WEVANO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WEVANO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 448.888.878

Publication

17/07/2014
ÿþ"- Md Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neeriegging ter griffie van de akte

^

Ondernerningsnr : 0448.888,878 Benaming

{voiot): WEVANO fverkerl).

IIIR11113p7V111 111

NEERGELEGD

-8 JULI 2014

RECHTBANK VAN

KOOPHANDgL.T-E GENT

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Paalsteen 1, 9830 Sint-IVIartens-Latem

(volledig adres)

Onderwerp akte OMZETTING KAPITAAL IN EURO - KAPITAALVERHOGING - UITBREIDING DOEL

Uit een akte verleden voor Meester Eric HIMPEr geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke maatschap "Eric HIMPE Annelles HIMPE, Geassocieerde Notarissen" met zetel te leper op negentien juni tweeduizend veertien, dragende volgende melding van registratie ; "Geregistreerd 7 roi 0 verzending te leper, de 25/06/2014 boek 186 bled 21 vak 13 Ontvangen 50,00 euro", blijkt dat de buitengewone algemene vergadering de volgende besluiten heeft genomen

Eerste besluit

De vergadering besluit de nominale waarde van de aandelen van de vennootschap af te schaffen, zodat alle huidige en nieuwe aandelen van de vennootschap zonder aanduiding van de nominale waarde zullen zijn. Tweede besluit

De vergadering besluit de aanduiding van de munteenheid van het maatschappelijk kapitaal om te zetten van "frank" naar "euro", de eenheidsmunt van de Europese Unie, volgens de officieel vastgestelde wisselkoers van één euro (E 1,00) tegen veertig frank drieduizend driehonderd negenennegentig tienduizendsten (40,3399,F). Dientengevolge zal het maatschappelijk kapitaal achttien-duizend vijfhonderd twee en negentig euro één cent (¬ 18.592,01) bedragen,

Derde besluit:

De vergadering besluit het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verhogen met driehonderd zeven en negentigduizend zeshonderd drie en zeventig euro acht en twintig cent (¬ 397.673,28) om het te brengen van achttienduizend vijfhonderd twee en negentig euro één cent (E 18.592,01) op vierhonderd zestienduizend twee-honderd vijfenzestig euro negenentwintig cent (¬ 416,265,29), zonder uitgifte van nieuwe aandelen, waarop kan ingeschreven worden in geldspeciën tegen de prijs van driehonderd zeven en negentigduizend zeshonderd drie en zeventig euro achtentwintig cent (¬ 397.673,28).

In toepassing van artikel 309 van het Wetboek van Vennootschappen wordt vooreerst aan de eigenaars van de bestaande aandelen het voorkeurrecht aangeboden om in te schrijven op deze kapitaalverhoging in verhouding tot het aantal aandelen dat zij thans al bezitten.

Daarop ingaande verklaart de Heer Geert Mertens volledig van zijn voorkeurrecht gebruik te willen maken en schrijft hij in op de kapitaalverhoging voor een bedrag van honderd zes en negentigduizend achthonderd achtenveertig euro zevenentwintig cent (¬ 196.848,27),

Daarop ingaande verklaart Mevrouw Marie-Christine Forrez volledig van haar voorkeurrecht gebruik te willen maken en schrijft zij in op de Kapitaalverhoging voor een bedrag van honderd vier en negentigduizend achthonderd negenenvijftig euro negentig cent (¬ 194.859,90).

Daarop ingaande verklaart Juffrouw Delphine Mertens volledig van haar voorkeurrecht gebruik te willen maken en schrijft zij in op de kapitaalverhoging voor een bedrag van duizend negenhonderd achtentachtig euro zevenendertig cent (¬ 1.988,37).

Daarop ingaande verklaart Jongeheer Arthur Mertens volledig van zijn voorkeurrecht gebruik te willen maken en schrijft hij in op de kapitaalverhoging voor een bedrag van duizend negenhonderd achtentachtig euro zevenendertig cent (¬ 1.988,37).

Daarop ingaande verklaart Juffrouw Leonle Mertens volledig van haar voorkeurrecht gebruik te willen maken en schrijft zij in op de kapitaalverhoging voor een bedrag van duizend negenhonderd achtentachtig euro zevenendertig cent (¬ 1.988,37).

Bijgevolg stelt de vergadering vast dat op deze kapitaalverhoging volledig werd ingeschreven en dat deze volledig volstort werd in speciën.

Ondergetekende notaris bevestigt dat een bedrag, groot driehonderd zeven en negentigduizend zeshonderd drie en zeventig euro achtentwintig cent (¬ 397.673,28) v66r het verlijden dezer gedeponeerd werd bij storting

Op de Watste blz. van Ucii: B vermeidon Recto : Naam en hoedanigheid van de fintrumenterende notaris, held van do perofe)ri(en)

bevoegd de rochtepersoon tan aanzien van derden to vertegertwoordinen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap bij KBC-Bank te leper-Zillebeke, en dit op zicht van een attest van deponering van deze gelden afgeleverd door voormelde bank op negentien juni tweeduizend veertien.Partijen komen uitdrukkelijk overeen dat.voor deze kapitaalverhoging geen nieuwe aandelen worden uitgegeven. De vergoeding voor de inbreng bestaat uit een evenredige verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen van de vennootschap die de vennoten houden.

Door de verrichtingen die voorafgaan werd deze kapitaalverhoging volledig onderschreven en volstort. Toepassing artikel 537 Wetboek Inkomstenbelastingen 92.

De vergadering beslist dat onderhavige kapitaal-verhoging wordt doorgevoerd in toepassing van de bepalingen van het artikel 537 Wetboek Inkomsten-belastingen 92.

In dit verband verklaren de voornoemde inschrijvers op deze kapitaalverhoging lf dat de door hen alhier in het kapitaal ingebrachte gelden dividenden betreffen die hen door de

vennootschap werden uitgekeerd bij besluit van de bijzondere algemene vergadering waarin beslist werd over te gaan tot het uitkeren van een tussentijds dividend van vierhonderd één en veertigduizend achthonderd negen en vijftig euro twintig cent (¬ 441.859,20), wat overeenstemt met een vermindering van de belaste reserves zoals deze ten laatste op eenendertig maart tweeduizend dertien werden goedgekeurd door de algemene vergadering,

2/ dat de roerende voorheffing verschuldigd naar aanleiding van de toekenning van het tussentijds dividend in totaal vier en veertigduizend honderd vijfentachtig euro twee en negentig cent (¬ 44.185,92) bedraagt, zijnde tien ten honderd (10%) van het totale bruto dividend.

31 dat het bedrag van deze roerende voorheffing door de vennootschap wordt ingehouden en doorgestort aan de bevoegde overheidsdienst.

41 dat het integrale ontvangen tussentijds netto dividend, bedragend driehonderd zeven en negentigduizend zeshonderd drie en zeventig euro achtentwintig cent (¬ 397.673,28), werd aangewend voor het realiseren van de hiervoor cloorgevoeree kapitaalverhoging.

5/ dat deze kapitaaerhogIng werd gerealiseerd volgens de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

6/ dat deze kapitaalverhoging werd gerealiseerd zo snel mogelijk en zonder vertraging na het toekennen van het tussentijds dividend,

71 dat het lopende belastbare tijdperk afsluit op dertig juni tweeduizend veertien en de Kapitaalverhoging bijgevolg werd gerealiseerd tijdens het belastbaar tijdperk dat afsluit veer één oktober tweeduizend en veertien.

8/ dat bijgevolg aan de voorschriften van het artikel 537 Wetboek Inkomstenbelastingen 92 werd voldaan,

9/ dat een latere kapitaalvermindering wordt geacht eerst voort te komen van de uitgekeerde reserves die in toepassing van de bepalingen van artikel 637 Wetboek Inkomstenbelastingen 92 in kapitaal werden geïncorporeerd, behoudens unanieme andersluidende beslissing van de Algemene Vergadering,

Aanpassing statuten

Om de statuten in overeenstemming te brengen met voorgaande besluiten, besluit de vergadering de tekst van artikel vijf paragraaf één van de statuten te vervangen door de volgende tekst : "Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt vierhonderd zestienduizend tweehonderd vijfenzestig euro negenentwintig cent (¬ 416.266,29). Het is verdeeld in tweehonderd (200) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elke een gelijke fractiewaarde van het kapitaal vertegenwoordigen.".

Vierde besluit

De vergadering ontslaat de voorzitter lezing te geven van het bijzonder verslag van de zaakvoerders betreffende de uitbreiding van het maatschappeelek doel, met bijgevoegde staat van activa en passive afgesloten per eenendertig mei tweeduizend veertien.

De aandeelhouders erkennen er immers al kennis van te hebben om er veer deze vergadering al een exemplaar van ontvangen te hebben.

Een exemplaar van dat verslag zal samen met de bijgevoegde staat van activa en passive neergelegd worden ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Vijfde besluit :

De vergadering besluit het maatschappelijk doel uit te breiden met de volgende activiteiten, die worden ingevoegd in artikel drie van de statuten, houdende de omschrijving van het maatschappelijk doel : "A. De aan-en verkoop voor eigen rekening of voor rekening van derden, de handel op commissie, de fabricage en de herstelling van aile voertuigbanden en aanverwante artikelen en benodigdheden en aile voorwerpen in rubber, metaal of leder ln het algemeen en van batterijen, de constructie en het aanpassen van velgen, verder alle onderhouds- en herstellingswerken van alle voornoemde voorwerpen alsook aile onderhouds- en herstellingswerken aan aile voertuigen.

B. Voor eigen rekening of voor rekening van anderen

De exploitatie van een concessie of onderconcessie of een agentschap voor rekening van één of meer merken van landvoertuigen (automobielen, motos, vracht-wagens,...).

De exploitatie van een garage van nieuwe of tweedehandse voertuigen (personenwagens, motorfietsen, motos,...), inbegrepen de reparatie van deze voertuigen.

De aankoop, verkoop en verhuring van aile stukken en benodigdheden in verband met om het even welk landvoertuig, evenals wisselstukken.

De aankoop, verkoop en verhuring van gereedschappen en voertuigen met betrekking tot landbouw-, tuinbouw- of bosbedrijven.

De depannage, sieping en transport van aile voertuigen.

Carrosserie- en schilderwerken.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

De verkoop en de installatie van mobiele telefoons (GSM,...), GPS en andere elektronische accessoires voor voertuigen, elektriciteit van voertuigen.

De groot- en kleinhandel in alle brandstoffen.

Al deze activiteiten zullen enkel worden uitgeoefend nadat hiervoor de vereiste vergunningen zijn bekomen. - de constructie, het onderhoud, de plaatsing en de herstelling van allerhande metaalconstructies, zoals doch niet beperkt tot trappen, leuningen, borstweringen, lekbakken,... en dit zowel ondermeer in ijzer, aluminium als inox.

- de verkoop van allerhande brandwerende producten en het aanbrengen ervan op allerhande inrichtingen, voorwerpen en materialen.

D, - Alle activiteiten die te maken hebben met het geven van advies in interieurstyling,kleuradvies, binnenhuisinrichting, inrichting van gebouwen en de uitvoering er van.

E. Meer algemeen alle industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen die zich rechtstreeks of onrechtstreeks bij gezegd doel aansluiten, en aile verkrijgingen, oprichting en uitbating van fondsen met hetzelfde voorwerp verband houdende.

De vennootschap mag zuster- of dochterondernemingen leiden, superviseren, adviseren of controleren en belangen verwerven in bestaande ondernemingen zo in België als in het buitenland, met een gelijkaardig doel of bevorderlijk voor de verwezenlijking van haar doel, bij wijze van intekeningen in geld afin nature op aandelen, van fusie, van financiële participatie, of anderszins. De hiervoor gedane opgave is enkel aanwijzend en niet beperkend.

I. Algemene activiteiten

A/ het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

BI het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulleren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen;

C/ het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard en consulting; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verfenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

D/ het waarnemen van aile bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies;

E/ het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

F/ het verlenen van administratieve prestaties en computerservices;

G/ de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel;

H/ het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen;

Il. Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen

N Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, renoveren, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen;

BI Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag aile verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Oe vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennoot-schappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap aile handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België ais in het buitenland, op aile wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake,

s.

Voor-

behobden

aan het

é Betgisch

Staalsblad

4.«

vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan

reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet"

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermede neergelegd:

expeditie van de akte-statutenwijziging

- volmacht

gecoördineerde statuten

ce' cezeez...72,

a-A> et-ief& c"./

Geassoc erd Notaris Eric Himpe te leper

L

....

Op de laatste blz, van j8 vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instreienterende notaris, hetzij van de pere,o(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegeriwoordigen

Verso :Neani en handlekening

.

13/01/2014 : GE198651
13/01/2015 : GE198651
24/01/2013 : GE198651
30/12/2011 : GE198651
23/12/2010 : GE198651
24/12/2009 : GE198651
05/02/2009 : GE198651
18/01/2008 : GE198651
22/01/2007 : GE198651
25/01/2006 : GE198651
24/01/2006 : GE198651
31/12/2004 : GE198651
29/01/2003 : GE198651
18/04/2002 : GE198651
20/02/2001 : BG077035
22/12/2015 : GE198651
20/01/1999 : BG077035
07/10/1994 : BG77035
27/08/1993 : BG77035

Coordonnées
WEVANO

Adresse
PAALSTEEN 1 9830 SINT-MARTENS-LATEM

Code postal : 9830
Localité : SINT-MARTENS-LATEM
Commune : SINT-MARTENS-LATEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande