WICTORY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WICTORY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 563.403.912

Publication

01/10/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*14308725*

Neergelegd

29-09-2014

Griffie

0563403912

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

WICTORY

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Zetel :

Uit een akte, verleden voor mij, Mieke STEYAERT, notaris te Gent, op 22 september 2014, blijkt dat de heer CHRISTIAENS Wim, NN 81.07.26 251-40, wonende te 9000 Gent, Zieklien 25, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht onder de naam  WICTORY . Het kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERD VIJFTIG EURO (¬ 18.550,00) vertegenwoordigd door honderd vijfentachtig (185) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderd vijfentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op alle aandelen is door de oprichter ingeschreven a pari. De honderd vijfentachtig (185) aandelen werden allemaal onderschreven door de heer CHRISTIAENS Wim, titularis van honderd vijfentachtig (185) aandelen.

De oprichter verklaart en erkent dat elk der aandelen ten belope van twee derden volgestort zijn. De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van TWAALFDUIZEND VIERHONDERD EURO (¬ 12.400,00).

MAATSCHAPPELIJKE ZETEL De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9000 Gent, Zieklien 25. Hij kan worden overgebracht naar om het even welke plaats in het tweetalig gebied Brussel Hoofdstad of in het Nederlandse taalgebied, door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, die alle machten krijgt teneinde op authentieke wijze de statutenwijziging die eruit voortvloeit, te doen vaststellen en bekend te maken in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan, bij enkel besluit van de zaakvoerder(s), administratieve zetels,

agentschappen, werkhuizen, stapelplaatsen en bijkantoren vestigen in België of in het buitenland. DOEL

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening: -het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen;

-het beheer van een onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen;

- het besturen, begeleiden en adviseren van ondernemingen en vennootschappen, ongeacht hun doelstellingen en/of de door hen ontplooide activiteiten;

- activiteiten van publiciteit, consultancy, adviesverlening allerlei;

- het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen, zowel inzake elektronica gerelateerde onderwerpen als andere;

- het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard in de

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Rechtsvorm :

(verkort) :

Zieklien 25

9000 Gent

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur,

- het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies;

- het kopen en verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

- het beheer en de exploitatie van intellectuele eigendomsrechten, zoals merken, knowhow, tekeningen of modellen, kweekproducten, uitvindingen, auteursrechten, naburige rechten, het verlenen van licenties, octrooien.

- het verlenen van administratieve prestaties en computerservices voor rekening van derden; - de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging, in 't kort tussenpersoon in de handel van om het even welke goederen met inbegrip van elektronica producten, wijnen, champagnes en sterke dranken, bbq- toebehoren, speelgoed;

- het uitbaten van een b&b

- het uitbaten van een kinderboerderij

- aankoop en verkoop en verhuur van Mobilehomes;

- de ontwikkeling en de organisatie, de promotie van alle mogelijke evenementen, concerten, spektakels, vergaderingen, conferenties, beurzen en salons, evenals alle mogelijke commerciële en administratieve activiteiten die verband houden met bovenvermelde activiteiten;

- het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investeringen; - toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito s op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

Al deze activiteiten kunnen worden uitgevoerd in eigen naam, voor rekening van derden, in onderaanneming of anderszins.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze , rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen zowel als het bestuur waarnemen in andere ondernemingen en vennootschappen, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan en opnemen, haar goederen in hypotheek of pand stellen, inclusief haar volledige vermogen. Zij mag alle roerende of onroerende, lichamelijke of onlichamelijke goederen verwerven, bouwen, vervreemden, ruilen, in vruchtgebruik nemen of geven, huren en verhuren. Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met haar doel, of wat kan bijdragen tot de realisatie, de bevordering of de beveiliging ervan.

DUUR De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid.

BESTUUR Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

* Indien er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij het college der zaakvoerders. Dit college kan slechts geldig beraadslagen indien de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is. De beslissingen worden genomen met de meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde leden, en bij onthouding van één of meerdere onder hen met de meerderheid van de andere zaakvoerders. Bij staking van stemmen, wordt het voorstel verworpen. Iedere zaakvoerder mag volmacht geven aan een andere zaakvoerder om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats rechtsgeldig te stemmen op een vergadering van dit college.

* Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering. Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder.

De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen.

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij dezelfde bevoegdheidsoverdrachten doen.

ALGEMENE VERGADERING De jaarvergadering wordt gehouden op laatste maandag van de maand maart om achttien (18) uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

De zaakvoerder(s) mag (mogen) de vergadering bijeenroepen telkens het belang van de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

vennootschap dit vereist.

Elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere

plaats aangeduid in de oproeping.

BOEKJAAR Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van het

daaropvolgend jaar.

VERDELING De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke

bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de

vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds

één/tiende van het kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij

meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

OVERGANGSBEPALINGEN Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op 2 oktober 2014 en

eindigt het op 30 september 2016.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2017, overeenkomstig de statuten.

SLOTBEPALINGEN

De comparant heeft bovendien besloten:

a. het aantal zaakvoerders vast te stellen op één.

b. te benoemen tot deze functie: de heer CHRISTIAENS Wim, NN 81.07.26 251-40

die verklaart te aanvaarden en bevestigt dat hij niet getroffen is door een besluit dat zich daartegen

verzet.

c. het mandaat van de zaakvoerder vast te stellen voor onbepaalde duur.

d. het mandaat van de zaakvoerder kan bezoldigd worden.

e. geen commissaris te benoemen.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL. Notaris Mieke STEYAERT.

Neergelegd: uitgifte van oprichtingsakte.

Coordonnées
WICTORY

Adresse
ZIEKLIEN 25 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande