WANNI ADVICE

Divers


Dénomination : WANNI ADVICE
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 628.495.068

Publication

22/04/2015
ÿþ Nad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

10 APR. 2015

d AFDELING DErpFMONDE

Ondernemingsnr : 6 2;8. 45S " 0G2

Benaming

(voluit) : WANNI ADVICE

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een vennootschap onder firma

Zetei : Zijdijk 3, 9200 Grembergen

(volledig adres)

Onderwerp akte Oprichting

Tussen de ondergetekenden

- mevrouw Angelique Westerlinck, NN 850830-122-43, wonende te 9200 Grembergen, Zijdijk 3;

-de heer Joris Van Hoey, NN 811221-033-55, wondende te 9200 Grembergen, Zijdijk 3;

hier beiden optredend als beherende vennoten, wordt een Vennootschap Onder Firma opgericht,

genaamd WANNI ADVICE

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 18.600,00 (achttiendulzend zeshonderd) Euro en is verdeeld in

120 (honderdtwintig) aandelen met een fractiewaarde van 1/120ste (één honderd twintigste) van het

kapitaal

Op deze aandelen wordt als volgt ingeschreven door de oprichters

- door mevrouw Angelique Westerlinck, voornoemd, ten belope van 9.455,00 (negenduizend

vierhonderdvijfenvijftig) Euro in ruil voor 61 (eenenzestig) aandelen.

-door de heer Joris Van Hoey, voornoemd, ten belope van 9.145,00 (negenduizend honderdvijfenveertig)

Euro in ruil voor 59 (negenvijftig) aandelen.

STATUTEN

De vennootschap heeft de vorm van een Vennootschap onder Firma en draagt de naam: WANNI ADVICE

De vennootschap heeft ais burgerlijk doel :

- de organisatie van boekhoudingdiensten en raadgeving daaromtrent;

- het openen, het houden, het centraliseren en het sluiten van boekingen, geschikt voor het opmaken van de rekeningen;

-het bepalen van de resultaten en het opmaken van de jaarrekening in de door de wet bepaalde vorm; -het belastingadvies, bijstand en vertegenwoordiging van belastingplichtigen in alle belastingaangelegenheden;

-studie  organisatie- en raadgevend bureau betreffende financiële, fiscale en sociale aangelegenheden; -juridische adviesverlening, in het bijzonder dan de bijstand bij de oprichting en vereffening van vennootschappen;

-de vennootschap mag via inbreng, fusie, inschrijving belangen nemen in of optreden als bestuurder van andere rechtspersonen of burgerlijke vennootschappen met een gelijkaardig doel;

-de vennootschap mag optreden als vereffenaar van andere vennootschappen;

-de vennootschap mag alle verrichtingen, met inbegrip van financiële, roerende en onroerende verrichtingen, doen die rechtstreek of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap voor zover die verrichtingen in overeenstemming zijn met de plichtenleer die geldt voor het beroep van boekhouder.

De vennootschap begint op heden en is opgericht voor onbepaalde duur ; zij kan slechts om wettige redenen of bij unanieme beslissing van de vennoten ontbonden worden.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op 18.600,00 Euro en wordt gevormd door de totale waarde van alle door de vennoten onderschreven aandelen, 120 (honderdtwintig) in aantal, zonder aanduiding van de nominale waarde.

De fractiewaarde van ieder aandeel is 1/120ste (één honderd twintigste) van het kapitaal.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

De zaakvoerders kunnen worden ontslagen door een beslissing van de aandeelhouders bij gewone meerderheid.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerders kunnen vrijwillig ontslag nemen door opzegging aan aile vennoten.

Iedere ambtsbeëindiging en infunctietreding als zaakvoerder wordt openbaar gemaakt overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder (bestuurder) of lid van een directiecomité wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten (aandeelhouders), zaakvoerders (bestuurders) of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die gelast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder (bestuurder) of lid van een directiecomité, in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. Indien de vennootschap zelf tot bestuurder (zaakvoerder) of lid van een directiecomité wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan van de besturende vennootschap,

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens a) die waarvoor volgens de wet alleen de vergadering der vennoten bevoegd is, b) bevoegdheden die statutair werden beperkt of c) beperkingen die bij de benoeming als zaakvoerder werden opgelegd.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Indien meerdere zaakvoerders worden aangesteld hebben zij in zaken van dagelijks bestuur de bevoegdheid om ieder alleen de vennootschap te vertegenwoordigen.

In zaken die het dagelijks bestuur overtreffen dienen alle zaakvoerders samen op te treden om de vennootschap te vertegenwoordigen.

Een zaakvoerder kan aan andere personen, al of niet vennoten, binnen de perken van zijn opdracht, beperkte en bijzondere volmachten geven om specifieke handelingen te verrichten.

Het toezicht over de verrichtingen van de vennootschap wordt uitgeoefend door de vennoten.

ledere vennoot beschikt over het recht van onderzoek en toezicht van de maatschappelijke verrichtingen. Hij mag, zonder verplaatsing ervan inzage nemen van de boeken, briefwisseling, processen-verbaal en over het algemeen, van alle geschriften van de vennootschap.

De vennoot die zulks wenst, mag zich dienaangaande laten bijstaan of vertegenwoordigen door een accountant. Indien de wettelijke voorzieningen zulks vereisen, zal het toezicht toevertrouwd worden aan één of meerdere commissarissen; alsdan stelt de algemene vergadering het aantal commissarissen vast en benoemt één of meerdere commissarissen, waarbij tevens de duur van hun mandaat bepaald wordt en hun vergoeding.

De vergadering der vennoten wordt jaarlijks gehouden op de vierde vrijdag van de maand december om 18.00 uur, ter maatschappelijke zetel of op een andere plaats in het bericht van bijeenroeping vermeld, Valt deze dag op een wettelijke feestdag, dan vindt de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag. Zij zal verslag houden over de maatschappelijke aangelegenheden, kennis nemen van de rekeningen, deze goed- of afkeuren, beslissen over de bestemming van het resultaat en over de te geven kwijting aan de zaakvoerders.

Elk aandeel heeft recht op één stem.

Over de bestemming van het resultaat van de vennootschap zal de vergadering der vennoten vrij kunnen beslissen.

Het maatschappelijk jaar begint op 01-07 en eindigt op 30-06 daaropvolgend.

Na betaling van de schulden en de lasten van de vennootschap, zal het maatschappelijk vermogen in gelijke delen verdeeld worden, tussen alle aandelen.

1.De maatschappelijke zetel wordt bij de oprichting gevestigd te 9200 Grembergen, Zijdijk 3.

2.Het eerste boekjaar vangt aan op de datum dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft en eindigt op 30-06-2016.

3.De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in december 2016.

4.De oprichter benoemen tot niet statutaire zaakvoerder van de vennootschap, voor onbepaalde duur : mevrouw Angefique Westerlinck, voornoemd, wiens mandaat bezoldigd is, tot de vergadering der vennoten hier anders over beslist en die verklaart haar mandaat te aanvaarden onder de bevestiging dat hij niet getroffen is door een maatregel die zich daartegen verzet.

Haar mandaat gaat in op 03-04-2015.

5.Het bestuursorgaan van de vennootschap beslist om mevrouw Angelique Westerlinck voor onbeperkte duur aan te stellen als vaste vertegenwoordiger van de vennootschap, ingeval deze vennootschap aangewezen wordt tot bestuurder, zaakvoerder of lid van een directiecomité van een andere vennootschap, en dit te rekenen vanaf heden. Mevrouw Angelique Westerlinck verklaart haar mandaat te aanvaarden onder de bevestiging dat zij niet getroffen is door een maatregel die zich daartegen verzet.

6. Volmacht: Er wordt een bijzondere volmacht verleend aan Melange Advice BV VOF, met zetel te 9220 Hamme, Sportpleinstraat 39, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vennootschap te vertegenwoordigen bij één of meer ondememingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

.behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntenbank van Ondernemingen, en

in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor uitvoering van deze opdracht.

Grembergen, 03-04-2015

Getekend door de oprichters: mevrouw Angelique Westerlinck en de heer Joris Van Hoey

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
WANNI ADVICE

Adresse
ZIJDIJK 3 9200 GREMBERGEN

Code postal : 9200
Localité : Grembergen
Commune : DENDERMONDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande