WEBSITES VOOR KMO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WEBSITES VOOR KMO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 544.336.581

Publication

22/01/2014
ÿþ~ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1111111#011

NEERGELEGD

13 JAN. 2014

REC K VAN KOOPH~TE GENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

o 549 33.E Sg-i

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : Websites voor KMO

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Warandestraat 67, te 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMING

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Michel Willems, notaris, optredend voor de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « NOTARIS MICHEL WILLEMS », met zetel te Gent, Brabantdam 143 (RPR Gent 0832.521.405), op 09 januari 2014, die eerstdaags zal worden geregistreerd, dat de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Websites voor KMO" werd opgericht

OPRICHTeRS:

1) De heer DE BLOCK Maarten Jan Sylvie, geboren te Brugge op 27 maart 1983, echtgenoot van mevrouw STANDAERT Cindy Agnes Suzanne, wonende te 8020 Oostkamp, Billanderstraat 5, identiteitskaart nummer 591-6717948-24, rijksregister nummer 83.03.27-097.81, gehuwd te Brugge op 05 juli 2008, onder het stelsel van zuivere scheiding van goederen blijkens akte wijziging huwelijkscontract opgemaakt door notaris Katia Denoo te Oostkamp, op 20 juni 2013.

2) De heer VAN dEN BULCKE Bram Eduard Jan, geboren te Gent op 05 mei 1982, wonende te 9000 Gent,

Warandestraat 67, identiteitskaart nummer 591-1741457-21, rijksregister nummer 82.05.05-091.61, ongehuwd

en verklarende een verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd op 03 augustus 2012.

BENAMING,

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zij wordt opgericht onder de benaming "Websites voor KMO".

ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9000 Gent, Warandestraat 67.

DOEL,

De vennootschap heeft tot doel  voor zover de vereiste vestigingsvoorwaarden werden voldaan  in

binnen- en buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden te doen:

- alle diensten inzake informatica en computerservices in de ruimste zin;

- de handel in al zijn vormen, zoals onder meer aan- en verkoop, in-, uit- en doorvoer, groot- en kleinhandel;

- het verlenen van adviezen, van financië le, technische, commercië le of administratieve aard,

rechtstreeks of onrechtstreeks op het gebied van verkoop, trading, inkoop marketing en negociatie in het

bijzonder;

het voeren van management- en consultancy-opdrachten, participatie onder de vomi van

organisatiestudies, expertises, raadgevingen op alle gebied bij

ondernemingen en dit in de ruimste zin;

- het voeren van interim-management bij bedrijven;

- het begeleiden van Algemene Directies in het dagelijks bestuur, de operationele leiding en het doorvoeren

van reorganisaties van bedrijven;

- het organiseren van cursussen, conferenties en seminaries in informatica, computertaal of aanverwante

takken;

- het uitvoeren, begeleiden en realiseren van beheersdaden, bestuursmandaten en overige managementtaken ten behoeve van derden in de meest ruime zin;

- nationale en internationale consultancy, projectsturing en alle mogelijke diensten aan ondernemingen,

voornamelijk of het vlak van verkoop marketing, trading en

negociatie;

- audits van bedrijven;

- het optreden als studie-, organisatie- en raadgevend bureau;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

- het organiseren van studiedagen, seminaries, de organisatie van opleiding van personeel, alsook de volledige service daarvoor nodig;

- het verstrekken van diensten op het gebied van bedrijfsorganisatie, bedrijfsbegeleiding, marktstudies,

commercie le en export-import organisatie en

neg ociatietech n ieken;

- de functie van vereffenaar van andere vennootschappen;

het ontwikkelen, kopen, verkopen of in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immaterië ie duurzame activa;

- participatie in binnen- en buitenlandse bedrijven;

De vennootschap heeft eveneens tot doel, in België en in het buitenland in eigen naam en voor eigen rekening: het bestuur en normaal beheer van roerend en onroerend vermogen, de aankoop, de verkoop, de verhuring, inpandgeving, verkaveling, het bouwen of verbouwen, en in het algemeen alles wat ten goede komt, in de meest ruime zin van het woord, aan het onroerend patrimonium, alsook alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met deze activiteiten in verband staan. Dit behelst tevens koop, verkoop, beheer, huur, verhuur alsook herstelling en/of ondenccud van alle onroerende goederen, materieel, outillering en uitrusting.

De vennootschap heeft ook  voor eigen rekening  het verwerven, aanhouden en beheren van het beleggen van vermogens op rekening, in effecten of waarden van welke aard ook, anders dan bedoeld in artikel 157 van de Wet van 4 december 1990 tot doel. Ze zal daarenboven als doel het optreden als studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake vermogensbeheer hebben met uitzondering van die vermogensbeheeractiviteiten bedoeld in artikel 157 van de Wet van 4 december 1990.

Tevens Kan de vennootschap optreden als raadgever voor derden betreffende de voormelde activiteiten en meer in het algemeen inzake organisatie van ondernemingen, verrichtingen en algemeen beleid. Daartoe kan zij adviezen van financië le, technische, commercië Ie of administratieve aard, hetzij rechtstreeks, hetzij onrechtstreeks alsook op het vlak van aankoop, verkoop, marketing en onderhandelingen in het bijzonder, onder meer het voeren van managementopdrachten en het verrichten van advies- en consultancymissies, raadgevingen, expertises van welke aard ook bij ondernemingen en particulieren,

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of belangen nemen in andere ondernemingen, rechtstreeks of onrechtstreeks op gelijk welke wijze.

De vennootschap mag alle leningen en kredietopeningen toestaan en kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak,

De vennootschap kan in het algemeen alle commercie le, industrie le, financië le, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken.

Deze lijst is exemplatief en niet beperkend

KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, elk aandeel vertegenwoordigend een honderdste (1/100ste) deel van het maatschappelijk kapitaal.

1) De heer DE BLOCK Maarten, voornoemd, verklaart inbreng te doen in geld van negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,00) volstort ten belope van drieduizend honderd euro (¬ 3.100,00) waarvoor hem vijftig (50) aandelen worden toegekend zonder nominale waarde.

2) De heer VAN dEN BULCKE Bram, voornoemd, verklaart inbreng te doen in geld van negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,00) volstort ten belope van drieduizend honderd euro (¬ 3.100,00) waarvoor hem vijftig (50) aandelen worden toegekend zonder nominale waarde.

De genoemde bedragen, hetzij een totaal bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) zijn bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening onder nummer BE27 0688 9869 0273 bij BELFIUS BANK te 1000 Brussel, Pachecolaan 44, en geopend ten name van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid 'Websites voor KMO" in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 03 januari 2014, dat ons notaris is overhandigd en in ons dossier te bewaren..

BESTUUR

BENOEMING ZAAKVOERDER(S).

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, dan benoemt deze onder zijn leden een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon, overeenkomstig artikel 61 §2 van het wetboek van vennootschappen,

BEVOEGDHEID ZAAKVOERDER(S).

Elke zaakvoerder kan alle handelingen verrichten welke nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behoudens die welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerder(s), zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was, of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon van zijn; bekendmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs.

VERGOEDING ZAAKVOERDER(S).

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het mandaat van de zaakvoerder(s) is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beschikt. In dit geval kent de algemene vergadering, onverminderd de vergoeding van hun kosten, een vaste bezoldiging toe waarvan het bedrag door de algemene vergadering wordt vastgesteld en dat ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap.

AFZETTING ZAAKVOERDER(S).

De statutair benoemde zaakvoerders kunnen slechts afgezet worden mits éénparig akkoord van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf indien hij vennoot is, of wegens emstige redenen te beoordelen door de rechtbank op verzoek van eender welke vennoot.

De niet-statutair benoemde zaakvoerders kunnen ten allen tijde worden afgezet door de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen.

ALGEMENE VERGADERING

De algemene vergadering wordt jaarlijks gehouden op de tweede zaterdag van de maand juni om 16 uur op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats in België in de uitnodiging aan te duiden.

Zo deze dag op een wettelijke feestdag valt, heeft de vergadering de eerstvolgende werkdag plaats op hetzelfde uur,

BOEKJAAR.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar. BESTEMMING VAN DE WINST - RESERVE.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één twintigste afgenomen voor de vorming van het wettelijk reservefonds.

Deze voorafname is niet meer verplichtend wanneer het reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

De bestemming van het saldo wordt overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld te worden naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

VEREFFENING.

Bij de ontbinding van de vennootschap zal de vereffening geschieden door de zorg van één of meer vereffenaars al dan niet vennoten, die worden aangesteld door de algemene vergadering die hun vergoeding vaststelt.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de Rechtbank van Koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 van het wetboek van vennootschappen.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

Na de betaling van alle schulden en lasten van de vennootschap, zal het batig saldo verdeeld worden naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN.

De vennootschap zal conform artikel 2 § 4 van het Wetboek van Vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een expeditie van onderhavige akte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Onmiddellijk nemen de oprichters met eenparigheid van stemmen de volgende beslissingen ;

1) Eerste jaarvergadering.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden de tweede zaterdag van de maand juni twee duizend en

zestien te 16 uur.

2) Eerste boekjaar.

Bij uitzondering zal het eerste boekjaar een aanvang nemen op de dag van de neerlegging op de griffie van de rechtbank van koophandel van de zetel van de vennootschap van een uittreksel van onderhavige akte en eindigen op 31 december twee duizend en vijftien.

3) Benoeming niet-statutaire zaakvoerder en opvolgend zaakvoerder.

Wordt benoemd tot zaakvoerder voor de duur van de vennootschap

De heer VAN dEN BULCKE Bram Eduard Jan, geboren te Gent op 05 mei 1982, wonende te 9000 Gent, Warandestraat 67, rijksregister nummer 82.05.05-091.61.

In geval van overlijden, ontslag of bestendige onbekwaamheid van de niet-statutaire zaakvoerder, wordt vanaf deze dag van rechtswege benoemd als niet-statutaire zaakvoerder zonder beperking van duur:

De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "ID2R", met zetel te 8020 Oostkamp, Billanderstraat 5, ondernemingsnummer 0536.884.904; vast vertegenwoordigd door de heer DE BLOCK Maarten, geboren te Brugge op 27 maart 1983, wonende te 8020 Oostkamp, Billanderstraat 5, rijksregister nummer 83.03.27-097.81.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd.

VOLMACHT

De oprichters verklaren bij deze volmacht te verlenen niet mogelijkheid van indeplaatsstelling, aan de commanditaire vennootschap WVG Consult met zetel te 9100 Sint-Niklaas, Ankerstraat 114/2 en al haar aangestelden om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van haar oprichting, door bemiddeling van een erkend ondememingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten

ee

;uitvoeren in de "Kruispuntbank van Ondernemingen", alsook bij de diensten van de belasting over de toegevoegde waarde.

De lastgevers verklaren bovendien dat ze voldoende werden ingelicht over de prils van de dienstverlening, voorwerp van voorgaande volmacht.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NOTARIS MICHEL WILLEMS

Wordt tegelijk hiermee neergelegd :

-expeditie akte notaris WElems dd. 09 januari 2014

Md

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
WEBSITES VOOR KMO

Adresse
WARANDESTRAAT 67 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande