WILLY DE WAEGENEER

Société en commandite simple


Dénomination : WILLY DE WAEGENEER
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 895.966.729

Publication

31/01/2013
ÿþ Mal a!

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECRTI3Aï.!K

VAN KOOPHAMU0,.f

18 JAO, 2013

DEN DEe'ffien.

Ondernemingsnr : 0895.966.729

Benaming

(voluit) : WILLY DE WAEGENEER

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Lindelaan 4 - 9280 Lebbeke

Onderwerp akte : VERVROEGDE ONTBINDING - INVEREFFENINGSTELLING en SLUITING van de VEREFFENING

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering, gehouden de dato 31 december 2012 op de maatschappelijke zetel te 9280 Lebbeke, Lindelaan 4,

De bijzondere algemene vergadering heeft met eenparigheid van stemmen, volgende beslissingen; genomen :

EERSTE BESLISSING  Kennisname en goedkeuring van de verslagen, Vervroegde ontbinding en invereffeningstelling.

De vergadering neemt kennis van het bijzonder verslag van de zaakvoerder in het kader van het voorstel tot ontbinding van de vennootschap conform artikel 181§1 van het Wetboek van vennootschappen en stelt vast dat, er dienaangaande geen opmerkingen worden gemaakt door de aanwezige vennoten. Zij besluit dit verstag voor zoveel als nodig goed te keuren en zich aan te sluiten bij de conclusies, die erin vervat zijn,

De vergadering beslist de gewone commanditaire vennootschap "WILLY DE WAEGENEER", gevestigd te 9280 Lebbeke, Lindelaan 4, vervroegd te ontbinden en in vereffening te stellen met ingang vanaf heden.

TWEEDE BESLISSING - Onmiddellijke sluiting van de vereffening gelet op de eenvoud van de vereffeningsverrichtingen (afwezigheid van passiva) - Verzaking aan de termijn van een maand voorzien door artikel 194 van het Wetboek van vennootschappen.

De vergadering beslist, gezien de eenvoud van de vereffeningsverrichtingen, te verzaken aan de termijn van één maand die is voorgeschreven door artikel 194 van het Wetboek van vennootschappen.

Zij bevestigt voldoende kennis te hebben van aile rekeningen, stukken en documenten in verband met de vereffening.

De vergadering verklaart voldoende en volledig ingelicht te zijn over de gevolgen van voornoemde. beslissing tot vervroegde ontbinding en de onmiddellijke sluiting van vereffening van de vennootschap.

De vergadering verklaart hierbij volledig kennis te hebben en voldoende ingelicht te zijn over de inhoud van' de Ministeriële Omzendbrief opgesteld door het Ministerie van Justitie, Mevrouw Laurette Onckelinckx, van 14' november 2006, aangaande de ontbinding en de onmiddellijke afsluiting van de vereffening en de gevolgen' ervan.

De vergadering verklaart uitdrukkelijk dat de voorwaarden hierin gesteld, die cumulatief dienen vervuld te zijn om te kunnen besluiten tot de ontbinding en onmiddellijke sluiting van vereffening van de vennootschap effectief vervuld zijn, met name

-geen aanduiding van vereffenaar;

-geen passiva meer aanwezig, behoudens de rekening courant ten gunste van de zaakvoerder en een bedrag inzake de geraamde belastingen op het lopende boekjaar. De vennoten gaan akkoord dat deze rekening courant zal terugbetaald worden bij de afrekening van het vereffeningsaandeel, dewelke in januari uitbetaald zal worden.. De vennoten verklaren zich ook akkoord om de belastingen op het lopende boekjaar voor hun rekening te nemen en dit in evenredigheid met hun aandelenbezit;

-aanwezigheid van alle vennoten;

-en beslissing met eenparigheid van stemmen,

Ingevolge het voorgaande wordt de vereffening als beëindigd beschouwd en houdt de vennootschap op te. bestaan te rekenen vanaf heden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Annexes du Moniteur belge

Dit besluit tot onmiddellijke sluiting van de vereffening heeft de overdracht van rechtswege'tot gevolg van het maatschappelijk bezit aan de vennoten.

De vergadering beslist daarenboven dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en bewaard gedurende de bij de wet verplichte termijn op volgend adres : Lindelaan 4 te 9280 LEBBEKE,

De vergadering verklaart ten slotte dat de vennootschap geen eigenaar is van onroerende goederen en/of zakelijke rechten.

DERDE BESLISSING - Kwijting van de zaakvoerders.

De vergadering beslist op basis van voormelde staat van activa en passiva de dato 31 december 2012, gehele en volledige kwijting te verlenen zonder voorbehoud of beperking, aan de zaakvoerder, de heer De Waegeneer Willy, allen voornoemd, voor de uitoefening van zijn mandaat tot op heden.

VIERDE BESLISSING - Volmacht voor administratieve formaliteiten.

De vergadering beslist bijzondere volmacht te verlenen aan het boekhoudkantoor FIDULINE BV onder de vorm van een BVBA, met zetel te 1770 Liedekerke, Pamelsestraat 2, bus 1, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen en verklaringen te doen, met inbegrip van de neerlegging van de notulen van de vergadering met een uittreksel ter publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, op de griffie van de Rechtbank van Koophandel; de schrapping van de inschrijving van de vennootschap in het Rechtspersonenregister en de Kruispuntbank van Ondernemingen, in voorkomend geval het indienen van de aangifte van stopzetting van werkzaamheden bij de BTW-Administratie en/of aanverwante administraties en instellingen.

Tevens geeft de vergadering tevens de opdracht aan voornoemde om de formaliteiten i.v.m. de fiscale' aangiften te verrichten.

Te samen neergelegd

- afschrift van de notulen van de bijzondere algemene vergadering

- verslag van de zaakvoeders

- staat van activa en passiva per 31 december 2012

Yves Janssens

Lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

Coordonnées
WILLY DE WAEGENEER

Adresse
LINDELAAN 4 9280 LEBBEKE

Code postal : 9280
Localité : LEBBEKE
Commune : LEBBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande