WE MAKE YOU HAPPY

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : WE MAKE YOU HAPPY
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 511.967.780

Publication

04/03/2013
ÿþMod Word 17.1

iLÜI~°B~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



4

l!WYMI~~~~VV~IIYIVIIM

*13036988

NEERGELEGD

z 1 FCI 2013

RECHTlG9iff'ié VAN

KOOPHANDEL TE GENT

0~1 7k--SC)

Ondernemingsnr Benaming

(voluit): WE MAKE YOU HAPPY

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Raas Van Gaverestraat 83, 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Fevery Fabienne, met standplaats Gent, op 12 februari 2013, ter registratie aangeboden, dat door 1)de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FORTUNE TELLERS" met maatschappelijke zetel te 9000 Gent, Raas Van Gaverestraat 83, met RPR GENT: 0502.251.449, 2) de naamloze vennootschap "DREAM THREE", met maatschappelijke zetel te 2018 Antwerpen, Vanputlei 33A, met RPR Antwerpen 0831.738.475 en 3) de Heer DEMEY Harry Eddy Jean, wonende te 2000 Antwerpen, Vlaamsekaai 82 Bus 7, een NV werd opgericht

naam: WE MAKE YOU HAPPY

vorm: naamloze vennootschap

duur: onbepaald

zetel: 9000 Gent, Raas Van Gaverestraat 83.

doel

De vennootschap heeft, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van

derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, tot doel:.

-de organisatie van en advies over evenementen.

-de ontwikkeling, opvolging en handling van multimediatoepassingen, sponsorwerving (beheer, opvolging,

ontwikkeling van de dossiers), ontwikkeling mediadeals, organisatie van incentives (binnen- en buitenland),

concerten, feesten bedrijfsfeesten allerhande;

-de aan- en verkoop van voedingswaren, aanmaak van voedingswaren, de promotie van producten in de

breedste zin;

-de conceptontwikkeling en creatieve realisatie van technische en artistieke projecten, technische

begeleiding van avents;

-de aan- en verkoop en vertegenwoordiging in technische apparatuur en voedingswaren;

-het deelnemen in Belgische of vreemde, bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen,

door inschrijving, inbreng, ruil, koop, afstand, fusie, of op welke andere wijze ook;

-het besturen en begeleiden van ondernemingen en vennootschappen en het vervullen van opdracht van bestuurder of vereffenaar;

-de aankoop, verkoop, verhuur, consulting van bovenvermelde diensten, toepassingen en goederen;

-het beheer van eigen onroerende en roerende goederen en waarden.

Zij kan alle facetten van koop en verkoop, huur, leasing, verbouwing, restauratie, afbraak en dergelijke verrichten en alle handelingen die noodzakelijk zijn tot optimaliseren van het onroerend patrimonium in bezit, in huur of in leasing.

In het algemeen zal de vennootschap aile commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

Zij mag alle roerende en onroerende goederen verwerven zelfs als deze rechtstreeks, noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in aile vennootschappen, ondernemingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen of de afzet van haar producten of diensten kunnen vergemakkelijken. Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen. Zij kan zich borg stellen voor derden, zaakvoerders en vennoten. Zij kan hen eveneens leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen ter zake.

Dit alles in de meest ruime zin.

kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op ¬ 150.000,00, vertegenwoordigd door 1.000 maatschappelijke aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, elk vertegenwoordigend één/1000ste van het maatschappelijk kapitaal.

De aandelen zijn onderverdeeld in drie categorieën: - categorie A waarvan 630 aandelen of A-aandelen; - categorie B waarvan 270 aandelen of B-aandelen; - categorie C waarvan 100 aandelen of C-aandelen;

vorm van de aandelen

op naam.

Inschrijving

Alle 1000 aandelen vertegenwoordigend het volledige maatschappelijke kapitaal worden tegen geld

ingeschreven als volgt :

-De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FORTUNE TELLERS" voornoemd, ten belope

van 630 aandelen categorie A, hetzij ¬ 94.500,00

-De naamloze vennootschap "DREAM THREE", voornoemd, ten belope van 270 aandelen categorie B,

hetzij ¬ 40.500,00

-De Heer DEMEY Harry Eddy Jean, ten belope van 100 aandelen categorie C, hetzij ¬ 15.000,00

Volstorting

volgestort in geld, tot beloop van 150.000,00 ¬ hetzij

-Door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FORTUNE TELLERS" voornoemd, ten

belope van ¬ 94.500,00

-Door de naamloze vennootschap "DREAM THREE", voornoemd, ten belope van ¬ 40.500,00

-De Heer DEMEY Harry Eddy Jean, ten belope van ¬ 15.000,00

Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur die is samengesteld uit minstens 4 bestuurders.

De algemene vergadering kiest maximaal 3 bestuurders uit een lijst van kandidaten voorgedragen door de titularissen van aandelen van categorie A, 1 bestuurder uit een lijst van kandidaten voorgedragen door de titularissen van aandelen van categorie B en 1 bestuurder uit een lijst van kandidaten voorgedragen door de titularissen van aandelen van categorie C.

Elke lijst met kandidaat bestuurders wordt ten laatste een week voor de algemene vergadering aan de voorzitter van de raad van bestuur overgemaakt. Op de dag na ontvangst van de lijst zal de voorzitter deze lijst aan aile aandeelhouders bekendmaken.

Indien voor een mandaat geen kandidaat-bestuurders worden voorgedragen, kan de algemene vergadering, naar goeddunken, een bestuurder benoemen voor dat mandaat.

De duur van hun opdracht mag zes jaar niet overschrijden. Zolang de algemene vergadering evenwel om welke reden ook niet in de vacature voorziet, blijven de bestuurders, waarvan de opdracht is verstreken, in functie.

Uittredende bestuurders zijn herbenoembaar.

De algemene vergadering mag te allen tijde een bestuurder ontslaan.

Het mandaat van de niet herkozen uittredende bestuurders eindigt onmiddellijk na de algemene vergadering die tot de nieuwe benoeming is overgegaan.

Indien een rechtspersoon tot bestuurder benoemd wordt, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen, Derden kunnen de verantwoording van de machten niet opeisen, een eenvoudige indicatie van de kwaliteit van de vertegenwoordiger of van de afgevaardigde van de morele persoon volstaat.

Wanneer een plaats van één of meerdere bestuurders openvalt ten gevolge van een overlijden, ontslag of een andere reden, hebben de overblijvende bestuurders, het recht om voorlopig in de vacature te voorzien in

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

overeenstemming met artikel 11 der statuten.

In dat gevat gaat de algemene vergadering, in haar eerste bijeenkomst, tot de definitieve benoeming over. De bestuurder, aangeduid in de hierboven vermelde voorwaarden, wordt benoemd voor de tijd die nodig is voor de voltooiing van het mandaat van de bestuurder die hij vervangt.

De raad van bestuur benoemt bij gewone meerderheid van stemmen een van zijn leden tot voorzitter.

Bij ontstentenis van een voorzitter of bij diens afwezigheid worden de vergaderingen van de raad voorgezeten door de gedelegeerd bestuurder of bij diens afwezigheid de oudste in jaren van de bestuurders.

De bestuurders vormen een college dat beraadslaagt en besluit volgens de bepalingen van deze statuten en, bij ontstentenis van zodanige bepalingen, volgens de gewone regels van de beraadslagende vergaderingen.

De raad van bestuur vergadert na oproeping door de voorzitter zo dikwijls als het belang van de vennootschap het vereist, alsook binnen veertien dagen na een daartoe strekkend verzoek van twee bestuurders.

Indien de raad van bestuur slechts twee leden telt, heeft iedere bestuurder het initiatiefrecht tot bijeenroeping.

De vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of in enige andere plaats in België, aangewezen in de oproepingsbrief.

De oproepingsbrief tot een vergadering van de raad van bestuur wordt, behoudens in geval van dringende noodzakelijkheid, ten minste vijf volle dagen voor de vergadering verzonden. De oproepingsbrief bevat de agenda.

De raad van bestuur kan slechts beraadslagen en besluiten, wanneer ten minste de meerderheid van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering.

De raad van bestuur kan in ieder geval slechts beraadslagen indien minstens twee leden persoonlijk aanwezig zijn.

De bestuurder die belet is; kan bij eenvoudige brief, telegram, telex, telefax of e-mail volmacht geven aan een van zijn collega's van de raad, maar slechts voor één vergadering. Nochtans kan een bestuurder slechts één medelid van de raad vertegenwoordigen.

De besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Blanco stemmen en onthouding worden niet in aanmerking genomen voor de berekening van de meerderheid. Bij staking van stemmen heeft de gedelegeerd bestuurder de beslissende stem.

Deze bepaling wordt voor niet geschreven gehouden zolang de raad van bestuur slechts uit twee leden bestaat.

Met een besluit van de raad van bestuur staat gelijk een gedagtekend stuk dat door alle bestuurders is ondertekend en waarvan in de notulen aantekening is gedaan,

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De raad van bestuur kan inzonderheid aan één of meer van zijn leden het intern dagelijks bestuur van de vennootschap opdragen. Een verdeling van taken kan aan derden niet worden tegengeworpen.

De raad van bestuur is bevoegd om alle rechtshandelingen te verrichten behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. De onbevoegdheid van de raad van bestuur, die uit deze bepaling voortvloeit, kan door de vennootschap aan derden worden tegengeworpen.

De vennootschap is verbonden door de handelingen van de bestuurders die buiten haar doel liggen, zoals dit bepaald is In artikel 4 van deze statuten, onverminderd de aansprakelijkheid van de bestuurders voor de schade die de vennootschap dientengevolge geleden heeft.

De raad van bestuur vertegenwoordigt als college de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Hij handelt door de meerderheid van zijn leden.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden door de gedelegeerd bestuurder en één bestuurder

De raad van bestuur kan de vertegenwoordiging, wat het dagelijks bestuur aangaat, opdragen aan een of meer personen, gedelegeerd bestuurder (s) genaamd, die  indien er meerdere zijn - volgens het besluit van de raad van bestuur individueel, gezamenlijk, dan wel als college moeten optreden.

In het uittreksel van de akte van benoeming moet in ieder geval worden vermeld of de personen die de vennootschap vertegenwoordigen, wat het dagelijks bestuur aangaat, de vennootschap ieder afzonderlijk, gezamenlijk, dan wel als college verbinden.

Tot daden van dagelijks bestuur worden gerekend alle handelingen die dag aan dag moeten worden verricht om de normale gang van zaken van de vennootschap te verzekeren en die, wegens hun minder belang en wegens de noodzakelijkheid een onverwijlde beslissing te nemen, het optreden van de raad van bestuur niet vereisen.

De onbevoegdheid die uit deze bepaling voortvloeit kan, behoudens bekrachtiging door de raad van bestuur, aan derden worden tegengeworpen.

Beperkingen van de vertegenwoordigingsbevoegdheid ten aanzien van het dagelijks bestuur kunnen echter niet aan derden worden tegengeworpen.

Het orgaan dat volgens de voorgaande artikelen de vennootschap vertegenwoordigt, kan gemachtigden van de vennootschap aanstellen.

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandefingen zijn geoorloofd.

i

f

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het mandaat van de bestuurder(s) is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing genomen door de algemene vergadering.

werden benoemd tot bestuurder:

Twee bestuurders op voorstel van de Aandeelhouders A aandelen

- de Heer SCHAUBROECK Bruno Dirk Maria Raf Corneel, wonende te 9750 Zingem, Lange Aststraat 4

- de Heer DE SCHAMPHELEIRE Giovani Achiel, wonende te 9820 Merelbeke, Hollebeekstraat 5.

Éen Bestuurder op voorstel van de Aandeelhouders B-aandelen

- De Heer CANINI Giovanni Umberto, wonende te 1081 Koekelberg, Vrijheidslaan 28 bus BVGV

Éen bestuurder op voorstel van de Aandeelhouders C-aandelen

- De Heer DEMEY Harry Eddy Jean, wonende te 2000 Antwerpen, Vlaamsekaai 82 Bus 7.

Algemene vergadering

De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar

worden bijeengeroepen op éénendertig mei om negentien uur,

De eerste jaarvergadering wordt gehouden op éénendertig mei tweeduizend en vijftien.

stemrecht

Elk aandeel geeft recht op één stem.

boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari van ieder jaar en eindigt op éénendertig december

van hetzelfde jaar.

Het eerste boekjaar eindigt op éénendertig december tweeduizend en veertien.

Bestemming van de winst

Over de bestemming van de winst wordt besloten door de algemene vergadering. Deze kan beslissen dat een door haar te bepalen gedeelte van de uitkeerbare winst als dividend wordt uitgekeerd aan de aandeelhouders, en een ander als tantieme aan de bestuurders. Zij is steeds bevoegd te besluiten dat de winst geheel of gedeeltelijk wordt gereserveerd of wordt overgedragen naar het volgend boekjaar.

ontbinding en vereffening

Na haar ontbinding, door besluit van de buitengewone algemene vergadering of door de rechter, dan wel van rechtswege, blijft de vennootschap als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening.

In geval van vrijwillige ontbinding wordt gehandeld naar de voorschriften van artikel 181 W.Venn. Iedere wijziging van de naam van de vennootschap is vanaf haar in vereffeningstelling verboden. Een beslissing tot verplaatsing van de zetel van de vennootschap kan niet worden uitgevoerd dan na homologatie van de beslissing door de rechtbank van koophandel van het rechtsgebied waar de vennootschap haar zetel heeft.

Zijn er geen vereffenaars benoemd dan zijn de bestuurders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaar, zowel ten aanzien van de aandeelhouders ais ten aanzien van derden.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen een of meer vereffenaars benoemen en ontslaan. Zij beslist of de vereffenaars, alleen, gezamenlijk dan wel als college de vennootschap vertegenwoordigen.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186 en 187 W.Venn., tenzij de algemene vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen, anders besluit.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de aandeelhouders de gelden of waarden die gelijk kunnen worden verdeeld; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

Artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen: Overname van verbintenissen

De oprichter verklaart dat de vennootschap met toepassing van artikel 60 van het wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die in naam van de vennootschap zijn aangegaan en dat deze overname slechts uitwerking zal hebben vanaf de datum van neerlegging ter griffie van het uittreksel van onderhavige akte.

Bijzondere volmacht

Onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van een uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel, worden door de verschijners aan de Heer DE KEYSER Gilbert, te 9000 Gent, Martelaarslaan 296, de nodige volmachten verleend om alle formaliteiten die de oprichting van onderhavige vennootschap zullen volgen, te vervullen en uit te voeren en onder meer deze vereist voor de inschrijving van de vennootschap bij de diensten van de belasting over de toegevoegde waarde en het ondernemingsloket, en in het algemeen om alle nodige of nuttige formaliteiten te vervullen die de vennootschap zullen toelaten haar activiteiten aan te vangen, en dit met macht tot indeplaatsstelling.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Tegelijk hiermede neergelegd afschrift van de oprichtingsakte met

aangehecht bankattest

aangehechte volmacht NV DREAM THREE

aangehechte volmacht Demey Harry

aangehechte verklaring Schaubroeck Bruno

aangehechte verklaring Demey Harry

Notaris FEVERY Fabienne

r t r . " a

" Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 31.05.2015, NGL 31.08.2015 15505-0122-015
05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 31.08.2016 16538-0277-015

Coordonnées
WE MAKE YOU HAPPY

Adresse
RAAS VAN GAVERESTRAAT 83 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande