WENDY DECOR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WENDY DECOR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 445.878.712

Publication

25/04/2014
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Gent

Afdeling Ou.denaarde

14 APR. 2014

Griffie

11111111 It titlt 11111 lut lui tilt tilt

*14088618*

Vc behc aar Bek Staal

li

1111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr: 0445.878.712

Benaming (voluit) :WENDY DECOR

(verkort) :

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel Maarkeweg 82

9680 Maarkedal

Onderwerp akte :KAPITAALVERHOGING  STATUTENWIJZIGING  OMZETTING IN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERTKE AANSPRAKELIJKHEID  ONTSLAG BESTUURDERS BENOEMING ZAAKVOERDERS

Uit een proces-verbaal opgesteld door Notaris Jan Verstraeten, te Assenede op 27 maart 2014, neergelegd ter registratie, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering gehouden van de aandeelhouders van de NV 'WENDY DECOR", gevestigd te 9680 Maarkedal, Maarkeweg 82, volgende beslissingen heeft genomen:

1.- Kennisneming van het besluit dat door de algemene vergadering werd genomen tot uitkering van reeds op 31 maart 2013 bestaande belaste reserves met toepassing van de heffing van " 10 procent roerende voorheffing overeenkomstig de programmawet van 28 juni 2013 (artikel 537 WIB92) en dit met het oog om de aldus verworven dividenden onmiddellijk aan te wenden voor het verhogen van het maatschappelijk kapitaal.

2.- Verslag van de bedrijfsrevisor, de Heer Bart Bosman, bevattende een beschrijving van de

inbreng in nature, de toegepaste waarderingsmethoden en de als tegenprestatie verstrekte

:7 vergoeding, overeenkomstig artikel 602 § 1 van het Wetboek van Vennootschappen.

Verslag van het bestuursorgaan over het belang voor de vennootschap van de .

voorgestelde inbreng in natura en kapitaalverhoging, overeenkomstig artikel 602 § 1 van het

Wetboek van Vennootschappen.

De besluiten van het verslag van bedrijfsrevisor, luiden als volgt:

"F. BESLUIT

Ondergetekende, Burg. BVBA Bedrijfsrevisor Bart Bosman, vertegenwoordigd door Bart

Bosman, bedrijfsrevisor, werd aangesteld door de bestuurder, mevr. Wendy Bontinck, op 1 februari ' 2014 om krachtens art, 602 van de Vennootschappenwet verslag uit te brengen over de voorgenomen kapitaalverhoging door inbreng in natura van het tegoed aan dividend van mevr. Wendy Bontinck ten belope van 150.552,00 EUR, het tegoed aan dividend van dhr. Albert Degroote ten belope van 1.224,00 EUR en het tegoed aan dividend van dhr. Patrick Degroote ten belope van 1.224,00 EUR bij de NV WENDY DECOR, met zetel te 9680 Maarkedal, Maarkeweg 82.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat

- De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in nature en dat het bestuursorgaan van de vennootschap. verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

- de beschrijving van de inbreng in nature beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

- dat voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

- ' --

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

, De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit creatie van 308 nieuwe aandelen van NV

Wendy Decor, waarvan er 304 zullen worden toegekend aan mevr. Wendy Bontinck, 2 aan dhr. Albert

Degroote en 2 aan dhr, Patrick Degroote.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen

betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag

geen "faimess opinion" is.

Huidig verslag wordt afgeleverd onder de uitdrukkelijke opschortende voorwaarde dat aile

aandeelhouders van de vennootschap hun reeds uitgedrukte intentie daadwerkelijk uitvoeren.

Onderhavig verslag werd opgesteld voor het gebruik van de aandeelhouders van de vennootschap in

het kader van de verhoging van het kapitaal zoals hierboven beschreven en kan derhalve voor geen

enkel ander doel gebruikt worden. Deze kapitaalsverhoging kadert binnen art. 537 W1B 92.

Deinze, 10 maart 2014

(getekend)

Burg, BVBA Bedrijfsrevisor Bart Bosman

Vertegenwoordigd door

Bart Bosman, zaakvoerder".

3.- Voorstel tot verhoging van het kapitaal van de vennootschap met een bedrag van honderd drieënvijftigduizend euro (¬ 153.000,00) om het te brengen van tweeënzestigduizend euro (¬ 62.000,00) op tweehonderd vijftienduizend euro (¬ 215.000,00) door uitgifte van driehonderd en acht (308) aandelen, identiek aan de bestaande aandelen en met onmiddellijke ingenottreding. Op deze kapitaalverhoging zal volledig worden ingeschreven door inbreng van het nettodividend dat ingevolge het hierboven vermelde besluit werd uitgekeerd aan de vennoten.

4.- Inschrijving en volstorting van de kapitaalverhoging door inbreng in nature,

5.- De vergadering stelt vast dat dientengevolge op de kapitaalverhoging volledig werd ingeschreven en dat ze volledig werd volgestort door inbreng in natura zoals hierboven vermeld,

Hierdoor is het kapitaal werkelijk gebracht op tweehonderd vijftienduizend euro (¬ 215.000,00), vertegenwoordigd door vierhonderd drieëndertig (433) aandelen zonder vermelding van , waarde.

6.- Wijziging van artikel 5 om het in overeenstemming te brengen met voormelde kapitaalverhoging, als volgt:

"Artikel 5.- Kapitaal

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt tweehonderd vijftienduizend euro (¬ 215.000,00). Het is verdeeld in vierhonderd drieëndertig (433) aandelen zonder aanduiding van nominale warde.

7.- Verslag van de zaakvoerders over de voorgestelde omzetting van de vennootschap van NV naar Bvba; voorlegging van de staat van activa en passiva afgesloten op 31 december 2013; verslag van de bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 777 Wetboek Vennootschappen.

De besluiten van het verslag van de Heer Bart Bosman, bedrijfsrevisor, luiden ais volgt:

"6. BESLUIT

Ondergetekend, Burg. BVBA Bedrijfsrevisor Bart Bosman, vertegenwoordigd door Bart Bosman, bedrijfsrevisor, kantoor houdende te 9800 Deinze, verklaart op grand van zijn beperkte controles, uitgevoerd overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake de controles bij het aannemen van een andere vorm door de vennootschap, dat uit de staat van actief en passief van de NV WENDY DECOR, afgesloten op 31 december 2013 met een balanstotaal van 427.833,27¬ en een eigen vermogen van 248.055,51 E zoals in dit verslag vermeld en zoals bijgevoegd bij het bijzonder verslag van het bestuursorgaan, er niet is gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad.

Het nettoactief van de vennootschap op 31 december 2013, zoals blijkt uit de staat van actief en passief op die datum bedraagt 248.055,51 ¬ en is 186.055,51 E hoger dan het maatschappelijk kapitaal dat 62.000,00 E bedraagt.

Er zijn geen andere inlichtingen ter voorlichting van de aandeelhouders en derden die wij onontbeerlijk achten.

Onderhavig verslag werd opgesteld voor het gebruik van de aandeelhouders van de vennootschap in het kader van de omvorming van de vennootschap zoals hierboven beschreven en kan derhalve voor geen enkel ander doel gebruikt worden.

Deinze, 15 maart 2014

Burg. BVBA Bedrijfsrevisor Bart Bosman

Vertegenwoordigd door Bart Bosman

Bedrijfsrevisor".

8,- De vergadering beslist de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder verandering van haar rechtspersoonlijkheid, en de vorm van Bvba aan te nemen.

'

Voorbehouden

aan het

Belgisch "Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook alle activa en passive, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en  vermeerderingen, en de Bvba zal de boeken en de boekhouding die door de NV werd gehouden, voortzetten.

De Bvba behoudt het ondememingsnummer 6E0445.878.712, waaronder de vennootschap is gekend.

De omzetting geschiedt op basis van de staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten per 31 december 2013.

Aile verrichtingen die sedert deze datum werden gedaan door de NV werden verondersteld verricht te zijn voor de Bvba, inzonderheid voor wat het opmaken van het maatschappelijke rekeningen betreft.

9.- Goedkeuring van de statuten van de Bvba, als volgt:

NAAM : De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "WENDY DECOR".

DUUR onbeperkt;

ZETEL: 9680 Maarkedal, Maarkeweg 82,

DOEL De vennootschap heeft tot doel in het algemeen en in de meest ruime zin:

- de exploitatie van een decoratie- en etalagebedrijf zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden. De aan- en verkoop, de huur en verhuring van aile materiaal die dienstig kan zijn voor de decoratie en etalagebedrijvigheid. Het ontwerpen, adviseren, inzake onder meer antiek en verlichting, ; de aan- en verkoop, de huur en verhuring van antiek en verlichting,

- het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden of die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel,

- groothandel in juwelen en accessoires voor kledij onder meer onder de naam NILU.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag deelnemen in aile ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken.

In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke als commerciële aard, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel.

De vennootschap mag leningen verrichten aan derden of waarborgen stellen voor derden.

KAPITAAL: Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt tweehonderd vijftienduizend euro (¬ 215.000,00). Het is verdeeld in vierhonderd drieëndertig (433) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

BESTUUR : De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

GEWONE ALGEMENE VERGADERING ; moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste maandag van de maand mei om 18.00 uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Elk aandeel heeft één stem.

Elke vennoot kan schriftelijk of per telefax volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening ; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

BOEKJAAR JAARREKENING: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

BESTEMMING VAN DE WINST  RESERVE:

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat aile lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste een/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt

Het saldo wordt ais dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd of zal worden overgedragen naar het volgend boekjaar.

Dividenden die niet geïnd zijn, verjaren door verloop van vijf jaar.

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

'staatsbfad

mod 11.1

10.- De vergadering stelt vast dat de nagenoemde bestuurders ingevolge de omzetting naar een Bvba van rechtswege ontslagnemend zijn:

- Mevrouw Wendy Angelique Bontinck, geboren te Gent op 17 juli 1967, wonende te 9680

Maarkedal, Maarkeweg 82.

De Heer Patrick Walter Comeel Degroote, geboren te Gent op 1 oktober 1968, wonende te

9680 Maarkedal, Maarkeweg 82.

De Heer Albert Joseph Comeel Degroote, geboren te Poperinge op 4 april 1935, wonende

te 9000 Gent, Dampoortstraat 95.

Kwijting voor het gevoerde beleid zal hen verleend worden op de eerstvolgende jaarvergadering.

11.- De vergadering beslist tot niet-statutaire zaakvoerders te benoemen voor de duur van de , vennootschap:

- Mevrouw Wendy Bontinck, voornoemd;

- De Heer Patrick Degroote, voornoemd;

- De Heer Albert Degroote, voornoemd,

Zij verklaren de opdracht te aanvaarden, onder de bevestiging dat zij niet getroffen werden door

een maatregel die zich hiertegen verzet.

De zaakvoerders oefenen hun ambt onbezoldigd uit zolang een algemene vergadering hen,

voor het toekomende, geen bezoldiging zal hebben toegekend.

12.- Machtiging aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de te nemen beslissingen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NOTARIS JAN VERSTRAETEN

Tegelijk hiermee neergelegd:

Afschrift van de akte kapitaalverhoging/omzetting

Verslagen van de bedrijfsrevisor,

- Verslagen van het bestuursorgaan;

- Staat van actief en passief.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Nam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

'Staatsblad

02/07/2013 : OU163583
29/11/2012 : OU163583
03/07/2012 : OU163583
01/07/2011 : OU163583
07/07/2010 : OU163583
24/06/2009 : OU163583
18/06/2008 : OU163583
13/09/2007 : OU163583
03/07/2007 : OU163583
22/02/2006 : GE163583
01/07/2005 : GE163583
10/06/2004 : GE163583
02/07/2003 : GE163583
26/07/2002 : GE163583
05/10/2015 : OU163583
12/07/2001 : GE163583
29/07/1999 : GE163583

Coordonnées
WENDY DECOR

Adresse
MAARKEWEG 82 9680 MAARKEDAL

Code postal : 9680
Localité : Etikhove
Commune : MAARKEDAL
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande