers van woningen, meergezinswoningen, ambachtelijke en industriële gebouwen en het realiseren van de verkoop ervan, kortweg bouwpromotor. Zij zal dit doel kunnen verwezenlijken voor eigen rekening en voor rekening van derden, op de wijze die haar het meest geschikt lijkt.

Om dit doel te bereiken zal zij alle industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen stellen, onder meer kopen, verkopen, huren, verhuren, bouwen of ruilen van alle onroerende en roerende goederen, toetreden tot vennootschappen met een doel gelijk of gelijkaardig aan het hare, samensmelten met dergelijke vennootschappen, in één woord, alles doen wat van aard is om haar maatschappelijk doel te bereiken of de verwezenlijking ervan te bevorderen of te vergemakkelijken, dit op gelijk welke plaats in België, voor eigen rekening als voor die van derden, als tussenpersoon of bij deelneming in andere vennootschappen.

Deze opsomming is niet beperkend, noch bepalend en dient in de breedste zin uitgelegd te worden. De vennootschap mag alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel in de ruimste zin.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur vanaf 30 mei 2013 en verkrijgt rechtspersoonlijkheid bij de neerlegging van de stukken overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

De vennootschap kan, onverminderd de wettelijke gronden van ontbinding, slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering met naleving van de vereisten voorzien voor de wijzigingen aan de statuten.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweeënzestig duizend euro (62.000,00 ¬ ) en wordt vertegenwoordigd door tweeënzestig (62) aandelen met stemrecht, zonder aanduiding van de nominale

Mod Word 11.1

7

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



GRIFFIE

K~~PMÁNp~~.K

1 88649"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -1,x/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

marde. Elk aandeel zal bijgevolg één/tweeënzestigste (1I62ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Er kunnen verzameleffecten gecreëerd worden overeenkomstig de wet.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad bestaande uit ten minste drie leden, aandeelhouders of niet, benoemd voor een termijn van ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders. Wanneer de vennootschap is opgericht door twee personen of wanneer op een algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door aile middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

De algemene vergadering kan de bestuurders steeds afzetten.

De bestuurders zijn herkiesbaar. Het mandaat van de uittredende en niet herkozen bestuurders eindigt onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van het jaar waarin het vervalt.

Wanneer een mandaat van bestuurder vacant wordt door overlijden, ontslag of anderszins, hebben de over-blijvende bestuurders gezamenlijk het recht om voorlopig in de vacature te voorzien.

In dat geval gaat de algemene vergadering, in haar eerste bijeenkomst, tot de definitieve benoeming over, terwijl de aldus aangestelde bestuurder het mandaat voltooit van diegene die hij vervangt.

De raad van bestuur kiest tussen zijn leden een voorzitter. Bij afwezigheid wordt de voorzitter door de oudste aanwezige bestuurder vervangen.

De raad van bestuur vergadert op uitnodiging van de voorzitter of van minstens twee bestuurders, telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

De vergaderingen worden gehouden ter zetel of op de plaats aangeduid in de oproepingen.

De raad van bestuur kan slechts geldig beraadsla-.gen en besluiten nemen wanneer de meerderheid van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

Elk belet bestuurder mag schriftelijk, per fax of mail, aan één van zijn collega's in de raad, volmacht geven om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats te stemmen. Deze volmacht geldt slechts voor een welbepaalde vergadering van de raad van bestuur, aangeduid in de volmacht. In dit geval is de raad niet bevoegd over andere punten te beraadslagen dan deze die in de agenda vermeld zijn. De agenda wordt daartoe overgenomen in de volmacht.

De volmachtgever wordt in dit geval aanzien als aanwezig, doch de gevolmachtigde mag niet meer dan één bestuurder vertegenwoordigen en over niet meer dan twee stemmen beschikken, één van hem en één van zijn opdrachtgever.

De besluiten van de raad worden bij eenvoudige meerderheid van stemmen genomen. Bij staking van stem-men is het voorstel verworpen.

Indien een bestuurder, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid behoort van de raad van bestuur, moet hij dit mededelen aan de andere bestuurders voor de raad van bestuur een besluit neemt. Verder wordt er in dit geval gehandeld zoals dit geregeld is in de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

De beraadslagingen van de raad van bestuur worden vastgesteld in notulen en ondertekend door minstens de meerderheid van de leden die aan de beraadslaging hebben deelgenomen.

Deze notulen worden bewaard in een bijzonder register.

De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is. Hij vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of ais verweerder.

Onverminderd de bevoegdheid van de raad van bestuur volgens de algemene wettelijke regel, krachtens artikel 20 en de gebeurlijke vertegenwoordigingsmacht toegekend aan directeurs voor daden van dagelijks bestuur krachtens artikel tweeëntwintig van de statuten, is de vennootschap in de handelingen en in rechte vertegenwoordigd en zijn al de akten die de vennootschap verbinden geldig ondertekend door één bestuurder.

De gedelegeerd bestuurder wordt benoemd door de raad van bestuur bij besluit genomen met gewone meerderheid van stemmen.

Onverminderd de vertegenwoordigingsmacht toegekend aan leden van de raad van bestuur krachtens artikel 21 van de statuten, kan door de raad van bestuur, bij besluit genomen met eenvoudige meerderheid van stemmen, het dagelijks bestuur van de zaken van de vennootschap alsook de vertegenwoordiging betreffende het bestuur of van bepaalde afdelingen van de vennootschap aan één of meer directeurs opgedragen worden, die alleen mogen optreden.

De raad van bestuur bepaalt bij de benoeming van de gevolmachtigden, hun machten en in het bijzonder de bedragen ten belope waarvan de vennootschap verbonden is door hun handtekening. Deze beperking van de vertegenwoordigingsbevoegdheid kan aan derden niet worden tegengeworpen, zelfs indien ze openbaar zijn gemaakt.

Een uittreksel van de benoeming van gevolmachtigden en afgevaardigden wordt neergelegd in het vennootschapsdossier en in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad bekendgemaakt.

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening wordt aan één of meer commissarissen opgedragen.

De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering voor een hernieuwbare termijn van drie jaar onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

Indien de vennootschap voor het laatst afgesloten boekjaar voldoet aan de criteria vermeld in artikel 15 van het Wetboek der Vennootschappen, op de boekhouding en de jaarrekening van de ondernemingen is ze niet ver-,plicht één of meer commissarissen te benoemen.

e

..

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

, 7Wordt geen commissaris benoemd dan heeft ieder aandeelhouder individueel, niettegenstaande enige andersluidende statutaire bepaling, de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen door een accountant I.A.B.

Op verzoek van één of meer aandeelhouders is de raad van bestuur ertoe verplicht de algemene vergadering bijeen te roepen om te beraadslagen over de benoeming van een commissaris.

De commissarissen mogen noch in de vennootschap, noch in de daarmee verbonden onderneming, een andere taaK, mandaat of opdracht aanvaarden, die zal vervuld worden tijdens de duur van hun mandaat of erna, en die van aard zou zijn de onafhankelijke uitoefening van hun taak als commissaris in het gedrang te brengen. De bezoldiging van de commissaris bestaat in een bedrag, dat bij de aanvang van hun opdracht door de algemene vergadering wordt vastgesteld. Zij kan niet worden gewijzigd dan met instemming van de partijen. Buiten de door de wet voorziene bezoldigingen mogen de commissarissen geen enkel voordeel, in welke vorm ook, van de vennootschap ontvangen. De vennootschap mag hen geen lening of voorschotten toestaan, noch in hun voordeel waarborg geven of stellen. Op straf van schadevergoeding kunnen commissarissen tij-'dens hun opdracht alleen om wettige redenen door de algemene vergadering worden ontslagen.

Het mandaat van de bestuurders is onbezoldigd behoudens andersluidend besluit van de algemene verga-dering der aandeelhouders.

De regelmatig samengestelde algemene vergadering vertegenwoordigt de algemeenheid van aandeelhouders. Zij wordt gevormd door al de aandeelhouders die het recht hebben te stemmen voor henzelf, hetzij bij vohmacht mits inachtneming van de wettelijke en statutaire voorschiften.

De gewone algemene vergadering wordt jaarlijks gehouden op de laatste vrijdag van de maand december om 13.30 u op de zetel van de vennootschap.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden worden.

De bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen worden samengeroepen telkens het belang van de vennootschap zulks vereist.

De vergaderingen moeten plaats hebben op de zetel van de vennootschap of op gelijk welke plaats, vermeld in het bericht van bijeenroeping.

De raad van bestuur en de commissarissen, zo er worden benoemd, mogen de algemene vergadering samenroepen.

Zij moeten bijeengeroepen worden, binnen de drie weken volgend op de schriftelijke aanvraag van aandeelhouders die tezamen ten minste één/vijfde van de aandelen vertegenwoordigen.

Deze aandeelhouders moeten in hun aanvraag de punten vermelden die ze wensen op de agenda te brengen.

De bijeenroepingen voor een algemene vergadering geschieden overeenkomstig de wettelijke bepalingen, door de zorgen van de raad van bestuur. Indien alle aandeelhouders aanwezig zijn kan de vergadering rechtsgeldig gehouden worden zonder dat de vervulling der formaliteiten van bijeenroeping moet aangetoond worden.

De houders van aandelen op naam, alsook de bestuurders en eventuele commissarissen worden per aangetekende brief, vijftien dagen voor de vergadering, uitgenodigd. De oproepingsbrief bevat een opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. Het voorgaande geldt ook voor de eventuele houders van obligaties, warrants of certificaten op naam (met medewerking van de vennootschap uitgegeven). Eerstgenoemden bekomen samen met de oproepingsbrief, de bij wet bepaalde stukken, terwijl de anderen waaronder de houder van aandelen aan toonder slechts die stukken toegezonden krijgen als zij uiterlijk zeven dagen voor de vergadering de toelatingsformaliteiten hebben vervuld.

De bestuurders en eventuele commissaris geven antwoord op vragen die door hun aandeelhouders worden gesteld mot betrekking tot hun verslag of de agendapunten, voorzover de mededeling van gegevens of feiten niet van aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de aandeelhouders of het personeel van de vennootschap.

De raad van bestuur heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze vergadering doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

Om tot de jaarvergadering, de bijzondere of de buitengewone algemene vergadering toegelaten te worden,

moeten de aandeelhouders het bewijs verstrekken waaruit blijkt dat zij hun aandelen minstens vijf dagen voor de datum van de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap of op de plaats in het bericht van

bijeen-goeping aangeduid, hebben neergelegd. De houders van aandelen op naam minstens vijf dagen voor de datum van de algemene vergadering in het aandelenregister inge-schreven, worden zonder formaliteiten tot de vergadering toegelaten.

Een aanwezigheidslijst vermeldende de identiteit van de aandeelhouders en het aantal aandelen dat ze hebben neergelegd wordt door ieder aandeelhouder of gevolmachtigde, bij zijn intrede, ondertekend.

Niemand mag in de jaarvergadering, de bijzondere of de buitengewone algemene vergadering zijn stem per brief uitbrengen. Nochtans, mag ieder aandeelhouder zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een bijzonder gevolmachtigde die zelf aandeelhouder is en slechts één aandeelhouder mag vertegenwoordigen.

Het orgaan dat de algemene vergadering bijeenroept, is gemachtigd de vorm van de volmachten te bepalen en er de neerlegging op de zetel van de vennootschap van te eisen, ten minste drie dagen voor de algemene vergadering.

r

J

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Elke vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur, of, bij ontstentenis van deze laatste, door de oudste aanwezige bestuurder.

De voorzitter stelt een secretaris aan, aandeel-houder of niet. De vergadering duidt onder haar leden, twee stemopnemers aan.

De overige tegenwoordige leden van de raad van bestuur vullen het bureau aan.

STEMRECHT - Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de door de wet voorziene beperkingen.

AGENDA - De algemene vergadering kan slechts beraadslagen over de punten op de agenda vermeld, tenzij al de aandeelhouders persoonlijk aanwezig zijn, en deze zich met algeheelheid van stemmen akkoord verklaren te beraadslagen over andere punten dan deze vermeld op de agenda,

Wat ook de punten van de agenda zijn, heeft de raad van bestuur het recht, na opening van de debatten ieder jaarvergadering, bijzondere of buitengewone algemene vergadering hoogstens drie weken te verdagen.

Deze verdaging wordt bekendgemaakt door de voor-zitter voor het sluiten van de zitting en wordt vermeld in de notulen van de vergadering. Deze vergadering maakt alle genomen besluiten ongeldig.

De aandeelhouders moeten opnieuw bijeengeroepen worden op de datum vastgesteld door de raad van bestuur met dezelfde agenda.

De formaliteiten die vervuld werden om tot de eerste zitting te worden toegelaten, waaronder het neerleggen van de effecten en de machtiging en, blijven geldig voor de tweede zitting.

De verdaging kan slechts één keer plaats hebben. De tweede vergadering beraadslaagt definitief over de punten van de agenda,

BERAADSLAGING - Elk aandeel geeft recht op één stem.

Behalve in de gevallen uitdrukkelijk voorzien door de wet of deze statuten, worden de besluiten bij gewone meerderheid van stemmen genomen, welke ook het aantal van de vertegenwoordigde aandelen zijn.

Voor de benoemingen of afzettingen is de geheime stemming verplichtend.

Wanneer in geval van benoeming geen enkel kandi-idaat de volstrekte meerderheid van stemmen behaalt, wordt voor de twee kandidaten die de meest stemmen verkregen, tot herstemming overgegaan. In geval van gelijkheid van de stemmen wordt het mandaat bij lot-trekking toegewezen.

Met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake aanwezigheid en meerderheid, mag de algemene vergadering de statuten wijzigen.

Indien echter beraadslaagd wordt over de wijzigin-gen van het doel van de vennootschap, de voortijdige ontbinding van de vennootschap wegens verlies van de drie/vierden van het kapitaal of over de omzetting van de vennootschap, is de vergadering slechts regelmatig samengesteld en kan ze slechts beraadslagen en beslui-ten in de voorwaarden van aanwezigheid en meerderheid vereist door de bepalingen van het wetboek van vennootschappen.

NOTULEN - de door de algemene vergadering genomen besluiten, worden in notulen vastgesteld.

De notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door de leden van het bureau en door de aandeelhouders die erom vragen, en worden neergeschre-iven of ingebonden in een speciaal register, dat ter zetel van de vennootschap bewaard wordt.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op -1 juli en eindigt op 30 juni van ieder jaar.

MAATSCHAPPELIJKE GESCHRIFTEN - Op 30 juni van elk jaar, wordt door de zorgen van de raad van bestuur, een inventaris, een jaarrekening en gebeurlijk een jaarverslag opgemaakt overeenkomstig de wet.

VERSLAG VAN DE BESTUURDERS EN COMMISSARISSEN - Ten minste één maand voor de jaarvergadering overhandigen de bestuurders de stukken bedoeld in vorig artikel, aan de commissarissen zo die benoemd werden, die een verslag moeten opmaken, overeenkomstig de wettelijke voorschriften terzake.

RESULTAATVERWERKING - De jaarrekening wordt opgesteld overeenkomstig de wettelijke bepalingen inzake de boekhouding en de jaar-rekening van toepassing op de ondernemingen.

Op de winst van het boekjaar zal vijf ten honderd vooraf genomen worden voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplichtend wanneer het wettelijk reservefonds éénhtiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen, besluiten om het geheel of een gedeelte van de voor uitkering beschikbare winst, na de toekenning aan de wettelijke reserve, te verdelen of te reserveren, mits rekening te houden met artikel 12 der statuten betreffende de uitloting der aandelen.

Geen uitkering mag geschieden, indien op datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagd kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 617 van het Wetboek van vennootschappen.

De raad van bestuur heeft het recht interimdivi-denden uit te keren overeenkomstig de wet. Daartoe mag niet eerder besloten worden dan zes maanden na de afsluiting van het voorgaande boekjaar en nadat de jaarrekening over dit boekjaar is goedgekeurd.

Tot uitkering van een tweede interimdividend in het-zelfde jaar kan niet eerder worden besloten dan drie maanden na het besluit over het eerste interimdividend.

VEREFFENING ONTBINDING - De ontbinding van de vennootschap kan in rechte gevorderd worden om wettige redenen. Behoudens de gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld.

Na haar ontbinding, wordt de vennootschap geacht voort te bestaan voor haar vereffening.

Alle stukken uitgaande van de ontbonden vennoot-schap, vermelden dat zij in vereffening is.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - L210612013 - Annexes du Moniteur belge ~ 71-let voorstel tot ontbinding van de vennootschap wordt toegelicht in een verslag dat door de bestuurders wordt opgemaakt en dat vermeld wordt in de agenda van de algemene vergadering die zich over de ontbinding moet uitspreken. Verder wordt er gehandeld conform de regeling uitgewerkt in de bepalingen van het wetboek van vennootschappen.

Wanneer ten gevolge van geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld of krachtens wettelijk of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraad-slagen en te besluiten over de ontbinding van de ven-pootschap en eventueel over andere in de agenda aange-kondigde maatregelen.

Oe raad van bestuur verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de aandeelhouders wordt gesteld. Indien de raad van bestuur voorstelt de activiteit voort te zetten, geeft hij in dit verslag een uiteen-zetting van de maatregelen die hij overweegt te nemen tot herstel van de financiële toestand van de vennoot-schap. Dat verslag wordt in de agenda vermeld. Aan iedere aandeelhouder wordt, tegen overlegging van zijn aandelen, vijftien dagen voor de vergadering kosteloos een exemplaar van de verslagen verstrekt. Een afschrift ervan wordt, samen met de oproepingsbrief, toegezonden aan de houders van aandelen op naam. Er wordt ook onverwijld een afschrift gezonden aan degenen die voldaan hebben aan de formaliteiten, door de statuten voorgeschreven om tot de vergadering te worden toegelaten.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto-actief tengevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan één/vierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaats-heeft wanneer zij wordt goedgekeurd door één/vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen. Is de algemene vergadering niet overeenkomstig dit artikel bijeengeroepen, dan wordt de door derden gele-den schade, behoudens tegenbewijs, geacht uit het ontbreken van een bijeenroeping voort te vloeien. Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden het wettelijk minimum kapitaal, kan iedere belangheb-bende de ontbinding van de vennootschap voor de recht-bank vorderen. ln voorkomend geval kan de rechtbank aan de vennootschap een termijn toestaan om haar toestand te regulariseren.

Het in één hand verenigd zijn van alle aandelen heeft niet tot gevolg dat de vennootschap van rechtswe-ge of gerechtelijk wordt ontbonden.

Indien binnen een jaar geen nieuwe aandeelhouder in de vennootschap is opgenomen of deze niet geldig is omgezet in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid of ontbonden, -wordt de enige aandeelhouder geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennoot-schap ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand, tot een nieuwe aandeelhouder in de vennoot-schap wordt opgenomen of tot de bekendmaking van haar omzetting in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid of van haar ontbinding.

VEREFFENING - Ingeval van ontbinding van de vennootschap, uit welke oorzaak ook, zal de vereffening geschieden door de zorgen van de raad van bestuur in functie op dat ogenblik, behalve indien de algemene vergadering, bij meerderheid van stemmen andere vereffenaars, al dan niet aandeelhouders, aanstelt en hun machten en bezohdigingen vaststelt.

De machten van de raad van bestuur alsdan in functie zullen vanaf de benoeming van de vereffenaars een einde nemen.

Na de betaling van alle schulden, lasten en vereffeningkosten, of na de consignatie van de nodige gelden die voldoen, zal het netto-actief gelijk onder de kapitaalaandelen verdeeld worden, rekening houdend met de werKelijke afbetaling van elk effect.

PIVERSE BEPALINGEN -

ieder aandeelhouder, in de vreemde gehuisvest, is gehouden in België woonst te kiezen voor alles wat betreft de uitvoering van onderhavige statuten.

13ij gebrek aan woonstkeuze zal hij van rechtswege geacht worden woonplaats te hebben gekozen in de zetel van de vennootschap, alwaar hem alle mededelingen, bekendmakingen en betekeningen geldig zullen gedaan worden.

Ieder bestuurder, commissaris of vereffenaar, in de vreemde gehuisvest, is geacht, voor de duurtijd van zijn ambt, woonstkeuze gedaan te hebben in de zetel van de vennootschap, waar hem alle dagvaardingen en beteke-mingen mogen worden gedaan nopens zaken van de vennoot-schap en nopens de verantwoordelijkheid verbonden aan zijn ambt of zijn controle.

Voor al wat niet voorzien is in de onderhavige statuten wordt verwezen naar het Wetboek van vennootschappen ; de clausules die strijdig zijn met de gebiedende bepalingen van die wet worden als ongeschreven beschouwd.

De statutaire bepalingen die een tekstuele weergave zijn van de wettelijke bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, worden enkel vermeld ten titel van inlichting en worden en zullen geacht worden van rechtswege te zijn aangepast bij wijziging van het wetboek van vennootschappen.

SLOT der AKTE EN OVERGANGSBEPALINGEN

De comparanten hebben bij eenparigheid de volgende beslissingen genomen, die slechts uitwerking hebben vanaf de neerlegging ter griffie van een uittreksel van de oprichtingsakte, overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

1. Het eerste boekjaar vangt aan op de dag van de oprichting en eindigt op 30 juni 2014.

2. De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in het jaar 2014.

$. De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het wetboek van de

vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in

r

H

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - j2/0612013 - Annexes du Moniteur belge

oprichting zijn gedurende zes maand voor deze. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het wetboek van vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

BENOEMING BESTUURDERS

Onmiddellijk na de oprichting van de vennootschap verklaren de comparanten bijeen te komen in buitengewone algemene vergadering om voor de eerste maal met éénparigheid van stemmen het aantal bestuurders te bepalen, om tot hun benoeming over te gaan en te beslissen over alle punten die zij zal goedvinden.

Met éénparigheid van stemmen wordt beslist:

1. Het aantal bestuurders vast te stellen op 3.

2. Tot bestuurders worden benoemd voor een termijn van 6 jaar met aanvang op heden :

- nv W.A.B. voornoemd; - nv Saninvest, voornoemd; - en cvoa Ail-Fisc, voornoemd;

die uitdrukkelijk verklaren dit mandaat te aanvaarden.

3. Er wordt geen commissaris benoemd.

Deze benoeming heeft echter slechts uitwerking na de neerlegging van de stukken conform het wetboek

van vennootschappen.

VERGADERING RAAD VAN BESTUUR.

Bovendien verklaren de voornoemde bestuurders onmiddellijk in raad van bestuur samen te komen, zonder

verdere formaliteiten.

Met algemeenheid van stemmen worden volgende beslissingen getroffen:

- nv Saninvest, voornoemd;

- cvoa AIl-Fisc, voornoemd;

worden bij toepassing van artikel 21 van de statuten tot gedelegeerd-bestuurder benoemd. Deze functie

wordt door hen aanvaard.

Mevrouw DE SMET, Vivienne, voornoemd, wordt aangesteld ais vaste vertegenwoordiger voor de duur van

de vennootschap.

Met eenparigheid van stemmen wordt gemelde beslissing aanvaard.

Voor ontledend uittreksel

Notaris Buys te Lede

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 26.12.2014, NGL 12.01.2015 15011-0140-010

Coordonnées
W.A.B.-CONSTRUCT

Adresse
SOUSBEEKSTRAAT 8 9250 WAASMUNSTER

Code postal : 9250
Localité : WAASMUNSTER
Commune : WAASMUNSTER
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande