WELVAERT VERZEKERINGEN

Divers


Dénomination : WELVAERT VERZEKERINGEN
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 433.156.369

Publication

02/06/2014
ÿþVoor behou< aan h Belgis Staatst

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

[Le E3 ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

*14110028*

0433.156.369

WELVAERT VERZEKERINGEN

VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

WEIDESTRAAT 28 - 9940 EVERGEM

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN 12 MEI 2014 GEHOUDEN OP DE MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De vergadering neemt kennis van de staat van activa en passiva afgesloten per 18 april 2014. De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van voormelde staat van activa en passive. De vergadering verklaart dat te weten dat er, gezien de rechtsvorm van de vennootschap, geen verslag van het bestuursorgaan en geen verslag van een bedrijfsrevisor dient te worden opgesteld, overeenkomstig artikel 181§1 van het Wetboek van Vennootschappen. Alle leden van de vergadering erkennen, handelend en vertegenwoordigd zoals voorzegd, dat zij een exemplaar hebben ontvangen van de staat van actief en passief, en dat zij er kennis van hebben genomen. De vergadering stelt unaniem vast dat er geen opmerkingen werden gemaakt door de vennoten.

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen:

" tot ontbinding van de vennootschap en stelt haar in vereffening te rekenen vanaf heden;

" dat voldaan werd aan de voorwaarden gesteld in artikel 185 van het Wetboek van Vennootschappen en bijgevoig geen vereffenaar aan te stellen. De ontbinding stelt van rechtswege een einde aan het mandaat van de in functie zijnde zaakvoerder. De bestaande zaakvoerder, de heer Welvaert Etienne, wordt bijgevolg ontslag verleend als zaakvoerder,

" dat, vermits er geen vereffenaar wordt benoemd, de sluiting van deze vereffening in deze vergadering kan geschieden, gelet op het feit dat er geen passiva meer zijn tegenover derden, zoals blijkt uit de voormelde staat van vereffening afgesloten per 18 april 2014.

" dat de vereffening dadelijk wordt voltrokken, gelet op het feit dat aile passiva aan derden werden aangezuiverd en de voornoemde aandeelhouders er zich toe verbinden aile eventuele nog niet gekende passiva voor hun rekening te nemen. De vennootschap houdt bijgevolg op te bestaan met ingang van heden. De boeken en bescheiden zullen neergelegd en minstens vijf jaar worden bewaard door de heer Etienne Welvaert voornoemd. Er dienen geen maatregelen genomen te worden en met het oog op de gerechtelijke bewaring van gelden en waarden toekomende aan de schuldeisers of aan de aandeelhouders. Voor zover er bij de vereffening ongekende activa vergeten werden, worden zij toebedeeld aan de heer Etienne Welvaert voornoemd. Indien er na de vereffening, onbetaalde schulden van de vennootschap overblijven, worden zij eveneens toebedeeld aan de voornoemde vennoot, die deze evenwel zef ten leste nemen ten belopen van hetgeen hij uit het vereffeningsoverschot heeft ontvangen.

" De comparanten geven volmacht met recht van in de plaats stelling aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Accountancy Service" te 9000 Gent, Coupure Rechts 712, evenals haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om de vervulling van elle administratieve formaliteiten te verzekeren.

Kee, r s-e

Etienne Welvaert Zaakvoerder

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) :

(verkort) : Rechtsvorm

Zetel

(volledig adres)

Onderwerp akte

pJchj.2, ?e(-1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

21/02/2003 : GE149676
17/10/1996 : GE149676
09/07/1996 : GE149676

Coordonnées
WELVAERT VERZEKERINGEN

Adresse
WEIDESTRAAT 28 - 9940 EVERGEM

Code postal : 9940
Localité : EVERGEM
Commune : EVERGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande