WELICA

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : WELICA
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 449.194.132

Publication

09/01/2014
ÿþ Motlwdrd 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

fIIImu~~i~i~uau~~m

1 010597*

GRIFFIE RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

3 0 DEC. 2013

DENDER weDE

Ondernemingsnr : 0449.194.132

Benaming

(voluit) : WELICA

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : EDGARD HEIRMANDREEF 3, 9250 WAASMUNSTER (volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGINGEN

Uit een proces-verbaal opgesteld door notaris Guy Danckaert met standplaats Kalken, gemeente Laame, op 18 december 2013, geregistreerd te Wetteren op 19 december 2013, blijkt dat de buitengewone algemene der aandeelhouders van de Naamloze Vennootschap WELICA met zetel te 9250 Waasmunster, Edgard Heirmandreef 3, de volgende beslissingen heeft genomen:

Verslag met betrekking tot de eerste kapitaalverhoging:

De conclusies van het verslag opgesteld door mevrouw Saskia Luteijn, handelend in de hoedanigheid van bedrijfsrevisor, vertegenwoordigende de Burgerlijke Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Saskia Luteijn, Bedrijfsrevisor, Hoogstraat 21d, 1730 Asse, overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen door de raad van bestuur aangesteld, worden hierna letterlijk weergegeven:

"De inbreng in natura bestaat uit de inbreng van 21.498 van de 21,500 aandelen van de naamloze vennootschap Immo-Dekal met maatschappelijke zetel gevestigd te 9250 Waasmunster, Edgard Heirmandreef 3, RPR Dendermonde 0450.700.305.

De totale inbreng bedraagt ê 2.190.000,00,

De inbreng wordt gedaan door Mevrouw Engels Caroline, woonachtig te Waasmunster, Edgard Heirmandreef 3.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepalingen van het aantal door de vennootschap uitte geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

De beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en: duidelijkheid,

De voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding voor de inbreng in natura bestaat uit 221 nieuwe aandelen van de Naamloze Vennootschap: Welica, identiek aan de bestaande aandelen,

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen "faimess opiniion" is.

Opgesteld te Asse, 4 december 2013."

Eerste kapitaalverhoging:

De vergadering besloot om het maatschappelijk kapitaal met twee miljoen honderd negentigduizend euro (2.190.000,00 EUR) te verhogen om het van eenenzestigduizend vijfhonderd euro (61,500,00 EUR) op twee miljoen tweehonderd eenenvijftigduizend vijfhonderd euro (2.251,500,00 EUR) te brengen door inbreng van eenentwintigduizend vierhonderd achtennegentig (21.498) aandelen van de Naamloze Vennootschap IMMO DEKAL met zetel te 9250 Waasmunster, Edgard Heirmandreef 3 door mevrouw Engels Caroline, wonende te 9250 Waasmunster, Edgard Heirmandreef 3.

Deze inbreng werd vergoed door de gezamenlijke creatie van tweehonderd eenentwintig (221) aandelen. van de NV WELICA, zonder nominale waarde, die identiek aan de bestaande aandelen zijn en die vanaf dei eerstvolgende gewone algemene vergadering in de uitgekeerde winsten zullen deelnemen; deze aandelen worden volledig volgestort aan de inbrenger, mevrouw Engels Caroline, wonende te 9250 Waasmunster, Edgard Heirmandreef 3, toegekend.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijiagen-trij lretitelgisn- Stafftsülxà --09/01%2014 _ Annëxé-s diflVi"óiiilëür--6éTgë

Vaststelling van de belaste reserves:

De algemene vergadering stelde vast dat de belaste reserves zoals die ten laatste op eenendertig maart tweeduizend en dertien zijn goedgekeurd door de algemene vergadering van de vennootschap elf miljoen negenhonderd en zesduizend honderd vijftig euro (11,906.150,00 EUR) bedragen, zoals blijkt uit de goedgekeurde jaarrekening van eenendertig maart tweeduizend en twaalf (31.032012), goedgekeurd door de algemene vergadering van tweeëntwintig september tweeduizend dertien.

Vaststelling van het uitkeerbaar bedrag:

De algemene vergadering stelde vast dat het uitkeerbaar bedrag rekening houdende met de bepalingen van artikel 617 van het Wetboek van Vennootschappen elf miljoen negenhonderdduizend euro (11.900.000,00 EUR) bedraagt.

Beslissing tot uitkering van een tussentijds dividend

De algemene vergadering besloot over te gaan tot de onmiddellijke uitkering van een bruto tussentijds dividend voor een bedrag van twee miljoen vierhonderd achtennegentigduizend driehonderd drieëndertig euro drieëndertig cent (2.498.333,33 EUR).

De vergadering stelde vast dat ingevolge deze beslissing elk van de aandeelhouders een schuldvordering heeft op de vennootschap ten belope van zijn deel in het tussentijdse dividend.

De vergadering besloot om het dividendbedrag, na aftrek van de in artikel 537 W1B'92 bedoelde voorheffing van tien procent (10%), op te nemen in de kolom "credit" van een schuldrekening op naam van iedere aandeelhouder.

Elk van de aandeelhouders afzonderlijk verklaarde deze schuldvordering overeenkomstig artikel 537 WIB92 onmiddellijk te willen inbrengen in het kapitaal van de Vennootschap mits inhouding en doorstorting van een roerende voorheffing ten bedrage van tien procent (10%) van het bruto tussentijdse dividend.

Verslag met betrekking tot de tweede kapitaalverhoging:

De conclusies van het verslag opgesteld door mevrouw Saskia Luteijn, handelend in de hoedanigheid van bedrijfsrevisor, vertegenwoordigende de Burgerlijke Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Saskia Luteijn, Bedrijfsrevisor, Hoogstraat 2/d, 1730 Asse, overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen door de raad van bestuur aangesteld, worden hierna letterlijk weergegeven:

"Ondergetekende, Saskia Luteijn, Bedrijfsrevisor, burg. bvba, vertegenwoordigd door Saskia Luteijn, bedrijfsrevisor, aangesteld door de afgevaardigd bestuurder, mevrouw Caroline Engels om krachtens art. 602 van de Vennootschappenwet verslag uit te brengen over de voorgenomen kapitaalverhoging door inbreng in natura van het gezamenlijk tegoed aan dividend van mevrouw Caroline Engels en Calïner NV ten belope van ¬ 2.248.500,00 bij de Welica NV, gevestigd te 9250 Waasmunster, Edgard Heirmandreef 3.

Ons verslag werd opgesteld onder volgende cumulatieve opschortende voorwaarden:

- de buitengewone algemene vergadering van 18 december 2013 vooraf heeft besloten de inbreng in natura door mevrouw Caroline Engels van 21.498 aandelen van de NV Immo-Dekal voor een bedrag van ¬ 2.190.000,00 goed te keuren;

- de buitengewone algemene vergadering van 18 december 2013 vooraf heeft besloten tot een dividenden uitkering van ¬ 2.498.333,33 in toepassing van de in artikel 537 WIB'92 bedoelde procedure;

- de buitengewone algemene vergadering van 18 december 2013 heeft besloten om het dividendbedrag, na aftrek van de in artikel 537 WIB'92 bedoelde voorheffing van 10%, op te nemen in de kolom "credit" van een schuldrekening op naam van iedere aandeelhouder;

- de buitengewone algemene vergadering van 18 december 2013 beslist om het netto dividend ten bedrage van ¬ 2.248.500,00 te incorporeren in kapitaal;

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden en onder de hierboven beschreven cumulatieve opschortende voorwaarden, zijn wij van oordeel dat:

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10%.,

De beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

De voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura met een totale waarde van ¬ 2.248.500,00 bestaat uit 273 nieuwe aandelen voor mevrouw Caroline Engels en 1 nieuw aandeel voor Caliner NV, zonder nominale waarde, die identiek zijn aan de bestaande aandelen.

Wil willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen "faimess opinion" is.

Daar de buitengewone algemene vergadering plaats zal vinden op 18 december 2013, kan er niet voldaan worden aan de termijnen voorzien in artikel 535 van het Wetboek van Vennootschappen. De aandeelhouders zijn hiervan in kennis gesteld.

î3 " .%

,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het 13elgisch

Staatsbiad

Onderhavig verslag werd opgesteld voor het gebruik van de aandeelhouders vin de ven oo otschâp in het kader van de verhoging van het kapitaal zoals hierboven beschreven en kan derhalve voor geen enkel ander doel gebruikt worden. Deze kapitaalverhoging kadert binnen artikel 537 WIB 92.

Opgesteld te Asse, 9 december 2013."

Tweede kapitaalverhoging:

De vergadering besloot, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 W1392, om het maatschappelijk kapitaal te verhogen met een bedrag van negentig procent (90%) van het bruto tussentijdse dividend, zijnde twee miljoen tweehonderd achtenveertigduizend vijfhonderd euro (2.248.500,00 EUR) om het van twee miljoen tweeduizend eenenvijftigduizend vijfhonderd euro (2.251.500,00 EUR) op vier miljoen vijfhonderd duizend euro (4.500.000,00 EUR) te brengen door inbreng door de aandeelhouders van de zekere, , vaststaande en opeisbare schuldvorderingen, zijnde negentig procent (90%) van de vordering tot uitkering van het bruto tussentijds dividend, die zij hebben ten faste van de vennootschap en welke uitvoerig beschreven staat in het verslag van de bedrijfsrevisor.

Deze inbreng werd vergoed door de gezamenlijke creatie van tweehonderd vierenzeventig (274) aandelen, zonder nominale waarde, die identiek aan de bestaande aandelen zijn en die vanaf de eerstvolgende gewone algemene vergadering in de uitgekeerde winsten zullen deelnemen, met dien verstande dat tater doorgevoerde ; kapitaalverminderingen prioritair zullen worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van ' artikel 537 WI692; deze aandelen worden volledig volgestort aan alle aandeelhouders toegekend, die aanvaarden, en wel als volgt:

- aan de aandeelhouder, de Naamloze Vennootschap "CALINER": één (1) aandeel,

- aan de aandeelhouder, mevrouw Engels Caroline: tweehonderd drieënzeventig (273) aandelen. Verwezenlijking van de inbreng:

Alle aandeelhouders hebben verklaard, negentig procent (90%) van deze schuldvordering ten befope van twee miljoen tweehonderd achtenveertigduizend vijfhonderd euro (2.248.500,00 EUR) in de vennootschap in te brengen, wetende dat de resterende tien procent (10%) als roerende voorheffing wordt ingehouden en doorgestort, hetzij:

- door mevrouw Engels Caroline, twee miljoen tweehonderd veertigduizend achthonderd zevenenvijftig euro vierentwintig cent (2.240.857,24 EUR);

- door de Naamloze Vennootschap CALINER, zevenduizend zeshonderd tweeënveertig euro zesenzeventig cent (7.642,76 EUR).

De vergadering erkende volledig te zijn ingelicht over draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 WIB92, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de vijf (5) voorbije boekjaren.

Wijziging van het Artikel 6. van de statuten overeenkomstig de genomen besluiten:

Ingevolge de genomen besluiten besloot de vergadering om het Artikel 6, van de statuten als volgt te wijzigen:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vier miljoen vijfhonderdduizend euro (4.500,000,00 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door duizend zevenhonderd vijfenveertig (1.745) aandelen, zonder nominale waarde, die ieder één/duizend zevenhonderd vijfenveertigste (1/1.745ste) van het kapitaal vertegenwoordigen." Coördinatie van de statuten:

De vergadering verleende aan ondergetekende notaris Guy Danckaert alle machten am de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te (eggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, in overeenstemming met de wettelijke bepalingen ter zake.

Toekenning van bevoegdheden aan de raad van bestuur:

De vergadering verleende een bijzondere machtiging aan de raad van bestuur om de voorgaande beslissingen uit te voeren, waaronder de betaling van de roerende voorheffing ten belope van tien (10%) procent van het tussentijdse dividend waarvan hiervoor sprake.

Bijzondere volmacht:

De vergadering verleende bijzondere volmacht aan de BVBA FIDURO, Accountants, Heirweg 53, 9270 Kalken, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aile nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondememingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen,

Voor eensluidend uittreksel, voor bekendmaking.





Kijl'àgëri bij lief liagïsëli Sfaatiblà-d - il9/Ol/2bi4 - Annexes du Moniteur belge



Notaris Guy Danckaert



Gelijktijdige neerlegging:

Expeditie, verslagen door de raad van bestuur en de bedrijfsrevisor met betrekking tot de 2

kapitaalverhogingen, de gecodrdineerde statuten,





Op de laatste blz. van Luik _B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

25/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 28.09.2013, NGL 22.10.2013 13635-0423-018
26/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 22.09.2012, NGL 19.10.2012 12613-0357-018
18/01/2012
ÿþ~

A

Med Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IN IUI1 IIIfl III IIIIHIIUII

*12016297*

Ondernemingsnr : 0449.194.132 Benaming

(voluit) : WELICA

(verkort) :

GRIFFIE RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

- 9 JAN 2012

DEN DEMbiliNDE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behoudi

aan he

Belgisc

Staatsbl.

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : EDGARD HEIRMANDREEF 3, 9250 WAASMUNSTER

(volledig adres)

Onderwerp akte : OMZETTING VAN DE AANDELEN-WIJZIGEN VAN DE STATUTEN

Uit een proces-verbaal opgesteld door ondergetekende notaris Guy Danckaert met standplaats Kalken,

gemeente Laarne, op 28 december 2011 en geregistreerd te VVetteren op 4 januari 2012, blijkt dat de

buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de Naamloze Vennootschap 'WELICA" met

zetel te 9250 blaasmunster, Edgard Heirmandreef 3, de volgende beslissingen heeft genomen:

De vergadering besloot de aandelen aan toonder om te zetten in aandelen op naam.

De vergadering machtigde de raad van bestuur, vertegenwoordigd door de door haar aangeduide

bestuurder, om een aandelenregister aan te leggen en om, op voorlegging van de gedrukte effecten aan.

toonder en vernietiging van deze effecten aan toonder door de raad van bestuur, de aandeelhouders en het hun

toebehorend aantal aandelen in te schrijven in het aandelenregister. De vergadering verklaarde dat de

aandelen aan toonder werden gedrukt maar ook werden ingeschreven in een aandelenregister.

De vergadering besloot de statuten te wijzigen als volgt:

- Artikel 8. werd vervangen door de volgende tekst:

"Aard van de aandelen

Alle aandelen zijn en blijven op naam.

De eigendom van de aandelen blijkt uitsluitend uit de inschrijving in het register van aandelen op naam. Van

die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van aandelen op naam. Elke aandelenoverdracht

zal slechts effect ressorteren na de inschrijving in het register van aandelen van de verklaring van overdracht,

gedateerd en getekend door de overdrager en de overnemer, of hun vertegenwoordigers, of na het vervullen

van de formaliteiten door de wet vereist voor de overdracht van schuldvorderingen."

- Het Artikel 9 werd vervangen door een nieuwe tekst.

- De vergadering besloot een Artikel 9/bis toe te voegen.

- Aan Artikel 21 werd een nieuwe tekst toegevoegd.

Artikel 23 werd vervangen door een nieuwe tekst.

- De vergadering besloot een Artikel 23/bis toe te voegen.

- De Artikels 24, 25 en 26 werden vervangen door nieuwe teksten.

- De vergadering besloot een Artikel 32/bis aan de statuten toe te voegen.

Bijzondere volmacht:

De vergadering verleende bijzondere volmacht aan de BVBA FIDURO, Accountants, Heirweg 53, 9270

Laarne-Kalken, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot

indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de

aanvraag bij de BTW, Ondememingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

Voor gelijkvormig analytisch uittreksel.

Notaris Guy Danckaert

Werden gelijktijdig neergelegd:

afschrift van het proces-verbaal en de gecoördineerde statuten

Op de laatste blz, van Luk B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/12/2011
ÿþMud21

,i,ute 3.1 In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

á 4" 11, 2011

DENDERMONDE

Griffie

t3

s

*111837988

na neerlegging ter griffie van de kte

GR1FFiE RECi-jB NK

VAN 11"021-1'"\'n':1-

Ondernemingsnr : 0449.194.132

Benaming

(voluit) : WELICA

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Edgard Heirmandreef 3 - 9250 Waasmunster

Onderwerp akte : Herbenoeming bestuurders.

Uit het verslag van de algemene vergadering der aandeelhouders gehouden op 24.09.2011 blijkt dat de

bestuurders worden herbenoemd voor een periode van 6 jaar, eindigend bij de algemene vergadering in 2017,?

zijnde :

- Engels Caroline, Edgard Heirmandreef 3, 9250 Waasmunster

Enca NV, Edgard Heirmandreef 3, 9250 Waasmunster, met als vaste vertegenwoordiger Engels Caroline

- Immo Dekal NV, Edgard Heirmandreef 3, 9250 Waasmunster, met als vaste vertegenwoordiger Engels

Caroline

Onder de bestuurders wordt Engels Caroline herkozen tot gedelegeerd bestuurder.

Engels Caroline

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanioheid van de instrumenterende notaris, hetzij van deperso(o)ri(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/12/2011- Annexes du Moniteur belge

13/10/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 24.09.2011, NGL 06.10.2011 11576-0450-018
01/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 25.09.2010, NGL 27.09.2010 10553-0582-016
16/06/2010 : DE048252
01/10/2009 : DE048252
03/10/2008 : DE048252
10/10/2007 : DE048252
02/10/2006 : DE048252
05/10/2005 : DE048252
04/10/2005 : DE048252
04/10/2004 : DE048252
23/10/2003 : DE048252
08/10/2003 : DE048252
05/11/2002 : DE048252
25/07/2002 : DE048252
01/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 26.09.2015, NGL 28.09.2015 15608-0262-019
24/10/2001 : DE048252
03/10/2000 : DE048252
29/10/1999 : DE048252
02/02/1993 : DE48252
03/11/2016 : ME. - JAARREKENING 31.03.2016, GGK 24.09.2016, NGL 21.10.2016 16662-0099-019

Coordonnées
WELICA

Adresse
BRANDSTRAAT 15A 9160 LOKEREN

Code postal : 9160
Localité : LOKEREN
Commune : LOKEREN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande