WERKGROEP LEBEKE

Association sans but lucratif


Dénomination : WERKGROEP LEBEKE
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 431.734.033

Publication

17/06/2013
ÿþOndernemingsnr : 0431.734.033

Benaming

(voluit) : WERKGROEP LEBEKE

(verkort) :

Rechtsvorm : VERENIGING ZONDER WINSTOOGMERK

Zetel : 9406 NINOVE-OUTER

Onderwerp akte : ONTBINDING - STOPZETTING

TEKST : Er blijkt uit het proces-verbaal opgemaakt op zestien mei tweeduizend dertien door Edgard Van Oudenhove, Notaris te Haaltert, met standplaats te Denderhoutem, optredend als zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Notaris Edgard Van Oudenhove", met zetel te 9450 Haaltert-Denderhoutem, Iddergemsesteenweg 8, ondernemingsnummer 0870.946.964 dat de buitengewone algemene vergadering van de vereniging zonder winstoogmerk "WERKGROEP LEBEKE" met zetel te 9406 Ninove (Outer), volgende beslissingen heeft genomen

1° De vergadering heeft de rekeningen goedgekeurd.

2° De vergadering heeft beslist dat aan de voorzitter en de schatbewaarder volledige kwijting en ontlasting wordt verleend voor hun bestuur, er werd aan deze laatsten met ingang van heden eveneens ontslag verleend.

3° De vergadering heeft beslist dat de vereniging zonder winstoogmerk WERKGROEP LEBEKE te Ninove (Outer), voortijdig wordt ontbonden en in vereffening treedt vanaf heden.

4° Vermits de vereniging sedert achtentwintig juni negentienhonderd negenentachtig geen enkele activiteit meer uitoefent en er geen enkel actief noch passief meer bestaat, heeft de vergadering beslist dat er geen vereffenaar dient aangesteld te worden.

Ze heeft eveneens beslist dat de rekening BE46 4340 0560 0136 bij KBC bank, met huidig saldo van nul euro (0,00 ¬ ) dient afgesloten te worden.

De vergadering heeft derhalve vastgesteld dat de vereffening van de vereniging kan beëindigd worden en dat de vereniging derhalve opgehouden heeft te bestaan.

De boeken en bescheiden van de vereniging zullen gedurende vijf jaar bewaard worden door de heer DE PR1L Cyrillus Richardus, wonende te 9406 Ninove (Outer), Groenstraat 115,

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

(getekend) notaris Edgard VAN OUDENHOVE

Neergelegd terzelfdertijd :

- uitgifte van het PV dd 16.5.2013

- attest + afschriften rekeninguittreksels

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

MOD 2,2

1 Il

3091519*

G_ IFIFIE RFC ftTBANX

VAN KOOPHANDEL

0 6 Mi 2013

DENDERMONDE

Griffie

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
WERKGROEP LEBEKE

Adresse
9406 OUTER

Code postal : 9406
Localité : Outer
Commune : NINOVE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande