WAS- EN ZELFWASSERIJ - ONZE WAS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WAS- EN ZELFWASSERIJ - ONZE WAS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 401.060.851

Publication

23/01/2014
ÿþMar W6fÓ 71.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

iu 11 1111V2131



R BELGE' NEERGELEGD

- 2014 0 6 JAN, 2014

TAATS' /

^ REc VAN

KOOPH~K . T5 GENT

MONiTE[

i 5 -0 LGISCH

1,1

Ondernemingsnr ; 0401.060.851

Benaming

(voluit): "WAS  ZELFWASSERIJ ONZE WAS, in vereffening"

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9185 Wachtebeke, Meersstraat 17/19 (volledig adres)

Onderwerp akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING HOUDENDE AFSLUITEN VEREFFENING

, Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Notaris Luc Roegiers, zaakvoerder van de burgerlijke

; vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "NOTARIS LUC' ROEGIERS", met maatschappelijke zetel te Wachtebeke, Dorp 38, ingeschreven in het rechtepersonenregister t ' te Gent onder nummer 0474.182.223 op 30 december 2013, dat de buitengewone algemene vergadering van f I de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "WAS  ZI_LFWASSERiJ ONZE WAS, in

i vereffening" met zetei te 9185 Wachtebeke, Meersstraat 17/19 is bijeengekomen, voor registratie neergelegd fer publicatie ln de bijlagen tol het Belgisch Staatsblad en volgende beslissingen met eenparigheid van stemmen heeft genomen waarvan het uittreksel, luidt als volgt:

EERSTE BESLISSING: verslaggeving

t De vereffenaar doet voorlezing aan de aigemene vergadering van zijn verslag over de vereffening, alsmede

over het beheer en het gebruik van de maatschappelijke bezittingen. Dit verslag zal bij deze gevoegd worden. TWEEDE BESLISSING,

De algemene vergadering beslist geen commissaris te benoemen.

: DERDE BESLISSING

t s De algemene vergadering besluit na voormelde rekening te hebben onderzocht, deze rekening goed te

r t keuren en aan de vereffenaar, de Heer Herman Alex, wonende te 9185 Wachtebeke, Meersstraat 15/A000

j algehele kwijting te verlenen voor zijn beheer, die ten tijde van de vereffening in functie was.

' s VIERDE BESLISSING

De overblijvende activa van de vennootschap "WAS- ZELFWASSERIJ ONZE WAS" die thans heeft; opgehouden te bestaan, komt toe aan aile voornoemde vennoten in verhouding tot hun aandelen bezit. Teneinde deze verrichting te kunnen voltooien en de gelden over te schrijven op de privé bankrekeningen; van de enige vennoot, heeft de vergadering volmacht gegeven aan de Heer Herman Alex, voornoemd. Indien er na het verlijden van de akte toch nog een schuld van de vennootschap zou ontstaan, heeft dei enige vennoot verklaard zioh uitdrukkelijk, persoonlijk en solidair borg te stellen voor de betaling ervan, zodat dec i sluiting van de vereffening geen enkel nadeel kan opleveren voor de eventuele derden-schuldeisers of de; fiscus, daar aile rechten en plichten zijn overgegaan op de vennoot.

Î Met het oog op het vervullen van de hypothecaire formaliteiten wordt alhier opgenomen het ONROEREND

GOED dat ingevolge deze afsluiting van de vereffening toekomt aan de hierna vermelde enige vennoot, zijnde de Heer Herman Alex, voornoemd in volle eigendom.

Voornoemde verklaart deze overdracht van onroerend goed te hebben ontvangen en bevestigt dat deze ; voortaan tot zijn persoonlijk vermogen behoort.

I BESCHRIJVING GOED

GEMEENTE WACHTEBEKE, eerste afdeling

r Een gebouw, voorheen dienstig als wasserij, op en met grond en aanhorigheden, gestaan en gelegen te

i Wachtebeke, Meersstraat nummer 19, Volgens titel gekend onder de sectie D, nummer 1091/0 en deel van

nummer 1092/k, groot volgens aan titel gehechte meting van vijf are negen en twintig centiare twaalf vierkante ji decimeter (5a 29ca 12 dm2) en volgens huldig kadaster gekend onder de zelfde sectie, nummer 1091/E12, met

een oppervlakte van vijf are negenentwintig centiare (5a 29ca).

t VIJFDE BESLISSING

i 1 De algemene vergadering stelt vast dat de vereffening is afgesloten en dat bijgevolg de besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "WAS- ZELFWASSERIJ ONZE WAS" met zetel te 9185 ; Wachtebeke, Meersstraat 17/19 definitief heeft opgehouden te bestaan.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luikg vermelden : geoto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het  11 Belgisch Staatsblad



De vergadering beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en gedurende een periode van vijf jaar zullen worden bewaard door de Heer Herman, Alex, voornoemd, op volgend adres: te 9185 Wachtebeke, Meersstraat 15/A000.

ZESDE BESLISSING  Volmacht

De vergadering verleent aan de Burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Accountantskantoor Lecomte" met zetel te Dorp-West 8, 9080 Lochristi, ondernemingsnummer 0426.002.521, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de Heer Patrick Lecomte, enfof diens aangestelden de machtenlde bevoegdheid om, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen welke noodzakelijk zijn ter uitvoering van dit proces-verbaal.

Al deze beslissingen worden met eenparigheid van stemmen genomen.

Voor ontledend uittreksel.

(get.) Luc Roegiers, Notaris te Wachtebeke





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2014 - Annexes du Moniteur belge Samen hierbij neergelegd: expeditie van de vergadering de dato 30' december 2013 met verslag van de vereffenaar, zijn vereffeningsrekening en vonnis van de rechtbank van Koophandel te Gent de dato 27 december 2013 houdende goedkeuring van het verdelingsplan.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/07/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0401.060.851 Benaming

(voluit) : 'WAS  ZELFWASSERIJ ONZE WAS"

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9185 Wachtebeke, Meersstraat 17/19

(volledig adres)

Onderwerp akte : INVEREFFENINGSTELLING  AANSTELLING VAN VEREFFENAAR  MACHTEN  COORDINATIE VAN DE STATUTEN

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Notaris Luc Roegiers, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "NOTARIS LUC ROEGIERS", met maatschappelijke zetel te Wachtebeke, Dorp 38, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent onder nummer 0474.182.223 op 24 juni 2013, geregistreerd te Zelzate op 27 juni 2013, Boek 290 Blad 80 Vak 4, (get.) A. Blomme, e.a. inspecteur a.i. dat de buitengewone algemene vergadering van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid 'WAS  ZELFWASSERIJ ONZE WAS" met zetel te 9185 Wachtebeke, Meersstraat 17/19 is bijeengekomen en volgende beslissingen met éénparigheid van stemmen heeft genomen waarvan het uittreksel, luidt als volgt:

EERSTE BESLUIT: verslaggeving

De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgesteld door de zaakvoerder, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap, en van het verslag opgemaakt overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen door de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Estella Verschueren & C° Bedrijfsrevisoren", te 9080 Lochristi, Dorp West 8, vertegenwoordigd door Mevrouw Estella Verschueren.

Het besluit van dit verslag luidt letterlijk als volgt:

"In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht, heeft de zaakvoerder van BVBA "WAS-EN ZELFWASSERIJ, ONZE WAS", een boekhoudkundige staat afgesloten op 30 april 2013, opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 113.183,33 ¬ en een netto actief van 20.072,81E.

Het doel van de aan ondergetekende toevertrouwde controleopdracht is na te gaan of de tussentijdse boekhoudkundige staat van activa en passiva de vennoten een inzicht verschaft in de werkelijkheid van het netto- vermogen en dit in het perspectief van de realisatie.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar,

Op heden is het hypothecair uittreksel nog niet ontvangen zodat hiervoor voorbehoud wordt gemaakt. We stellen tevens dat de weerhouden grondwaarde aanvaardbaar is onder voorbehoud dat de eigendom niet verontreinigd is, Er dient tenslotte ook voorbehoud geformuleerd te worden voor een eventueel negatief effect van mogelijkse fiscale en sociale controles, welke nog kunnen plaatsvinden.

Behoudens het hiervoor weergegeven voorbehoud kan door ondergetekende gesteld worden dat de tussentijdse boekhoudkundige staat van activa en passiva, afgesloten op 30 april 2013, de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft.,

Het huidig controleverslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van artikel 181 §1 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen ontbinding van de BVBA "Was-en Zelfwasserij, Onze Was", en het huidig controleverslag mag niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Lochristi 13 juni 2013.

ESTELLA VERSCHUEREN &C° Bedrijfsrevisoren BVBA (B-00441)

vertegenwoordigd door Estella Verschueren

Bedrijfsrevisor (A-00651)"

Bij het verslag van de zaakvoerder is een staat van activa en passiva gevoegd afgesloten per 30 april 2013.

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en staat van activa en passiva,

om er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen.

NOTARIELEWET_T1GHEIDSVERKLARING_____ ........ _____--_.._-....... -------------------------..- -

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

NEERGELEGD

0 9 JULI 203

RECHTBANK VAN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Overeenkomstig artikel 181 § 4 van het Wetboek van vennootschappen, bevestigt ondergetekende notaris, na onderzoek, het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe onderhavige vennootsohap krachtens artikel 181 § 1 van het Wetboek van vennootschappen gehouden is.

TWEEDE BESLUIT: ontbinding- in vereffening stellen van de vennootschap

De vergadering beslist tot de ontbinding van de vennootschap en stelt haar in vereffening, te rekenen vanaf heden,

DERDE BESLUIT: kennisname ontslag zaakvoerder

De vergadering neemt kennis van het feit dat ingevolge de beslissing tot ontbinding die voorafgaat de hiernavolgende zaakvoerder van rechtswege ontslagnemend is:

De heer HERMAN, Alex Bernice Vital, geboren te Gent op 13 oktober 1968, nationaal nummer 68.10.13275.57 en wonende te 9185 Wachtebeke, Meersstraat 15/A000.

VIERDE BESLUIT: benoeming vereffenaar

De vergadering beslist één vereffenaar aan te stellen : De heer HERMAN, Alex Bernice Vital, geboren te Gent op 13 oktober 1968, nationaal nummer 68,10.13-275.57 en wonende te 9185 Wachtebeke, Meersstraat 151A000. De vergadering beslist dat de vereffenaar zijn mandaat onbezoldigd zal uitoefenen,

De notaris wijst erop dat de vereffenaar overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen slechts in functie treedt nadat zijn benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel wordt bevestigd of gehomologeerd. De vergadering verleent alle machten aan de hiervoor benoemde vereffenaar, de heer Herman Alex, hier aanwezig, om het verzoekschrift met het oog op het verkrijgen van de bevestiging of de homologatie van de benoeming van de vereffenaar in te dienen bij de rechtbank van koophandel tezamen met een boekhoudkundige staat van activa en passiva. Een afschrift van de beslissing van de rechtbank wordt samen met een uitgifte van dit proces-verbaal neergelegd in het vereffeningsdossier van de vennootschap bij de griffie van de rechtbank van koophandel.

VIJFDE BESLUIT - Machten van de vereffenaar

De vergadering stelt de machten van de vereffenaar als volgt vast

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen. Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder dat hiervoor een voorafgaandelijke beslissing van de algemene vergadering nodig is.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving, verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot cntbinding, opheffing verlenen, met of zonder betaling, van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen. De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap. Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt. Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor alle handelingen door de vereffenaar.

De vereffenaar zal zich dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 189bis van het Wetboek van vennootschappen en bijgevolg in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening moeten overzenden aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel. Deze omstandige staat dient onder andere de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen te vermelden en dient aan te geven wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening dient deze omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden te worden.

De vereffenaar zal zich eveneens dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 190 Wetboek van vennootschappen en bijgevolg vooraleer de vereffening af te sluiten aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord moeten voorleggen,

ZESDE BESLUIT: statutenwijziging

ingevolge de invereffeningstelling van de vennootschap, besluit de vergadering de statuten als volgt aan te passen in functie van de coördinatie, rekening houdend met de nieuwe toestand van de vennootschap:

Alle artikelen, behoudens artikel 3 waarin het doel omschreven is, worden opgeheven en vervangen door volgende tekst:

"Artikel 1.- De vennootschap, opgericht in de vorm van een Besloten Venncotschap met Beperkte Aansprakelijkheid is in vereffening. Haar benaming luidt: " WAS- ZELFWASSERIJ ONZE WAS" in vereffening". Artikel 2.- De vennootschap bestaat enkel nog voor haar vereffening.

Artikel 3.- De vennootschap heeft tot doel

het wassen, mangelen, strijken, drogen, verven, kuisen, bleken van alle soorten linnen en aile andere soorten verhandelingen, welke rechtstreeks of onrechtstreeks op gemeld doel betrekking hebben.

Zij mag deelnemen hetzij bij middel van inbreng of op welke andere wijze ook in aile gelijkaardige ondernemingen of verrichtingen welke rechtstreeks of onrechtstreeks tot de verwezenlijking kunnen bijdragen. Artikel 4.- De zetel van de vennootschap wordt bij

eenvoudige beslissing van de vereffenaar gehomologeerd overeenkomstig artikel 183 § 3 van het Wetboek van vennootschappen, gevestigd in om het even welke plaats in België.

Artikel 5.- Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend vijfhonderd twee en negentig euro één cent (18.592,01 EUR) en is verdeeld in vijf en zeventig (75) aandelen met een nominale waarde van tweehonderd en zeven en veertig euro negen en tachtig cent (247,89 EUR) elk.

Artikel 6.- De vennootschap wordt bestuurd door één vereffenaar.

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Voor-

beliouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder dat hiervoor een voorafgaandelijke beslissing van de algemene vergadering nodig is.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving, verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen, met of zonder '. betaling, van aile bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap.

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt. Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor alle handelingen door de vereffenaar.

Artikel 7.- Het boekjaar gaat in op één januari en eindigt op één en dertig december elk jaar..

Artikel 8.- De jaarlijkse algemene vergadering wordt

gehouden op de eerste zaterdag van de maand mei op de zetel van de vennootschap.

Artikel 9.- Er worden geen bijzondere voorwaarden opgelegd aan de vennoten om deel te nemen aan de algemene vergaderingen die gehouden worden op verzoek en onder voorzitterschap van de vereffenaar.

Artikell0: De jaarrekening wordt opgesteld, aan de jaarvergadering voorgelegd en bij de Nationale Bank van België neergelegd, door de zorgen van de vereffenaar, samen met de opgave van de redenen waarom de vereffening niet kon worden voltooid, zulks conform de wettelijke voorschriften.

Artikel 11.- In de zesde en de twaalfde maand van het eerste jaar van de vereffening zendt de vereffenaar een omstandige toestand van de vereffening aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft.

Deze staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan wat nog moet vereffend worden.

Vanaf het tweede jaar van de vereffening moet er nog slechts één keer per jaar een omstandige staat van vereffening aan de griffie toegezonden worden.

Deze staten worden bij het vereffeningsdossier gevoegd.

Artikel 12.- Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, legt de vereffenaar het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Bij de sluiting van de vereffening roept de vereffenaar een bijzondere algemene vergadering van vennoten samen ten einde kennis te nemen van de voorgestelde eindafrekening, in voorkomend geval het verslag van de commissaris te horen en te beslissen over de kwijting.

Tenminste één maand voor deze algemene vergadering legt de vereffenaar de rekeningen neer, samen met de stukken ter staving.

Deze documenten worden gecontroleerd door de commissaris. Bij ontstentenis van een commissaris beschikken de vennoten over een individueel onderzoeksrecht, waarbij zich kunnen laten bijstaan door een bedrijfsrevisor of een externe accountant.

Indien de vergadering de rekeningen alsdan goedkeurt, wordt aan de vereffenaar décharge verleend en is de vereffening gesloten.

Zelfde vergadering duidt tenslotte de plaats aan waar de boeken en documenten van de vennootschap zullen worden bewaard. ".

ZEVENDE BESLUIT  Volmacht coördinatie en volmacht administratie

De vergadering verleent aan ondergetekende Notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

De vergadering verleent aan de Burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Accountantskantoor Lecomte" met zetel te Dorp-West 8, 9080 Lochristi, ondernemingsnummer 0426.002.521, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de Heer Patrick Lecomte, en/of diens aangestelden de machten/de bevoegdheid om, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen welke noodzakelijk zijn ter uitvoering van dit proces-verhaal.

(get.) Luc Roegiers, Notaris te Wachtebeke

Samen hierbij neergelegd; expeditie van de vergadering de dato 24 juni 2013 met gecoördineerde statuten, verslag van de bedrijfsrevisor, verslag van het bestuursorgaan, staat van actief en passief en een kopie van de bevestiging of homologatie van de benoeming van de vereffenaar door de rechtbank,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

31/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 04.05.2013, NGL 28.05.2013 13135-0396-014
08/08/2011 : GE061134
09/09/2010 : GE061134
23/07/2009 : GE061134
27/06/2008 : GE061134
11/06/2007 : GE061134
31/07/2006 : GE061134
04/08/2005 : GE061134
03/08/2004 : GE061134
05/08/2003 : GE061134
18/05/2000 : GE061134
17/07/1999 : GE061134
01/01/1988 : GE61134

Coordonnées
WAS- EN ZELFWASSERIJ - ONZE WAS

Adresse
MEERSSTRAAT 17/1 9185 WACHTEBEKE

Code postal : 9185
Localité : WACHTEBEKE
Commune : WACHTEBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande