WENDY HABSCH

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WENDY HABSCH
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.209.725

Publication

04/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 21.03.2014, NGL 31.03.2014 14083-0089-011
10/01/2012
ÿþ Y.oti 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor- ManeFELEG®

behouden .

aan het

Belgisch _ Staatsblad



N R ~ ~z

~Or91~

CelOPHANDECGxiffi6ENT





*1200]409`



Ondernemingsnr : p $ y X09 2 ae

Benaming

(voluit) : WENDY HABSCH

Rechtsvorm : BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP ONDER DE VORM VAN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : KORTRIJKSESTEENWEG 567 TE 9000 GENT

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Jozef Verschueren te Nazareth, op drieëntwintig december tweeduizend en elf, te registreren, dat:

1. Vennoten: 1. Mevrouw HABSCH, Wendy Barbara Sophie, advocate, geboren te Dendermonde op dertien mei negentienhonderd zevenenzeventig, ongehuwd, wonende te 9820 Merelbeke, Hoorndriesstraat 20 en 2. De heer HINDERYCKX, Alain Marcel Louis, advocaat, geboren te Gent op twee oktober negentienhonderd drieënzestig, wonende te 9000 Gent, Poelsnepstraat 5/0202., een Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid hebben opgericht.

2. Rechtsvorm - naam: De vennootschap is een Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid en draagt de naam "WENDY HABSCH".

3. Zetel: de zetel wordt gevestigd te 9000 Gent, Kortrijksesteenweg 567.

De vennootschap mag bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s) bestuurzetels, bijhuizen en agentschappen oprichten, zowel in België als in het buitenland.

ledere verplaatsing van zetel zal door toedoen van de zaakvoerder(s) aan het secretariaat van de Orde van Advocaten medegedeeld worden.

4. Doel: De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, het uitoefenen door de vennoot of vennoten van het beroep van advocaat voor haar eigen rekening, alsook het vervullen door de vennoot of vennoten van de taken die hen in hun hoedanigheid van advocaat worden opgedragen.

Voor eigen rekening als voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon:

- het verwerven en vervreemden van roerende en onroerende goederen met uitsluiting van de handelingen als vastgoedhandelaar; het beheer van een onroerend vermogen en de huurfinanciering of het verlenen van soorgelijke rechten betreffende onroerende goederen; alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met dit doel en die de opbrengst van de onroerende goederen moeten bevorderen, zoals het onderhoud van deze goederen;

- de verwerving van participaties onder gelijk welke vorm in burgerlijke ondernemingen, zowel Belgische ais buitenlandse; het beheer evenals het te gelde maken van deze participaties; de verwerving door deelneming, inschrijving, aankoop, optie of om het even welke andere middelen van alle deelbewijzen, aandelen, obligaties, waarden en titels;

- het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies die rechtstreeks of

onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij hef Bëlgisdi SfànfsbIàd - 20IZI0I1I6 - Annexes du 1VIóniteur beTgi

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 2012/01/10 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap zal haar doel verwezelijken op de wijzen die zij het meest geschikt acht, zowel in binnen- als buitenland.

Zij mag alle burgerlijke roerende en onroerende verrichtigen doen die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken, te bevorderen of te beveiligen.

De vennootschap zal alle handelingen mogen verrichten, die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar doel, of die van aard zijn de verwezelijking ervan te bevorderen, de vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar ondernemingen te bevorderen. Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen. Zij kan zich borg stellen voor derden, zaakvoerders en vennoten of aval verlenen. Zij kan hen eveneens leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke en deontologische beperkeningen ter zake.

De vennootschap zal haar doel verwezelijken op de wijze die zij het meest geschikt acht, zowel in binnen- als buitenland.

Zij mag alle burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen die van aard zijn de verwezelijking van haar doel te vergemakkelijken, te bevorderen of te beveiligen. Bij de inachtneming van de regelen van de behoorlijke beroepsuitoefening, de deontologische regelen en reglementen aangenomen door de Orde van Advocaten, onder meer deze betreffende associaties en/of vennootschappen van advocaten, zowel door de Nationale Orde als desgevallend de plaatselijke Orde en alsdus onder meer het reglement van de Nationale Orde van Advocaten de dato acht maar negentienhonderd negentig. Ingevolge dit reglement gelden uitdrukkelijk volgende bepalingen:

- de vennoten onthouden zich ervan tussen te komen voor een partij wier belangen strijdig zijn met deze van een cliënt van de vennootschap of van een vennoot.

- de vennoot die door de Raad van de Orde wordt verplicht zich uit de vennootschap terug te trekken houdt van rechtswege op deel uit te maken van de vennootschap.

- de verdeling van de dossiers geschiedt uitsluitend volgens de wens van de cliënten.

De vennoot die het voorwerp uitmaakt van een tuchtrechtelijke sanctie dient zijn andere vennoten hiervan onverwijld in kennis te stellen.

5. Kapitaal: Het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), en wordt vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde doch met een fractiewaarde van een/ honderd zesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal.

6. Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bezoldigde of onbezoldigde zaakvoerders. Elke zaakvoerder dient advocaat te zijn, ingeschreven op het tableau van de orde.

De duur van het mandaat van zaakvoerder is onbepaald, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Zolang er slechts één zaakvoerder is, heeft deze individueel de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen jegens derden en in rechte te verrichten, die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel. Hij beschikt over de maatschappelijke handtekening, voor alle daden van het dagelijks bestuur en is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

Ingeval er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij een college van zaakvoerders dat geldig beslist wanneer een meerderheid van haar leden tegenwoordig is. Beslissingen worden genomen met gewone meerderheid van stemmen.

Met een besluit van het college van zaakvoerders staat gelijk een gedagtekend stuk dat door alle zaakvoerders is ondertekend en waarvan in de notulen aantekening is gedaan.

Elke zaakvoerder heeft een algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid.

De zaakvoerder kan eveneens afzonderderlijke machten op rekeningen bij financiële instellingen toestaan aan bijzondere volmachtdragers.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 2012/01/10 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerder(s), zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn.

Wordt hierbij benoemd tot statutaire zaakvoerder, Mevrouw Wendy Habsch, voornoemd.

Haar mandaat zal onbezoldigd worden uitgeoefend, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

De algemene vergadering kan ten allen tijde overgaan tot de benoeming van een plaatsvervangend

zaakvoerder en dit voor een mandaat van bepaalde duur zowel als van onbepaalde duur. De plaatsvervangend zaakvoerder dient advocaat te zijn, ingeschreven op het tableau van de orde.

Deze plaatsvervangend zaakvoerder zal alle bevoegdheden van de zaakvoerder overnemen van zodra de zaakvoerder gedurende meer dan veertien dagen in de materiële of geestelijke onmogelijkheid verkeert om zijn taak uit te oefenen. De plaatsvervangend zaakvoerder zal ten opzichte van derden niet over een speciale machtiging moeten beschikken, maar bij ieder optreden moeten vermelden in welke toestand van onmogelijkheid de zaakvoerder zich bevindt.

Indien, om welke reden ook, het bestuur van de vennootschap niet of onvoldoende wordt waargenomen door de zaakvoerder(s) respectievelijk de plaatsvervangend zaakvoerder(s), en door de algemene vergadering niet in zijn of hun vervanging wordt voorzien, kan de stafhouder van de orde van advocaten van het arrondissement waar de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid gevestigd is op verzoek van iedere belanghebbende en zelfs

ambtshalve een zaakvoerder benoemen en diens opdracht bepalen.

De vennootschap is rechtsgeldig vertegenwoordigd in alle akten alsmede in elke handelingen die het dagelijks bestuur overstijgen, door één zaakvoerder.

Het mandaat van de zaakvoerder(s) of de werkende vennoten is onbezoldigd. Het is de algemene vergadering die het bedrag van de bezoldiging bepaalt.

Het lid van een college van zaakvoerders dat bij een verrichting, een reeks verrichtingen of een te nemen beslissing, rechtstreeks of onrechtstreeks een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid behoort van het college van zaakvoerders, is gehouden artikel 259 Wetboek Vennootschappen na te komen.

Is er slechts één zaakvoerder en is hij voor die strijdigheid van belangen geplaatst, dan stelt hij de vennoten daarvan is kennis, en de beslissing mag slechts worden genomen of de verrichting mag slechts getroffen worden voor rekening van de vennootschap door een lasthebber ad hoc.

Indien de zaakvoerder de enige vennoot is en hij voor die strijdigheid van belangen geplaatst is, kan hij de beslissing nemen of de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd.

Hij is gehouden, zowel tegenover de vennootschap als tegenover derden, tot vergoeding van de schade die voortvloeit uit een voordeel dat hij ten koste van de vennootschap onrechtmatig verkregen zou hebben.

Het is de zaakvoerder(s) en de vennoten verboden, rechtstreeks of onrechtstreeks, deel te nemen aan, of belangen te hebben in, ondernemingen die met de vennootschap zouden concurreren of het verwezelijken van haar doel bemoeilijken, behoudens met instemming van de algemene vergadering van de vennoten.

De zaakvoerder(s) kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Deze moeten tevens vennoot zijn, behoudens gevolmachtigden wier mandaat uitdrukkelijk wordt aanvaard door de Orde van Advocaten.

Alleen bijzondere en beperkte volmachten zijn geoorloofd.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht en onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder(s) in geval van overdreven volmacht.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 2012/01/10 - Annexes du Moniteur belge

ledere vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, voor zover de vennootschap niet verplicht is een of meer commissarissen te benoemen.

De vennoten kunnen zich laten bijstaan door een accountant.

De jaarrekeningen worden gecontroleerd door de bedrijfsrevisor of een boekhouder erkend door de Raad van de Orde.

7. Jaarvergadering: De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden op de derde vrijdag van de maand maart om twintig uur op de maatschappelijke zetel, of op elke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping. Indien gezegde dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

De algemene vergadering mag verder bijeengeroepen worden telkens het belang van de vennootschap dit vereist, en op de door de wet voorgeschreven wijze.

De uitnodigingen tot de jaarlijkse vergadering of tot de bijzondere respectievelijke buitengewone vergaderingen zullen gedaan worden bij ter post aangetekend schrijven, minstens vijftien dagen vóór de datum van de vergadering. In de uitnodiging dient de dagorde te worden vermeld.

De algemene vergadering kan bijeenkomen zonder voorafgaande oproeping mits het unaniem akkoord van alle vennoten, welk akkoord zal worden geacteerd in de notulen van de algemene vergadering en ondertekend door alle vennoten.

8. Boekjaar: Het maatschappelijk jaar begint op één oktober van ieder jaar en eindigt op dertig september van ieder daaropvolgend jaar.

9. Bestemming van het resultaat: Op de winst van het boekjaar zal vijf ten honderd voorafgenomen worden voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen besluiten het geheel of een gedeelte van de voor uitkering beschikbare winst, na de toekenning van de wettelijke reserve, te verdelen of te reserveren. Nochtans mag geen uitkering geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet uitgekeerd mogen worden.

10. Overgangsbepalingen.

VERKRIJGING VAN RECHTSPERSOONLIJKHEID.

De vennootschap zal in toepassing van artikel 2, paragraaf 4 van het Wetboek van Vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van Vennootschappen.

Ondergetekende notaris wijst erop dat de zaakvoerders mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zullen zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door het Wetboek van Vennootschappen heeft overgenomen. In toepassing van zelfde artikel kan de vennootschap overgaan tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld voor de ondertekening van de oprichtingsakte.

ZETEL

De zetel van de vennootschap wordt gevestigd te 9000 Gent, Kortrijksesteenweg 567.

BEGIN- EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op dertig september tweeduizend dertien.

EERSTE JAARVERGADERING.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 2012/01/10 - Annexes du Moniteur belge

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend veertien.

BEKRACHTIGING HANDELINGEN GESTELD IN NAAM VAN DE VENNOOTSCHAP IN OPRICHTING.

Onder de opschortende voorwaarde van de verkrijging van der rechtspersoonlijkheid door de vennootschap, worden  in toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen  alle handelingen gesteld in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting sedert één januari tweeduizend en elf bij deze bekrachtigd en overgenomen door de vennootschap.

Partijen erkennen door ondergetekende notaris ingelicht te zijn omtrent de wenselijkheid om deze bekrachtiging, na verkrijging van de rechtspersoonlijkheid, door de zaakvoerder te laten bevestigen. Zij erkennen tevens ingelicht te zijn omtrent de noodzaak om eventuele handelingen die zullen gesteld worden tussen de dag van heden en de dag van de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid op dezelfde wijze te laten bekrachtigen door de zaakvoerder zodra de rechtspersoonlijkheid is verkregen.

VOLMACHT

Volmacht wordt gegeven aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Het Accountantskantoor Soenen & Partners", met zetel te 9840 De Pinte, Baron de Gieylaan 55, om alle formaliteiten in verband met het Ondernemingsloket, Kruispuntbank voor Ondernemingen en de fiscale administraties, zowel directe als indirecte belastingen te vervullen, en dit zowel voor deze voortvloeiend uit huidige akte als voor deze voortvloeiend uit alle andere akten. Eveneens bijzondere volmacht om de vennootschap te vertegenwoordigen bij de diensten der directe en indirecte belastingen, inzage te nemen in het dossier, documenten te ondertekenen welke noodzakelijk zijn voor de opvolging en afhandeling van het dossier, akkoorden en briefwisseling te ondertekenen. De volmachtdrager handelt steeds in opdracht van de volmachtgever. Deze volmacht of lastgeving behelst alle verrichtingen die de lasthebber nodig of nuttig zal achten voor het hierboven aangegeven doel. Zij verleent inzonderlijk alle macht tot aangifte, antwoord, bezwaar en afstand, inschrijving, wijziging, schrapping.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

(Getekend) Jozef Verschueren

notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

Coordonnées
WENDY HABSCH

Adresse
KORTRIJKSESTEENWEG 567 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande