WESTAARDE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WESTAARDE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 875.067.484

Publication

12/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.05.2012, NGL 06.06.2012 12155-0141-012
23/04/2012
ÿþ Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

811q11111R111!5

NEERGELEGD

1 1 IR. 2012

R E L L . Griffe VA N

'f. '()li0'1Y'f a sti~t Te

Ondememingsnr : 0875.067.484

Benaming

(voluit) : Westaarde BVBA

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Westaarde 40, 9800 Deinze

(volledig adres)

Onderwerp akte : V

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 13/02/2012;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

1.Kennisname en goedkeuring van de verefffeningsrekeningen

De vennoten nemen kennis van de vereffeningsrekeningen die hen door de vereffenaars werden voorgelegd. De vennoten keuren de vereffeningsrekeningen unaniem goed.

2.Bespreking van het verslag van de vereffenaars.

De vergadering neemt kennis van het verslag van de vereffenaars over de door hen gestelde; vereffeningsverrichtingen en de voorgestelde liquidatiebonus, dat door hen werd neergelegd op de zetel van de vennootschap samen met alle bewijsstukken.

De vennoten keuren unaniem de voorgestelde verdeling van de liquidatiebonus goed.

3.Kwijting van de vereffenaars

De vergadering verleent volledige en onbeperkte kwijting aan de vereffenaars door de door hen vervulde, opdracht,

4.Afsluiting van de vereffening

De vergadering stelt vast dat ingevolge de afsluiting van de vereffening de vennootschap definitief opgehouden heeft te bestaan, zelfs voor de behoeften van de vereffening, onder voorbehoud van het passief voortbestaan van de vennootschap gedurende vijf jaar.

5.Consignatie van gelden en/of waarden

Aangezien de meeste schulden werden vereffend, beslissen de vennoten unaniem dat er geen consignatie' dient te gebeuren van gelden en/of waarden.

6.Bewaring van de boeken en bescheiden

De vergadering besluit dat de boeken en bescheiden gedurende tenminste vijf jaar zullen bewaard blijven op nagemeld adres: Van Den Heede Hilde -Westaarde 40 te 9800 Deinze

7.Volmacht voor de administratieve formaliteiten.

Er wordt eveneens volmacht verleend aan de gewezen vereffenaars om het nodige te doen voor de neerlegging van de notulen van de vergadering met een uittreksel ter publicatie in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad, op de griffie van de Rechtbank van Koophandel en voor de schrapping van de inschrijving van de.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

eoor-

,'` behouden

aan het Belgisch Staatsblad

vennootschap in Kruispuntbank voor Ondernemingen en bij de BTW administratie. Tevens geeft de vergadering de opdracht aan de gewezen vereffenaars om de formaliteiten i.v.m. de fiscale aangiften te verrichten.

Tegelijk neergelegd: Kopie akkoord rechtbank

Van Den Heede Hilde

vereffenaar









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2012 - Annexes du Moniteur belge "

"







Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/08/2011
ÿþ~

Voor-

behouden

aan het

Belgisch _ Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

Me 12.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

_ ,

NEERGELEGD

~ Z -08- 2011

RECHTBAI+(14,~

KOOPHANDEL-TE-GENT _

Ondernemingsnr : 0875.067.484

Benaming

(voluit) : WESTAARDE

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Westaarde 40 9800 Deinze

Onderwerp akte : vervroegde ontbinding met het oog op invereffeningstelling - benoeming vereffenaar - machten

Er blijkt uit een akte verleden op zeven juli tweeduizend en elf door Notaris Antoon DUSSELIER, te Meulebeke; houdende een buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders der besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'WESTAARDE", waarvan de zetel gevestigd is te 9800 Deinze, Westaarde nr 40; B.T.W.-ondernemingsnr 0875.067.484 RPR Gent; dat de volgende beslissingen werden genomen:

1/ Na kennisname van het verslag van de zaakvoerder de dato één juni laatst en van de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder vorm van een BVBA "BEDRIJFSREVISOR BART BOSMAN", met zetel te 9800 Deinze, Guida Gezellelaan nr 116, vertegenwoordigd door Heer Bosman, Bart, bedrijfsrevisor, kantoorhoudend op zelfde adres, de dato twintig juni laatst, en van een staat van actief en passief die niet meer dan drie maanden voordien werd opgemaakt, besluit de vergadering met éénparigheid van stemmen de vennootschap vroegtijdig te ontbinden en dit met ingang van heden, zeven juli tweeduizend en elf, met het oog op de invereffeningstelling van de vennootschap. De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor, luiden als volgt:

"Ondergetekende, Burg. BVBA Bedrijfsrevisor Bart Bosman, vertegenwoordigd door Bart Bosman, bedrijfsrevisor, werd op 1 juni 2011 aangesteld door Mevr. Van Den Heede Hilde, zaakvoerder van de BVBA WESTAARDE om in het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht, verslag uit te brengen over de boekhoudkundige staat afgesloten op 31 mei 2011 van de BVBA WESTAARDE. Deze boekhoudkundige staat houdt rekening met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap en heeft een balanstotaal van 18.548,39 EUR en een netto-passief van 10.125,93 EUR.

Hij bevestigt op basis van de door hem uitgevoerde en in onderhavig verslag beschreven controlewerkzaamheden, welke werden uitgevoerd overeenkomstig de algemene controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, dat naar zijn mening de staat van activa en passiva per 31 mei 2011 - op basis waarvan de ontbinding wordt voorgesteld - volledig, getrouw en juist de toestand van de vennootschap weergeeft op die datum, in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar, onder voorbehoud van volledigheid van de fiscale en sociale schulden.

ik heb kennis genomen van het Bijzonder verslag van de zaakvoerder voorgeschreven bij artikel 181 van ' het Wetboek van Vennootschappen.

De vennootschap bevindt zich momenteel in de toestand zoals bedoeld in artikel 333 en 332 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vereffening kan slechts met succes beëindigd worden mits de financiële steun van de aandeelhouders. ' Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter voorlichting van de vennoten of derden onontbeerlijk acht.".

2/ De vergadering stelt aan als enige vereffenaar, onder opschortende voorwaarde van bevestiging van zijn benoeming door de bevoegde rechtbank: Mevrouw Van Den Heede, Hilde Camilla Bertha, rijksregister nr 63.08.05 358.95, identiteitskaart nr 590-8154713-46, geboren te Gent op vijf augustus negentienhonderd drieënzestig, wonend te 9800 Deinze, Westaarde nr 40, die aanvaardt.

De vereffenaar zal de meest uitgebreide macht hebben voor de uitvoering van zijn opdracht, en namelijk deze voorzien bij artikel 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, zonder de machtiging te moeten verkrijgen van een nieuwe algemene vergadering in de gevallen waarin deze voorzien is door de wet. In het bijzonder zal hij de macht hebben aile zakelijke rechten, voorrechten en ontbindende vorderingen te verzaken, opheffing te verlenen v6ôr of na betaling, van alle inschrijvingen van voorrechten of hypotheken, overschrijvingen, beslag of bevel, verzet en beletsel, en de hypotheekbewaarders vrij te stellen van de verplichting ambtshalve inschrijving te nemen. Hij zal lasthebbers mogen aanstellen en ze alle algemene of bijzondere machten toekennen die hij passend zal oordelen. Hij wordt ervan ontslagen inventaris op te maken en zal zich mogen beroepen op de boeken en bescheiden der vennootschap. Hij wordt bovendien uitdrukkelijk gemachtigd om het verzoekschaft aan de bevoegde rechtbank van koophandel tot bevestiging van zijn benoeming te ondertekenen. Het mandaat der vereffenaar is kosteloos.

111 1111110111j1191j WI~IN*1119"

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

3/ Tengevolge van de ontbinding, neemt de vergadering tenslotte kennis van het ontslag van de zaakvoerder, en besluit om over de kwijting van de zaakvoerder te beraadslagen en te besluiten bij de sluiting van de vereffening.

De vergadering verklaart uitdrukkelijk dat de vennootschap geen onroerende goederen of zakelijke rechten bezit.

Voorbehouden aan fret Belgisch Staatsblad

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, Notaris Antoon DUSSELIER te Meulebeke.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte ontbinding en

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/07/2011
ÿþMotl 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i i u



*11114607*

? `~~` : , rF g 6 ~-,. ~

~° ~~ p

~

1 3 JUL/ 2011

K4ÓPHÁN lr E~"~E GENT VAN ~

Ondememingsnr : 0875067484

Benaming

(voluit) : Westaarde

Rechtsvorm Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel Westaarde 40, 9800 Deinze

Onderwerp akte : Buitengewone algemene vergadering van 12 maart 2011

Op de buitengewone algemene vergadering van 12 maart 2011 wordt beslist dat Mevrouw De Moor Lieselot ontslagen wordt als zaakvoerder en dit vanaf heden.

Van Den Heede Hilde Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, heizij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon mn aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso " Naam en handtekening,

17/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.05.2011, NGL 14.06.2011 11162-0031-013
08/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.05.2010, NGL 03.06.2010 10149-0033-013
15/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 29.05.2009, NGL 09.06.2009 09211-0391-014
30/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.05.2008, NGL 25.06.2008 08287-0359-014
07/09/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 25.05.2007, NGL 30.08.2007 07645-0187-016

Coordonnées
WESTAARDE

Adresse
WESTAARDE 40 9800 DEINZE

Code postal : 9800
Localité : DEINZE
Commune : DEINZE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande