WGG

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : WGG
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 627.762.026

Publication

02/04/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

31-03-2015

Griffie

*15305590*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0627762026

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

WGG

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Uittreksel uit een akte verleden voor notaris René VAN DEN BERGH, geassocieerd notaris, te 2018 Antwerpen, Broederminstraat 9, op dertig maart tweeduizend vijftien, vóór registratie uitgereikt, met als enig doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel.

1. Oprichter

de besloten vennootschap naar Nederlands recht  Chanceco B.V. , statutair gevestigd te Amsterdam (Nederland), met adres te 1405 HK Bussum (Nederland), Nieuwe  s-Gravelandseweg 17, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (Nederland) onder nummer 34301784.

Intekenaar (artikel 450, ten tweede, Wetboek van Vennootschappen)

de besloten vennootschap naar Nederlands recht  Waterland Private Equity Fund III B.V. , statutair gevestigd te Amsterdam (Nederland), met adres te 1405 HK Bussum (Nederland), Nieuwe  s-Gravelandseweg 17, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (Nederland) onder nummer 32114039.

Voornoemde comparanten werden vertegenwoordigd door mejuffrouw COOSEMANS An Yvonne Antoon, wonende te 9070 Destelbergen, Dendermondesteenweg 305/102, ingevolge onderhandse volmacht.

2.a) Rechtsvorm : handelsvennootschap met de rechtsvorm van een naamloze vennootschap b) Naam : "WGG"

3. Zetel : te 2020 Antwerpen, Jan Van Rijswijcklaan 162 bus 4

4. Doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden en/of

tussenpersonen:

1. het oprichten van, het deelnemen in publieke of private inrichtingen, vennootschappen of ondernemingen, ook indien dit gebeurt bij wijze van voorschotten, opslorping en gehele of gedeeltelijke fusie of anderszins en in het algemeen het financieren van andere ondernemingen, vennootschappen en rechtspersonen van welke aard ook;

2. het voeren van beheer over, het uitoefenen van de functie van bestuurder of vereffenaar en het verstrekken van adviezen aan ondernemingen, vennootschappen en rechtspersonen op het vlak van management, directie en organisatie;

3. het aankopen, het verkopen, het bouwen, het verhuren, het uitbaten, het beheren, het valoriseren, het verkavelen en handel drijven in alle onroerende goederen of deelbare of ondeelbare gedeelten ervan en het verlenen van persoonlijke of zakelijke rechten hierop;

4. het uitvoeren van alle financiële verrichtingen, zoals het toestaan van kredieten en leningen met of zonder voorrechten of reële waarborgen, het ontlenen met inpandgeving of met hypotheekvestiging, het zich borg stellen voor andere ondernemingen, alsook het beleggen in roerend en onroerend vermogen, hypothecaire schuldvorderingen, met uitzondering van de activiteiten die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen, spaar- en depositobanken, effectenbeursvennootschappen, vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies en

Onderwerp akte :

Jan Van Rijswijcklaan 162 Bus 4 2020 Antwerpen

Oprichting

Naamloze vennootschap

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

aan bemiddelaars inzake valutahandel.

Dit alles in de meest uitgebreide zin genomen. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zo in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten. De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van haar doel. Zij mag belangen nemen bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving, participatie, financiële tussenkomst of op elke andere manier in alle ondernemingen of vennootschappen, die een samenhangend of gelijkaardig doel hebben aan het hare of die van aard zijn, zelfs op onrechtstreekse wijze, de realisatie van haar onderneming te bevorderen. Zij kan zelfs alle medewerkings- associatie- of rationalisatiecontracten of andere tekenen met dergelijke ondernemingen of vennootschappen. Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken. Deze opsomming is niet beperkend noch bepalend en dient in de breedste zin uitgelegd te worden.

5. Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd.

6. Geplaatst kapitaal

TWEEËNZESTIGDUIZEND euro (¬ 62.000,00), verdeeld in TWEEËNZESTIGDUIZEND (62.000) aandelen zonder vermelding van waarde, overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek volstort, zoals blijkt uit een attest van deponering van het gestorte kapitaal, afgeleverd door Belfius bank.

7. Boekjaar : begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar. Het eerste boekjaar loopt tot eenendertig december tweeduizend vijftien.

8. Winstverdeling en reserves - Liquidatiesaldo

Van de nettowinst van het boekjaar wordt vijf ten honderd voorafgenomen ten bate van de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplicht zodra deze reserve het tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt heeft. Over het saldo wordt beslist door de gewone algemene vergadering.

De raad van bestuur bepaalt de datum en plaats van betaling van de dividenden.

De raad van bestuur is bevoegd een interimdividend uit te keren, mits zich te schikken naar de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

In geval van ontbinding zal de algemene vergadering de wijze van vereffening bepalen overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Het uitkeerbaar saldo van de vereffening wordt onder de vennoten verdeeld in verhouding tot hun aandelenbezit, waarbij rekening wordt gehouden met de ongelijke afbetaling van de aandelen.

9. Gewone algemene vergadering : te houden op de maatschappelijke zetel of op een andere in de bijeenroepingen aangeduide plaats op de derde donderdag van de maand mei om zeventien uur. De eerste gewone algemene vergadering wordt gehouden in tweeduizend zestien.

Om tot een algemene vergadering te worden toegelaten, moeten de aandeelhouders de raad van bestuur tenminste vijf dagen vóór de vergadering schriftelijk verwittigen indien zij de vergadering wensen bij te wonen.

De vervulling van deze formaliteiten is niet vereist indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de vergadering.

Indien daarvan melding is gemaakt in de oproeping kan iedere aandeelhouder ook per brief stemmen door middel van een formulier dat wordt opgesteld door de raad van bestuur en dat door de raad van bestuur ter beschikking wordt gesteld van de aandeelhouders.

Dit formulier bevat minstens de volgende vermeldingen: (i) de identiteit van de aandeelhouder, (ii) de woonplaats of de zetel van de aandeelhouder, (iii) het aantal aandelen waarmee de aandeelhouder deelneemt aan de stemming, (iv) het bewijs dat de voorafgaande toelatingsformaliteiten werden nageleefd indien de oproeping dit vereist, (v) de agenda van de algemene vergadering en de voorgestelde besluiten, (vi) de stemwijze of de onthouding betreffende elk voorgesteld besluit en (vii) de bevoegdheden die aan een bepaalde lasthebber worden verleend om te stemmen betreffende de nieuwe of gewijzigde besluiten die aan de algemene vergadering worden voorgelegd en de identiteit van deze lasthebber. De formulieren waarin noch de stemwijze noch de onthouding is vermeld zijn nietig.

Het formulier moet de handtekening van de aandeelhouder dragen.

De toelatingsformaliteiten moeten vervuld zijn geweest indien de oproeping dit vereist. Er dient geen bewijs van de naleving van de toelatingsformaliteiten te worden geleverd indien alle aandeelhouders aanwezig dan wel vertegenwoordigd zijn.

De aandeelhouders mogen voor de algemene vergadering enkel een ander aandeelhouder als volmachtdrager aanstellen. Rechtspersonen kunnen evenwel vertegenwoordigd worden op elke wijze die hun statuten voorzien.

De volmacht moet voldoen aan de door de raad van bestuur voorgeschreven vorm. Zij moet op de zetel van de vennootschap worden gedeponeerd, tenminste vijf dagen vóór de vergadering. Elk aandeel geeft recht op één stem.

10. Bestuurders : benoemd tot onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van het jaar

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

tweeduizend eenentwintig :

a. de besloten vennootschap naar Nederlands recht  Chanceco B.V. , voornoemd.

b. de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  MARGATES , gevestigd te 9820 Merelbeke (Schelderode), Molenstraat 51, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent onder nummer 0474.717.505.

De bestuurders zullen hun opdracht onbezoldigd uitoefenen.

Worden aangesteld als vaste vertegenwoordiger in de zin van artikel 61 § 2 van het Wetboek van Vennootschappen:

- voor de vennootschap  Chanceco B.V. : de besloten vennootschap naar Nederlands recht  Waterland Private Equity Fund III B.V. , statutair gevestigd te Amsterdam (Nederland), met adres te 1405 HK Bussum (Nederland), Nieuwe  s-Gravelandseweg 17, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (Nederland) onder nummer 3211403, op haar beurt vertegenwoordigd door de besloten vennootschap naar Nederlands recht  Waterland Private Equity Investments B.V. , statutair gevestigd te Bussum (Nederland), met adres te 1405 HK Bussum (Nederland), Nieuwe  s-Gravelandseweg 17, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (Nederland) onder nummer 32074547, op haar beurt vertegenwoordigd door de heer DOUZE Maurice Alexander, van Nederlandse nationaliteit, wonende te 1391 KP Abcoude (Nederland), Oude Dijk 3.

- voor de vennootschap  MARGATES : de heer VAN CAUWENBERGHE Cédric Guillaume Prosper Martin, van Belgische nationaliteit, wonende te 9820 Merelbeke (Schelderode), Molenstraat 51. De vennootschap wordt bestuurd door een raad van minstens drie bestuurders, al dan niet aandeelhouders. De bestuurders worden door de algemene vergadering benoemd voor hoogstens zes jaar. De uittredende bestuurders zijn herbenoembaar.

Wanneer de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit twee leden bestaan, tot op de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling dat de vennootschap meer dan twee aandeelhouders heeft.

In dat geval houdt de statutaire bepaling die aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekent van rechtswege op gevolg te hebben tot de raad van bestuur opnieuw uit tenminste drie leden bestaat.

Wanneer een plaats van bestuurder openvalt, hebben de overblijvende bestuurders het recht om voorlopig in de vacature te voorzien. De eerstvolgende algemene vergadering beslist over de definitieve benoeming. Tenzij de algemene vergadering anders beslist, doet de nieuwe benoemde bestuurder de tijd uit van diegene die hij vervangt.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt als bestuurder, benoemt deze een vaste vertegenwoordiger, overeenkomstig de terzake geldende wettelijke bepalingen.

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Directiecomité

De raad van bestuur kan bij toepassing van artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen een directiecomité samenstellen waarvan de leden gekozen worden binnen of buiten de raad. De over te dragen bevoegdheden aan het directiecomité kunnen alle bestuursbevoegdheden zijn met uitzondering van de bestuursbevoegdheden die betrekking kunnen hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op handelingen die op grond van wettelijke bepalingen aan de raad van bestuur zijn voorbehouden. Wanneer een directiecomité is aangesteld is de raad van bestuur belast met het toezicht op dit comité.

De raad van bestuur bepaalt de voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, hun eventuele ontslagvergoeding, de duur van hun opdracht en de werkwijze.

Dagelijks bestuur

Het dagelijks bestuur en de vertegenwoordigingsbevoegdheid dienaangaande kunnen worden toevertrouwd aan één of meer personen (al dan niet lid van de raad van bestuur) die handelen als orgaan van de vennootschap.

De raad van bestuur stelt de perso(o)n(en) belast met het dagelijks bestuur aan en legt de voorwaarden vast van zijn/hun aanstelling. Indien één of meer personen worden belast met het dagelijks bestuur, zonder dat deze worden verenigd in een college, dan heeft elke persoon belast met het dagelijks bestuur afzonderlijk handelend de macht om namens de vennootschap op te treden en haar te vertegenwoordigen binnen het kader van het dagelijks bestuur.

Indien een lid van de raad van bestuur het dagelijks bestuur krijgt toevertrouwd, wordt deze persoon  gedelegeerd bestuurder genoemd, in de andere gevallen  persoon belast met dagelijks bestuur. Bijzondere volmachten

Het orgaan dat overeenkomstig de voorgaande artikelen de vennootschap vertegenwoordigt, kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde

rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de bestuurders in geval van overdreven volmacht.

Onverminderd (i) de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, (ii) de vertegenwoordiging in het kader van het directiecomité, (iii) de vertegenwoordiging in het kader van het dagelijks bestuur, en (iv) de vertegenwoordiging door bijzondere volmachthouders, wordt de vennootschap ten aanzien van derden in feite en in rechte rechtsgeldig verbonden door iedere bestuurder, alleen handelend bevoegd.

Wanneer de vennootschap optreedt als bestuurder van andere vennootschappen, dan wordt de vennootschap enkel rechtsgeldig vertegenwoordigd door de vaste vertegenwoordiger die alleen handelt.

Het mandaat van bestuurder wordt niet bezoldigd, tenzij door de algemene vergadering anders wordt beslist.

Niet-aanstelling van commissaris

De comparanten-aandeelhouders verzoeken mij, notaris, nog te acteren dat zij, op grond van te goeder trouw verrichte schattingen, tot het besluit gekomen zijn dat de vennootschap vrijgesteld is van de verplichting een commissaris te benoemen.

Volmacht

Teneinde de nodige formaliteiten te vervullen bij de diensten van de btw en/of bij de ondernemingsloketten en de Kruispuntbank voor Ondernemingen, zowel voor de inschrijving van de vennootschap als voor elke latere wijziging of aanpassing daarvan, wordt volmacht gegeven aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "B-DOCS", gevestigd te 1000 Brussel, Willem de Zwijgerstraat 27, met recht van indeplaatsstelling.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL :

Notaris René VAN DEN BERGH

17/07/2015
ÿþ Mod Word 11.1

- In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

. , ,.. neshibanl~ vgll ~gophandel

Antwerpen

a D 1tU 2015

afdeleiefieterpen



l'fil#1111ïi.1111

Ondernemingsnr : 0627.762.026

E3enaming

(voluit) : WGG

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Jan Van Rijswijcklaan 162 - bus 4, 2020 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging van controle

Neerlegging van de schriftelijke besluitvorming van de enige aandeelhouder dd. 30 juni 2015 houdende de wijziging van controle overeenkomstig artikel 556 van het Wetboek van Vennootschappen.

Susana Gonzalez Melon

Gevolmachtigde

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

28/07/2015
ÿþOndernemingsnr : 0627.762.026 Benaming (voluit) :WGG

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap =;

Zetel : te 2020 Antwerpen, Jan Van Rijswijcklaan 162 bus 4

Onderwerp akte :KAPITAALVERHOGING - CREATIE VAN KLASSEN VAN AANDELEN - UITGIFTE VAN WINSTBEWIJZEN - VERPLAATSING ZETEL - GOEDKEURING NIEUWE STATUTEN

Uit een akte verleden voor notaris Marc SLEDSENS, geassocieerd notaris te 2108 Antwerpen, Broedermin; straat 9, op één juli tweeduizend vijftien, vóór registratie uitgereikt, met als enig doel te worden neergelegd op? de griffie van de rechtbank van koophandel, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeel-; : houders van de naamloze vennootschap "WGG", gevestigd te 2020 Antwerpen, Jan Van Rijswijcklaan 162 bus 4, ingeschreven in het rechtspersoaenregister van Antwerpen met ondernemingsnummer 0627.762.026, onder: meer beslist heeft :

1. het bijzonder verslag van de raad van bestuur en het bijzonder verslag van de bedrijfsrevisor, de heer Marc GUNS, vertegenwoordigende de burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm van een coöperatieve ven nootschap met beperkte aansprakelijkheid "Ernst & Young bedrijfsrevisoren", gevestigd te 1831 Diegem, Dex Kleetlaan 2, met betrekking tot de voorgestelde kapitaalverhoging door inbreng in natura goed te keuren, De heer Marc GUNS, voornoemd besluit zijn verslag letterlijk als volgt:

"De besloten vennootschap naar Nederlands recht Chanceco en de natuurlijke personen Mieke Michiels, Veer- le Michiels en Tom De Clercq zullen de door hen gehouden Schuldvorderingen ad respectievelijk ¬ 4.838.869,00, ¬ 620.492,00, ¬ 620.491,00 en ¬ 66.167,00 inbrengen in de naamloze vennootschap WGG (de `Vennootschap').

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij van oordeel dat:

1. De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfs-; revisoren inzake inbreng in natura. De Raad van Bestuur van de Vennootschap is verantwoordelijk voor de ' waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de Vennootschap uit te

geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura, s'

2. De beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

3. De voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering verantwoord is in het kader van de inbreng in natura, en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt, ten minste,, overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen.

4, Deze door de partijen weerhouden methode van waardering leidt tot een inbrengwaarde van ¬ 6.146,019,00. De inbreng in natura zal worden vergoed door de uitgifte van 6.146.019 nieuwe aandelen van de Vennootschap,. zonder vermelding van nominale waarde. Er zullen geen bijkomende voordelen worden toegekend aan de in =. brengers.

Aansluitend gebeurt er een uitgifte van winstbewijzen ten belope van ¬ 7.887.981,00 welke worden onder-; schreven door Chanceco BV en de natuurlijke personen Mieke Michiels en Veerle Michiels ad respectievelijk;, ¬ 6.294.186,00, ¬ 796.897,00 en ¬ 796.898,00. Deze winstbewijzen worden op dezelfde manier gewaardeerd als de inbreng in natura. Wij willen er tenslotte specifiek aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen be treffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting."

2. vervolgens tot verhoging van het kapitaal van de vennootschap met een bedrag van ZES MILJOEN HON-', DERDZESENVEERTIGDUIZEND NEGENTIEN EURO (¬ 6.146.019,00) om het te brengen van TWEEËN

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 71.1



Rechtbank van koophandel

Antwerpen

16 JULI 2015

afdelireArpen



Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

*1510669 ~

u

I

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

ZESTIGDUIZEND EURO (e 62.000,00) op ZES MILJOEN TWEEHONDERDENACHTDUIZEND NE- ; GENTIEN EURO (E 6.208.019,00) door uitgifte van ZES MILJOEN HONDERDZESENVEERTIGDUI ZEND NEGENTIEN (6.146.019) aandelen, identiek aan de bestaande aandelen van dat type en met ingenottreding vanaf de oprichting van de vennootschap.

Op deze kapitaalverhoging werd ingeschreven en ze werd volstort door inbreng in natura door incorporatie van

" een deel van de schuldvorderingen onder achtergestelde leningsovereenkomsten, die nader omschreven zijn in voornoemde bijzondere verslagen van de raad van bestuur en de bedrijfsrevisor.

3. om de thans bestaande aandelen op te delen in drie nieuw te creëren klassen van aandelen waaraan de rechten zullen worden toegekend zoals beschreven in de nieuwe statuten van de vennootschap zoals deze werden goedgekeurd,

4. tot uitgifte voor onbepaalde duur van ZEVEN MILJOEN ACHTHONDERD ZEVENENTACHTIGDUIZEND NEGENHONDERD EENENTACHTIG (7.887.981) winstbewijzen ten belope van een totaalbedrag van ZEVEN MILJOEN ACHTHONDERDZEVENENTACHTIGDUIZEND NEGENHONDERDEENENTACHTIG EURO (¬ 7.887.981,00), die het maatschappelijk kapitaal niet vertegenwoordigen en die de ken- merken hebben en de rechten verlenen zoals opgenomen in de nieuwe statuten, volgestort door inbreng in natura, hetzij voor een totaal bedrag van ZEVEN MILJOEN ACHTHONDERDZEVENENTACHTIGDUIZEND NEGENHONDERDEENENTACHTIG EURO (E 7.887.981,00) welk bedrag werd geboekt op een bijzondere onbeschikbare rekening in het eigen vermogen "onbeschikbare reserve winstbewijzen" geheten, die op dezelfde wijze als het kapitaal de waarborg van derden uitmaakt en waarover, behoudens de mogelijkheid tot omzetting in kapitaal slechts kan worden beschikt met inachtneming van de voorwaarden gesteld voor wijziging van de statuten. Deze reserverekening is niet beschikbaar voor uitkering.

5. tot goedkeuring van een volledig nieuwe tekst van de statuten waarbij rekening wordt gehouden met de inmiddels genomen beslissingen en waarin de rechten van de klassen van de aandelen, de rechten van de winstbewijzen en de bijzondere voorwaarden inzake overdrachten van effecten, bestuur en beslissingen van de algemene vergadering worden vastgelegd. Bovendien wordt op verzoek van de raad van bestuur de zetel van de vennootschap met onmiddellijke uitwerking verplaatst naar volgend adres: 9450 Haaltert, Stationsstraat I62a. Uit de nieuwe tekst der statuten blijkt onder meer wat volgt

1)a) Rechtsvorm handelsvennootschap met de rechtsvorm van een naamloze vennootschap b) Naam : "WGG"

2) Zetel : te 9450 Haaltert, Stationsstraat 162a

3) Doel

De Vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden en/of tussenpersonen: I, het oprichten van, het deelnemen in publieke of private inrichtingen, vennootschappen of ondernemingen, ook indien dit gebeurt bij wijze van voorschotten, opslorping en gehele of gedeeltelijke fusie of anderszins en in het algemeen het financieren van andere ondernemingen, vennootschappen en rechtspersonen van welke aard ook;

2. het voeren van beheer over, het uitoefenen van de functie van bestuurder of vereffenaar en het verstrekken ; van adviezen aan ondernemingen, vennootschappen en rechtspersonen op het vlak van management, directie en organisatie;

3. het aankopen, het verkopen, het bouwen, het verhuren, het uitbaten, het beheren, het valoriseren, het verkavelen en handel drijven in alle onroerende goederen of deelbare of ondeelbare gedeelten ervan en het verlenen van persoonlijke of zakelijke rechten hierop;

, 4. het uitvoeren van alle financiële verrichtingen, zoals het toestaan van kredieten en leningen met of zonder voorrechten of reële waarborgen, het ontlenen met inpandgeving of met hypotheekvestiging, het zich borg stellen voor andere ondernemingen, alsook het beleggen in roerend en onroerend vermogen, hypothecaire schuldvorderingen, met uitzondering van de activiteiten die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen, spaar- en depositobanken, effectenbeursvennootschappen, vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies en aan bemiddelaars inzake valutahandel,

Dit alles in de meest uitgebreide zin genomen. De Vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zo in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten. De Vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van haar doel. Zij mag belangen nemen bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving, participatie, financiële tussenkomst of op elke andere manier in alle ondernemingen of vennootschappen, die een samenhangend of gelijkaardig doel hebben aan het hare of die van aard zijn, zelfs op onrechtstreekse wijze, de realisatie van haar onderneming te bevorderen. Zij kan zelfs alle

" medewerkings-, associatie- of rationalisatiecontracten of andere tekenen met dergelijke ondernemingen of vennootschappen. Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

= Deze opsomming is niet beperkend noch bepalend en dient in de breedste zin uitgelegd te worden.

4) Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd.

5)-Geplaatst kapitaal __.._-__._w.__.__ __---. -

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

`Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

moc1 1 i.1

ZES MILJOEN TWEEHONDERDENACHTDUIZEND NEGENTIEN EURO (EUR 6.208.019,00), verdeeld in ZES MILJOEN TWEEHONDERDENACHTDUIZEND NEGENTIEN (6.208.019) Aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

De Aandelen zijn genummerd en verdeeld in drie Klassen, zijnde Klasse A Aandelen, Klasse B Aandelen en Klasse C Aandelen, en zijn op datum van deze akte van statutenwijziging, met name 1 juli 2015, vastgesteld als volgt:

a) 4.900.869 Klasse A Aandelen, genummerd van 1 tot en met 4.900.869;

b) 1.240.983 Klasse B Aandelen, genummerd van 4.900.870 tot en met 6.141.852; en

c) 66.167 Klasse C Aandelen, genummerd van 6.141.853 tot en met 6.208.019,

Tenzij anders voorzien in deze statuten of de Aandeelhoudersovereenkomst, genieten alle Aandelen gelijke

rechten.

Winstbewijzen

" De vennootschap gaf, bij akte van 1 juli 2015, 7.887.981 winstbewijzen uit, warvan de rechten zijn vastgesteld in de statuten als volgt :

5.2.2. Algemeen

De Winstbewijzen zijn winstbewijzen zoals omschreven in artikel 483 van het Wetboek van Vennootschappen met de bijzondere kenmerken en rechten zoals bepaald in de uitgiftevoorwaarden gehecht aan de akte van 1 juli 2015, waarbij ze werden uitgegeven (de "Uitgiftevoorwaarden") en zoals hierna in dit artikel 5.2 beschreven. De Winstbewijzen hebben geen andere rechten dan deze toegekend in de Uitgiftevoorwaarden en deze statuten. De Winstbewijzen verlenen geen bijkomend recht om deel te nemen in een verdere verdeling of uitkering van activa, anders dan opgenomen of voorzien in de Uitgiftevoorwaarden en deze statuten.

5.2.3 Lidmaatschapsrechten verbonden aan Winstbewijzen

De Winstbewijshouders hebben geen stemrecht behoudens in de gevallen dwingend voorgeschreven bij het Wetboek van Vennootschappen (met inbegrip van artikel 559 laatste lid, 560, 620, 622 en 781). Voor deze aangelegenheden zal elk Winstbewijs recht geven op één stem en zullen de bepalingen van artikel 19, 21, 22 en 23 van deze statuten mutatis mutandis ook van toepassing zijn op Winstbewijshouders die dan zullen worden behandeld op gelijke wijze als Aandeelhouders.

De Winstbewijshouders zullen niet worden uitgenodigd voor vergaderingen van de Algemene Vergadering op dewelke geen punten worden behandeld waarvoor zij stemrecht hebben.

5.2.4 Rechten bij kapitaalvermindering en gelijkaardige transacties Behoudens toestemming van de Winstbewijshouders overeenkomstig de meerderheidsvereisten opgenomen in artikel 560 van het Wetboek van Vennootschappen zullen de Winstbewijshouders, met voorrang op elke betaling aan een Aandeelhouder, in het geval van een reële kapitaalvermindering of elke andere teruggave van ka- pitaal aan de Aandeelhouders of elke andere verdeling die betrekking heeft op het eigen vermogen, recht hebben op (i) proportioneel hetzelfde bedrag als wordt uitgekeerd aan de aandeelhouders (i.e. zodat de verhouding tussen het bedrag van vermindering/teruggave aan de Aandeelhouders ten aanzien van de totale aandeleninbreng hetzelfde is tussen het bedrag van uitkering aan de Winstbewijshouders ten aanzien van de totale inbreng onder de Winstbewij zen) en (ii) op uitbetaling van een bedrag dat overeenstemt met de aangroei van het Preferent Dividend (zoals hieronder gedefinieerd), te berekenen vanaf de laatste toekenningsdatum met betrekking tot een Preferent Dividend (indien van toepassing) tot en met de betalingsdatum (en om alle mis-" verstanden te vermijden voor zover nog niet eerder uitbetaald) (pro rata per Winstbewijs).

5.2.5 Deelname in winst en reserves - preferent dividend

(a) De Winstbewijzen verlenen aan hun eigenaars het recht op een cumulatief preferent dividend dat, ieder jaar, gelijk zal zijn aan 10% van het nominaal bedrag van de uitgifteprijs per Winstbewijs (het "Preferent Dividend"). Dit Preferent Dividend wordt toegekend, voor elk boekjaar (en voor het eerst voor het boekjaar waarin de Winstbewijzen zijn uitgegeven), vanuit de voor uitkering vatbare winsten en reserves van de Vennootschap (indien die er zijn).

" (b) De Raad van Bestuur zal zich ertoe inspannen om bij de bestemming van het resultaat, het resultaat r zodanig te bestemmen dat de uitkeerbare winst van de Vennootschap en/of de beschikbare reserves van de Vennootschap de uitkering van het Preferent Dividend dat wordt vastgesteld, mogelijk maken. Indien de Raad van Bestuur hierin niet kan slagen, zal het Preferent Dividend dat niet kon toegekend worden bij gebreke aan uitkeerbare winst en/of beschikbare reserves worden toegekend in het daaropvolgende jaar, of jaren, waarin deze wel voorhanden zijn.

(c) Het Preferent Dividend dient volledig uitbetaald te worden naar aanleiding van een beslissing van de Algemene Vergadering om de Winstbewijzen terug te betalen, met dien verstande dat het Preferent Dividend gedeeltelijk kan worden uitbetaald voorafgaand aan die beslissing in zoverre dit is toegelaten onder de Kredietdocumentatie.

(d) In elk geval heeft elke betaling van het Preferent Dividend voorrang op elke dividendbetaling aan een Aandeelhouder. Om alle twijfel te vermijden, dit voorrangrecht impliceert dat geen toekenning, uitkering of uitbetaling van dividenden met betrekking tot de aandelen kan geschieden voor zolang het, op dat moment uit-

-staande,. PreferentDividend niet integraal is toegekend en uitbetaald-"--...._-__" _-_. 

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

-Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

(e) De Winstbewijzen geven uitsluitend recht op het bovenvermelde Preferent Dividend en zijn dus uitgesloten van winstuitkeringen die toekomen aan de andere Effecten die de Vennootschap heeft uitgegeven.

(f) Het dividendrecht is geschorst gedurende de periode dat de Vennootschap zelf eigenaar is van haar eigen Winstbewijzen.

Voor doeleinden van dit artikel betekent Kredietdocumentatie het geheel van verbintenissen aangegaan door de Vennootschap met bepaalde banken op of omstreeks 30 juni 2015 met betrekking tot kredietfaciliteiten en leningen verstrekt op of omstreeks 30 juni 2015,

5.2.6 Rechten op reserves en op de liquidatiebonus bij vereffening

(a) In het geval van verdeling van de reserves en liquidatieopbrengsten bij vereffening van de Vennoot-

schap, zullen de activa van de Vennootschap die in aanmerking komen voor uitkering (inclusief reserves) als

volgt worden uitbetaald (pro rata per Effect):

(i)aan de Winstbewijshouders, het nominaal bedrag van elk Winstbewijs;

(ii)aan de Aandeelhouders, de kapitaalinbreng van elke Aandeel;

(iii)aan de Winstbewijshouders, het bedrag dat overeenstemt met de aangroei van het Preferent Dividend, te

berekenen tot en met de betalingsdatum; en

(iv)aan de Aandeelhouders, het saldo na uitbetaling van de bevoorrechte bedragen.

(b) Om alle twijfel te vermijden, dit recht strekt zich niet uit tot het bedrag dat beantwoordt aan het maatschappelijk kapitaal.

(e) Indien de activa van de Vennootschap niet volstaan om, ingeval van (vrijwillige of onvrijwillige) ver' effening van de Vennootschap, alle uitstaande verplichtingen van de Vennootschap te voldoen en aan te zui- veren, zal de aansprakelijkheid van de Winstbewijshouders beperkt zijn tot de bedragen zoals vermeld in artikel 5.2.1, laatste lid hierboven.

5.2.7 Overdraagbaarheid

De Winstbewij zen zijn niet Overdraagbaar, uitgezonderd (i) in het kader van een gelijktijdige Overdracht van de relevante Klasse van Aandelen in de Vennootschap in eigendom van de Winstbewijshouder (in welk geval de Winstbewijzen pro rata mee worden overgedragen) of (ii) met voorafgaande schriftelijke toestemming van de Klasse A Aandeelhouders, en telkens met dien verstande dat artikel 508 van het Wetboek van Vennootschappen in voorkomend geval dient te worden toegepast.

5.2.8 Impact van vennootschapsrechtelijke transacties

In geval van een fusie, splitsing of aandelensplitsing van de Vennootschap zal het aantal Winstbewijzen worden aangepast overeenkomstig de conversieratio die van toepassing is naar aanleiding van de fusie, splitsing of aandelensplitsing (zonder rekening te houden met fracties).

Aandelen

" De overdracht van effecten is onderworpen aan goedkeuringsvereisten en overdrachtsbeperkingen voor de bestaande aandeelhouders, zoals bepaald in artikel 9 van de statuten,

6) Boekjaar : begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

7) Winstverdeling en reserves - Liquidatiesaldo Van de nettowinst van het boekjaar wordt vijf ten honderd voorafgenomen ten bate van de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplicht zodra deze reserve het tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt heeft. Over het saldo wordt beslist door de gewone algemene vergadering.

De raad van bestuur bepaalt de datum en plaats van betaling van de dividenden.

De raad van bestuur is bevoegd een interimdividend uit te keren, mits zich te schikken naar de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen en rekening houdend met de Uitgiftevoorwaarden van de Winstbewij zen, In geval van ontbinding zal de algemene vergadering de wijze van vereffening bepalen overeenkomstig de wet, telijke bepalingen en rekening houdend met de Uitgiftevoorwaarden van de Winstbewijzen.

" Uitkeringen aan Aandeelhouders gebeuren proportioneel aan hun aandelenbezit.

8) Gewone algemene vergadering : te houden op de maatschappelijke zetel of op een andere in de bijeenroepingen aangeduide plaats op de derde donderdag van de maand mei om zeventien uur.

Er zijn geen voorwaarden voor toelating tot de Algemene Vergaderingen noch voor de uitoefening van het eventuele stemrecht.

' De Bestuurders en commissaris(sen) mogen steeds de Algemene Vergaderingen bijwonen.

De Aandeelhouders mogen voor de Algemene Vergadering enkel een andere Aandeelhouder als volmachtdrager aanstellen. Rechtspersonen kunnen evenwel vertegenwoordigd worden op elk wijze die hun statuten voorzien. Een volmacht wordt geldig gegeven per brief, fax, e-mail of op andere schriftelijke wijze. De volmachten dienen aan de Algemene Vergadering voorgelegd te worden teneinde aan de notulen van de vergade- ring gehecht te worden.

, 9) Bestuur

De Vennootschap wordt bestuurd door een raad van minstens drie Bestuurders, al dan niet Aandeelhouders. De Bestuurders worden door de Algemene Vergadering benoemd voor hoogstens zes jaar, De uittredende Be- , stuurders zijn herbenoembaar. Tenzij de Algemene Vergadering anders beslist, wordt het mandaat van de Be-

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Wanneer de Vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de Raad van Bestuur uit twee Zeden bestaan, tot op de dag van de gewone Algemene Vergadering die volgt op de vaststelling dat de Vennootschap meer dan twee aandeelhouders heeft.

De toepassing van het coëptatiemechanisme zoals uiteengezet in artikel 519 van het Wetboek van Vennootschappen is uitgesloten.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt als Bestuurder, benoemt deze een vaste vertegenwoordiger, overeenkomstig de terzake geldende wettelijke bepalingen.

De Raad van Bestuur heeft uitsluitend de bevoegdheden die wettelijk zijn voorbehouden aan de raad van bestuur overeenkomstig dwingendrechtelijke bepalingen in het Wetboek van Vennootschappen enerzijds en de bevoegdheid over de dagelijkse beslissingen bij het uitbaten van de vennootschappelijke onderneming anderzijds,

' Dagelijks bestuur

1 Het dagelijks bestuur van de Vennootschap en de vertegenwoordigingsbevoegdheid dienaangaande kan worden toevertrouwd aan één of meer personen (al dan niet Bestuurder), die de titel van gedelegeerd bestuurder of afgevaardigde tot het dagelijks bestuur zal (zullen) dragen (al naargelang ze al dan niet tevens een bestuurdersmandaat bekleden in de Vennootschap). Het ontslag en de benoeming van een persoon gemachtigd tot het dagelijks bestuur is een exclusieve bevoegdheid van de Algemene Vergadering.

Alle zaken die het dagelijks bestuur van de Vennootschap overschrijden (in het bijzonder alle beslissingen zoals hieronder opgesomd), zullen worden voorgelegd ter goedkeuring aan de Algemene Vergadering of de Raad van Bestuur overeenkomstig de bepalingen van deze statuten en de Aandeelhoudersovereenkomst.

De volgende beslissingen zullen in elk geval worden geacht het dagelijks bestuur te overschrijden:

(i) goedkeuring van het jaarlijks budget en het business plan en materiële afwijkingen daarvan;

(ii) ontwikkeling van de strategie, kapitaalstructuur en financieringsbehoeften en -structuur van de Groep en wijzigingen daaraan;

(iii) elke beslissing met betrekking tot de bestaande of toekomstige financiering van de Groep;

(iv) elke beslissing die de toestemming of de verzaking vereist van een kredietinstelling onder de kredietdocumentatie van de Groep;

(y) goedkeuring van elke materiële uitgave of investering die niet werd voorzien in het jaarlijks budget;

(vi) elke buitenbalansverplichting met een impact van meer dan EUR 100.000 of, indien van terugkerende [ aard, met een impact van meer dan EUR 100.000 op jaarbasis;

(vii) verwerving of verkoop van belangrijke activa, inclusief doch niet beperkt tot een deelneming of ander fi` nancieel belang in een andere rechtspersoon of onderneming, met een nettoboekwaarde van meer dan EUR , 100.000 die niet werd voorzien in het jaarlijks budget;

(viii) het aangaan, beëindigen of wijzigen van overeenkomsten met een impact van meer dan EUR 100.000 die niet , werd voorzien in het jaarlijks budget;

(ix) het aangaan, beëindigen of wijzigen van overeenkomsten met Aandeelhouders, Bestuurders en/of be- stuurders van Dochtervennootschappen, evenals met hen Verbonden personen, bestuurders of zaakvoerders van deze personen of met hen Verbonden personen, en de echtgeno(o)t(e), partner en elk familielid van deze personen, en het uitoefenen van de rechten van de Vennootschap onder deze overeenkomsten;

(x) het aangaan, beëindigen of wijzigen van overeenkomsten roet de fiscale autoriteiten en elke beslissing met betrekking tot het aangaan, voeren of stopzetten van fiscale geschillen en inspecties;

(xi) het aangaan, beëindigen of wijzigen van een joint venture, een consortium of gelijkaardige over- eenkomsten;

(xii) elk voorstel of elke beslissing met betrekking tot herstructurering of reorganisatie van de Groep of een Groepsvennootschap, inclusief doch niet beperkt tot het oprichten, openen, stopzetten of vereffenen van Dochtervennootschappen, bijkantoren of permanente vestigingen;

(xiii) het aangaan, voeren of stopzetten (inclusief door minnelijke schikking) van juridische procedures, met een waarde van boven EUR 100.000 andere dan invordering van openstaande facturen of schulden tot een bedrag van EUR 100.000;

(xiv) het aangaan, wijzigen of beëindigen van overeenkomsten met werknemers van, of verleners van managementdiensten aan, de Vennootschap, wiens jaarlijkse kost voor de Vennootschap meer dan EUR 85.000 bedraagt, het invoeren van een pensioen-, bonus of incentiveringsplan (en de aanpassing ervan);

(xv) het aangaan of wijzigen van een collectieve arbeidsovereenkomst of gelijkaardige overeenkomst met een vakbond of werknemersvertegenwoordigend orgaan;

(xvi) elke beslissing met betrekking tot het in licensie geven, verwerven, overdragen, in pand geven, beschermen of vrijwaren van intellectuele eigendomsrechten van de Groep;

(xvii) elke beslissing die een impact heeft op de toelatingen, toestemmingen, attesten en vergunningen, met inbe- grip van erkenningen, en alle andere relevante goedkeuringen en machtigingen, met inbegrip van doch niet beperkt tot socio-economische vergunningen, milieuvergunningen, en kansspelvergunningen en de bijbehorende con-cessies/convenanten van de Groep;

(xviii)- --het opstellen van de jaarrekening en voorstel.met.betrekking tot-de bestemming van hetresultaat;..-. - - _-

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

-Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

" `Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

(xix) het aannem'en of wijzigen van een dividendpolitiek en toekenning en uitkering van een interim dividend;

(xx) de beslissing om een Algemene Vergadering samen te roepen en het vaststellen van de agendapunten;

(xxi) elk bijzonder verslag op te stellen door de Raad van Bestuur;

(xxii) elke beslissing met betrekking tot het toegestaan kapitaal;

(xxiii) elke beslissing met betrekking tot een aandelenoptieplan, warrantplan of enig ander (potentieel) kapi-taalp articipatiemechanisme;

(xxiv) de benoeming, het ontslag en de kwijting van een persoon gemachtigd tot het dagelijks bestuur en de andere leden van het management van de Groep evenals van de voorzitter van de Raad van Bestuur, alsook het vaststellen en/of wijzigen van bevoegdheden, werking en/of vergoeding;

(xxv) elke exclusieve delegatie van bevoegdheden en elke toekenning, wijziging en herroeping van bijzondere volmachten aan een bijzondere volmachthouder;

(xxvi) de vertegenwoordiging van de Vennootschap in de Dochtervennootschappen (zowel als aandeelhouder als als bestuurder of zaakvoerder);

(xxvii) het verplaatsen van de zetel van de Vennootschap;

(xxviii) elke beslissing met betrekking tot de koop-verkoopovereenkomst van 1 april 2015 en de koop-verkoopovereenkomst van 29 juni 2015;

(xxix) het overeenkomen, onder voorwaarden of anderszins, enig van de voorgaande zaken te ondernemen; en

(xxx) elke positie in te nemen door de Vennootschap met betrekking tot de aangelegenheden uiteengezet in bijlage 4 bij de Aandeelhoudersovereenkomst, die verband houden met Dochtervennootschappen.

Bijzondere volmachten

Het orgaan dat overeenkomstig de voorgaande artikelen de Vennootschap vertegenwoordigt, kan gevolmachtigden van de Vennootschap aanstellen.

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn ge' oorloofd. De gevolmachtigden verbinden de Vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de Bestuurders in geval van overdreven volmacht.

Vertegenwoordiging

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de Raad van Bestuur als college, wordt de Vennootschap in rechte en ten aanzien van derden geldig vertegenwoordigd door één Bestuurder en één verte; genwoordiger van Chanceco B.V., samen handelend.

Binnen de perken van het dagelijks bestuur kan de Vennootschap geldig worden vertegenwoordigd door een persoon gemachtigd tot het dagelijks bestuur, alleen handelend.

Wanneer de Vennootschap optreedt als bestuurder van andere vennootschappen, dan wordt de Vennootschap enkel rechtsgeldig vertegenwoordigd door de vaste vertegenwoordiger die alleen handelt.

MACHTEN

De vergadering stelt hierbij Nele Govaert, Maxim Dierckx en elke andere paralegal of advocaat van Allen & Overy LLP, voor de doeleinden van deze volmacht woonplaats kiezende te Tervurenlaan 268A, 1 150 Brussel, onherroepelijk aan als haar lasthebbers om, gezamenlijk of individueel optredend, en met het recht van indeplaatsstelling, (i) de voornoemde uitgifte van de nieuwe aandelen volgend op de kapitaalverhoging door inbreng in natura in te schrijven in het aandelenregister van de vennootschap, (ii) de voornoemde uitgifte van de winstbewijzen als vergoeding voor de inbreng in natura in te schrijven in het winstbewijzenregister van de vennootschap en (iii) om eender welke handeling te stellen en eender welk document te ondertekenen, nodig opdat voornoemde uitgiften van aandelen en winstbewijzen tegenwerpelijk zouden zijn aan de vennootschap en aan derden. De vergadering belast daarnaast Susana Gonzalez Melon, Nele Govaert, Maxim Dierekx, en elke ander re advocaat van Allen & Overy LLP, elk afzonderlijk en met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, om alle formaliteiten te vervullen bij de diensten van de btw, de ondernemingsloketten en de KBO.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL :

Notaris Marc SLEDSENS

Tegelijk hiermee

neergelegd

- afschrift van

de akte;

- volmachten;

- verslag van de

raad van bestuur;

- verslag van de

bedrijfsrevisor

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

21/08/2015
ÿþMod wmd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Stationsstraat 162a, 9450 Haaltert

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag-benoeming bestuurders

Uittreksel uit de schriftelijke besluitvorming van de enige aandeelhouder dd. 30 juni 2015.

- De enige aandeelhouder besluit kennis te nemen van het ontslag, met onmiddellijke ingang, van volgende personen ais bestuurders van de Vennootschap:

(a) de besloten vennootschap naar Nederlands recht Chanceco B.V., statutair gevestigd te Amsterdam (Nederland), met adres te 1405 HK Bussum (Nederland), Nieuwe 's-Gravelandseweg 17, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (Nederland) onder nummer 34301784, vast vertegenwoordigd door de besloten vennootschap naar Nederlands recht Waterland Private Equity Fund itt B.V., statutair gevestigd te Amsterdam (Nederland), met adres te 1405 HK Bussum (Nederland), Nieuwe s'-Gravelandseweg 17, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (Nederland) onder nummer 3211403, op haar beurt vertegenwoordigd door de besloten vennootschap naar Nederlands recht Waterland Private Equity Investments B.V., statutair gevestigd te Bussum (Nederland), met adres te 1405 HK Bussum (Nederland), Nieuwe 's-Gravelandseweg 17, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (Nederland) onder nummer 32074547, op haar beurt vertegenwoordigd door de heer Maurice Alexander Douze; en

(b) MarGates BVBA, vast vertegenwoordigd door Cédric van Cauwenberghe.

- De enige aandeelhouder besluit aan de hier boven vermelde bestuurders tussentijdse kwijting te verlenen voor de uitoefening van hun mandaat.

- De enige aandeelhouder besluit de volgende bestuurders te benoemen:

(a) Peter Van der hoeven;

(b) Ronny Desmet; en

(c) Geert Rossie.

De enige aandeelhouder besluit bovendien dat de mandaten van aile bestuurders eindigen onmiddellijk na de gewone algemene vergadering die zich dient uit te spreken over de goedkeuring van de jaarrekening van het boekjaar afgesloten op 31 december 2019.

- De enige aandeelhouder belast Susana Gonzalez Melon, Nele Govaert, Maxim Dierckx en elke andere advocaat van Allen & Overy LLP, elk afzonderlijk en met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, om alle documenten, instrumenten, handelingen en formaliteiten op te stellen, uit te voeren en te ondertekenen en om alle nodige en nuttige instructies te geven om de nodige formaliteiten inzake de neerlegging en publicatie van voorafgaande besluiten te verrichten.

Susana Gonzalez Melon Gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

IIII!1.11.11,1,11j1111111111

Ondernemingsnr : 0627.762.026

Benaming

(voluit) : WGG

(verkort) :

GRIFFIE RECHTBANKVAN KOOPHANDEL GENT

12 AUG. 2015

AFDELING eRMONDE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

" aan het

Belgisch

Staatsblad

Uittreksel uit de notulen van de vergadering van de raad van bestuur gehouden op 30 juni 2015.

De raad van bestuur nam unaniem elk van de volgende beslissingen:



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/08/2015 - Annexes du Moniteur belge - De raad van bestuur heeft besloten om Geert Rossie met onmiddellijke ingang aan te stellen als gedelegeerde tot het dagelijks bestuur van de Vennootschap. Hij krijgt aldus, alle bevoegheden inzake dagelijks bestuur, alsook de bevoegdheid om binnen het kader van het dagelijks bestuur de Vennootschap te vertegenwoordigen ten overstaan van derden en in rechte, zonder dat hij zijn handelingen met een voorafgaande of speciale toestemming dient te rechtvaardigen. Hij zal de titel van "afgevaardigde tot het dagelijks bestuurt' dragen.

ýÿ - De raad van bestuur heeft besloten om een volmacht te verlenen aan Susana Gonzalez Melon, Maxim Diesel«, Sotie Haelterman en elke andere paralegal of advocaat van Allen & Overy LLP, elk alleen handelend en met de recht van indeplaatsstelling, voor de doeleinden van deze volmacht woonplaats kiezende te Tervurenlaan 268A, 1150 Brussel om alle documenten, instrumenten, handelingen en formaliteiten op te stellen, uit te voeren en te ondertekenen en om alle nodige en nuttige instructies te geven om de nodige formaliteiten inzake neerlegging en publicatie van voorafgaande benoemingsbesluiten te verrichten.

Susana Gonzalez Melon

Gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
WGG

Adresse
STATIONSSTRAAT 162, BUS A 9450 HAALTERT

Code postal : 9450
Localité : HAALTERT
Commune : HAALTERT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande