WASSANAA

Société en commandite simple


Dénomination : WASSANAA
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 502.821.076

Publication

07/02/2013
ÿþ41,

lir Mod yVord 1i.t

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch  Staatsblad

'Neergelegd ter gr;,iie van de Rechtbank ives Koophandel te Mitº%Qrpeey Of

2 B JAN, 2013

Griffie

Ondememingsnr : a )_. -k- ¬ 5.4z)

Benaming

(voluit) : WASSANAA

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : 2040 Zandvliet, Putsebaan 93, 2° verdiep

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting, benoeming zaakvoerder

Uittreksel uit de oprichtingsakte van 11 januari 2013:

Heden 11 januari 2013 zijn de vennoten samengekomen met de bedoeling een vennootschap op te richten onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap.

De vennootschap wordt opgericht onder de naam "WASSANAA" met maatschappelijke zetel Putsebaan 93, 20 verdiep, 2040 Zandvliet, waarvan het kapitaal is vastgesteld op duizend euro (t~ 1000,00), vertegenwoordigt door honderd aandelen zonder nominale waarde. De inschrijvers verklaren dat ieder aandeel, waarop zij ingeschreven hebben, volstort is. De vennootschap beschikt uit dien hoofde van heden af over een bedrag van

" duizend euro.

De gelden werden gestort in de kas van de vennootschap, Ais vergoeding van plaatsing en volstorting

worden aan de verschijner de aandelen, die hij heeft geplaatst en die hij volstort heeft, toegekend.

Ais beherend vennoten treden op De Breuck Sarika, Putsebaan 93, 2040 Zandvliet en De Breuck Ronny' Martin, Putsebaan 93, 2040 Zandvliet.

De vennootschap heeft tot doel:

In- en uitvoer, groot- en kleinhandel van menigvuldige goederen zowel deze onderworpen aan een machtiging als niet.

Alle daden van beheer, bijstand en management van industriële en handelsvennootschappen zowel door rechtstreekse deelname aan het bestuur als bij wijze van managementovereenkomst, zonder dat deze opsomming beperkend is;

Het verlenen van diensten in de meest ruime zin aan bedrijven, ondernemingen en overheidsorganisaties in verband met de organisatie, management en ontwikkeling van hun beroepsactiviteiten;

Optreden als tussenpersoon in de handel zowel als agent als commissionair;

Het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, ordenen, huren en verhuren, het doen en zelf bouwen of verbouwen, promotie van en makelen in onroerende goederen, evenals alle mogelijke, onroerende verhandelingen In de meest brede zin, met inbegrip van onroerende leasing. De vennootschap mag tevens als algemene bouwonderneming de bedrijvigheden coördineren die betrekking hebben op de gehele of gedeeltelijke voltooiingwerken door onderaannemers, het doen oprichten van nieuwbouw en bouwpromotor.

Het geven van lichaamsverzorging en massages alsmede het uitbaten van een kapsalon, beautysalon nagelstudio en sauna.

Het uitbaten van een koerierdienst en expresdienst, hierin begrepen het ophalen, het groeperen, het verpakken, het bewaren en opslaan, het vervoeren en afleveren van goederen, brieven, pakketpost en pakjes, stukken en onderdelen.

Het organiseren van sportieve, culturele of artistieke evenementen met of zonder drank- of, voedseldistributie;

De commerciële uitbating en het beheer van tavernen, hotels, restaurants, cafés, cabarets, bars alsook de' traiteurdiensten, snackbar, degustatie-ondememingen of andere ondernemingen voor drank debiet;

Het ter beschikking stellen van speelzalen, vergaderruimten, de organisatie van banketten;

Dit alles in de meest ruime zin,

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op aile wijze die zij het best geschikt acht.

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor

f'ehouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan overgaan tot alle handeisverrichtingen, nijverheidsverrichtingen, financiële en onroerende verrichtingen zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen dit zowel in België als in het buitenland.

Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen, zowel in België als in het buitenland, die eenzelfde, gelijkaardige of aanverwant doel nastreven, of die van aard zijn grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken,

Deze deelneming kan geschieden door overname van de aandelen, inbreng, fusie, splitsing, als commissionair of handelsagent, of op welke andere wijze ook.

De vennootschap kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op duizend euro (¬ 1.000,00) vertegenwoordigd door honderd aandelen zonder nominale waarde. Het aandelenkapitaal is volledig geplaatst en volstort.

De verdeling van de aandelen is als volgt: De Breuck Sarika: 50 aandelen (volledig volstort), De breuck Ronny Martin 40 aandelen (volledig volstort). De overige 10 volledig volstortte aandelen zijn in handen van de stille vennoot.

De beherende vennoot is onbeperkt en hoofdelijk aansprakelijk voor de schulden van de vennootschap. Een stilte vennoot staat voor de schulden en verliezen van de vennootschap slechts in tot het bedrag dat hij beloofd heeft te zullen inbrengen.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders. Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijke doel, met als uitzondering van die handelingen, waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

De jaarvergadering wordt gehouden op 15 juni van ieder jaar om 20.00 uur, op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats in België door de zaakvoerders vast te stellen en in de oproepingsbrieven aangeduid. Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar,

Het batig saldo van de jaarrekening, na aftrek van alle kosten en delgingen, maakt de nettowinst uit van de vennootschap. De algemene vergadering zal met gewone meerderheid van stemmen besluiten over de aanwending van de winst voor zover deze niet in strijd zijn met de bepaling van het huishoudelijk reglement.

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in het jaar 2014. Het eerste maatschappelijke boekjaar loopt vanaf heden tot 31 december 2013.

Nadat de vennootschap aldus werd opgericht hebben de aandeelhouders, in hun hoedanigheid van de algemene vergadering besloten tot onbezoldigd zaakvoerders, voor onbepaalde duur, aan te stellen vanaf heden, DE BREUCK Sarika en DE BREUCK Ronny Martin beide wonende te 2040 Zandvliet, Putsebaan 93 en beide verklarende deze functie te aanvaarden,

De Breuck Ronny Martin

zaakvoerder

~

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

22/04/2015
ÿþ Mod 1Non111.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

lill1118198111



Rechtbank van koophandel

Antwerpen

10 APR. 2015

aejpAn(werpen



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0502.821.076

Benaming

(voluit) : Wassanaa

(verkort) :

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : 2040 Zandvliet - Putsebaan 93 Z e

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontslag en benoeming zaakvoerder, zetelverplaatsing Uittreksel uit de bijzondere vergadering van aandeelhouders van 1 april 2015:

Naar aanleiding van de overdracht van al hun aandelen worden met ingang van 31 maart 2015 mevrouw DE BREUCK Sarika en de heer DE BREUCK Ronny Martin ontslagen als zaakvoerder met decharge voor de door hen gevoerde mandaten en treden uit al beherende vennoten.

Met onmiddellijke ingang wordt benoemd tot zaakvoerder mevrouw GU Yinfang. Zij aanvaardt haar benoeming.

Tot beherende vennoten worden benoemd met ingang van 1 april 2015:

Mevrouw GU Yifang, RR 61.04.06-588.56

Mevrouw JIN Jianfen, RR 69.10.20-576.52

Mevrouw LIU Jinlian, RR 68.06.09-490.31

Mevrouw CAO Shumei, RR 65.12.08-536.91

Zij aanvaarden hun benoeming.

Met onmiddellijke ingang wordt de maatschappelijke- en uitbatingszetel verplaatst naar 9170 Sint-Pauwels, Zandstraat 189, bus 6.

GU Yifang

.zaakvoerder

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

15/07/2015
ÿþ Mad wand 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

o 5ai2, 0`3-6

SUIFS

Ondememingsnr : Benaming

(voluit) : Wassanaa

(verkort) :

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

-6 JUL! 2015

AFDELIIVIDERMONDE

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : 9170 Sint-Pauwels, Zandstraat 189, bus 6

(volledig adres)

Onderwerp akte : rectificatie

In de publicatie in het Belgisch staatsblad van 22 april 2015 onder nummer 15058456, neergelegd op de Rechtbank van Koophandel op 10 april 2015 is abusievelijk vermeld, dat mevrouw GU Yifang is benoemd tot beherend vennoot van de vennootschap. Zij is enkel benoemd tot zaakvoerder en geen beherend vennoot,

GU Yifang

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
WASSANAA

Adresse
ZANDSTRAAT 189, BUS 6 9170 SINT-PAUWELS

Code postal : 9170
Localité : Sint-Pauwels
Commune : SINT-GILLIS-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande