WE ARE TRANSPORT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WE ARE TRANSPORT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 634.650.313

Publication

30/07/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*15312790*

Neergelegd

28-07-2015

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel : Kapruinweg 4

1790 Affligem

Oprichting

Ondernemingsnummer :

0634650313

Benaming (voluit) : We aRe Transport

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Starter

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Uit een akte verleden voor notaris Luc Rochtus, met standplaats te Antwerpen, op zevenentwintig juli tweeduizend vijftien, blijkt dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid starter werd opgericht als volgt:

1. Vennoten:

a. De heer VERHEYEN Guido Jan Josephine, geboren te Beerse op acht mei negentienhonderd drieënzestig, wonende te 1790 Affligem, Kapruinweg 4.

b. Mevrouw MOERNAUT Ingrid, geboren te Dendermonde op vier oktober negentienhonderd zesenzestig, wonende te 1790 Affligem, Kapruinweg 4.

c. De heer VERHEYDEN Robin Sigrid Norbert, geboren te Sint-Niklaas op twee juli negentienhonderd zevenennegentig, wonende te 1790 Affligem, Kapruinweg 4.

2. Rechtsvorm en naam:

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid starter.

Haar naam luidt: "We aRe Transport".

3. Zetel:

De zetel is gevestigd te 1790 Affligem, Kapruinweg 4.

Hij kan worden overgebracht naar om het even welke plaats in het tweetalig gebied Brussel Hoofdstad of in het Nederlandse taalgebied, door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, die alle machten krijgt teneinde op authentieke wijze de statutenwijziging die eruit voortvloeit, te doen vaststellen.

De vennootschap kan, bij enkel besluit van de zaakvoerder(s), administratieve zetels, agentschappen, werkhuizen, stapelplaatsen en bijkantoren vestigen in België of in het buitenland.

4. Doel:

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland:

Het verrichten voor rekening van derden in het binnen- en buitenland van algemeen vervoer zowel van goederen als van personen.

De vennootschap handelt zowel voor eigen rekening, als tussenpersoon, zelfstandige handelsvertegenwoordiger, of als commissionair.

De vennootschap mag alle financiële, commerciële, industriële, roerende en onroerende verrichtingen doen welke rechtstreeks of onrechtstreeks kunne bijdragen tot het verwezenlijken van het maatschappelijk doel of van aard zijn de handel en nijverheid te bevorderen.

Zij kan door middel van inschrijvingen, inbreng, fusie, opslorping, samenwerking of op welke wijze ook, betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk of samenhangend doel hebben of die de ontwikkeling van de onderneming kunnen bevorderen. Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties zowel in binnen- als in buitenland;

De vennootschap mag zich ten gunste van derden borgstellen of aval verlenen, optreden als eigen agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en alle andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden

Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het doel.

5. Duur:

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf heden.

6. Boekjaar:

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt (maken) de zaakvoerder(s) de inventaris op, alsmede de jaarrekening. De jaarrekening wordt binnen de zes maanden na de afsluiting van het boekjaar door de zaakvoerder(s) aan de algemene vergadering voorgelegd.

Ten minste een maand voor de algemene vergadering overhandigt (overhandigen) de zaakvoerder(s) deze stukken met het jaarverslag aan de commissarissen. De jaarrekening, het jaarverslag en desgevallend het verslag van de commissarissen worden aan de vennoten gezonden, samen met de oproeping voor de algemene vergadering.

De jaarrekening wordt aan de algemene vergadering voorgesteld.

Na goedkeuring van de balans beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de aan de zaakvoerders en commissarissen te verlenen kwijting.

Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijfentwintig ten honderd (25%) voorafgenomen voor de vorming van een reservefonds; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer dit reservefonds het bedrag heeft bereikt van het verschil tussen het minimumkapitaal vereist bij artikel 214, §1, en het geplaatst kapitaal.

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van de akte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brussel en zal worden afgesloten op éénendertig december tweeduizend zestien.

7. Kapitaal:

Het geheel geplaatste kapitaal bedraagt één euro (1,00 EUR) verdeeld in honderd gelijke aandelen

zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één/honderdste (1/100ste) van

het maatschappelijk kapitaal.

Het kapitaal is volledig geplaatst en volledig volstort.

Op het kapitaal werd door de comparanten ingeschreven als volgt:

- door de heer VERHEYEN Guido, voornoemd, voor tien cent (¬ 0,10), zijnde tien (10) aandelen;

- door mevrouw MOERNAUT Ingrid, voornoemd, voor tien cent (¬ 0,10), zijnde tien (10) aandelen;

- door de heer VERHEYDEN Robin, voornoemd, voor tachtig cent (¬ 0,80), zijnde tachtig (80)

aandelen.

Totaal: Eén euro (¬ 1,00) zijnde honderd (100) aandelen

8. Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, al dan niet vennoten. Zij worden door de algemene vergadering benoemd voor bepaalde tijd of zonder beperking van duur. Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd.

Aan de zaakvoerder kan, onverminderd de vergoeding van hun kosten, een vaste wedde worden toegekend, waarvan het bedrag elk jaar door de algemene vergadering wordt vastgesteld en die ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap. Aan de zaakvoerders kan door de algemene vergadering een aandeel in de winst worden toegekend.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn ter verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd en geldig verbonden door de zaakvoerder.

De zaakvoerder(s) kan (kunnen) bijzondere lasthebbers aanstellen om de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht te binden.

9. Benoeming:

Tot niet-statutaire zaakvoerder wordt, voor onbepaalde duur, benoemd: de heer VERHEYDEN Robin, voornoemd, die verklaart deze opdracht te aanvaarden. Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd.

10. Jaarvergadering:

De jaarvergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste maandag van de mei om

vijftien uur. Zij wordt gehouden in de zetel van de vennootschap. De jaarvergadering wordt

bijeengeroepen door de zaakvoerder(s).

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij een aangetekende brief, toegezonden aan

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

de vennoten, ten minste acht dagen voor de vergadering. Deze wijze van oproeping geldt niet wanneer de enige vennoot tevens enige zaakvoerder is. De oproeping vermeldt de agenda. Ieder aandeel geeft recht op één stem.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in tweeduizend zeventien.

11. Overneming van de verbintenissen namens de vennootschap in oprichting:

Alle verbintenissen en alle verplichtingen die eruit voortvloeien, en alle activiteiten ondernomen sinds twee juli tweeduizend vijftien, door de comparanten, in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting worden overgenomen door de bij deze akte opgerichte vennootschap, bij beslissing van de zaakvoerder die uitwerking zal hebben vanaf de verwerving van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap.

12. Volmacht:

Er wordt bijzondere volmacht, met recht van indeplaatsstelling, verleend aan bvba ADM Consult met maatschappelijke zetel te 2000 Antwerpen, Oudeleeuwenrui 32/31, ondernemingsnummer BE0464.331.674, vertegenwoordigd door de heer Stijn Aelterman om zowel naar aanleiding van deze, als vroegere of toekomstige akten, alle formaliteiten te vervullen:

- bij het Ondernemingsloket en de Kruispuntbank voor ondernemingen alle nodige formaliteiten te vervullen inzake de inschrijvingen, wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en schrappingen alsook

- de formaliteiten te vervullen inzake BTW-registratie met name de aanvraag van het BTW-nummer, de aangifte tot wijziging van de registratie en de aangifte tot stopzetting van de werkzaamheid. Voor uittreksel: notaris Luc Rochtus te Antwerpen;

Tegelijk hierbij neergelegd: expeditie.

04/11/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
WE ARE TRANSPORT

Adresse
KONING BOUDEWIJNLAAN 75 9200 DENDERMONDE

Code postal : 9200
Localité : DENDERMONDE
Commune : DENDERMONDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande