WELDING SERVICES

NV


Dénomination : WELDING SERVICES
Forme juridique : NV
N° entreprise : 473.213.708

Publication

22/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 02.06.2014, NGL 15.07.2014 14307-0424-016
07/02/2014
ÿþr

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I i *14037309* Y

GRIFFIE RECHTBANK

VAN KOO HANDEL

2 9 JAN 2014

DENDE t~r~tONDE.,

Ondernemingsnr : 0473.213.708

Benaming

(voluit) : WELDING SERVICES

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 9140 Temse, Hoogkamerstraat 345/A

(volledig adres)

Onderwerp akte : VASTKLIKKEN RESERVES - OMVORMING NAAR AANDELEN OP NAAM

Uit een akte, verleden voor ons, Meester Lucas Neirinckx, geassocieerd notaris te Temse, op 8 januari 2014, nog te registreren, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering bijeengekomen is van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "WELDING SERVICES", met maatschappelijke zetel te 9140 Temse, Hoogkamerstraat 345/A, hebbende ondernemingsnummer BE 0473.213.708.

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Joost Vercouteren te Beveren op 10 november 2000, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 23 november 2000 onder nummer 20001123260.

De statuten werden tot op heden niet gewijzigd.

De vergadering gaat vervolgens over tot de behandeling van de agenda en neemt volgende besluiten met algemene stemmen:

EERSTE BESLISSING  Omvorming naar aandelen op naam.

De vergadering beslist de aandelen aan toonder te veranderen in "aandelen op naam

De vergadering beslist om artikel 5 van de statuten te schrappen en te wijzigen als volgt

"Aandelen op naam.

"De aandelen zijn en blijven op naam. De eigendom van de aandelen blijkt uitsluitend uit de inschrijving in het register van aandelen op naam. Van die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van aandelen op naam. Alle effecten dragen een volgnummer. Elke aandelenoverdracht zal slechts effect ressorteren na de inschrijving in het register van aandelen van de verklaring van overdracht, gedateerd en getekend door de overdrager en de overnemer, of hun vertegenwoordigers, of na het vervullen van de formaliteiten door de wet vereist voor de overdracht van schuldvorderingen.

Tevens wordt een register bijgehouden voor eventuele winstbewijzen, warrants en obligaties en hiervan wordt tevens een certificaat tot bewijs aan de aandeelhouder of houder overhandigd".

TWEEDE BESLISSING: Kennisname van de uitkering van een tussentijds dividend.

Bij beslissing van de algemene vergadering de dato 13 november 2013 werd er beslist tot uitkering van een tussentijds bruto-dividend ten belope van zevenhonderd achtenveertigduizend euro (748.000,00 EUR) uit de beschikbare reserves. Het verslag hiertoe werd voorgelegd.

Rekening houden met de bestaande aandeelhoudersstructuur betekent dit een netto-dividend ten belope van zeshonderd drieënzeventigduizend tweehonderd euro (673.200,00 EUR).

Uit voornoemd verslag blijkt voorts dat de aandeelhouders het dividend niet in speciën wensen te ontvangen, doch dat zij de intentie hebben om de vordering, die zij ingevolge de beslissing tot uitkering van het dividend op de vennootschap hebben, onmiddellijk in te brengen in het kapitaal van de vennootschap om te kunnen genieten van de in de Programmawet van 28 juni 2013 voorziene 10% roerende voorheffing door het vastklikken van de belaste reserves.

De vergadering stelt vast dat ingevolge deze beslissing elk van de aandeelhouders een schuldvordering heeft op de Vennootschap ten belope van zijn deel in het tussentijdse dividend.

De dividenden komen voort uit een vermindering van de belaste reserves, welke reserves (lees: de jaarrekening) zijn goedgekeurd door de algemene vergadering uiterlijk op 31 maart 2013.

DERDE BESLISSING: Verslagen

Overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, krijgt de vergadering kennis van het bijzonder verslag van de raad van bestuur de dato 19 december 2013 en van het verslag van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap "A & F Bedrijfsrevisoren" te Sint-Niklaas, Plezantstraat, nummer 8 b, vertegenwoordigd door de heer Geert Van Hemelryck, de dato 6 januari 2014, zoals voormeld, door de raad van bestuur aangesteld om verslag uit te brengen over de voorgenomen inbreng in natura. De aandeelhouders

Yer tarerl e_ra kQplj.Yan dit Y.r.....n#Y.ngert1911019D.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor gedateerd op 6 januari 2014, luiden als volgt: BESLUITEN:

"6. Besluit

Tot besluit van ons onderzoek, verricht overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, verklaren wij, de Burgerlijke Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "A & F Bedrijfsrevisoren", hier vertegenwoordigd door Geert Van Hemelryck, dat :

* de intentie geuit is om een kapitaalverhoging door te voeren bij de NV "Welding Services" middels een inbreng in natura van de vordering van de aandeelhouders uit de tussentijdse dividenduitkering goedgekeurd door de bijzondere algemene vergadering op 19 december 2013 ten bedrage van EUR 748.000,00 onder de afhouding van 10% roerende voorheffing conform het artikel 537 van het Wetboek van de Inkomstenbelastingen. Het totale netto dividendbedrag zal EUR 673.200,00 bedragen;

* het bestuursorgaan verantwoordelijk is voor de beschrijving en de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor het bepalen van de vergoeding voor de inbreng in natura;

* de beschrijving van de inbreng in natura, voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

* de voor de inbreng in natura door het bestuursorgaan weerhouden methode van waardering in de gegeven omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt ten minste overeenkomt met de vergoeding voor een bedrag van EUR 673.200,00 zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is;

* indien aile aandeelhouders besluiten om de ontvangen netto dividenduitkering volledig in het kapitaal te incorporeren, zullen als vergoeding voor deze inbreng in natura 260 nieuwe aandelen van de NV "Welding Services", zonder nominale waarde, gelijk aan de bestaande aandelen voor een totale waarde van EUR 673.200,00 worden uitgegeven;

De nieuw uit te geven aandelen zullen als volgt worden toegekend:

-Aan de heer en mevrouw Kamiel Troubleyn  Anna Van Dijck : 130 aandelen in levenslang vruchtgebruik; - Aan de heer Toon Troubleyn : 65 aandelen in blote eigendom;

- Aan de heer Bert Troubleyn : 65 aandelen in blote eigendom;

- Aan de heer Wim Van Goethem : 130 aandelen in volle eigendom.

door de inbreng in natura zal het kapitaal worden verhoogd met EUR 673.200,00 teneinde het te brengen van EUR 64.000,00 op EUR 737.200,00.

Het huidig controleverslag wordt afgeleverd onder de uitdrukkelijke opschortende voorwaarde dat aile aandeelhouders van de vennootschap hun reeds uitgedrukte intentie daadwerkelijk uitvoeren. Indien echter een of meerdere aandeelhouders niet wensen deel te nemen aan de voorziene kapitaalverhoging voor het volledige netto dividendbedrag zal het kapitaal slechts worden verhoogd ten bedrage van het netto dividendbedrag waarmee de aandeelhouders wensen in te tekenen op de kapitaalverhoging.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen "fairness opinion" is.

Opgemaakt op 6 januari 2014,

A & F Bedrijfsrevisoren Burg. BVBA

vertegenwoordigd door

de heer Geert Van Hemelryck

Bedrijfsrevisor".

VIERDE BESLISSING: Verhoging van het maatschappelijk kapitaal door inbreng in natura (rekening/courant)

Elk van de aandeelhouders afzonderlijk verklaart deze schuldvordering overeenkomstig artikel 537 WIB onmiddellijk te willen inbrengen in het kapitaal van de Vennootschap mits inhouding en doorstorting van een roerende voorheffing ten bedrage van tien procent (10%) van het tussentijdse dividend.

De vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WIB, het kapitaal van de Vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90%) van het tussentijdse dividend, zijnde zeshonderd drieënzeventigduizend tweehonderd euro (673.200,00 EUR) om het van vierenzestigduizend euro (64.000,00 EUR) te brengen op zevenhonderd zevenendertigduizend tweehonderd euro (737.200,00 EUR) door de uitgifte van tweehonderd zestig (260) nieuwe aande-ilen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de onderschrij-iving, met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zullen worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 W1B.

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng door de aandeelhouders van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde negentig procent (90%) van de vordering tot uitkering van het tussentijds dividend, die zij hebben ten laste van de Vennootschap en welke uitvoerig beschreven staat in het verslag van de bedrijfsrevisor, voormeld.

VIJFDE BESLISSING: Verwezenlijking van de kapitaalverhoging

Tussenkomst Inschrijving op en volstorting van de kapitaalverhoging

Zijn vervolgens tussengekomen, alle aandeelhouders, die verklaren volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de Vennootschap en die uiteenzet dat zij een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering heeft ten laste van de Vennoot-schap die uitvoerig staat beschreven in het voormelde verslag van de bedrijfsrevisor.

Vergoeding voor de inbreng

A

J

r .1

Als vergoeding voor deze inbreng waarvan de vergadering erkent volledig op de hoogte te zijn, worden aan alle aandeelhouders, die aanvaarden, de tweehonderd zestig (260) nieuwe volledig gestorte aandelen toegekend en wel als vole

a) honderd dertig (130) aandelen in levenslang vruchtgebruik aan de echtgenoten Kamiel

Troubleyn  Van Dijok Arma,

b)vijfenzestig (65) aandelen ln bloot eigendom aan de heer Troubleyn Taon,

c)vijfenzestig (65) aandelen in bloot eigendom aan de heer Troubleyn Bert,

d)honderd dertig (130) aandelen in voile eigendom aan de heer Van Goethem Wim

De vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel

537 WIB, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de

dividendpolitiek ten opzichte van de 5 voorbije boekjaren.

ZESDE BESLISSING: Vaststelling van de kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, Notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalver-

hoging van zeshonderd drieënzeventigduizend tweehonderd euro (673.200,00 EUR) daadwerkelijk

verwezen-'lijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op zevenhonderd

zevenendertigduizend tweehonderd euro (737.200,00 EUR), vertegenwoordigd door driehonderd vierentwintig

(324) aandelen zonder vermelding van waarde

ZEVENDE BESL1SSING: Wijziging van de statuten

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat,

beslist de vergadering artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt zevenhonderd zevenendertigduizend tweehonderd euro (737.200,00

EUR), vertegenwoordigd door driehonderd vierentwintig (324) aandelen zonder vermelding van waarde.

ACHTSTE BESLISSING: Volmacht coördinatie

De vergadering verleent de Notaris associatie Lucas Neirinckx en Els De Block, te Temse, aile machten om

de gecoördineerde tekst van de statuten van de Vennootschap op te stellen, te onderteke-men en neer te leggen

op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

NEGENDE BESLISSING: Machten aan het bestuursorgaan

De vergadering verleent alle machten aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL.

De notaris (get) Els De Block, geassocieerd notaris, handelend overeenkomstig artikel 51 § 5 alinea 2 van de

organieke wet op het notarisambt

Samen neergelegd met dit uittreksel

- de expeditie van de akte

-

gecoördineerde statuten

- verslag bestuursorgaan

- verslag bedrijfsrevisor

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.06.2013, NGL 24.06.2013 13208-0415-016
19/06/2013
ÿþMod Ward 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE

VAN KOO *4ANDEL

10 JUN1 2013

DEND1GrïfMONDE ~

13 683*

Ondernemingsnr : 0473.213.708

Benaming

(voluit) : WELDING SERVICES

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Hoogkamerstraat 345A, 9140 Temse

(volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMING BESTUURDERS EN GEDELEGEERD BESTUURDERS

Uit de notulen van de jaarlijkse gewone algemene vergadering van aandeelhouders van 3 juni 2013, blijkt dat de mandaten van de huidige bestuurders komen te vervallen.

Met algemeenheid van stemmen worden volgende bestuurders benoemd voor een periode van zes

jaar, eindigend op de algemene vergadering in 2019

- Anny Van Dijck, wonende te 9140 Temse, Ruisstraat 204;

- Wim Van Goethem, wonende te 9120 Beveren-Waas, Zandstraat 47

- Bertoo Comm.VA, gevestigd te 9140 Temse, Ruisstraat 204 met als vaste vertegenwoordiger de heer

Kamiel Troubleyn.

Uit het proces-verbaal van de Raad van Bestuur van dezelfde datum blijkt dat mevrouw

Anna Van Dijck, de heer Wim Van Goethem en Bertoo Comm.VA, allen voornoemd, worden benoemd tot gedelegeerd bestuurder van de vennootschap voor een periode van zes jaar eindigend op de algemene vergadering in 2019,

Wim Van Goethem

Gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

18/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.06.2012, NGL 13.07.2012 12296-0189-016
10/05/2012 : DE061761
29/06/2011 : DE061761
28/06/2010 : DE061761
08/06/2009 : DE061761
27/06/2008 : DE061761
02/07/2007 : DE061761
28/06/2007 : DE061761
29/06/2005 : SN061761
01/09/2004 : SN061761
07/07/2004 : SN061761
09/07/2003 : SN061761
05/06/2003 : SN061761
05/07/2002 : SN061761

Coordonnées
WELDING SERVICES

Adresse
HOOGKAMERSTRAAT 345A 9140 TEMSE

Code postal : 9140
Localité : TEMSE
Commune : TEMSE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande