WALRAEVENS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : WALRAEVENS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 429.529.658

Publication

09/01/2014
ÿþf F-~ mort 11.1

jy In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

\ ~'1 7



i

*14010 1111

Ondernemingsnr : 0429,529,658

GAN KOOPHANDEL

3 0 DEC, 2013

DENDERMONDE

Cri

Benaming (voluit) :WALRAEVENS N.V.

(verkort) :

Rechtsvorm : N.V.

Zetel : Baasrodestraat 138

9280 Lebbeke

Onderwerp akte :KAPITAALVERHOGING - ONTSLAG EN BENOEMING BESTUURDER

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Marianda MOYSON te Kapelle-op-den-Bos op 15 november 2013 dat werd gehouden de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van. de naamloze vennootschap "WALRAEVENS N.V." , met zetel te 9280 Lebbeke, Baasrodestraat 138, met als ondernemingsnummer:429.529.658., waarbij besloten werd:

-om in het kader van de tijdelijke overgangsmaatregel ingevoerd door de Programmawet van 28 juni 2013 (artikel 537 W1B92) het verkregen netto-dividend onmiddellijk terug in te brengen in het kapitaal', van de uitkerende vennootschap; het kapitaal wordt bijgevolg verhoogd met driehonderdéénenveertigduizend achthonderd twintig euro (341.820,00¬ ) door inbreng in geld om het te brengen van tweeënzestigduizend euro (62.000,00¬ ) op vierhonderdendrieduizend achthonderdtwintig euro (403.820,00¬ ), zonder creatie van nieuwe aandelen aangezien deze kapitaalverhoging, doordat' aile vennoten pro rata hun bestaande participatie er aan deelnemen, geen wijziging met zich meebrengt inzake de proportionele verdeling van de aandelenparticipatie van de vennoten..

De algemene vergadering stelt vervolgens vast dat op de kapitaalverhoging integraal werd: ingetekend en dat zij bovendien volledig werd volstort door inbreng in geld.

-om artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst

"Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt vierhonderdendrieduizend achthonderd twintig euro (403.820,00¬ ) en is verdeeld in tweehonderdveertig (240) gelijke aandelen met'.' fractiewaarde, Elk van deze aandelen bezit stemrecht."

-De vergadering neemt kennis van het ontslag aangeboden door de bvba "T&K" met ondernemingsnummer 407.074.752, als bestuurder van de voormelde vennootschap. De vergadering verleent haar eervol ontslag en kwijting over het door haar gevoerde beleid.

De vergadering besluit tot nieuwe bestuurders voor een periode van zes jaar vanaf heden te benoemen,

-de heer Leo WALRAEVENS, wonende te 9280 Lebbeke, Baasrodestraat 138, tevens gedelegeerd-bestuurder van de vennootschap;

-mevrouw Katrien VAN HOUWE, wonende te 9308 Aalst (Hofstade), Blektestraat 89

-om de raad van bestuur te machtigen a) tot uitvoering van de genomen besluiten en b) om een gecoordineerde tekst van de statuten op te stellen.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL

Notaris Marianda MOYSON

In bijlage : afschrift akte, volmacht, coördinatie der statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de perso(oln(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.06.2013, NGL 23.07.2013 13339-0031-013
18/05/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 19.04.2012, NGL 12.05.2012 12116-0072-013
22/04/2011
ÿþmod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van

1 2. 04. 2011

DENDERMONDE

Griffie

Voor- ll

behouden *iioeaaa3

aan het

Belgisch Staatsblad





Ondememingsnr : 429.529.658

REC TB:;Nl< G Ar. r,  "

Benaming : WALRAEVENS N.V.

(voluit)

Rechtsvorm : N.V.

Zetel : Baasrodestraat 138

9280 Lebbeke

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING - ontslag & benoeming bestuurders

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Marianda MOYSON te Kapelle-op-den-Bos op 29 maart. 2011, geregistreerd, dat werd gehouden de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de naamloze vennootschap 'WALRAEVENS N.V." , met zetel te 9280 Lebbeke, Baasrodestraat 138, vennootschap met als ondememingsnummer:429.529.658, waarbij besloten werd:

- dat het maatschappelijk boekjaar voortaan zal lopen vanaf één januari van elk jaar tot éénendertig

december van dat zelfde jaar. _

Bij wijze van-overgangsmaatregel zal het huidige-boekjáár, dat panvang gnomen heeft op één april^ tweeduizend en tien, bijgevolg eindigen op éénendertig december tweeduizend en elf.

De vergadering besluit dan ook om artikel 36 van de statuten te vervangen door de volgende tekst "ARTIKEL ZESENDERTIG - BOEKJAAR - JAARREKENING.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari van elk jaar en eindigt op éénendertig december van dat zelfde jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt de raad'. van bestuur de inventaris op, alsmede de jaarrekening.

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt een.; geheel.

De raad van bestuur stelt bovendien, in de gevallen voorzien in de wet, een verslag op waarin;. hij zijn bestuur verantwoordt.

Dit verslag behelst een commentaar op de jaarrekening waarbij een getrouw overzicht wordt.. gegeven van de gang van zaken en van de positie van de vennootschap en behandelt inzonderheid de informatie over de punten vermeld in de geldende vennootschapswetgeving.

De raad van bestuur heeft het recht, tijdens de zitting van de algemene vergadering, de beslissing; met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende overeenkomst van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen."

- rekening houdende met het voormelde besluit, om de datum van de jaarlijkse algemene vergadering te verplaatsen naar de derde woensdag van de maand juni van elk jaar om veertien uur.

Bijgevolg zal de eerstvolgende jaarlijkse algemene vergadering plaatsvinden op de derde woensdag van de maand juni tweeduizend en twaalf om veertien uur.

De vergadering besluit dan ook artikel 27 van de statuten te vervangen door de volgende tekst : "ARTIKEL ZEVENENTWINTIG - GEWONE, BIJZONDERE EN BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde woensdag van de maand juni van elk jaar om veertien uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen weging van de statuten inhoudt.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

moa 2.1

Te allen tijde kan ook een buiten ewone algemene vergadering warden bijeengeroepen pen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen warden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats, aangewezen in de oproeping."

- De vergadering neemt kennis van het ontslag aangeboden door mevrouw Anny HEYVAERT wonende te 9280 Lebbeke, Baasrodestraat 138, als bestuurder; De vergadering verleent haar eervol ontslag en kwijting over het door hen gevoerde beleid;

De vergadering besluit te benoemen als bestuurder van de vennootschap en dit voor een periode van zes jaar te rekenen vanaf heden: de heer Leo WALRAEVENS wonende te 9280 Lebbeke, Baasrodestraat 138 die verklaart deze benoeming te aanvaarden.

De vergadering besluit te herbenoemen als bestuurder van de vennootschap en dit voor een periode van zes jaar te rekenen vanaf heden

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "T & K", met maatschappelijke zetel te 9280 Lebbeke, Stationsstraat 114, met ondememingsnummer 0407.074.752; vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Leo WALRAEVENS voornoemd;

- mevrouw Katrien VAN HOUWE, wonende te 9200 Dendermonde, Onze-Lieve-Vrouw Kerkplein 26; Vaststellina:

De vergadering stelt vast dat er thans drie bestuurders zijn en dat bijgevolg de wettelijke bepalingen ter zake zijn nageleefd.

- De vergadering besluit om alle toonderaandelen om te zetten in aandelen op naam. De bestaande toonderaandelen worden terstond vernietigd door het aanbrengen van de vermelding "vernietigd" op elk aandeelbewijs.

In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden, waarin worden aangetekend :

1. nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke aandeelhouder, alsmede het getal van de hem toebehorende aandelen;

2. de gedane stortingen;

3. de overdrachten en de overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door

de overdrager en de ovememer in geval van overdracht onder de levenden, door de gedelegeerd

bestuurder of door de persoon_daartoe_aangewezen door de raad-van bestuur en-de rechtverkrijgenden- -

in geval van overgang wegens overlijden.

Naar aanleiding van de inschrijving in het register, wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs

hiervan overhandigd. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

Onmiddellijk na de huidige buitengewone algemene vergadering zal het aandelenregister

worden opgesteld en de nodige aantekeningen hierin worden aangebracht.

- om rekening houdende met het voormelde besluit om artikel 10 van de statuten te vervangen door de

volgende tekst :

"ARTIKEL TIEN - AARD VAN DE AANDELEN.

De aandelen zijn op naam. Het aandeelhouderschap wordt aangetekend in een register van

aandelen.

In dit register van aandelen wordt aangetekend :

1. nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke aandeelhouder, alsmede het getal van de hem toebehorende aandelen;

2. de gedane stortingen;

' 3. de overdrachten en de overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de ovememer in geval van overdracht onder de levenden, door de gedelegeerd bestuurder of door de persoon daartoe aangewezen door de raad van bestuur en de rechtverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden.

Naar aanleiding van de inschrijving in zulk register, wordt aan de aandeelhouder of houder van het effect een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. Alle effecten dragen een volgnummer.

Het register wordt bewaard op de zetel van de vennootschap en is daar ter inzage van de aandeelhouders vanaf de datum der aantekening.

Bij eenvoudig besluit van de raad van bestuur kunnen de aandelen worden omgezet in gedematerialiseerde aandelen. Het gedematerialiseerd aandeel wordt vertegenwoordigd door een boeking op rekening, op naam van de eigenaar of de houder, bij een erkende rekeninghouder of bij een vereffeningsinstelli n g.

De aandeelhouder van een gedematerialiseerd aandeel kan op elk ogenblik op zijn kosten de omzetting vragen van zijn aandelen in aandelen op naam.

De kosten verbonden aan de omwisseling en de uitgifte van gedematerialiseerde aandelen worden, inzoverre zij voortvloeien uit een besluit van de raad van bestuur, door de vennootschap gedragen.

- om rekening houdende met het voormelde besluit om artikel 29 van de statuten te vervangen door de volgende tekst :

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ' Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de persoto)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

Voor-

behoudenPING -"

aan het : "ARTIKEL NEGENENTWINTIG - BIJEENROE - BEVOEGDHEID - VERPLICHTING.

Belgisch De raad van bestuur en iedere commissaris kunnen afzonderlijk zowel een gewone algemene " Staatsblad : vergadering (jaarvergadering) als een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen. Zij moeten de jaarvergadering bijeenroepen op de bij deze statuten bepaalde dag.

De raad van bestuur en de commissarissen zijn verplicht een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeen te roepen wanneer een of meer aandeelhouders die alleen of gezamenlijk een/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

De houders van aandelen op naam, alsook de bestuurders en eventuele commissaris, worden per aangetekende brief, vijftien dagen voor de vergadering, uitgenodigd. Evenwel kunnen de voormelde bestemmelingen individueel, uitdrukke-lijk en schriftelijk ermee instemmen om deze via een ander:

" communicatiemiddel te ontvangen.

De oproepingsbrief bevat een opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering,

en vermelding van de verslagen.

Het voorgaande geldt ook voor de eventuele houders van obligaties, warrants of certificaten op "

naam (met medewerking van de vennootschap uitgegeven).

De houders van aandelen op naam bekomen samen met de oproepingsbrief, de bij wet bepaalde

stukken.

Uiterlijk zeven dagen voor de datum van de voorgenomen vergadering moeten de houders van

aandelen op naam of hun vertegenwoordigers kennis geven van hun voornemen om aan de eergade-

ring deel te nemen bij een gewone brief, te richten aan de zetel van de vennootschap. De vervulling van .

deze formaliteit kan niet geëist worden, indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de

vergadering.

Bestuurders en commissarissen zijn vrijgesteld van deze formaliteit.".

- De vergadering machtigt de raad van bestuur a) tot uitvoering van de genomen besluiten en b) om een

gecoördineerde tekst van de statuten op te stellen.

VERGADERING VAN DE RAAD VAN BESTUUR

En onmiddellijk daarna komen de huidige bestuurders, te weten :

- de heer Leo WALRAEVENS ...

- mevrouw Katrien VAN ROUWE...

- de bvba

bijeen in raad van bestuur en wordt het volgende met éénparigheid van stemmen beslist :

- als voorzitter van de raad van bestuur wordt benoemd : de heer Leo WALRAEVENS voornoemd, die verklaart deze benoeming te aanvaarden.

- als gedelegeerd-bestuurder wordt benoemd : de heer Leo WALRAEVENS voornoemd, die verklaart deze benoeming te aanvaarden.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL

Notaris Marianda MOYSON

In bijlage : afschrift akte  coördinatie der statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nfen) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

"

29/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 24.09.2010, NGL 28.10.2010 10589-0574-012
02/10/2009 : ME. - JAARREKENING 31.03.2009, GGK 16.09.2009, NGL 24.09.2009 09783-0182-013
07/11/2008 : ME. - JAARREKENING 31.03.2008, GGK 30.09.2008, NGL 28.10.2008 08800-0097-015
10/10/2007 : ME. - JAARREKENING 31.03.2007, GGK 19.09.2007, NGL 04.10.2007 07767-0061-016
03/11/2006 : ME. - JAARREKENING 31.03.2006, GGK 30.09.2006, NGL 30.10.2006 06858-2006-015
03/10/2005 : DE040416
27/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 24.07.2015 15334-0491-012
19/10/2004 : DE040416
06/10/2003 : DE040416
04/10/2002 : DE040416
17/10/2000 : DE040416
09/10/1999 : DE040416
23/01/1990 : DE40416
01/01/1989 : DE40416
17/07/1987 : DE40416
18/10/1986 : DE40416

Coordonnées
WALRAEVENS

Adresse
BAASRODESTRAAT 138 9280 LEBBEKE

Code postal : 9280
Localité : LEBBEKE
Commune : LEBBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande