WARD DE BEULE ARCHITEKTENBURO

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WARD DE BEULE ARCHITEKTENBURO
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.881.869

Publication

31/12/2014
ÿþMod Werd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het  Belgisch ..._,

Staatsblad

1111111111111,1121111t111111111

GRIFPJE HTBANK AN

KOOPHANDEL GENT

16 BEC. 2014

AFDELING DE i - ONDE

Ondernemingsnr : 0834,881.869

Benaming

(voluit) : WARD DE BEULE ARCHITEKTENBURO

(verkort) :

Rechtsvorm : BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP MET DE RECHTSVORM VAN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : HANSEVELDE 2 9240 ZELE

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Op de zitting van de zaakvoerders van 26 november 2014 gehouden te 9240 Zele, Hansevelde 2, werd beslist om de maatschappelijke zetel van de vennootschap met onmiddellijke ingang te verplaatsen van Hanseveide 2 te 9240 Zefe naar Lage Heirweg 37A te 9830 Sint-Martens-Latem.

Zaakvoerder,

De Beule Ward

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

30/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 02.05.2013, NGL 27.05.2013 13134-0093-010
22/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 16.06.2012, NGL 18.06.2012 12185-0540-010
30/03/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*11302117*

Neergelegd

28-03-2011



Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : Ward De Beule Architektenburo

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA)

Zetel: 9240 Zele, Hansevelde 2

Onderwerp akte: Oprichting

Uit een akte van oprichting verleden voor notaris Yves De Ruyver te Liedekerke op 25 maart 2011, neergelegd voor registratie, blijkt dat:

De heer DE BEULE Ward, geboren te Sint-Niklaas op vierentwintig juli negentienhonderd éénentachtig, ongehuwd, wonende te 9240 Zele, Hansevelde, 2,

Een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid op onder de naam "Ward De Beule Architektenburo", met zetel te 9240 Zele, Hansevelde 2.

De vennootschap heeft tot doel :

- de gezamenlijke uitoefening in al zijn aspecten van het beroep van architect in de betekenis daaraan gegeven door de Orde der Architecten, overeenkomstig de terzake toepasselijke wetgeving, de deontologie en de beroepsplichten eigen aan het beroep van architect, als van de aan de architect aanverwante beroepen zoals onder meer stabiliteitsingenieur, veiligheidscoördinator, stedenbouwkundige interieurontwerper, tuin- en landschapsarchitect, erfgoedzorger en bouwhistoricus, zonder dat deze opsomming beperkend kan zijn.

- de uitoefening van gespecialiseerde disciplines in de kunst van het bouwen en de stedenbouw zoals visualisatie van gebouwen, ruimtes, gebieden en landschappen met computerondersteunde technieken;

- het uitvoeren van expertises, schattingen van onroerende goederen, plaatsbeschrijvingen, muurovernames en dergelijke;

- het uitvoeren van alle opdrachten met betrekking tot landmeten, opmetingen, afpalingen, verkavelingen, wegenisontwerpen en dergelijke;

- het uitvoeren van alle opdrachten met betrekking tot grafisch ontwerpen;

- de advisering, conceptualisering en ontwikkeling van presentatietechnieken voor cultureel erfgoed, met nadruk op gebouwd erfgoed.

- het scheppen van materiële voorwaarden en/of middelen om de realisatie van dit doel mogelijk te maken.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, alleen of in samenwerking met anderen, natuurlijke personen of rechtspersonen, die hetzij lid zijn van de Orde der Architecten, hetzij de nodige kwalificaties bezitten om er lid van te worden, hetzij een discipline uitoefenen die vervat ligt in het in dit artikel beschreven doel, in zoverre deze discipline verenigbaar is met het beroep van architect.

De vennootschap mag, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen door inbreng, afstand, fusie, inschrijving of aankoop van effecten, financiële tussenkomst of op elke andere wijze ook, in zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een zelfde, gelijkaardig of samenhangend doel nastreven of eenvoudig nuttig zouden zijn voor de verwezenlijking van haar doel.

Mits in acht name van de deontologie mag de vennootschap ook volgende werkzaamheden uitoefenen:

- Alle industriële, financiële, roerende, onroerende en patrimoniumverrichtingen uitvoeren of handelingen verrichten die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar maatschappelijk doel, het verlenen van borgstellingen en zakelijke zekerheidsrechten ten voordele van derden inbegrepen en, in het algemeen, alle handelingen verrichten die van

0834881869

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

aard zouden zijn de verwezenlijking van haar doel, geheel of ten dele, te vergemakkelijken, te bevorderen of te begunstigen.

- Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies in

andere vennootschappen of rechtspersonen.

- Het verlenen van administratieve dienstprestaties, zowel in eigen beheer als in deelname met derden.

De vennootschap handelt voor eigen rekening of voor rekening van derden.

De opsomming van de doelstellingen van de vennootschap wordt evenwel beperkt door de exclusieve bevoegdheden die de wet aan andere personen voorbehoudt. De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning/attest nodig is of aan nog andere voorschriften moet voldaan zijn zullen bijgevolg slechts mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunning/attest ter beschikking zal zijn of aan de desbetreffende voorschriften zal zijn voldaan.

De vennootschap dient zich te onthouden van iedere activiteit die onverenigbaar is met het architectenberoep en in het bijzonder van iedere commerciële activiteit.

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur, en begint te werken op datum van één januari tweeduizend en elf.

Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR), verdeeld in honderdzesentachtig (186) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderdzesentachtigste deel (1/186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen en waarop wordt ingetekend a pari van de nominale waarde als volgt:

A. Inbreng in speciën

door de heer De Beule Ward, voornoemd, ten belope van tweeduizend vijfhonderd euro (2.500 ¬ ), vertegenwoordigd door vijfentwintig aandelen (25) aandelen;

totaal: tweeduizend vijfhonderd euro (2.500 ¬ ), vertegenwoordigd door vijfentwintig (25) aandelen De inschrijvers verklaren en erkennen dat ieder aandeel waarop door hen werd ingeschreven, volgestort is ten belope van honderd ten honderd.

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van tweeduizend vijfhonderd euro (2.500 ¬ ). Het kapitaal is volledig volgestort.

a. Inbreng in natura

De heer De Beule Ward, hiervoren omstandig geïdentificeerd, verklaart inbreng te doen van alle activa en passivabestanddelen, zoals uitvoerig omschreven in het hiervoor vermeld verslag van de bedrijfsrevisor, deel uitmakende van zijn eenmanszaak, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0891.456.328 met als BTW nummer BE0891.456.328.

b. Verslagen

1) De heer Piet Dujardin, bedrijfsrevisor, heeft op datum van achttien maart tweeduizend en elf het

verslag opgesteld, zoals voorgeschreven door artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen .

De besluiten van dit verslag luiden als volgt :

 Ingevolge het ingestelde onderzoek bij de oprichting met inbreng in natura van de BVBA WARD DE BEULE ARCHITEKTENBURO kan ik besluiten dat:

1. De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de oprichter van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal en de fractiewaarde van de door de vennootschap uit te geven aandelen te verhogen met een vergoeding in rekening courant;

2. De beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid voldoet;

3. De methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord en de waarden waartoe de methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen zonder nominale waarde te verhogen met een vergoeding in rekening courant;

De attesten van het ontvangkantoor der directe belastingen en het sociaal verzekeringsfonds werden op datum van het verslag nog niet bekomen. Bijgevolg blijft de overnemer hoofdelijk aansprakelijk t.b.v.eventuele openstaande schulden inzake directe belastingen en sociale bijdragen van de overlater.

Ik dien te vermelden dat de voorgestelde inbrengwaarde voor het immaterieel vast actief t.b.v. 10.000,00 EUR slechts weerhouden kan worden indien de inbrenger zijn activiteiten in de vennootschap verder zet.

Ik dien tot slot een principieel voorbehoud te formuleren nopens het bestaan en de hoegrootheid van een potentieel uitwinningsrisico op het beroepsfonds wegens het ontbreken van een dubbele boekhouding.

4. De als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de inbreng in natura van het beroepsfonds, bestaande uit 161 aandelen zonder nominale waarde van de BVBA WARD DE BEULE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

ARCHITEKTENBURO, te verhogen met een vergoeding in lopende rekening t.b.v. 3.128,52 EUR, wordt toegekend aan dhr. Ward De Beule.

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Wevelgem, 18 maart 2011

BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin

Vertegenwoordigd door BVBA Dujardin & Partners

Vertegenwoordigd door dhr. Piet Dujardin

2) De oprichter heeft het bijzonder verslag opgesteld voorzien door het bovengenoemd artikel,

waarin hij uiteenzet waarom de inbreng in natura van belang is voor de vennootschap en

eventueel ook waarom afgeweken wordt van de besluiten van het verslag van de revisor.

Een afschrift van elk van deze verslagen zal samen met een afschrift deze worden neergelegd op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

Van de inbreng in natura ten bedrage van negentienduizend tweehonderdachtentwintig euro tweeënvijftig eurocent (19.228,52 ¬ ) wordt zestienduizend honderd euro (16.100 ¬ ) gebruikt voor de vorming van het kapitaal, terwijl het saldo, zegge drieduizend honderdachtentwintig euro tweeënvijftig eurocent (3.128,52 ¬ ) overgeboekt wordt op rekening-courant bij de BVBA Ward De Beule Architektenburo.

c. Vergoeding van de inbreng

Aan de heer De Beule Ward worden voor deze inbreng honderdéénenzestig (161) aandelen zonder nominale waarde toegekend.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke personen die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen. Zij moeten ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

Deze voorwaarden gelden meer algemeen voor alle zelfstandige mandatarissen die optreden in naam en voor rekening van de vennootschap: zaakvoerders, leden van het directiecomité, lasthebbers of volmachtdragers, vereffenaars...

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het maatschappelijk doel van de vennootschap, met uitzondering van de handelingen die door de wet of deze statuten voorbehouden zijn aan de algemene vergadering. De gewone algemene vergadering (jaarvergadering) moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde zaterdag van de maand juni om achttien uur.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en twaalf.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf heden en zal eindigen op eenendertig december tweeduizend elf.

Alle handelingen gedaan vooraf aan de oprichting en sedert één januari tweeduizend en elf, worden geacht gedaan te zijn geweest voor rekening van de op te richten vennootschap.

Het batig saldo van de resultatenrekening, opgesteld overeenkomstig de wet, vormt de nettowinst van de vennootschap.

Van deze winst wordt jaarlijks een bedrag van ten minste één twintigste afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve.

Deze verplichting tot afneming houdt op wanneer de wettelijke reserve één tiende van het kapitaal heeft bereikt.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die op voorstel van de zaakvoering de besteding ervan bepaalt.

Elke voorgenomen ontbinding zal onverwijld worden meegedeeld aan de bevoegde raad van de Orde van Architecten met vermelding van de regeling inzake de lopende opdrachten en de tienjarige aansprakelijkheid.

In geval van ontbinding worden door de vereffenaars, met inachtneming van de regels van de deontologie, de nodige schikkingen getroffen ter vrijwaring van de belangen van de cliënten, onder meer inzake de voortzetting van de contracten en van de architectuur-opdrachten in uitvoering.

Bij ontbinding van de vennootschap zal voor de lopende opdrachten een persoon worden aangesteld die gemachtigd is het beroep van architect uit te oefenen en ingeschreven is op één van de tabellen van de Orde van Architecten teneinde voor rekening van de vennootschap in vereffening deze opdrachten verder uit te voeren.

Indien de vennootschap in vereffening, om gelijk welke reden, niet meer voldoet aan de voorwaarden om het beroep van architect uit te oefenen zal de vereffenaar, in overleg met de opdrachtgevers, een derde architect aanwijzen die in eigen naam en voor eigen rekening zal optreden voor de verdere uitvoering van de lopende opdrachten.

Wordt er geen vereffenaar aangesteld overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, dan wordt de zaakvoerderdie op het tijdstip van de ontbinding in functie is beschouwd als vereffenaar. De vereffenaar treedt pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van zijn benoeming.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Enkel natuurlijke personen die ertoe gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten, kunnen aangesteld worden als vereffenaar van de vennootschap.

De vereffening kan pas afgesloten worden indien er geen lopende opdrachten meer zijn dan wel indien alle overeenkomsten met betrekking tot de lopende opdrachten werden overgedragen aan een derde architect. Tevens dient een regeling getroffen te zijn m.b.t. de tienjarige aansprakelijkheid van de vennootschap.

- wordt aangesteld als niet-statutaire zaakvoerders, met een mandaat van onbepaalde duur dat ten allen tijde door de algemene vergadering kan herroepen worden:

De heer Ward DE BEULE, voornoemd, dewelke aanvaardt.

Het mandaat van de heer De Beule is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist. VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Bijlage: uitgifte van de akte, verslag van de oprichter, verslag van de bedrijfsrevisor

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 20.06.2015, NGL 25.06.2015 15212-0273-010
29/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 22.08.2016, NGL 25.08.2016 16468-0113-010

Coordonnées
WARD DE BEULE ARCHITEKTENBURO

Adresse
LAGE HEIRWEG 37A 9830 SINT-MARTENS-LATEM

Code postal : 9830
Localité : SINT-MARTENS-LATEM
Commune : SINT-MARTENS-LATEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande