WASE WERKPLAATS

Association sans but lucratif


Dénomination : WASE WERKPLAATS
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 406.769.993

Publication

17/09/2014
ÿþ Mod MM 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte







GRIFFIE RECHTBÁNK VAN

KOOPHANDEL GENT

08 SEP, 2014

@lifte

AFDELING DENIOERMONDE

II



beh II

aa

Bel staa



*14171554*





Ondernemingsnr : 0406.769.993

Benaming

(voluit) : Wase Werkplaats

(verkort) :

Rechtsvorrn Vereniging Zonder Winstoogmerk

Zetel: Kapelanielaan 20, 9140 Temse

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming commissaris en wijziging vertegenwoordiger commissaris uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering van 18 mei 2011

Na positief advies van de ondernemingsraad en met unanimiteit van de algemene vergadering wordt het mandaat van de commissaris verlengd voor de periode van 2011-2013.

De algemene vergadering van 18 mei 2011 benoemde de BV CVBA Ernst & Young & Partners, bedrijfsrevisorenkantoor, met maatschappelijke zetel te 1831 Diegem, De Kleetlaan 2 en met vestiging te 9100 Sint-Niklaas, Bellestraat 30, rechtsgeldig vertegenwoordigd door mevrouw Marleen Hoste als commissaris en dit voor een periode van drie jaar.

Conform artikel 132 van het Wetboek van Vennootschappen, wordt mevrouw Marleen Hoste als rechtsgeldig vertegenwoordiger vervangen door de heer Marnix Van Dooren voor de resterende periode van het mandaat.

Greta D'Hondt

Voorzitter

ivo Van Droogenbroeck

Secretaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

29/08/2011
ÿþ MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Voor-

behouder aan het Belgisch

Staatsblar

1 +11131766*

lil

GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHAND

08, 2011

~. __.-_ " i

iJ_NDGFlffieN0C

Bijlagen-bij-het B-eigtsc-h- 3taatsblaci ÿÿ29/0812011ÿÿ A-nnures-dü Nlonitèur beige

Ondememingsnr : 406.769.993

Benaming

(voluit) ; Wase Werkplaats vzw

(verkort) : Wase Werkplaats

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Kapelanielaan 20 - 9140 Temse

Onderwerp akte : Wijziging statuten

Tussen de leden van de algemene vergadering van de vzw Wase Werkplaats, waarvan een lijst in bijlage werd opgenomen, wordt overgegaan tot wijziging van de statuten van de vzw Wase Werkplaats welke voortaan zullen luiden als volgt :

artikel 1. De vereniging draagt de naam: Wase Werkplaats, vereniging zonder winstoogmerken (VNV).

artikel 2. De vereniging is gevestigd te 9140 Temse, Kapelanielaan 20, gerechtelijk arrondissement Dendermonde.

artikel 3. De VZW heeft als kern van haar filosofie de individuele ontplooiing en de maatschappelijke integratie van de personen met een arbeidshandicap. De Wase Werkplaats vzw wil mensen met minder kansen stimuleren om hun werk-, woon- en leefsituatie in eigen handen te nemen. Daartoe bouwen we werkplaatsen uit waarin mensen met een arbeidshandicap een job op hun maat uitoefenen; zorgen we voor huisvesting, woonondersteuning en -begeleiding, zodat ze een eigen thuis opbouwen; brengen we samen met andere organisaties de ontplooiing, integratie en emancipatie van mensen met een arbeidshandicap een stap dichterbij. Deze opsomming is niet beperkend.

Voor het bereiken van deze doelstellingen kan de vereniging alle handelingen stellen die daar rechtstreeks of onrechtstreeks toe kunnen bijdragen, inclusief het stellen van daden van koophandel.

artikel 4. De vereniging wordt opgericht voor onbepaalde duur, zij kan ten alle tijde ontbonden worden.

LEDEN

artikel 5. Het aantal leden is onbeperkt, doch moet minstens vijf bedragen. De ondergetekende leden van de algemene vergadering zijn de initiatiefnemers in de zin van art.2 van de VZW-wet.

Tot de vereniging kunnen toetreden alle personen, zowel fysische als rechtspersonen en openbare besturen. Een kandidaat lid wordt door minimum één lid van de raad van bestuur voorgedragen en door de raad van bestuur aanvaard. De voordracht gebeurt op basis van een schriftelijke aanvraag. De raad van bestuur beslist soeverein over de toetreding van de leden.

artikel B. Er kan van de leden geen bijdrage geëist worden.

artikel 7. Elk lid kan ten allen tijde, uit de vereniging treden. Hij richt daartoe een schrijven aan de raad van bestuur.

Tot uitsluiting van een lid kan alleen door de algemene vergadering besloten worden en dit op voorstel ofwel van de raad van bestuur of door één vijfde van de leden van de vereniging. Deze beslissing moet genomen worden met minstens twee derde meerderheid van de aanwezige of bij volmacht vertegenwoordigde leden en nadat het lid is gehoord of opgeroepen. Opgave van de redenen is niet vereist.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/08/2011- Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Het lidmaatschap neemt van rechtswege een einde door overlijden of wanneer het lid failliet of onbekwaam wordt verklaard of onder voorlopig bewind wordt gesteld.

Een uittredend of uitgesloten lid en de rechthebbenden van een overleden lid hebben generlei aanspraak op het vermogen van de vereniging, van aanbrengsten of van andere prestaties.

In geen geval kan het uittredend of uitgesloten lid of de rechthebbenden van een overleden lid mededeling of afschrift van rekeningen, verzegeling van de goederen der vereniging of het opmaken van een inventaris verlangen.

ALGEMENE VERGADERING

artikel 8. De regelmatig bijeengekomen algemene vergadering vertegenwoordigt al de leden; haar besluiten verbinden evenzeer de leden die niet of tegenstemmen.

De algemene vergadering draagt haar bevoegdheden over aan de raad van bestuur, behoudens wat betreft het wijzigen van statuten, het benoemen en ontslaan van bestuurders, het goedkeuren van rekeningen en begrotingen, het aanstellen van de commissaris, het verlenen van kwijting aan de bestuurders en de commissaris, de vrijwillige ontbinding van de vereniging en het uitsluiten van een lid zoals bepaald in artikel 7.

De algemene vergadering keurt op voordracht van de raad van bestuur, het huishoudelijk reglement goed.

artikel 9. De algemene vergadering wordt bijeengeroepen door de raad van bestuur telkens als het doel of het belang van de vereniging zulks vereist. Zij moet tenminste éénmaal per jaar worden bijeengeroepen voor het goedkeuren van de rekeningen, begroting, het beleid van de bestuurders, het verslag van de commissaris. De bestuurders zijn bovendien verplicht de algemene vergadering bijeen te roepen telkens als tenminste één derde van de leden daarom verzoekt en wel binnen de maand na het indienen van zulk verzoek bij de raad van bestuur.

Al de leden worden opgeroepen tenminste acht dagen voor de vergadering. Dit geschiedt bij gewone brief die de agenda vermeldt.

De vergaderingen hebben plaats in de zetel of op de plaats die in de oproeping is vermeld.

artikel 10. De vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur en bij diens afwezigheid door een ondervoorzitter, of de oudst benoemde bestuurder.

De voorzitter duidt zijn secretaris aan en twee stemopnemers.

Al de leden beschikken over één stem; elk lid kan zich op de vergadering laten vertegenwoordigen door een ander lid voorzien van een schriftelijke volmacht. Niemand mag meer dan één lastgever vertegenwoordigen.

De agenda wordt vastgesteld door de raad van bestuur. Over onderwerpen die niet op de agenda voorkomen kan niet geldig gestemd worden. Elk onderwerp dat schriftelijk werd voorgedragen door tenminste één twintigste van het totaal der leden, moet op de agenda worden geplaatst.

artikel 11. Om geldig te beraadslagen dient minstens de helft van de leden aanwezig of bij volmacht vertegenwoordigd te zijn. Indien dit quorum niet wordt bereikt wordt binnen de dertig dagen een nieuwe ledenvergadering bijeengeroepen die geldig kan beraadslagen welke ook het aantal aanwezige leden zij. De besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van de aanwezige stemmen, hoe groot het aantal aanwezigen ook zij.

Bij staking van stemmen beslist de voorzitter van de vergadering.

Over de wijziging van de statuten kan slechts beraadslaagd worden indien dit punt op de agenda voorkomt.

De wijziging van de statuten vereist een beraadslaging in een vergadering die voldoet aan een quorum van 2/3 van de leden dat aanwezig of bij volmacht vertegenwoordigd is. In geval op de eerste vergadering minder dan 2/3 van de leden aanwezig of vertegenwoordigd is, kan een tweede vergadering worden bijeen geroepen die geldig kan beraadslagen en besluiten alsook de wijzigingen aannemen met de meerderheden hierna bepaald, ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden.

De tweede vergadering mag niet binnen de 15 dagen volgende op de eerste vergadering worden gehouden. De beslissing wordt geacht aanvaard te zijn indien ze wordt goedgekeurd door 2/3 van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden.

Enkel wanneer de statutenwijziging betrekking heeft op het doel of de doeleinden waarvoor de vereniging is opgericht, vereist ze een meerderheid van 4/5 van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Moa 2.2

Tot ontbinding van de vereniging kan slechts besloten worden overeenkomstig de bepalingen van de wetgeving van de VZW's.

RAAD VAN BESTUUR

artikel 12. De vereniging wordt bestuurd door een raad van tenminste vier bestuurders die lid zijn van de vereniging. Zij worden benoemd en hun mandaat kan worden herroepen door de algemene vergadering volgens artikel 1,§1, 5, a Besluit Vlaamse Regering van 17 december 1999 tot erkenning beschutte werkplaatsen: in de bestuursorganen van de rechtspersoon mag het aantal personen dat behoort tot eenzelfde familie, echtgenoten, bloed- en aanverwanten tot de tweede graad inbegrepen, niet hoger zijn dan een derde van het totaal leden waaruit deze bestuursorganen zijn samengesteld.

De duur van hun mandaat wordt bepaald op zes jaar. De uittredende leden zijn herverkiesbaar. artikel 13. De leden van de raad van bestuur vervullen hun mandaat onbezoldigd.

artikel 14. De raad van bestuur wordt voorgezeten door de voorzitter en bij ontstentenis door een ondervoorzitter.

artikel 15. De raad van bestuur vergadert op bijeenroeping van de voorzitter, een ondervoorzitter of op verzoek van minstens één derde van de bestuurders.

Om geldig te beraadslagen dient minstens de helft van de bestuurders aanwezig of bij volmacht vertegenwoordigd te zijn. De beslissing wordt genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter van de vergadering doorslaggevend.

De bestuurders kunnen ten alle tijde worden ontslagen door de algemene vergadering die daarover beslist bij gewone meerderheid van stemmen van de aanwezige of bij volmacht vertegenwoordigde leden. Ieder lid van de raad van bestuur kan zelf ook ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de voorzitter van de raad van bestuur.

artikel 16. De raad van bestuur leidt de zaken van de vereniging en vertegenwoordigt deze bij elke gerechtelijke en buitengerechtelijke handeling.

De raad is bevoegd om alle handelingen van bestuur te verrichten. Híj beschikt over de meest uitgestrekte

machten van bestuur en beschikkingen die niet uitdrukkelijk door de wet of door deze statuten aan de algemene

vergadering zijn voorbehouden. Daaronder zijn begrepen:

De strategische richting van de organisatie op langere termijn bepalen;

De prestaties van de organisatie evalueren;

Bijeenroepen van de Algemene Vergadering;

De investeringen goedkeuren;

Aanvaarden van leden;

Benoemen van voorzitter, penningmeester, secretaris en ondervoorzitter;

Benoemen van de directieleden;

Benoemen van de leden van het audit comité;

Vastleggen van de agenda van het audit comité;

Benoemen van de leden van het HR comité;

Vastleggen van de agenda van het HR comité.

artikel 17. Indien een bestuurder, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechterlijke aard . heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid behoort van de raad van bestuur, moet hij dit mede delen aan de andere bestuurders vooraleer de raad van bestuur een besluit neemt.

De bestuurder met het tegenstrijdig belang verwijdert zich uit de vergadering en onthoudt zich van de beraadslaging en de stemming over aangelegenheid waarop het betrekking heeft.

Aan de bestuurders kan geen enkele persoonlijke verantwoordelijkheid ten laste gelegd worden voor verbintenissen van de vereniging. Strafrechterlijke feiten zijn hiervan uitgesloten.

BUREAU EN COMITES

artikel 18. De raad van bestuur duidt in zijn schoot een Bureau, een Hr-comité en een audit-comité aan.

Het Bureau bestaat uit de formele mandaten benoemd door de raad van bestuur: voorzitter, penningmeester, secretaris en ondervoorzitter(s), aangevuld met de algemeen directeur.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/08/2011- Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

De raad van bestuur kan, al of niet tijdelijk, andere bestuurders benoemen tot lid van het Bureau volgens de noodwendigheden van de organisatie.

ln het HR-comité worden door de raad van bestuur, naast de leden van het Bureau, maximaal drie bestuurders benoemd. Zij worden gekozen uit bestuurders die zichzelf kandidaat stellen op grond van hun ervaring of specifieke competentie terzake. De personeelsdirecteur maakt ambtshalve deel uit van het HR-comité. De secretaris neemt het voorzitterschap waar van het HR-comité.

In het audit-comité worden door de raad van bestuur, naast de leden van het Bureau, maximaal drie bestuurders benoemd. Zij worden gekozen uit bestuurders die zichzelf kandidaat stellen op grond van hun ervaring of specifieke competentie terzake. De financieel directeur maakt ambtshalve deel uit van het auditcomité. De penningmeester neemt het voorzitterschap waar van het HR-comité.

artikel 19. Het Bureau is het °bestuur" van de raad van bestuur. Het Bureau stelt de agenda op en roept de vergadering van de raad van bestuur samen.

Het Bureau is de hoeder van het informatiesysteem van de raad. Het Bureau ziet er op toe dat bestuurders tijdig en duidelijk worden ingelicht over de gang van zaken in de organisatie en dat daarvoor de nodige informatiekanalen worden voorzien.

Het Bureau is verantwoordelijk voor het proces-verbaal van de raad van bestuur.

Het Bureau is verantwoordelijk voor de formele communicatie met nieuwe (kandidaat-) leden en bestuurders. Het Bureau introduceert nieuwe leden en bestuurders in de raad van bestuur en in de algemene vergadering.

De door de raad van bestuur verleende (financiële) volmachten zullen door gemandateerde leden van het Bureau worden uitgeoefend conform de publicaties in het Belgisch Staatsblad en het huishoudelijk reglement.

Het Bureau kan bij dringende aangelegenheden van financiële of personele aard, bewarende maatregelen treffen in afwachting van besluitvorming door de raad van bestuur

artikel 20. Het audit-comité en het HR-comité functioneren in de schoot van de raad van bestuur en hebben dus een adviserende bevoegdheid. De comités werken op hun deelterrein, voorbereidend op de raad van bestuur. Zij hebben tot taak de beslissingen van de raad van bestuur voor te bereiden door te adviseren in de hen toevertrouwde materie. De raad van bestuur keurt de agenda's en jaarplanning van de comités goed.

artikel 21. Voor alle rechtshandelingen die buiten het dagelijks beleid vallen en voor bijzondere opdrachten waarvan de waarde 2.500 euro te boven gaat, is de vereniging slechts verbonden door de handtekening van de voorzitter, ondervoorzitter of penningmeester én van een bestuurder of de algemeen directeur.

Bestuurders die namens de raad optreden moeten ten aanzien van derden geen blijk geven van enige beraadslaging of machtiging.

artikel 22. Er worden notulen, opgesteld en ondertekend door de voorzitter en de secretaris, bewaard in een notulenregister dat ter inzage zal zijn van de leden die hun inzagerecht zullen uitoefenen overeenkomstig de in artikel 9 van het KB van 26 juni 2003 vastgelegde modaliteiten.

BEGROTING EN REKENINGEN

artikel 23. Het boekjaar van de vereniging loopt van 1 januari tot 31 december. Met het einde van elk boekjaar worden door de raad van bestuur de rekeningen van het verlopen jaar afgesloten, de inventaris en de balans alsmede de begroting voor het volgend jaar opgemaakt. Ze worden aan de goedkeuring van de jaarvergadering onderworpen, na voorlegging van het verslag van de commissaris.

Het batig saldo vergroot het vermogen van de vereniging en kan onder geen enkel beding bij wijze van dividenden aan de leden worden uitgekeerd.

De rekeningen en de begroting worden tenminste acht dagen voor de jaarvergadering ter kennis gebracht van de leden, die alsdan inzage kunnen vorderen, doch zonder verplaatsing, van al de bescheiden waarop deze rekening en begroting zijn gesteund.

De jaarrekening wordt neergelegd in het dossier gehouden op de griffie van de rechtbank van koophandel te Dendermonde, overeenkomstig het bepaalde artikel 26 novies V&S-wet. Voor zover van toepassing wordt de jaarrekening tevens neergelegd bij de Nationale Bank overeenkomstig het bepaalde artikel 17, §6 V&S-wet en de desbetreffende uitvoeringsbesluiten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/08/2011- Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

ONTBINDING  VEREFFENING

artikel 24. De vereniging wordt niet ontbonden door het overlijden of uittreden van een lid, in zover het aantal leden daardoor niet minder dan vijf bedraagt. De vereniging kan ten aile tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering overeenkomstig de bepalingen van de wet van 2 mei 2002 op de VZW's.

Ingeval van vrijwillige ontbinding worden door de algemene vergadering en bij gebreke daarvan door de rechtbank, één of meer vereffenaars benoemd, hun bevoegdheid bepaald en de wijze van vereffening der schulden en van tegeldemaking van de goederen vastgesteld.

artikel 25. De rechtbank kan op verzoek van een lid, van een belanghebbende derde of van het openbaar

ministerie de ontbinding uitspreken van een vereniging die :

1° niet in staat is haar verbintenissen na te komen

2° haar vermogen of de inkomsten uit dat vermogen voor een ander doel aanwendt dan die waarvoor zij is

opgericht

3° in ernstige mate in strijd handelt met de statuten of in strijd handelt met de wet op de openbare orde

4° gedurende drie opéénvolgende boekjaren niet heeft voldaan aan de verplichting om een jaarrekening

neer te leggen overeenkomstig artikel 26 novies §1, tweede lid, 5° tenzij de ontbrekende jaarrekeningen worden

neergelegd vooraleer de debatten worden gesloten

5° minder dan drie leden telt.

De rechtbank kan de vernietiging van de betwiste handeling uitspreken ook indien zij de eis tot ontbinding

afwijst.

artikel 26. In geval van ontbinding door de algemene vergadering of door de rechtbank met één of meer vereffenaars zal het actief van de ontbonden VZW na aanzuivering van de schulden overgedragen worden aan een of meerdere initiatieven met een gelijkaardig doel als de vereniging.

artikel 27. Voor wat hier niet uitdrukkelijk is voorzien is de wet van 27 juni 1921 op de VZW van toepassing met latere wijziging door de wet van 2 mei 2002.

artikel 28. De statuten wijzigen en vervangen de oorspronkelijke statuten zodat vanaf datum van publicatie in het Staatsblad alleen de hiervoor vermelde bepalingen van toepassing zijn.

BIJLAGE: LEDENLIJST - BESTUURDERS - LEDEN VAN HET BUREAU

LEDEN:

Mevr. BRUGGEMAN Lydia, Eeckhoutdriesstraat 149, 9140 TEMSE

Dhr. BULTEEL Dirk, Kleine Laan 28, 9100 SINT-NIKLAAS

Dhr. CALLENS Piet, H. Heymanplein 7, 9100 SINT-NIKLAAS

Mevr. CLAUS Winnifrida, K. Leopoldlaan 5, 9140 TEMSE

Mevr. DAMAN Katja, Buitenstraat 69, 9170 SINT-GILLIS-WAAS

Dhr. DE BLOCK Luc, Antwerpse Steenweg 20, 9160 LOKEREN

Mevr. DE BRUYN Mariette, Molenstraat 32, 9140 TEMSE

Dhr. DE COEYERE Frans, PopulierenhofApp 107 Turkeyen 2, 9100 NIEUWKERKEN

Mevr. DE COEYERE Freija, Luccastraat 34, 9100 SINT-NIKLAAS

Dhr. DE KEYSER Ruben, Driesstraat 75, 9240 ZELE

Dhr. DE MEULENAERE Karel, Bergmolenstraat 45, 9120 MELSELE

Dhr. DE RECHTER Stany, Molenbergstraat 37, 9190 STEKENE

Dhr. DE VOS Gilbert, Schuifelstraat 35, 9160 LOKEREN

Dhr. DHAESE Boudewijn, Kokkelbeekstraat 25, 9100 SINT-NIKLAAS

Mevr. D'HONDT Greta, Roskotstraat 33, 9240 ZELE

Dhr. DUERINCKX François, Passtraat 189, 9100 SINT-NIKLAAS

Dhr. FOUBERT Jef, Kuiperstraat 83, 9100 SINT-NIKLAAS

Dhr. GHESQUIERE Julien, Coppelaan 2, 9111 BELSELE

Dhr. GORREBEECK Patrick, Gorinchemstraat 20, 9100 SINT-NIKLAAS

Dhr. GROENWALS Gunther, Sint-Jorisstraat 84, 9140 TEMSE

Mevr. HEYRMAN Sofie, Patotterij 17, 9111 BELSELE

Dhr. JANSSENS Theo, Bijlokestraat 9, 9200 DENDERMONDE

Dhr. LIESSENS Rudi, H. Heymanplein 7, 9100 SINT-NIKLAAS

Dhr. MAES Hugo, Sint-Jozefstraat 27, 9140 TIELRODE

Dhr. MATHYS Antoine, Jasmijnstraat 9, 9840 DE PINTE

Dhr. MERCKX Freddy, Cedronbeekstraat 9, 9190 STEKENE

MOU 2.2

Luik B - Vervolg



Mevr. MEUL Manda, Tybaertstraat 30, 9170 SINT-GILLIS-WAAS

Dhr. SCHOUPPE Marc, Kleine Laan 28, 9100 SINT-NIKLAAS

Dhr. VAN CLEUVENBERGEN Raf, Franciscuslaan 23, 9112 SINAAI

Mevr. VAN DAELE Anne, Brielmolenstraat 139, 9160 LOKEREN

Mevr. VAN DAELE Ingrid, Vrijdagmarkt 10, 9000 GENT

Dhr. VAN DAMME Paul, Spoorwegstraat 10, 9250 WAASMUNSTER

Dhr. VAN DROOGENBROECK Ivo, Scherpeputstraat 12, 9160 LOKEREN

Dhr. VAN ESBROECK Dirk, Aardbeienlaan 15, 9120 MELSELE

Mevr. VAN GUCHT Thérèse, Kroonveldlaan 54/3, 9200 DENDERMONDE

Dhr. VAN HAVERE Luc, Ropstraat 27, 9120 HAASDONK

Dhr. VAN MALDEREN Freddy, Noordlaan 4, 9100 SINT-NIKLAAS

Mevr. VAN WOUWE Georgette, Tweebruggenstraat 19 bus 2, 9160 LOKEREN

Dhr. VERDONCK Marc, Smisstraat 69, 9100 SINT-NIKLAAS

Dhr. VERGEYLEN Julien, J. Van Arteveldestraat 39, 9100 SINT-NIKLAAS

Dhr. VERSTRAETE Guido, Patershoek 64, 9111 BELSELE

Dhr. WATERSCHOOT Bart, Elsenstraat 4, 9112 SINAAI

Dhr. YURDAER Ozgür, Kloosterstraat 12, 9240 ZELE

Werden benoemd als bestuurder op de Algemene Vergadering van 18/05/2011:

Mevr. BRUGGEMAN Lydia, Eeckhoutdriesstraat 149, 9140 TEMSE; °Balen 16/04/1954; 54041624450

Mevr. CLAUS Winnifrida, K. Leopotdlaan 5, 9140 TEMSE; °Temse 17/05/1932; 32051721480

Mevr. DAMAN Katja, Buitenstraat 69, 9170 SINT-GILLIS-WAAS; °Beveren 19/08/1964; 64081927669

Dhr. DE BLOCK Luc, Antwerpse Steenweg 20, 9160 LOKEREN; °Sint-Gillis-Waas 3/05/1963; 63050331382

Dhr. DE COEYERE Frans, Populierenhof App 107 Turkeyen 2, 9100 NIEUWKERKEN; °Baasrode

12/04/1923; 23041207180

Mevr. DE COEYERE Freija, Luccastraat 34, 9100 SINT-NIKLAAS; °Gent 5/06/1947; 47060510892

Dhr. De KEYSER Ruben, Driesstraat 75, 9240 ZELE, °Dendermonde 18/01/1982; 82011816554

Dhr. DE MEULENAERE Karel, Bergmolenstraat 45, 9120 MELSELE; °Melsele 13/04/1940; 40041327311

Dhr. DHAESE Boudewijn, Kokkelbeekstraat 25, 9100 SINT-NIKLAAS; °Sint-Niklaas 19/04/1947;

47041913123

Mevr. D'HONDT Greta, Roskotstraat 33, 9240 ZELE; °Zele 4/08/1949; 49080407022

Dhr. DUERINCKX François, Passtraat 189, 9100 SINT-NIKLAAS; °Sint-Niklaas 4/01/1933; 33010407916

Dhr. GROENWALS Gunther, Sint-Jorisstraat 84, 9140 TEMSE, 4/02/1970, 70020430391

Mevr. HEYRMAN Sofie, Patotterij 17, 9111 BELSELE; °Sint-Niklaas 17/07/1971; 71071705604

Dhr. MAES Hugo, Sint-Jozefstraat 27, 9140 TIELRODE; °Temse 14/02/1957; 57021430105

Dhr. SCHOUPPE Marc, Kleine Laan 28, 9100 SINT-NIKLAAS; °Lokeren 26/08/1952; 52082602552

Dhr. VAN CLEUVENBERGEN Raf, Franciscuslaan 23, 9112 SINAAI; °Sint-Niklaas 1/10/1958; 58100143151

Dhr. VAN DROOGENBROECK Ivo, Scherpeputstraat 12, 9160 LOKEREN; °Asse 4/06/1946; 46060431588

Dhr. VAN ESBROECK Dirk, Aardbeienlaan 15, 9120 MELSELE; °Beveren 28/10/1961

Mevr. VAN WOUWE Georgette,Tweebruggenstraat 19 bus 2, 9160 LOKEREN; °Lokeren 1/05/1939;

39050105887

Dhr. VERDONCK Marc, Smisstraat 69, 9100 SINT-NIKLAAS; °Sint-Niklaas 29/11/1944; 44112909932

Dhr. VERGEYLEN Julien, J. Van Arteveldestraat 39, 9100 SINT-NIKLAAS; °Lede 24/03/1935; 35032408152

Dhr. VERSTRAETE Guido, Patershoek 64, 9111 BELSELE; °Eeklo 26/12/1947; 47122622764

Leden van het Bureau:

Voorzitter: Mevr. D'HONDT Greta, Roskotstraat 33, 9240 ZELE

Ondervoorzitter: Dhr. DE COEYERE Frans, Populierenhof 107 Turkeyen 2, 9100 NIEUWKERKEN

Ondervoorzitter: Dhr. VERGEYLEN Julien, J. Van Arteveldestraat 39, 9100 SINT-NIKLAAS

Secretaris: Dhr. VAN DROOGENBROECK Ivo Scherpeputstraat 12, 9160 LOKEREN

Penningmeester: Mevr. BRUGGEMAN Lydia, Eeckhoutdriesstraat 149, 9140 TEMSE

Dhr. VAN ESBROECK Dirk, Aardbeienlaan 15, 9120 MELSELE

Algemeen Directeur: Dhr. MARAIN Lucas, Kerkstraat 30, 9150 BAZEL

Voorbehouden aan het Belgls`ch Staatsblad

w I

De Voorzitter, Greta D'Hondt

De Secretaris,

Ivo Van Droogenbroeck

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/07/2015
ÿþ MOD 2.2

e1U In de bijlagen bij het Belgisch Staatsbladi'2ECH7BAN bekend teKVAi maken kopie

na neerlegging van de akte te __

~~FiÉ v ~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

L GENT

2 5 JUNI 2015

AFDELING DENDERMONDE

Griffie

Ondernemingsnr : 0406.769.993

Benaming

(voluit) : Wase Werkplaats vzw

(verkort) :

Rechtsvorm : Vereniging zonder Winstoogmerk

Zetel : Kapelanielaan 20; 9140 Temse - België

Onderwerp akte : Wijziging statuten en herbenoeming commissaris 2014-2016

Tussen de leden van de Algemene vergadering van de vzw Wase Werkplaats, wordt overgegaan tot wijziging van de statuten van de vzw Wase Werkplaats welke voortaan zullen luiden als volgt

-artikel 2. De vereniging is gevestigd te 9140 Temse, Kapelanielaan 20, gerechtelijk arrondissement Oost-Vlaanderen.

-artikel 12. De vereniging wordt bestuurd door een raad van tenminste vier bestuurders die lid zijn van de vereniging. Zij worden benoemd en hun mandaat kan worden herroepen door de algemene vergadering. In de bestuursorganen van de rechtspersoon mag het aantal personen dat behoort tot eenzelfde familie, echtgenoten,' bloed- en aanverwanten tot de tweede graad inbegrepen, niet hoger zijn dan een derde van het totaal leden' waaruit deze bestuursorganen zijn samengesteld,

-artikel 23..., De jaarrekening wordt neergelegd in het dossier gehouden op de griffie van de bevoegde (echtbank, overeenkomstig het bepaalde artikel 26 novies V&S-wet.

De Algemene vergadering van 21 mei 2014:

benoemde de BCVBA Ernst & Young Bedrijfsrevisoren, bedrijfsrevisorenkantoor met maatschappelijke zetel te 1831 Diegem, De Keetlaan 2 en met verstiging te 9000 Gent, Moutstraat 54, rechtsgeldig vertegenwoordigd, door de heer Marnix Van Dooren, bedrijfsrevisor, als commissaris en dit voor een periode van 3 jaar of voor de, periode van 2014 -2016.

Greta D'Hondt

Voorzitter

Ivo Van Droogenbroeck

Secretaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
WASE WERKPLAATS

Adresse
KAPELANIELAAN 20 9140 TEMSE

Code postal : 9140
Localité : TEMSE
Commune : TEMSE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande