WAAS CHEMICALS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WAAS CHEMICALS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 405.081.007

Publication

02/04/2014
ÿþ Mod Word 11,1

In de bidagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



*14071547*

V ben ae Bel i

stal

I



n

io

GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

i

2 0 MRT 2014

DEND.Effl®NDE,

Ondernemingsnr : 0405.081.007

Benaming

(voluit) : WAAS CHEMICALS

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9100 Sint-Niklaas, lndustriepark-Noord 22

(volledig adres)

Onderwerp akte : REGIME ARTIKEL 537 W1B92

KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN GELD -- STATUTENWIJZIGING

"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Plette : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Er blijkt uit een proces-verbaal, afgesloten door Notaris Philippe Verlinden, te Sint-Niklaas, op twaalf maart', tweeduizend veertien, ter registratie aangeboden, dat een buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "WAAS CHEMICALS", met maatschappelijke zetel te 9100 Sint-Niklaas, Industriepark-Noord 22, BTW BE 0405.081.007, RPR Dendermonde, werd gehouden, waarop onder andere met eenparigheid van stemmen de volgende besluiten werden genomen:

EERSTE BESLUIT  KENNISNAME VOORAFGAANDE TUSSENTIJDSE DIVIDENDUITKERING

De vergadering neemt kennis van de notulen van de Eerste Vergadering de dato zeven maart tweeduizend veertien, waarbij werd beslist tot uitkering van een tussentijds dividend in het kader van artikel 537 WIB 1992, voor een bruto bedrag van driehonderd en twaalfduizend zeshonderd zesenzestig euro en zevenenzestig' eurocent (¬ 312.666,67). Een exemplaar van die notulen blijft bewaard in het dossier van de notaris.

TWEEDE BESLUIT KAPITAALVERHOGING IN GELD

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen met tweehonderd eenentachtigduizend vierhonderd euro (¬ 281.400,00), om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) naar driehonderdduizend euro (¬ 300.000,00).

De kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng in geld van het netto bedrag verkregen ingevolge de tussentijdse dividenduitkering waartoe werd beslist in voormelde Eerste Vergadering en zal niet gepaard gaan met de uitgifte van nieuwe aandelen.

De vergadering verklaart te weten dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen geacht worden eerst uit de volgens het regime van artikel 537 W.I.B. 1992 ingebrachte kapitalen voort te komen.

DERDE BESLUIT  INSCHRIJVING EN INTEGRALE STORTING OP DE KAPITAALVERHOGING

Vervolgens hebben de aanwezige vennoten verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap en in te schrijven op kapitaalverhoging proportioneel aan hun aandelenbezit.

De voorzitter verklaart en de vergadering erkent dal op de kapitaalverhoging waarop aldus werd, ingeschreven, gestort is ten belope van honderd procent (100 %). Op de kapitaalverhoging is bijgevolg gestort ten belope van tweehonderd eenentachtigduizend vierhonderd euro (¬ 281.400,00).

De vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 WIB, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de vijf (5) voorbije boekjaren.

Bewijs van deponering

De verschijners verklaren en erkennen dat tot gehele volstorting van de aldus ingeschreven kapitaalverhoging een globaal bedrag van tweehonderd eenentachtigduizend vierhonderd euro (¬ 281.400,00) werd gestort, welk bedrag gedeponeerd werd op een bijzondere rekening met nummer BE37 4139 0568 6128 op naam van de vennootschap bij bank KBC, Ondergetekende notaris verklaart dat voornoemd bankattest aan

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

hem werd overhandigd waaruit blijkt dat het bedrag van tweehonderd eenentachtigduizend vierhonderd euro (E 281.400,00) bij storting of overschrijving gedeponeerd werd op de voornoemde bijzondere rekening. Ondergetekende notaris bevestigt dus de deponering van het gestorte kapitaal ten bedrage van tweehonderd eenentachtigduizend vierhonderd euro (¬ 281.400,00).

VIERDE BESLUIT  VASTSTELLING VAN DE KAPITAALVERHOGING

De vergadering verzoekt Mij, Notaris, te akteren dat de verhoging van het maatschappelijk kapitaal met tweehonderd eenentachtigduizend vierhonderd euro (¬ 281.400,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk werd gebracht naar driehonderdduizend euro (¬ 300.000,00), vertegenwoordigd door zeshonderd (600) kapitaalaandelen, zonder nominale waarde.

VIJFDE BESLUIT  (HER)FORMULERING VAN DE BEPALINGEN BETREFFENDE HET MANDAAT ALS STATUTAIR ZAAKVOERDER)

De vergadering besluit de statutaire bepalingen betreffende het mandaat als statutair zaakvoerder aan te vullen zoals bepaald in het achtste besluit hierna.

ZESDE BESLUIT  FORMULERING VAN MODALITEITEN BETREFFENDE DE GEVOLGEN VAN DE BEËINDIGING VAN HET MANDAAT ALS ZAAKVOERDER)

De vergadering besluit statutaire bepalingen betreffende de gevolgen van de beëindiging van het mandaat als zaakvoerder van vennootschap in te voegen en dit zoals bepaald in het achtste besluit hierna.

ZEVENDE BESLUIT  (HER)FORMULER1NG VAN DE MODALITEITEN BETREFFENDE ONTBINDING EN VEREFFENING

De vergadering besluit de statutaire bepalingen aangaande de ontbinding en de vereffening van de vennootschap te wijzigen en dit zoals bepaald in het achtste besluit hierna.

ACHTSTE BESLUIT WIJZIGING VAN DE STATUTEN

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering artikel vijf van de statuten te vervangen door de hierna volgende tekst: "Artikel 5: KAPITAAL

Het geheel geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt driehonderdduizend euro (¬ 300.000,00), vertegenwoordigd door zeshonderd (600) gelijke aandelen zonder nominale waarde".

Vervolgens besluit de vergadering artikel twintig van de statuten aan te vullen met de hierna volgende tekst:

"In geval van overlijden, ontslag of bestendige onbekwaamheid van de statutair zaakvoerder, waardoor deze in de onmogelijkheid verkeert om zijn mandaat naar behoren uit te oefenen, wordt mevrouw Kristel VAN HOVE, voornoemd, vanaf deze dag benoemd ais statutair zaakvoerder zonder beperking van duur."

Vervolgens besluit de vergadering een artikel twintig bis aan statuten toe te voegen, houdende de hierna volgende tekst:

"Het overlijden of het aftreden van een zaakvoerder, om welke reden ook, brengt, zelfs als hij vennoot is, de ontbinding van de vennootschap niet teweeg.

Deze regel geldt ook ingeval van rechterlijke onbekwaamverklaring, faillissement of onvermogen van een zaakvoerder; het voorvallen van een van deze gebeurtenissen rechtvaardigt een onmiddellijke beëindiging van de functie van een zaakvoerder.

Wanneer wegens overlijden een zaakvoerder zijn functie neerlegt, wordt het bestuur verzekerd door de overblijvende zaakvoerders.

Wanneer er echter geen zaakvoerder meer is, moet door de vennoot die de meeste aandelen bezit een algemene vergadering bijeengeroepen worden binnen de maand na het neerleggen van de functie om in zijn vervanging te voorzien."

Vervolgens besluit de vergadering artikel negenentwintig en dertig van de statuten te schrappen en te vervangen door de hierna volgende tekst:

"Ingeval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden ook, geschiedt de vereffening door de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering daartoe één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en bezoldigingen vaststelt.

De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de voorzitter van de bevoegde Rechtbank worden voorgelegd.

In de gevallen bepaald in het Wetboek van vennootschappen kan de vereenvoudigde vereffeningsprocedure gevolgd worden waarbij de vennootschap wordt ontbonden en de vereffening wordt gesloten in dezelfde akte. Alsdan dient geen vereffenaar te worden benoemd.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen

E.-

die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van, stortingen.

Indien bewijzen van deelgerechtigheid bestaan, komen deze in aanmerking voor hun deel in de te verdelen massa samen met de aandelen doch slechts nadat deze laatste hun inbreng kregen terugbetaald."

Te dien einde wordt eveneens overgegaan tot een dienovereenkomstige hemummering van de artikelnummers in de statuten.

NEGENDE BESLUIT MACHTEN AAN HET BESTUURSORGAAN

De vergadering verleent alle machten aan de zaakvoerders tot uitvoering van de genomen beslissingen.

TIENDE BESLUIT  OPDRACHT TOT COORDINATIE VAN DE STATUTEN - VOLMACHT

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerders tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

ELFDE BESLUIT  ONTSLAG ZAAKVOERDER

De vergadering neemt kennis van het ontslag als zaakvoerder van de vennootschap, ter zifting aangeboden,

met ingang van heden, door:

-Mevrouw Kriste! VAN HOVE, voornoemd, wonende te 9100 Sint-Niklaas, Eduard Prissestraat 73.

De vergadering dankt de ontslagnemende zaakvoerder voor de diensten die zij ten behoeve van de vennootschap heeft bewezen.

Onmiddellijk na de goedkeuring van de jaarrekening over het lopende boekjaar, zal de jaarvergadering oordelen over het verlenen van kwijting voor de uitoefening van haar mandaat,

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte en uittreksel van de akte, evenals gecoördineerde statuten.

dre

r Voor-bëhóudet aan het Belgisch Staats blad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 24.09.2013, NGL 17.10.2013 13631-0548-016
27/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 25.09.2012, NGL 26.09.2012 12574-0284-016
05/10/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 27.09.2011, NGL 01.10.2011 11560-0443-016
04/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 28.09.2010, NGL 30.09.2010 10561-0072-016
02/10/2009 : ME. - JAARREKENING 31.03.2009, GGK 29.09.2009, NGL 30.09.2009 09787-0273-016
07/10/2008 : ME. - JAARREKENING 31.03.2008, GGK 30.09.2008, NGL 04.10.2008 08770-0241-016
02/10/2007 : ME. - JAARREKENING 31.03.2007, GGK 25.09.2007, NGL 28.09.2007 07743-0137-015
02/10/2006 : ME. - JAARREKENING 31.03.2006, GGK 26.09.2006, NGL 29.09.2006 06807-2395-016
30/09/2005 : ME. - JAARREKENING 31.03.2005, GGK 27.09.2005, NGL 29.09.2005 05728-3263-016
04/10/2004 : ME. - JAARREKENING 31.03.2004, GGK 28.09.2004, NGL 29.09.2004 04681-0500-017
09/10/2003 : SN028870
17/10/2002 : SN028870
03/11/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 29.09.2015, NGL 26.10.2015 15657-0330-014
20/10/2001 : SN028870
10/06/1986 : SN28870

Coordonnées
WAAS CHEMICALS

Adresse
INDUSTRIEPARK-NOORD 22 9100 SINT-NIKLAAS

Code postal : 9100
Localité : SINT-NIKLAAS
Commune : SINT-NIKLAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande