WALL & ROOF CONSTRUCT, AFGEKORT : WRC

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WALL & ROOF CONSTRUCT, AFGEKORT : WRC
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 806.093.061

Publication

23/01/2013
ÿþ

[0üik'B

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Itl

.,t7i FIE RÊGi YS-ANK

VAN KOOPHANDEL

10 JAN. 2013

nE~~iWeVIONDE

i Ondernemingsnr :13E0806.093.061

l

i Benaming (voluit) : Wall & Roof Construct

;

r. (verkort) : WRC

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Haverheidelaan 2B

9140 Temse

4 Onderwerp akte : BVBA: wijziging

!1 Uit een akte verleden voor het ambt van notaris Bert Haeck te Beveren-Waas (Meisele) op eenentwintig december tweeduizend en twaalf, ter registratie aangeboden

BLIJKT DAT de buitengewone algemene vergadering met éénparigheid van stemmen! i volgende beslissingen heeft genomen:

i Eerste beslissing:

lt Met eenparigheid van stemmen beslist de buitengewone algemene vergadering het!

ii lopende boekjaar te verlengen tot dertig juni tweeduizend dertien zodat het huidige! 11 boekjaar begonnen op één januari tweeduizend en twaalf zal worden afgesloten op dertig! i juni tweeduizend dertien. ln de toekomst zal het boekjaar aanvangen op één juli van elk jaar! i en eindigen op dertig juni erna.

i! Tweede beslissing:

i Met eenparigheid van stemmen beslist de buitengewone algemene vergadering de il datum van de jaarlJkse algemene vergadering te wijzigen om deze in de toekomst tel i laten doorgaan op de derde donderdag van de maand december om achttien uur op dei li zetel van de vennootschap en voor de eerste maal in tweeduizend dertien.

i Derde beslissing: 1 li Met eenparigheid van stemmen beslist de buitengewone algemene vergadering tot!

aanpassing van artikelen 18 en 23 van de statuten aan de genomen beslissingen. Dit;

artikel zal voortaan luiden als volgt:

il ARTIKEL 18 -JAARVERGADERING.

li Dejaarvergadering van de vennootschap wordt elk` jaar gehouden de eerste donderdag! van de maand december te achttien uur, op de zetel of in elke andere plaats in heli i! bericht van bijeenroeping vermeld Valt de voormelde datum op een wettelijke feestdag,

ii dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

De algemene vergadering mag verder worden bijeengeroepen telkens het belang van!

11 de vennootschap dit vereist; en op de wijze voorgeschreven door de wel:

i.

! ARTIKEL 23 - INVENTARIS EN JAARREKENING

11 Het boekjaar begint de eerste juli van elk jaar en eindigt de dertigste juni van het daarop;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

.- 1

Voor-5behouden aan het Belgisch Staatsblad

4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

volgende, jaar.

Elkjaar op dertigjuni maakt /maken! de zaakvoerders) een inventaris op waarin worden aangegeven alle roerende en onroerende waarden en alle actieve en passieve schulden van de vennootschap met in bijlage een beknopt overzicht van hare verbintenissen, alsook van de schulden van de bestuurders en zaakvoerders en commissarissen jegens de vennootschap.

Op dezelfde datum vormt (vormen! de zaakvoerderls) de` jaarrekening, waarin de nodige afschrjvingen worden gedaan.

De_ jaarrekening vermeldt afzonderljk het aan de omloop onttrokken actief het te gelde te maken actief, en, voor het passief, de schulden van de vennootschapjegens haar zelf de schulden met hypotheek of pand, en de schulden zonder zakelijke waarborg. Z zal in het bijzonder en bi naam de schulden der vennoten tegenover de vennootschap opgeven, evenals de schulden van de vennootschap tegenover de vennoten.

Geen winst voortspruitende uit schatting of meerwaarde mag begrepen worden in het batig saldo dat onder de vennoten mag worden verdeeld, zolang zij niet verwezenlijkt werd"

Vierde beslissing:

Met eenparigheid van stemmen beslist de algemene vergadering bijzondere volmacht te verlenen aan Moore Stephens Verschelden, Accountants & Belastingconsulenten burg. CVBA, met ondernemingsnummer 0451.657.041, met maatschappelijke zetel te 1020 Brussel, Esplanade 1 bus 96 - BURO & DESIGN CENTER, met macht ieder afzonderlijk te handelen om voor en namens de vennootschap alle verrichtingen te doen teneinde de inschrijving van huidige en alle latere wijzigingen tot stand te brengen in het ondernemingsloket, bij de administratie van de directe belastingen, de B.T.W.-administratie, de sociale kas en bij elke andere administratieve dienst, alle verklaringen af te leggen en alle documenten te ondertekenen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL Neergelegd ter Griffe van de Rechtbank van Koophandel te Dendermonde : expeditie akte en gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/04/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 12.03.2012, NGL 10.04.2012 12084-0058-013
04/04/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*12302003*

Neergelegd

02-04-2012

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0806.093.061

Benaming (voluit): NimzoSTAT

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9140 Temse, Haverheidelaan 2 bus B

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Modificatie

Uit een akte verleden voor het ambt van notaris Bert Haeck te Beveren-Waas (Melsele) op drieëntwintig maart tweeduizend en twaalf, ter registratie aangeboden op het registratiekantoor te Beveren,

BLIJKT DAT de buitengewone algemene vergadering met éénparigheid van stemmen heeft beslist:

1. tot wijziging van de maatschappelijke naam van de vennootschap van  NIMZOSTAT naar  WALL & ROOF CONSTRUCT , afgekort  WRC .

2. ondergetekende notaris te ontslaan van de voorlezing van het verslag van de zaakvoerders de dato veertien maart tweeduizend en twaalf, waarin deze de hierna door te voeren doelswijziging verantwoordt, evenals van de staat van activa en passiva van eenendertig december tweeduizend en elf. De vennoten erkennen kennis te hebben genomen van dit verslag en van deze staat van activa en passiva.

Met eenparigheid van stemmen beslist de buitengewone algemene vergadering de tekst van artikel 3 van de statuten aan te passen door deze te vervangen door de volgende tekst:

 ...De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen naam en rekening als voor naam en rekening van derden, alleen of in samenwerking met derden, als vertegenwoordiger, tussenpersoon of commissionair:

1. Het uitvoeren of doen uitvoeren van algemene bouwwerken, hetzij de gehele of gedeeltelijke uitvoering, hetzij de coördinatie wanneer zij door onderaannemers wordt uitgevoerd.

2. Het bouwen van stellingen, alsmede het invoegen, reinigen, bekleden en beplaten van gevels.

3. Het waterdichtmaken en bedekken van gebouwen met asfalt en

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

teer; het dekken van daken met asfalt of koolwaterstofhoudende producten, eventueel gecombineerd met metalen; het bedekken van gebouwen net dakpannen, stro, natuurlijke en kunstleien, stalen platen en platen van vezelcement alsook het aanleggen van groendaken.

4. Het droogmaken van gebouwen, anders dan met teer en asfalt.

5. Het leggen van tegelvloeren en mozaïek en het plaatsen van alle andere wind -en vloerbekleding. Het leggen van parketvloeren. Plaatsen van scheidingswanden of valse zolderingen van hout of enige andere plafondwerken.

6. Leveren en plaatsen van warmte- en geluidsisolering.

7. Het installeren van sanitaire Inrichtingen en gasverwarming, het uitvoeren van lood- en zinkwerk, het installeren van waterverzachters.

8. Het uitvoeren van alle timmer- en schrijnwerken, daktimmerwerken en dakconstructies.

9. Het plaatsen van zonnepanelen.

10. Het huren en verhuren van bedrijfsvoertuigen door middel van verhuur, leasing of op enige andere manier al dan niet gepaard gaand met doorrekening van brandstofverbruik.

Dit alles geïnterpreteerd in de meest ruime betekenis.

Verder kan de vennootschap alle andere activiteiten beoefenen die hiermee verband houden of daartoe bevorderlijk kunnen zijn.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie of splitsing, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in of de activiteiten ondersteunen van alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, en/of van aard is de uitoefening van haar eigen maatschappelijk doel te bevorderen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens deelnemen aan het bestuur van vennootschappen en verenigingen, met name de deelname aan en de bijstand bij het beheer, bestuur en management van vennootschappen, ongeacht hun doel en activiteit, via de uitoefening van de functie van bestuurder, gedelegeerd bestuurder, directeur,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

directeur-generaal, manager, vereffenaar, volmachtdrager of mandataris en van alle andere topfuncties die door de vennootschap op grond van een statutaire benoeming of via een overeenkomst aan een zelfstandige manager kunnen worden uitbesteed.

De vennootschap mag verder alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

De activiteiten welke voorafgaandelijk een vergunning en/of erkenning nodig hebben, zullen slechts uitgeoefend worden voor zover die vergunningen en erkenningen behaald worden.... .

3. het kapitaal van de vennootschap te verhogen met

EENENTACHTIGDUIZEND VIERHONDERD EURO (¬ 81.400,00) om het maatschappelijk kapitaal te brengen van ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) naar HONDERDDUIZEND EURO (¬ 100.000,00), door inbreng in speciën door plaatsing van een bedrag van EENENTACHTIGDUIZEND VIERHONDERD EURO (¬ 81.400,00) met uitgifte van vierhonderdvijfendertig (435) nieuwe kapitaalaandelen van dezelfde aard zonder nominale waarde en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande kapitaalaandelen, en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de inschrijving, en de toekenning ervan aan de inbrengers.

Op deze kapitaalsverhoging wordt ingeschreven als volgt:

Door de BVBA  Beeldens , voornoemd, voor een bedrag van EENENTACHTIGDUIZEND VIERHONDERD EURO (¬ 81.400,00), waarvoor hem vierhonderdvijfendertig (435) aandelen worden toegekend. Hij verklaart hiervan het volgende bedrag te hebben volstort in speciën: TACHTIGDUIZEND EURO (¬ 80.000,00).

De overige vennoot, de heer DE WOLF Koen, voornoemd, verzaakt aan zijn recht om op deze kapitaalsverhoging naar verhouding van zijn rechten in te schrijven.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

De gelden werden overgeschreven op een speciale rekening ten name van de vennootschap bij KBC Bank met nummer BE02 7370 3565 6940, zoals blijkt uit het bewijs van deponering door de bank afgeleverd op heden, drieëntwintig maart tweeduizend en twaalf.

Het bewijs van deponering zal bewaard worden in de archieven van de werkende notaris.

Zodoende is elk aandeel volstort voor minimum één/vijfde, en stelt de

vergadering vast dat de kapitaalverhoging van

EENENTACHTIGDUIZEND VIERHONDERD EURO (¬ 81.400,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus gebracht werd op HONDERDDUIZEND EURO (¬ 100.000,00), vertegenwoordigd door vijfhonderdvijfendertig (535) aandelen zonder nominale waarde.

4. tot schrapping van de tekst van artikel 2 van de statuten zodat de concrete vestiging van de zetel van de vennootschap uit de statuten wordt geschrapt, en te vervangen door de volgende tekst:

 ...De zetel van de vennootschap mag naar elke plaats in België worden overgebracht bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), bekend te maken in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, mits naleving van de taalwetgeving aangaande de vennootschappen.

Eveneens bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) mag de vennootschap in België of in het buitenland bijhuizen, exploitatiezetels, werkhuizen of magazijnen oprichten....

De algemene vergadering neemt nota van de beslissing van de zaakvoerder de dato veertien maart tweeduizend en twaalf om de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar 9140 Temse, Haverheidelaan 2B.

5. tot aanpassing van de artikelen 1, 2 en 5 van de statuten aan de genomen beslissingen. Deze artikelen zullen voortaan luiden als volgt:

 ... Artikel 1  BENAMING:

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt:  WALL & ROOF CONSTRUCT , afgekort  WRC .

...

Artikel 2  ZETEL:

De zetel van de vennootschap kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlandse taalgebied of het tweetalig gebied Brussel Hoofdstad bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL Neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Dendermonde: expeditie akte, verslag zaakvoerder en gecoördineerde statuten.

Luik B - Vervolg

De vennootschap kan, bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder, in België of in het buitenland, bijkomende administratieve zetels en bedrijfszetels vestigen, alsmede kantoren en bijkantoren oprichten.

Artikel 5  KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op HONDERDDUIZEND EURO (¬ 100.000,00), vertegenwoordigd door vijfhonderdvijfendertig (535) aandelen zonder aanduiding van de nominale waarde. ... .

6. bijzondere volmacht te verlenen aan Moore Stephens Verschelden, Accountants & Belastingconsulenten burg. CVBA, met ondernemingsnummer 0451.657.041, met maatschappelijke zetel te 2050 Antwerpen, Thonetlaan 110, en haar bedienden, aangestelden en lasthebbers om, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren.

...

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/04/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Oudenaarde

2 mur 2012

Griffie

I lUI 111111 lilial

*12066728*

VI

Ondernemingsnr : 0506.093.061

Benaming

(voluit) : NimzoSTAT

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Onkerzelestraat 103 - 9500 Geraardsbergen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslagen en benoeming - zetelverplaatsing

Uittreksel uit de notulen van de jaarlijkse algemene vergadering en de beslissing van de zaakvoerder van 14 maart 2012:

De algemene vergadering aanvaardt met ingang van heden het ontslag van de volgende zaakvoerders:

- de heer Koenraad Jacob, wonende te 9500 Geraardsbergen, Onkerzelestraat 103;

- de heer Rudy Jacob, wonende te Spanje, 28020 Madrid, Sor Angela de la Cruz 22-6, K.

De algemene vergadering verleent de ontslagnemende zaakvoerders kwijting voor de uitoefening van hun

mandaat.

De algemene vergadering beslist daarop om met ingang van heden te benoemen tot zaakvoerder voor onbepaalde duur: de vennootschap naar Belgisch recht Aliso BVBA, ingeschreven in het Rechts personenregister te Dendermonde onder het ondernemingsnummer 0830.546.266.

De algemene vergadering stelt vast dat Aliso BVBA voor de uitoefening van haar mandaat in de vennootschap heeft aangesteld als vaste vertegenwoordiger in de zin van artikel 61 & 2 van het Wetboek van Vennootschappen: de heer Koen De Wolf, houder van een Belgische identiteitskaart met rijksregisternummer 70.01.05-051.15, wonende te 9220 Hamme, Cesar De Golspark 22.

Onmiddellijk na de algemene vergadering, beslist de zaakvoerder om de maatschappelijke zetel met ingang van heden te verplaatsen van 9500 Geraardsbergen, Onkerzelestraat 103 naar 9140 Temse, Haverheidelaan 2B.

Aliso BVBA

Zaakvoerder

Vast vertegenwoordigd door

Koen De Wolf

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij liët1éTgiscli Staatsblad - 02/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

30/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 03.06.2011, NGL 22.06.2011 11200-0319-015
02/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 03.06.2010, NGL 29.06.2010 10241-0093-014

Coordonnées
WALL & ROOF CONSTRUCT, AFGEKORT : WRC

Adresse
HAVERHEIDELAAN 2B 9140 TEMSE

Code postal : 9140
Localité : TEMSE
Commune : TEMSE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande