WAYLAY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WAYLAY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 544.746.258

Publication

05/02/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

u

m

NEERGELEGD

2 7 JAN. 2014

RECMjieNk VAN

v 0 lteL TE GENT

lj!Ilt,1)1111t1 1111111

; Ondernemingsnr : 05M 4 .Rt\-.) . 2.5.$ 1E Benaming (voluit) : waylay

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : Frans Uyttenhovestraat 48

:i 9040 Gent (Sint Amandsberg)

Onderwerp akte :BVBA: oprichting

Tekst : Uit een akte ontvangen door Meester Luc DEHAENE, geassocieerd Notaris te Gent-

;; Sint-Amandsberg, ondergetekend op 22 januari 2014, ter registratie neergelegd. i

Blijkt er dat :

I. De Heer VANDAELE Piet Michel Albert, geboren tel, ? Diksmuide op zes maart negentienhonderd tweeënzeventig, echtgenoot van Mevrouw;;

VANDE VELDE Saskia Blanka, wonende te Gent-Sint-Amandsberg, Frans Uyttenhovestraat 48?;

en de Heer PIZURICA Veselin, geboren te Novi Sad (Joegoslavië} op vijfentwintig julii ;, negentienhonderd negenenzestig, echtgenoot van Mevrouw PIZURICA Aleksandra,;, i; wonende te Gent-Zwijnaarde, Krekelstraat 60, onder hen een Besloten Vennootschap met?;

Beperkte Aansprakelijkheid hebben opgericht.

II Il. De vennootschap als naam heeft : waylay.

III. De zetel is gevestigd te 9040 Gent-Sint Amandsberg, met;; il als eerste adres Frans Uyttenhovestraat 48. De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst;;

worden in België bij besluit van de zaakvoerder. !;

1 ;;

IV. De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het ii buitenland voor eigen rekening, voor rekening van derden of in participatie met derden,;; ;, volgende activiteiten te ontwikkelen:

a) Diensten en consultancy met betrekking tot innovatie,:; onderzoek en ontwikkeling, project management, marketing en management van;;

li producten of productlijnen. .,

b) Ontwikkelen en verkopen van software

c) Het optreden als makelaar, zelfstandig;; ?i handelsvertegenwoordiger, commissionair, agent of tussenpersoon inzake de aan- eng ;i verkoop van roerende goederen en het verstrekken van diensten.

il d) Het aan- en verkopen van roerende goederen.

e) Het verwerven en aanhouden van participaties, in,; l; welke vorm ook, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële,!! É landbouw- of immobiliënvennootschappen of - ondernemingen; het stimuleren, de? Il planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen;; !l waarin ze een participatie aanhoudt, het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening; en toezicht, alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand;; li aan deze vennootschappen en ondernemingen.

,;

ii f) Het aanvaarden en waarnemen van

;l bestuursmandaten in vennootschappen, verenigingen en maatschappen. l;

,; g) Haar patrimonium bestaande uit onroerende en?; ;l roerende goederen en rechten, te behouden in de ruimste zin van het woord, en,; oordeelkundig uit te breiden. .3

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrurnenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11,1

,z-Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad



Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, ais tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het doel vergemakkelijken.

ln de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke, commerciële, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het doel.

V. Het kapitaal wordt vastgesteld op de som van achttienduizend zeshonderd euro {¬ 18.600,00) en wordt vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder vermelding van waarde, die elk één/honderd zesentachtigste deel van het kapitaal en bezit vertegenwoordigen.

VI. Het kapitaal werd volledig in geldspeciën onderschreven en de aandelen zijn verdeeld als volgt :

a) de Heer Piet VANDAELE, voornoemd, drieënnegentig {93) aandelen, hetzij voor negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,00) ;

b) de Heer Veselin PIZURICA, voornoemd, drieënnegentig {93) aandelen, hetzij voor negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,00),

Alle aandelen, door de oprichters onderschreven, worden door hen ieder in geld gedeeltelijk volstort tot beloop van drieduizend honderd euro (¬ 3.100,00), zodat de vennootschap uit dien hoofde over een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) beschikt.

Alle aandelen worden aldus, ten belope van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00), aan de oprichters toegekend.

VII. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd.

Behoudens gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

VIII. De vennootschap zal bestuurd warden door één of meerdere zaakvoerders genomen onder de vennoten of daarbuiten, benoemd voor een beperkte of onbeperkte duur door de algemene vergadering, die eveneens hun aantal en hun vergoeding vaststelt, en die de duurtijd van hun opdracht bepaalt.

Het aantal der zaakvoerders zal vermeerderd kunnen worden of verminderd, bij beslissing van de algemene vergadering der vennoten, zonder de vormen voor de wijzigingen aan de statuten te moeten in acht nemen.

Twee zaakvoerders dienen samen op te treden om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is en met uitzondering van daden van dagelijks bestuur, waarvoor één zaakvoerder alleen kan optreden.

Tot daden van dagelijks bestuur worden gerekend alle handelingen die dag aan dag moeten verricht worden om de normale gang van zaken van de vennootschap te verzekeren.

Twee zaakvoeders dienen samen op te treden am de vennootschap te vertegenwoordigen jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn, bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Ingeval een rechtspersoon wordt aangewezen tot zaakvoerder van de vennootschap dient deze een vaste vertegenwoordiger te benoemen overeenkomstig artikel 61 paragraaf 2 van het Wetboek van Vennootschappen. Hetzelfde geldt ingeval de vennootschap wordt benoemd als bestuurder of zaakvoerder bij een rechtspersoon.

IX. Ieder boekjaar begint op één januari van elk jaar en eindigt op eenendertig december, met dien verstande dat het eerste boekjaar begint te lopen op tweeëntwintig januari tweeduizend veertien en zal eindigen op eenendertig





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste biz. van Luicc B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

 AVoor-behouden aan het Belgisch Staatsblad m'A 11.1



december tweeduizend vijftien.

X. De jaarvergadering komt rechtens bijeen op de laatste vrijdag van de maand juni om twintig uur van ieder jaar, en voor de eerste maal in het jaar tweeduizend zestien.



Xl. Benoeming zaakvoerder.

De voornoemde oprichters, in eerste buitengewone algemene vergadering vergaderd, beslissen met éénpang goedvinden twee zaakvoerders te benoemen voor onbepaalde termijn namelijk : de Heer Piet VANDAELE en de Heer Veselin PIZURICA, beiden voornoemd.

'De Heer Piet VANDAELE en de Heer Veselin PIZURICA hebben beiden verklaard deze opdracht te aanvaarden.

XII. Aan FISCALI BVBA met zetel te Gent-Oostakker, Broedersweg 13, wordt volmacht gegeven om namens de nieuw opgerichte vennootschap over te gaan tot en in te staan voor het inschrijven van de vennootschap in het rechtspersonenregister en het aanvragen van het B.T.W.-nummer bij de B.T.W.-Administratie.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

(Getekend) Luc DEHAENE, geassocieerd notaris te Gent-Sint-Amandsberg

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2014 - Annexes du Moniteur belge Tegelijk hiermede neergelegd :

1) expeditie van de oprichtingsakte dd. 22 januari 2014



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/06/2015
ÿþ mod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0544.746. gie

Benaming (voluit} : waylay

i

i

II

*1508182*

NEERGEjf~ECtá

-1 JUNI 2015

RECHTBANK VAN KOOPHANDETC.,NT

(verkort) Ë

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Frans Uyttenhovestraat 48

9040 Gent (Sint-Amandsberg)

Onderwerp akte :BVBA: kapitaalswijziging

Tekst : Uit een akte ontvangen door Meester Luc DEHAENE, geassocieerd Notaris te Gent; Sint-Amandsberg, ondergetekend op 29 april 2015, ter registratie neergelegd.

Blijkt er dat op zelfde datum een buitengewone algemene, vergadering werd gehouden van de aandeelhouders van de Besloten Vennootschap met;, Beperkte Aansprakelijkheid WAYLAY, met zetel te 9040 Gent-Sint-Amandsberg, Frans Uyttenhovestraat 48, ondernemingsnummer 0544.746.258 RPR Gent, en B.T.W.-nummer BE544.746.258, opgericht bij akte verleden voor ondergetekende werkende Notaris Luc DEHAENE, op tweeëntwintig januari tweeduizend veertien, waarvan de statuten bekendgemaakt werden in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van vijf februari daarna, onder nummer 14035019, sedertdien ongewijzigd, waarop met ëënparig goedvinden i volgende beslissingen werden genomen:

I. De algemene vergadering beslist om het kapitaal van de: vennootschap te verhogen met duizend euro (¬ 1,000,00) teneinde het te brengen van; í; achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op negentienduizend zeshonderd euro (¬ 19.600,00), mits uitgifte van tien (10) nieuwe volledig volgestorte aandelen, zonder: aanduiding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één/honderd:, zesennegentigste(1/196ste) van het kapitaal, uit te geven tegen de globale prijs vang vijftigduizend euro (¬ 50,000,00), waarin begrepen een globale uitgiftepremie van negenenveertigduizend euro (¬ 49.000,00).

De 'nieuwe aandelen zullen in de winsten delen vanaf de realisatie van de kapitaalverhoging en zullen voor het overige dezelfde rechten en voordelen genieten als de bestaande aandelen.

De nieuwe volledig volgestorte aandelen zullen worden toegewezen, als vergoeding voor de hierna vermelde inbreng in speciën, aan de Heer Francis DE BRABANDERE, hierna genoemd.

II. Overeenkomstig de thans vigerende wettelijke beschikkingen worden de ingevolge de huidige kapitaalverhoging nieuwe geschapen aandelen bij voorkeur ter onderschrijving aangeboden aan de eigenaars van de thans bestaande aandelen. De algemene vergadering stelt vast dat de hier aanwezige vennoten, die hierna niet onderschrijven op de nieuwe aandelen, hierbij verzaken aan hun voorkeurrecht tot onderschrijving en dit voorkeurrecht hierbij uitdrukkelijk overdragen aan en ten gunste van de vennoten, die hierna de nieuwe aandelen wel onderschrijven, en dit, voornamelijk in de mate dat deze vennoten, die hierna wel onderschrijven meer nieuwe aandelen voor hun rekening nemen dan degene waarop ze zouden recht hebben volgens het principe van verhoudingsgewijze (naar evenredigheid) voorkeur. Dit alles wordt door iedere vennoot uitdrukkelijk bevestigd en aanvaard.

[s tussengekomen:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod ti I

De Heer DE BRABANDERE, Francis Yvonne Albert, geboren te Kortrijk op dertien april negentienhonderd tachtig, echtgenoot van Mevrouw TERMOTE Geraldine Marie Isabelle, wonende te Waasmunster, Houten Kruisstraat 1 bus 1.

De algemene vergadering beslist met éénparig goedvinden de Heer Francis DE BRABANDERE, voornoemd, te aanvaarden als nieuwe vennoot,

De algemene vergadering, uitgebreid met de nieuwe tussenkomende vennoot, erkent dat ieder van de hiervoren onderschreven aandelen in geld volgestort werden en bijgevolg worden de tien (10) nieuwe aandelen volledig volgestort toegekend aan de heer Francis DE BRABANDERE, voornoemd.

Ill. In vergelding voor de hierboven beschreven inbreng in speciën werden aan de Heer Francis DE BRABANDERE tien (10) volledig volgestorte aandelen toegekend en verstrekt. Deze tien (10) aandelen vertegenwoordigen een kapitaalswaarde van duizend euro (¬ 1.000,00).

De algemene vergadering stelt voor dat het overschot van de inbreng door de Heer Francis DE BRABANDERE, na aanrekening van de voormelde kapitaalswaarde, hetzij negenenveertigduizend euro (¬ 49.000,00) wordt aangewend als vereffening van de verschuldigde uitgiftepremie en zal worden geboekt op de onbeschikbare reserve 'uitgiftepremies'.

1V. De algemene vergadering beslist het kapitaal te verhogen tot beloop van negenenveertigduizend euro (¬ 49.000,00) om het te brengen van negentienhonderd zeshonderd euro (¬ 19.600,00) op achtenzestigduizend zeshonderd euro (¬ 68.600,00), zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

De verhoging van het kapitaal wordt tot stand gebracht door opname van de som van negenenveertigduizend euro (¬ 49.000,00) op de onbeschikbare reserve-uitgiftepremie van de vennootschap en de incorporatie hiervan in het kapitaal

Ingevolge van deze verhoging van het kapitaal beslist de algemene vergadering geen nieuwe aandelen uit te geven, zodat na deze verhoging, het kapitaal wordt gebracht op achtenzestigduizend zeshonderd euro (¬ 68.600,00) vertegenwoordigd door honderd zesennegentig (196) aandelen zonder vermelding van waarde.

V. De Voorzitter en de vergadering stellen vast dat, ingevolge de hierboven gedane inbreng in speciën, de verhoging van het kapitaal volledig onderschreven en volstort werd en dat het kapitaal werkelijk gebracht werd op achtenzestigduizend zeshonderd euro (¬ 68.600,00), vertegenwoordigd door honderd zesennegentig (196) aandelen, zonder vermelding van waarde, die elk één/honderd zesennegentigste (1 /196ste) deel van het kapitaal en het bezit vertegenwoordigen.

De algemene vergadering beslist om de statuten aan te passen aan de beslissing bij de behandeling van de voorgaande punten van de agenda.

Het artikel 5 van de statuten worden geschrapt en

vervangen ais volgt

"ARTIKEL 5 - KAPITAAL.

Het geheel geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTENZESTIGDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 68.600,00). Het is verdeeld in honderd zesennegentig (196) aandelen zonder vermelding van waarde, die elk één/honderd zesennegentigste (1 / 196ste) deel van het kapitaal en bezit vertegenwoordigen."

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

(getekend) Luc DEHAENE, geassocieerd notaris te Gent-Sint-Amandsberg

Tegelijk hiermede neergelegd

1) afschrift proces-verbaal dd. 29 april 2015

2) de gecoördineerde tekst van de statuten

Voorbehouden

" Je-aân hit Beigisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz van Luik B vermeiden : Recto ° Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Coordonnées
WAYLAY

Adresse
FRANS UYTTENHOVESTRAAT 48 9040 SINT-AMANDSBERG

Code postal : 9040
Localité : Sint-Amandsberg
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande