WACHTELAER THIJS

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : WACHTELAER THIJS
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 832.256.733

Publication

06/01/2011
ÿþ

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2011- Annexes du Moniteur belge

1111 11J111.1[1111(1,J1111jillif!IIIII



Benaming : WACHTELAER THIJS

Rechtsvorm : VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Zetel : Désiré De Bodtkaai 25 bus 1 - 9400 Ninove

Ondernemingsnr : ' 3.2 . j S. ..I II

Voorwerp akte : Oprichting

Op heden, 20 december 2010, zijn de partijen :

1. Wachtelaer Thijs, geboren op 5 mei 1989, wonende Lebekestraat 60, 9406 Outer, ongehuwd.

2. Wachtelaer Geert, geboren op 16 juni 1961, wonende Lebekestraat 60, 9406 Outer, gehuwd. overeengekomen :

vanaf heden een vennootschap op te richten onder de vorm van een vennootschap onder firma onder de naam'WACHTELAER THIJS' met zetel te Ninove, Désiré De Bodtkaai 25 bus 1.

-voor een onbepaalde duur

-met een kapitaal van 500 Euro

De partijen verklaren en erkennen dat volgend kapitaal, 500 Euro, is ingebracht :

-500 EURO in 100 aandelen, door storting op de bankrekening van de vennootschap 250 Euro wordt gestort door Wachtelaer Thijs hiervoor ontvangt hij 50 aandelen, 250 euro wordt gestort door Wachtelaer Geert hiervoor ontvangt hij 50 aandelen.

De vennootschap is opgericht als een vennootschap onder firma onder de naam 'WACHTELAER THIJS'

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd te rekenen vanaf heden. De artikelen 1865, 5° en 1869 van het Burgerlijk Wetboek betreffende de ontbinding en de opzegging van een vennootschapscontract zijn niet van toepassing. Behoudens door de rechter, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een vergadering van de vennoten met in achtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

De vennootschap is gevestigd te Ninove, Désiré De Bodtkaai 25 bus 1. De maatschappelijke zetel kan met een unanieme beslissing van de vennoten verplaatst worden in België binnen het Nederlandse taalgebied.

De vennootschap heeft tot doel :

De aanneming zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden van alle openbare en/of private installaties en onderhoud van centrale verwarming, sanitaire installaties en loodgieterij, luchtkoeling en luchtverwarming, het plaatsen van individuele verwarmingstoestellen, het plaatsen van verlichting, drijfkracht en telefonie, gastoepassingen en alle electriciteitswerken. Onderhoud van gastoestellen G1,G2 en G3

Onderhoud en afstelling van verwarmingsinstallaties gevoed door vloeibare brandstof. Controle en het onderhoud van stookolietanks.

Groot en kleinhandel en vertegenwoordiging in allerlei elektrische, thermische, mechanische en hydraulische apparaten en toestellen, inzonderheid huishoudtoestellen, onderhouds- en huishoudartikelen, verlichtingstoestellen, gas en gasvuren.

Deze opsomming is geenzins beperkend doch slechts aanwijzend.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken.

In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke als commerciële aard, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks , geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 500 EURO.

Een participatie mag op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder levenden, of overgaan wegens overlijden dan met eenparig goedvinden van alle vennoten. De overdracht of overgang geschiedt bij toepassing van artikel 1690 van het Burgerlijk Wetboek.

De verkoopprijs van een participatie is gelijk aan de intrinsieke boekwaarde op de dag van de overdracht. Bij gebreke van overeenstemming tussen partijen, wordt de werkelijke waarde vastgesteld door een in onderling overleg aan te stellen deskundige. Bij gebrek aan overeenstemming stelt de voorzitter van de bevoegde rechtbank van eerste aanleg op verzoek van één van de partijen een deskundige aan. De afkoop moet in elk geval tot stand komen binnen de zes maanden na de dag waarop de waarde definitief is vastgesteld.

Voor- behoudi aan he Betgisc Staatsbl

GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2.8. 12. /eu

DEN45eWIONDr

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2011- Annexes du Moniteur belge

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot. Tot zaakvoerder warden voor de duur van de vennootschap benoemd :

- Wachtelaer Thijs, wonende Lebekestraat 60, 9406 Outer.

- Wachteaer Geert, wonende Lebekestraat 60, 9406 Outer.

Zij verklaren hun opdracht te aanvaarden, onder bevestiging dat zij niet worden getroffen door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

Aan de zaakvoerders kan, onverminderd de vergoeding van hun kosten, een vaste wedde worden toegekend, waarvan het bedrag door de vergadering van de vennoten elk jaar wordt vastgesteld en dat ten laste komt van de vennootschap.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor alleen de vergadering van de vennoten bevoegd is.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte, hierbij als college optredend.

De zaakvoerder kan gevolgmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

De vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap.

Iedere vennoot heeft het recht onbeperkt toezicht en controle uit te oefenen op alle verrichtingen van de vennootschap. Hij kan ter plaatse inzage nemen van de boeken, de brieven, de notulen en in het algemeen van alle geschriften van de vennootschap.

Een vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt ieder jaar bijeengeroepen binnen de zes maanden na afsluiting van het boekjaar op de eerste maandag van de maand maart.

De agenda van de jaarvergadering zal ten minste omvatten : de bespreking en de goedkeuring van de jaarrekening, kwijting van de zaakvoerder.

Te allen tijde kan een vergadering worden bijeengeroepen om over een wijziging van de statuten of over andere punten te beraadslagen en te besluiten.

De vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap. De oproeping met vermelding van de agenda, geschiedt bij gewone brief, toegezonden aan de vennoten ten minste acht dagen voor de vergadering Elke vennoot heeft zoveel stemmen als het percentage dat hij bezit in het kapitaal.

Een vennoot kan zich door een andere vennoot laten vertegenwoordigen. In de vergadering worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van de aanwezige vennoten. Bij wijziging van de statuten of ingeval van ontbinding is de unanimiteit van alle vennoten vereist.

Het boekjaar van de vennootschap loopt van 1 oktober tot 30 september van ieder jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maken de zaakvoerders de jaarrekening op.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang vanaf heden en eindigt op 30 september 2012.

Bij vrijwillige ontbinding van de vennootschap of bij ontbinding door de wet voorzien, zal de vereffening gedaan worden door één of meer vereffenaars, aangesteld door de algemene vergadering.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan is de zaakvoerder, die op het tijdstip van de ontbinding in functie is , van rechtswege vereffenaar.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in artikelen 181 en 182 van de vennootschappenwet, tenzij de algemene vergadering bij volstrekte meerderheid anders besluit.

Het nettovermogen zal worden toebedeeld aan de vennoten à rato van het aandeel aandelen.

Ingeval van overlijden van een vennoot, zal de vennootschap niet van rechtswege ontbonden zijn, doch voortgezet worden door de overlevende vennoten of vennoot, samen in voorkomend geval met de erfgenamen in rechte lijn van de overleden vennoot, die zich ten aanzien van de vennootschap laten vertegenwoordigen door één gevolmachtigde. Zijn er minderjarige erfgenamen, dan zullen deze van rechtswege de hoedanigheid van stille vennoot krijgen en zal de vennootschap omgevormd worden in een gewone commanditaire vennootschap.

Er wordt volmacht verleent aan Fiscaal Consult BVBA of één van haar medewerkers, Astridlaan 140, 9500 Geraardsbergen, voor de registratie van huidige oprichtingsakte, alsook voor de publicatie in het Belgisch Staatsblad en voor de inschrijving in het KBO.

Aldus opgemaakt te Geraardsbergen op 20 december 2010, in zoveel originelen als er betrokken partijen zijn en elke partij verklaart in het bezit te zijn van één origineel.

Luik B - Vervolg

Zaakvoerder Zaakvoerder

Wachtelaer Thijs Wachtelaer Geert

21/05/2015
ÿþ Mod Word 11,1

Iffrirs1131 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





ICI I P2 In (3RIFF1E RECHTBANK VAN KOOPHANDEL GENT

! 1 MEI 2015

AFDIrLINGapia.ERMONDE









Ondernemingsnr : 0832256733

Benaming

(voluit) : WACHTELAER THIJS

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder Firma

Zetel : Désiré De Bodtkaai 25 bus 1 - 9400 Ninove

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing van de maatschappelijke zetel

Uittreksel uit het verslag van de buitengewone algemene vergadering van 02 februari 2015 gehouden op de maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel van de vennootschap wordt vanaf 1 januari 2015 verplaatst naar : Langestraat 7 - 9550 Sint-Antelinks

Wachtelaer Thijs,

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
WACHTELAER THIJS

Adresse
DESIRE DE BODTKAAI 25, BUS 1 9400 NINOVE

Code postal : 9400
Localité : NINOVE
Commune : NINOVE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande