WIM VANDENBERGHE

Société en commandite simple


Dénomination : WIM VANDENBERGHE
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 472.528.669

Publication

04/06/2014
ÿþ Mod 2.i

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



IlIARB,L111

be

~ St,

10

NE-ERGELEGD

Z 3 ME) 20t4

RECHTBANK;

KOOPHANDEL TE-GENT

Ondernemingsnr : 0472.528.669

Benaming

(voluit) : WIM VANDENBERGHE

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een gewone commanditaire vennootschap

Zetel : 9830 Sint-Martens-Latem, Moeder Thomasinelaan 4 Onderwerp akte : Neerlegging en bekendmaking voorstel tot partiële splitsing

Neerlegging van een voorstel tot partiële splitsing opgemaakt overeenkomstig artikel 728 van het Wetboek van Vennootschappen, met toepassing van artikel 677 van het Wetboek van Vennootschappen, waarbij Wim Vandenberghe Comm. V. een deel van haar vermogen afsplitst, hetwelk zal worden overgenomen door Derycke Vandenberghe & Verschuere Advocaten CVBA, zonder dat eerstgenoemde vennootschap wordt ontbonden.

De inhoud van voormeld splitsingsvoorstel wordt hierna bij uittreksel weergegeven.

1.IDENTIFICATIE VAN DE BETROKKEN VENNOOTSCHAPPEN

1.1. GESPLITSTE VENNOOTSCHAP: WIM VANDENBERGHE COMM. V.

De partieel gesplitste vennootschap betreft 'Wim Vandenberghe" Comm. V., waarvan de maatschappelijke zetel Is gevestigd te 9830 Sint-Martens-Latem, Moeder Thomasinelaan 4. De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent en bij de Kruispuntbank van Ondernemingen onder nummer 0472.528.669.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het doel van de vennootschap luidt:

"De vennootschap heeft als doel:

De uitoefening door de vennoten van het beroep van advocaat, voor haar rekening, evenals de uitoefening van gerechtelijke mandaten die aan de leden van de vennootschap zouden worden toevertrouwd, alsook arbitrage-opdrachten en in het algemeen alle beroepsactiviteiten van de vennoten verenigbaar met het beroep van advocaat.

Zij zal haar doel verwezenlijken op de wijze die zij het meest geschikt acht, zowel in binnen- als buitenland. Zij mag alle burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken, te bevorderen of te beveiligen, onder meer deelnemen aan andere professionele of middelenverenigingen of rechtspersonen.

De vennootschap mag ook voor het beveiligen of bevorderen van haar verrichtingen en voor het plaatsen van haar voorzorgs- en reservefondsen alle roerende en onroerende goederen verwerven.

Bij de verwezenlijking van haar doel zal steeds moeten worden gehandeld met strikte naleving van de beroepsregelen, de deontologische regelen en de reglementen aangenomen door zowel de Orde van Vlaamse Balies als door de plaatselijke Orde of elke gelijkaardige organisatie die deze vervangt."

1.2. VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP: DERYCKE VANDENBERGHE & VERSCHUERE ADVOCATEN CVBA

De verkrjgende vennootschap betreft "DERYCKE VANDENBERGHE & VERSCHUERE ADVOCATEN ", waarvan de maatschappelijke zetel is gevestigd te 9000 Gent, Vrijheidslaan 27, De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent en bij de Kruispuntbank van Ondernemingen onder nummer.0818.892.806.

Het doel van de vennootschap luidt:

"De vennootschap heeft tot burgerlijk doel de uitoefening door de vennoot of vennoten van het beroep van

advocaat voor haar rekening, alsook het vervullen door de vennoot of vennoten voor haar rekening van

Op de laatste biz. van Lutk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

41

x--'' " gerechtelijke mandaten, arbitrageopdrachten en andere mandaten die aan de vennoten in hun hoedanigheid van advocaat worden opgedragen, dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap mag via inbreng, fusie, en/of inschrijving belangen nemen in of optreden als bestuurder van andere rechtspersonen of burgerlijke vennootschappen met een gelijkaardig doel.

De vennootschap kan alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks tot de verwezenlijking van haar doel kan bijdragen, onder meer het deelnemen aan andere professionele verenigingen, middelenverenigingen of rechtspersonen. De vennootschap mag ook voor het beveiligen of bevorderen van haar verrichtingen en voor het plaatsen van haar voorzorgs- en reservefondsen, alle roerende en onroerende goederen verwerven; alsook alle daden van beheer en beschikking stellen.

De vennootschap heeft eveneens als doel alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennoten zullen zich er evenwel van onthouden tussen te komen voor een partij wier belangen strijdig zijn met deze van een cliënt van de vennootschap of van een vennoot en zullen de verdeling van de dossiers uitsluitend laten geschieden volgens de wens van de cliënten.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

Bij verwezenlijking van het doel zal steeds moeten worden gehandeld met inachtneming van de regelen van de behoorlijke beroepsuitoefening, de deontologische regelen en reglementen aangenomen door de OVB, de Orde van Advocaten te Gent en de bepalingen vervat in het Gerechtelijk Wetboek."

2. RUILVERHOUDING - VERDELING ONDER VENNOTEN

De in totaal 18.600 aandelen WIM VANDENBERGHE COMM. V. worden als volgt aangehouden:

-18.599 aandelen door DERYCKE VANDENBERGHE & VERSCHUERE ADVOCATEN CVBA; -1 aandeel door de heer Wim Vandenberghe.

Proportioneel met de deelneming van DERYCKE VANDENBERGHE & VERSCHUERE ADVOCATEN CVBA in WIM VANDENBERGHE COMM. V, zal er geen aandelenvergoeding plaatsvinden voor de overdracht van de afgesplitste vermogensbestanddelen. Voor het ene aandeel van de heer Wim Vandenberghe in WIM VANDENBERGHE COMM. V. zal ter vergoeding van de inbreng van de afgesplitste vermogensbestanddelen van WIM VANDENBERGHE COMM, V in DERYCKE VANDENBERGHE & VERSCHUERE ADVOCATEN CVBA een vergoeding in twee (2) aandelen B variabel kapitaal in DERYCKE VANDENBERGHE & VERSCHUERE ADVOCATEN CVBA worden toegekend (ruilverhouding 167,26/85,52 =1,96).

Er zal aan de vennoten geen opleg in geld uitbetaald worden, noch enige andere financiële vergoeding.

3. WIJZE WAAROP DE AANDELEN WORDEN UITGEREIKT

De nieuw uit te geven aandelen B in het variabel kapitaal van DERYCKE VANDENBERGHE & VERSCHUERE ADVOCATEN CVBA als vergoeding voor de inbreng van de bovenvermelde afgesplitste vermogensbestanddelen van WIM VANDENBERGHE COMM. V. zullen van dezelfde aard zijn en zullen, vanaf de uitgifte, dezelfde rechten en voordelen genieten als de bestaande aandelen B in het variabel kapitaal van DERYCKE VANDENBERGHE & VERSCHUERE ADVOCATEN CVBA.

De toekenning van de ter gelegenheid van de partiële splitsing door DERYCKE VANDENBERGHE & VERSCHUERE ADVOCATEN CVBA nieuw uit te geven aandelen op naam geschieden door inschrijving in het register van de aandelen op naam, dit binnen de 15 dagen na de publicatie van de splitsingsbesluiten in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

4. DATUM VOOR DEELNAME IN DE WINST

De nieuw uit te geven aandelen B in het variabel kapitaal zullen recht geven te delen in de winst van DERYCKE VANDENBERGHE & VERSCHUERE ADVOCATEN CVBA vanaf 1 mei 2014 (conform de aandeelhoudersafspraken).

5. BOEKHOUDING

De datum vanaf welke de handelingen van de partieel gesplitste vennootschap m.b.t. het hiervoor bedoelde af te splitsen vermogen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap is vastgesteld op 1 mei 2014.

6. TOEKENNING VAN RECHTEN AAN VENNOTEN MET BIJZONDERE RECHTEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Er zijn binnen de gesplitste vennootschap geen vennoten die kapitaalaandelen bezitten waaraan bijzondere rechten verbonden zijn. Bijgevolg dienen er binnen DERYCKE VANDENBERGHE & VERSCHUERE ADVOCATEN CVBA geen bijzondere maatregelen te worden genomen wat dit betreft.

Er zijn binnen de gesplitste vennootschap evenmin houders van andere effecten dan kapitaalaandelen, evenmin effecten met bevoorrechte rechten. Bijgevolg zal door DERYCKE VANDENBERGHE & VERSCHUERE ADVOCATEN CVBA evenmin zulke aandelen of andere effecten uitgegeven worden naar aanleiding van de partiële splitsing en dienen er desbetreffend ook geen bijzondere maatregelen te worden getroffen.

7. BIJZONDERE BEZOLDIGING REVISOR

Voorgesteld wordt om, overeenkomstig artikel 734 van het Wetboek van Vennootschappen, unaniem te verzaken aan de bijzondere verslaggeving, zoals bedoeld in de artikels 730 tot 733 van het Wetboek van Vennootschappen.

In de agenda van de buitengewone algemene vergaderingen van de aan de partiële splitsing deelnemende vennootschappen zal worden vernield dat de vennootschap voornemens is toepassing te maken van artikel 734 van het Wetboek van Vennootschappen. Dienvolgens dient geen bezoldiging te worden toegekend aan een revisor voor deze specifieke opdracht.

8. BIJZONDERE VOORDELEN TOEGEKEND AAN BESTUURDERS

Aan de bestuurders van de bij de partiële splitsing betrokken vennootschappen zullen geen bijzondere voordelen worden toegekend.

9. NAUWKEURIGE BESCHRIJVING VAN DE OVER TE DRAGEN ACTIVA EN PASSIVA

Het afgesplitst gedeelte van het vermogen van de gesplitste vennootschap dat overgaat naar de verkrijgende vennootschap wordt hierna weergegeven.

Deze boekhoudkundige staat is opgesteld per 30 april 2014.

ACTIEF

Vorderingen op termijn zaakvoerder 240.000,00

Vorderingen op maatschap 312.822,91

Beleggingen en liquide middelen Delen 1.037.859,55

Totaal 1.590.682,46

PASSIEF

Kapitaal 11.963.,50

Vrijgestelde reserves 54.269,90

Overgedragen winst 1.524.449,07

Totaal 1.590.682,46

Gezegde afgesplitste vermogensbestanddelen hebben op 30 april 2014 bij de gesplitste vennootschap een netto-boekwaarde van 1.590.682,46 EUR.

De afgesplitste vermogensbestanddelen betreffen bestanddelen met betrekking tot de beleggingsactiviteit van de gesplitste vennootschap (vorderingen op termijn op de zaakvoerder, beleggingsportefeuille en liquide middelen bij Bank Delen en de vordering op de maatschap Derycke & Vandenberghe Advocaten, die bij aflossing tevens zal belegd worden).

10. VOLMACHT VOOR NEERLEGGING EN BEKENDMAKING

Elk van de bij de partiële splitsing betrokken vennootschappen geeft volmacht aan Wim Vandenberghe, wonende te 9830 Sint-Martens-Latem, Moeder Thomasinelaan 4, bevoegd om elke partij afzonderlijk te vertegenwoordigen en met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, met het oog op de neerlegging en bekendmaking van het voorstel en alle andere noodzakelijke documenten ter griffie van de bevoegde Rechtbanken van Koophandel.

Wim Vandenberghe Gevolmachtigde ~~~~v

~ ~~~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-ehourlen aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/08/2014
ÿþMod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

BI±LGE

NEERGELEGD



- 2014 0 6 AN. 2014

AATSBLAD KOOpViegrT" eNT



Ondernernintçsra . 0472.528.669

l3arramiri9

(mat) , WIM VANDENBERGHE

Rer.htsvorr gewone commanditaire vennootschap

Zetel : 9830 Sint-Martens-Latem, Moeder Thomasinelaan 4

(vollediy. adres)

Onderwerp akte : partiële splitsing door overname door een andere vennootschap - statutenwijziging

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Paul HENRIST, geassocieerd notaris te Merelbeke met standplaats Bottelare, op dertig juli tweeduizend veertien, dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de gewone commanditaire vennootschap "WIM VANDENBERGHE", met zetel te 9830 Sint Martens-Latern, Moeder Thomasinelaan 4, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent met ondememingsnummer 0472.528.669, volgende beslissingen met éénparigheid van stemmen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING

De voorzitter geeft een korte samenvatting van het splitsingsvoorstel, waarin wordt voorgesteld om het af te splitsen vermogen van de voornoemde vennootschap "WIM VANDENBERGHE" wordt overgedragen aan de

voornoemde vennootschap CVBA "DeryckeVarídenberghe&Verschuere Advocaten". De vergadering

verklaart kennis te hebben genomen van gezegde voorstel.

TWEEDE BESLISSING

Na lezing gehoord te hebben van de twee eerste paragrafen van artikel 734 van het Wetboek van Vennootschappen, beslist de vergadering te verzaken aan de toepassing van de artikelen 730,731, 733 van het Wetboek van Vennootschappen, in zoverre dit laatste naar de verslagen verwijst.

DERDE BESLISSING

Het bestuursorgaan heeft geen kennis van belangrijke wijzigingen die zich in de activa en passiva van de vennootschap zouden hebben voorgedaan sinds de datum van opstelling van het voorste! van partiële splitsing waarvan hierboven sprake.

ViERDE BESLISSING

De vergadering beslist tot de partiële splitsing, zonder ontbinding noch vereffening van de vennootschap, overeenkomstig het splitsingsvoorstel en in toepassing van artikel 677 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, door inbreng in de CVBA "DeryckeVandenberghe&Verschuere Advocaten", met zetel te Vrijheidslaan 27, 9000 Gent, van een deel van de vermogensbestanddelen betreffende de beleggingsactiviteit voor een totaal bedrag van een miljoen vijfhonderdnegentigduizend zeshonderdtweeëntachtig euro zesenveertig cent (¬ 1.590.682,46), zijnde de netto-boekwaarde.

De ingebrachte goederen staan omstandig beschreven in het verslag inzake inbreng in natura opgesteld door ROECKENS & C°, Burgerlijke vennootschap opgericht onder de vorm van een bvba, vertegenwoordigd door de heer Guy Roeckens, Bedrijfsrevisor, van 10 juli 2014, welke aan deze akte gevoegd blijft zonder dat dit moet worden geregistreerd en waarvan het beschikkend gedeelte luidt als volgt:

"8, BESLUIT

Ondergetekende ROECKENS Guy, bedrijfsrevisor, optredend namens de Burg. bvba ROECKENS & C°, kantoorhoudend te 2930 Brasschaat, Miksebaan 260A, aangesteld door het bestuursorgaan van DERYCKE VANDENBERGHE & VERSCHUERE ADVOCATEN cvba en WIM VANDENBERGHE Comm. V, te Gent, om een verslag op te stellen zoals voorzien in artikel 423 van het Wetboek van Vennootschappen, over de inbreng in natura van de beleggingsportefeuille WIM VANDENBERGHE Comm. V. bij de geplande kapitaalverhoging van het variabel kapitaal In DERYCKE VANDENBERGHE & VERSCHUERE ADVOCATEN cvba in het kader van de partiële splitsing door overneming (overeenkomstig artikel 677 juncto 728 W.Venn. van het Wetboek van Vennootschappen) kan, onder voorbehoud van de fiscale neutraliteit van de partiële splitsingtransactie, tot besluit van zijn onderzoek verklaren dat:

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake de controle van fusie- en aplitsingsverrichtingen waarbij de normen van inbreng in natura werden toegepast rekening houdende met een waardering tegen boekwaarde vanuit een going concern perspectief, en dat

Op de lnatstr blz, virt Luik 6 vernielden Reet? : Nnarn en hoed n¬ gheil van de instrumenterende notari , hetzij van de perso(a)r,{enl

r evoegd de i uehislaersoon tere aarrlen van derden le vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening ning

t Ii It 11111 [11111111 itt Iliti lut ~I I til MONITEU

*14157612* .12L08 BELGISCH S

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering voldoet aan de toepasselijke wetgeving en reglementering wanneer rekening gehouden wordt met het wettelijk kader volgens hetwelk de inbreng in natura dient te worden verantwoord, zijnde het continuïteitsbeginsel en artikel 78 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001. De waarde van het ingebrachte kapitaal ten bedrage van 0,64 EUR, vermeerderd met de andere elementen toegevoegd aan het eigen vermogen ter gelegenheid van onderhavige partiële splitsingverrichting, stemt, rekening houdend met het voorgaande, ten minste overeen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen zodat de inbreng niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 2 aandelen B in het variabel kapitaal van de vennootschap DERYCKE VANDENBERGHE & VERSCHUERE ADVOCATEN cvba, zonder vermelding van nominale waarde en reet een fractiewaarde van één 10.852ste aandelen B in het variabel kapitaal,

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen "faimess opinion" is.

Opgemaakt te Brasschaat op 10 juli 2014"

Voorzover de beschreven verdeling van het vermogen niet voldoende nauwkeurig is, ofwel omdat de toekenning voor interpretatie vatbaar is, ofwel omdat het gaat om delen van het vermogen die tengevolge van nalatigheid niet in de opsomming van de toegekende vermogensbestanddelen zijn vermeld, wordt uitdrukkelijk overeengekomen, dat aile activa en passiva waarvan niet niet zekerheid kan worden vastgesteld aan wie ze werden toegekend, toekomen aan de voomoemde vennootschap 'WIM VANDENBERGHE".

De handelingén van de inbrengende vennootschap zullen sinds 01 mei 2014 boekhoudkundig en fiscaal geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap.

De als tegenprestatie verstrekte vergoeding

-De ruilverhouding tussen de voornoemde vennootschap 'WiM VANDENBERGHE" en de voomoemde vennootschap "DeryckeVandenberghe&Verschuere Advocaten" wordt bepaald op 1,96.

-Onder de weerhouden ruilverhouding vindt er,proportioneel met de deelneming van de voornoemde vennootschap "DeryckeVandenberghe&Verschuere Advocaten", geen aandefendelenvergoeding plaats voor overdracht yan de gesplitste vermogensbestanddelen,

-Voor het ene aandeel van de voornoemde heer Wim Vandenberghe in de voornoemde vennootschap 'Wim Vandenberghe", zal ter vergoeding van de inbreng van de afgesplitste vermogensbestanddelen van

voornoemde vennootschap "Wim Vandenberghe"inde voomoemde vennootschap

"DeryckeVandenberghe&Verschuere Advocaten" een vergoeding in 2 aandelen B variabel in de voornoemde vennootschap "DeryckeVandenberghe&Verschuere Advocaten" worden toegekend.

De uitgifte van 2 nieuwe aandelen B in het variabel kapitaal van de voornoemde vennootschap "DeryckeVandenberghe&Verschuere Advocaten", leidt tot een kapitaalverhoging van 0,64 euro.

VIJFDE BESLISSING

De vergadering beslist de vermindering van het patrimonium van de vennootschap ingevolge de partiële splitsing aan te rekenen door een kapitaalvermindering, zonder vernietiging van aandelen, ten belope van elfduizend negenhonderddrieënzestig euro vijftig cent (¬ 11.963,50), zodat het kapitaal gebracht wordt van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op zesduizend zeshonderdzesendertig euro vijftig cent (¬ 6.636,50).

Ingevolge voormelde kapitaaisvermindering wordt de eerste zin van het artikel 5 van de statuten vervangen door volgende tekst:

"Artikel 5  kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap, dat geheel geplaatst is bedraagt zesduizend zeshonderdzesendertig euro vijftig cent (¬ 6.636,50) en is verdeeld in achttienduizend zeshonderd (18.600) aandelen met een fractiewaarde van éénf achttienduizend zeshonderdste van het kapitaal."

ZESDE BESLISSING COORDINATIE VAN DE STATUTEN

De vergadering gelast de notaris met de coordinatie van de statuten, en tot neerlegging ervan op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent, rekeninghoudend met de hiervoor genomen beslissingen en met de recente wijzigingen in de Vennootschapswetgeving.

ZEVENDE BESLISSING

De vergaderingbeslist aile machten te verlenen, met recht deze

over te dragen aan:

-de zaakvoerder voor de uitvoering van de beslissingen die voorafgaan;

Met de bevoegdheid om alle noodzakelijke verrichtingen en formaliteiten te vervullen bij om het even welke administratieve diensten en overheden ingevolge de hierbij genomen beslissingen,

ACHTSTE BESLISSING

De vergadering beslist dat aile hiervoor genomen besluiten slechts uitwerking hebben onder de opschortende voorwaarde van goedkeuring van de inbreng in de CVBA "DeryckeVandenberghe&Verschuere Advocaten", ten gevolge van de partiële splitsing van de gewone commanditaire vennootschap 'WIM VANDENBERGHE", door de algemene vergadering van voormelde CVBA "DeryckeVandenberghe&Verschuere Advocaten".

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Voor-

' behûurien

aart het t3r_I9icb Staak_ blad

~

NEERGELEGD VOOR REGISTRATIE.

Tegelijk hiermee neergelegd:

-de eensluidende uitgifte;

-het bedrijfsrevisoraal verslag;

-de gecoördineerde statuten.

Geassocieerd notaris Paul Henrist.

Merelbeke-Bottelare.

Op de laatste blz van vt:rtneIdert Rot blaart e1n hoedanigheid van de instn.trnentr,-rende notarit:1 net t1 vatt de t,erco(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten sanzten van dei den te vertegenv?otlrdtgen

~7~rpra telam ert handtekening

19/04/2013
ÿþVoor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie va det7 GELE

O APR. 2813

RPCHTB4%J K VAN

KOOPHANDEL TE GENT

Griffie

1111111elnall

Ondernemingsnr : 0472.528.669

Benaming (voluit) : Wim VANDENBERGHE

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met

ii beperkte aansprakelijkheid

Zetel w Moeder Thomasinelaan 4

9830 Sint-Martens-Latem

Onderwerp akte : Buitengewone algemene vergadering - Omzetting in een gewone

!i commanditaire vennootschap - Ontslag - Benoeming

Uit de akte verleden voor geassocieerd notaris Christian Van Belle te Gent op zevenentwintig maart;

tweeduizend dertien, te registreren, blijkt dat:

Het jaar TWEEDUIZEND EN DERTIEN.

Op ZEVENENTWINTIG MAART.

Te 9000 Gent, Kouter 27, op het kantoor van de hierna vermelde geassocieerde notaris Van Belle.

;: Voor mij, Christian VAN BELLE, geassocieerd notaris in de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm vang

een codperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE GROO, BLINDEMAN, VAN BELLE,:

;' PARMENTIER & VAN OOST, GEASSOCIEERDE NOTARISSEN", met zetel te 9000 Gent, Kouter 27.

Wordt de buitengewone algemene vergadering van de vennoten gehouden van de burgerlijke vennootschap;

met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "WIM VANDENBERGHE»,,

waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9830 Sint-Martens-Latem, Moeder Thomasinelaan 4,:

1. De heer VANDENBERGHE, Wim Maria Antoon, geboren te Oudenaarde op 1

15 november 1982, echtgenoot van mevrouw Opstal, Martine Marie Louise Marcel, gedomicilieerd en verblijvende te 9830 Sint-Martens-Latem, Moeder Thomasinelaan 4.

Eigenaar van één aandeel.

2. De burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Derycke Vandenberghe & Verschuere

Advocaten", met maatschappelijke zetel te 9000 Gent, Vrijheidslaan 27,

ondememingsnummer 0818.892.806, RPR Gent.

Opgericht ingevolge akte verleden voor notaris François De Clippel te Dendermonde op 18 september 2009, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 5 oktober daarna onder nummer 09139632.

De statuten van de vennootschap werden niet gewijzigd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

; 0472.528.669, RPR Gent.

,

Opgericht ingevolge akte verleden voor notaris Denis Deckers te Brussel op 28 juli 2000, waarvan een uittreksel; ;; werd bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 10 augustus daarna, onder nummer; 20000810-171,

Waarvan de statuten meermaals werden gewijzigd en voor het laatst ingevolge beslissing van de buitengewone algemene vergadering van de vennoten de dato 30 september 2002, waarvan proces-verbaal werd gesloten; door notaris Joost Eeman te Gent, waarvan een uittreksel werd bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch; Staatsblad van 18 oktober daarna onder nummer 02128798.

,; De zetel van de vennootschap werd overgebracht naar het huidige adres ingevolge beslissing van de bijzondere algemene vergadering van de vennoten de dato 21 oktober 2005, waarvan een uittreksel werd; bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 8 november daarna onder nummer 05159795. BUREAU

;I De vergadering is geopend om 9.00 uur, onder het voorzitterschap van de heer Wim Vandenberghe, hierna genoemd.

Gezien het beperkt aantal vennoten wordt er niet overgegaan tot het samenstellen van een bureau. SAMENSTELLING VAN DE VERGADERING Zijn aanwezig of vertegenwoordigd op de vergadering, de volgende vennoten, eigenaar van het hierna vermeld

g , 1

È

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

De zetel van de vennootschap werd overgebracht naar het huidige adres 185

ingevolge beslissing van de raad van bestuur de dato 1 augustus 2012, waarvan

een uittreksel werd bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad

van 3 september daarna onder nummer 12149394.

Hier vertegenwoordigd, overeenkomstig de statuten, door haar gedelegeerd bestuurder, te weten: de heer Wim Vandenberghe, voornoemd vennoot sub 1, benoemd tot bestuurder en tot gedelegeerd bestuurder in voormelde oprichtingsakte van de vennootschap.

Eigenaar van honderdvijfentachtig aandelen.

Samen: honderdzesentachtig aandelen 186

UITEENZETTING VAN DE VOORZITTER

De voorzitter deelt mee en verzoekt ondergetekende notaris te notuleren wat volgt

L Deze vergadering heeft als agenda:

1. Lezing en onderzoek van:

- het verslag van de zaakvoerder overeenkomstig artikel 778 van het Wetboek van vennootschappen, Bij dit verslag wordt een staat gevoegd van de activa en passiva van de vennootschap afgesloten op 31 december 2012.

- het verslag van de bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van vennootschappen over de omzetting van de vennootschap.

2. Goedkeuring van de verslagen vermeld sub 1.

3. Wijziging van het aantal aandelen van 186 naar 18.600.

4. Omzetting van de vennootschap in een burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een gewone commanditaire vennootschap.

5. Aanneming van een nieuwe versie van statuten om ze in overeenstemming te brengen met de nieuwe vennootschapsvorm en de hiervoor te nemen beslissingen,

6. Ontslag zaakvoerder en benoeming zaakvoerder

7. Machten voor de administratieve formaliteiten.

II, Het maatschappelijk kapitaal is volledig vertegenwoordigd op de algemene vergadering. Er is 1 zaakvoerders in de vennootschap, te weten, de heer Wim Vandenberghe, voornoemd vennoot subi, hier aanwezig.

Ili, Gezien het maatschappelijk kapitaal volledig vertegenwoordigd is en de enige zaakvoerder aanwezig is, bestaat er geen reden om de bijeenroeping van de algemene vergadering te verantwoorden en kan zij geldig beraadslagen.

IV. Om aangenomen te worden, dienen de voorstellen, vermeld in de agenda, het minimum aantal stemmen te behalen voorzien bij de wet en de statuten,

V. Elk aandeel geeft recht op één stem.

Vl. De vennootschap heeft geen obligaties uitgegeven.

VASTSTELLING DAT DE VERGADERING GELDIG IS SAMENGESTELD

Al deze feiten zijn nagezien en juist bevonden door de vergadering, die erkent geldig te zijn samengesteld en

bevoegd om over de agenda te beraadslagen.

De voorzitter zet de redenen uiteen, die de grondslag vormen van de inhoud van de agenda.

LEZING EN ONDERZOEK VAN DE VERSLAGEN

A. Verslag van de zaakvoerder overeenkomstig artikel 778 van het Wetboek van vennootschappen De voorzitter legt het verslag voor van de zaakvoerder, de dato 26 maart 2013, opgesteld overeenkomstig de artikelen 778 van het Wetboek van vennootschappen, waarin het voorstel tot omzetting wordt toegelicht, Bij dit verslag is een samenvattende staat gevoegd over de actieve en passieve toestand van de vennootschap afgesloten op 31 december 2012.

B. Verslag van de bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van vennootschappen

De voorzitter legt het controleverslag voor van de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Roeckens & C°", kantoorhoudend te 2930 Brasschaat, Miksebaan 260A, vertegenwoordigd door de heer Guy Roeckens, bedrijfsrevisor, de dato 25 maart 2013, opgesteld overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van vennootschappen.

Dit verslag betreft de voormelde staat van activa en passiva en vermeldt inzonderheid of er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad.

Het besluit van dit verstag luidt als volgt:

"7. BESLUIT VAN DE KONTROLE-OPDRACHT,

Ondergetekende Guy Roeckens, bedrijfsrevisor, optredend namens de burgerlijke vennootschap opgericht onder de vorm van een bvba Roeckens & C°, kantoorhoudend te 2930 Brasschaat, Miksebaan 260A, aangesteld door de zaakvoerder van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkeid WIM VANDENBERGHE om een verslag op te stellen zoals voorzien in artikel 777 van het Wetboek Vennootschappen voor de geplande omzetting van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid in een Gewone Commanditaire Vennootschap, gebaseerd op de boekhoudkundige staat van activa en passiva per 31 december 2012, kan tot besluit van zijn onderzoek verklaren dat:

a. Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 december 2012 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad. Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad.

mod 11.1

E + o I mod 11,1



b. Het netto-actief volgens deze staat van aktiva en passiva per 31 december 2012 positef is voor een bedrag

van E 1.365.868,27 en is niet kleiner dan het in de staat van activa en passiva per 31 december 2012

opgenomen maatschappelijk kapitaal.

Brasschaat, 25 maart 2013

ROECKENS & C° Bedrijfsrevisoren

Burgerlijke vennootschap opgericht

onder de vorm van een bvba

vertegenwoordigd door

Guy Roeckens

vennoot"

BERAADSLAGING

Na onderzoek en beraadslaging neemt de vergadering de volgende besluiten:

EERSTE BESLUIT: GOEDKEURING VAN DE VERSLAGEN

De vergadering stelt vast dat er op de staat van activa en passiva en op het voormelde verslag geen

opmerkingen worden gemaakt door de vennoten.

Bijgevolg sluit de vergadering zich aan bij de besluiten erin vervat.

Het origineel van het verslag, ondertekend "ne varietur" door de notaris en de comparanten, zal worden

neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, samen met een uitgifte van dit proces-verbaal.

TWEEDE BESLUIT: WIJZIGING VAN HET AANTAL AANDELEN

De vergadering beslist het aantal aandelen van honderdzesentachtig (186) naar achttienduizend zeshonderd

(18.600) te brengen, waarbij de participatie van iedere vennoot met dezelfde verhouding wordt vermeerderd.

Bijgevolg stelt de vergadering door deze vermeerdering van het aantal aandelen volgende participaties van de

vennoten in het kapitaal vast:

1. De heer VANDENBERGHE, Wim, voornoemd vennoot sub 1: honderd aandelen. 100

2. De burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een coöperatieve 18.500

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Derycke Vandenberghe & Verschuere Advocaten", voornoemd vennoot sub 2: achttienduizend vijfhonderd aandelen.

Samen : achttienduizend zeshonderd aandelen 18.600

DERDE BESLUIT: OMZETTING VAN DE VENNOOTSCHAP IN EEN GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

De vergadering besluit de vorm van de vennootschap te wijzigen en de vorm van een burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een gewone commanditaire vennootschap aan te nemen.

De activiteit blijft ongewijzigd, het eigen vermogen blijft hetzelfde, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en -vermeerderingen en de gewone commanditaire vennootschap zal de boeken en de boekhouding, die door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werden gehouden, voortzetten.

De gewone commanditaire vennootschap behoudt het ondernemingsnummer 0472.528.669 waaronder de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid thans ingeschreven is in het rechtspersonenregister te Gent.

De omzetting gebeurt op basis van het actief en passief van de vennootschap, afgesloten op 31 december 2012.

Alle handelingen die sedert die datum werden verricht door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, worden geacht verricht te zijn voor de gewone commanditaire vennootschap.

De heer Wim VANDENBERGHE, voornoemd vennoot sub 1, zal optreden als gecommanditeerde vennoot. VIERDE BESLUIT: AANNEMING NIEUWE VERSIE VAN STATUTEN

De vergadering beslist de bestaande statuten integraal te vervangen door een nieuwe versie om om ze in overeenstemming te brengen met de nieuwe vennootschapsvorm en de hiervoor genomen beslissingen. De tekst van deze statuten luidt ais volgt: (bij uittreksel)

"Artikel 1 Rechtsvorm  naam  identificatie

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een gewone commanditaire vennootschap.

De naam van de vennootschap luidt: "WIM VANDENBERGHE".

Artikel 2  Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9830 Sint-Martens-Latem, Moeder Thomasinelaan 4,

De zetel kan slechts overgebracht worden naar een andere plaats in België bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder of het college van zaakvoerders.

Artikel 3  Doel

De vennootschap heeft tot doel:

De uitoefening door de vennoten van het beroep van advocaat, voor haar rekening, evenals de uitoefening van gerechtelijke mandaten die aan de leden van de vennootschap zouden worden toevertrouwd, alsook arbitrageopdrachten en in het algemeen alle beroepsactiviteiten van de vennoten verenigbaar met het beroep van advocaat.

Zij zal haar doel verwezenlijken op de wijze die zij het meest geschikt acht, zowel in binnen- als buitenland. Zij mag alle burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken, te bevorderen of te beveiligen, onder meer deelnemen aan andere professionele of middelenverenigingen of rechtspersonen.

De vennootschap mag ook voor het beveiligen of bevorderen van haar verrichtingen en voor het plaatsen van haar voorzorgs- en reservefondsen alle roerende en onroerende goederen verwerven.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste iIz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bij de verwezenlijking van haar doet zat steeds moeten worden gehandeld met strikte naleving van de' beroepsregelen, de deontologische regelen en de reglementen aangenomen door zowel de Orde van Vlaamse Balies als door de plaatselijke Orde of elke gelijkaardige organisatie die deze vervangt.

Artikel 4  Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Zij kan slechts door de wil van de vennoten ontbonden worden bij besluit van de algemene vergadering genomen overeenkomstig de regels van het Wetboek van vennootschappen.

Het overlijden van zowel een stille als een gecommanditeerde vennoot geeft geen aanleiding tot de ontbinding van de vennootschap.

De overlevende vennoten kunnen, hetzij de vennootschap verderzetten met de erfgenamen of legatarissen van de overleden vennoot, hetzij het aandeel van de overleden vennoot in de vennootschap overnemen mits uitkering van de waarde van het scheidingsaandeel.

Binnen drie maanden na het overlijden van de medevennoot maken de overlevende vennoten bij ter post aangetekende brief hun keuze kenbaar aan de erfgenamen of legatarissen van de overledene, Zonet, dan opteren zij voor de verderzetting van de vennootschap met de erfgenamen of legatarissen van de overledene, die de hoedanigheid van advocaat dienen te bezitten. Hetzelfde geldt wanneer de overlevende vennoten geen unaniem akkoord bereiken omtrent de overname van

het aandeel van de overleden vennoot.

Opteren de overlevende vennoten voor de overname van het aandeel van de overleden medevennoot, dan wordt de waarde hiervan berekend op basis van het gemiddelde van de laatste drie balansen. Die waarde moet binnen de drie jaar worden uitbetaald. In geen gevat en om geen enkele reden zullen de vennoten, hun weduwen (of weduwnaars), erfgenamen of legatarissen de zegels mogen laten leggen op goederen of waarden van de vennootschap, noch een gerechtelijke inventaris laten opmaken

De vennootschap wordt eveneens niet ontbonden door de fysische, morele of wettelijke onbekwaamheid van één der vennoten. Wanneer door fysische, morele of wettelijke onbekwaamheid één der vennoten in de onmogelijkheid verkeerd zich in te laten met de zaken van de vennootschap gedurende een periode van zes maanden, kunnen de andere vennoten zijn aandeel in de vennootschap overnemen onder de voorwaarden en op de wijze zoals hierboven beschreven

Indien een vennoot door de Raad van de Orde van Advocaten verplicht wordt zich uit de vennootschap terug te trekken, houdt hij van rechtswege op deel te maken van de vennootschap. De overname van zijn aandeel wordt hierboven beschreven.

Artikel 5  Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap, dat geheel geplaatst is, bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en is verdeeld in achttienduizend zeshonderd (18.600) aandelen, met een fractiewaarde van één! achttienduizendzeshonderdste (1/18.600ste) van het kapitaal.

De vermindering of terugbetaling van kapitaal vereist een besluit van de algemene vergadering genomen met inachtneming van de regels geldend voor wijziging der statuten.

Artikel 8 -- Bestuur

§ 1, Aantal  Benoeming

De leiding van de vennootschap berust bij één of meer zaakvoerders, die tevens vennoot dienen te zijn.

§ 2. Duur van de opdracht  Ontslag

Een zaakvoerder kan slechts worden ontslagen om wettige redenen door een besluit van de algemene

vergadering genomen met inachtneming van de regels geldend voor wijziging der statuten.

§ 3. Bevoegdheid

Is er sleohts één zaakvoerder, dan treft hij besluiten naar eigen inzicht.

Zijn er twee zaakvoerders, dan dienen zij beiden akkoord te gaan om geldig te besluiten.

De zaakvoerders zijn bevoegd om alles te doen wat nodig is of nuttig kan zijn om het doel van de venncotschap

te realiseren, met uitzondering van die verrichtingen of besluiten waarvoor krachtens de wet of de statuten

alleen de algemene vergadering van de vennoten bevoegd is.

§ 4. Externe vertegenwoordigingsmacht

Is er slechts één zaakvoerder aangesteld, dan vertegenwoordigt hij de vennootschap in alle handelingen in en

buiten rechte.

Zijn er twee zaakvoerders aangesteld, dan dienen zij gezamenlijk te handelen om namens de vennootschap te

handelen in en buiten rechte.

Zijn er drie of meer zaakvoerders aangesteld, dan vertegenwoordigt het college van zaakvoerders als college

de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte, Het handelt door de meerderheid van zijn leden,

§ 5. Dagelijks bestuur

De zaakvoerder van de vennootschap kan het dagelijks bestuur toevertrouwen aan een directiecomité of aan één of meer directeuren die onder het toezicht en volgens de richtlijnen van dit bestuur aan wie de verantwoording verschuldigd is, handelen binnen de perken van de hen toevertrouwde machten.

§ 6. Bijzondere volmachten

De zaakvoerders en/of directeuren kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen.

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn

geoorloofd,

Artikel 10 -- Algemene vergadering van de vennoten

§ 1. Jaarvergadering  Bijzondere of buitengewone algemene vergadering

De jaarvergadering wordt gehouden op de tweede maandag van de maand juni om 14 uur, of indien die dag

een wettelijke feestdag is, op de eerstvolgende werkdag.

De bijzondere of buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op de dag en uur aangewezen in

de uitnodigingen.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/04/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad mod 11.1

§ 2, Bijeenroeping

a) De bevoegdheid en verplichting tot bijeenroeping

De algemene vergadering komt bijeen op uitnodiging van de zaakvoerder, het college van zaakvoerders of van de gecommanditeerde vennoten,

De jaarvergadering moet worden bijeengeroepen op de daartoe bepaalde plaats, dag en uur, en dit binnen de zes maanden na de afsluiting van het boekjaar.

De zaakvoerder is verplicht een algemene vergadering bijeen te roepen binnen de drie weken na het daartoe strekkende verzoek, wanneer één of meer vennoten die minstens de helft van het kapitaal vertegenwoordigen het vragen.

b) Formaliteiten

De vennoten worden opgeroepen tot een algemene vergadering door middel van een uitnodigingsbrief ten minste acht dagen voor de vergadering aangetekend verzonden naar hun adres, zoals dit in het register van aandelen is genoteerd.

§ 3. Stemrecht

Elk aandeel geeft recht op één stem.

§ 4. Besluiten

De besluiten van de algemene vergadering worden in de regel genomen bij gewone meerderheid,

onverminderd de bijzondere regels vervat in de statuten met betrekking tot specifieke beslissingen zoals hierna

bepaald.

Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen.

§ 5. Wijziging statuten

De besluiten van de buitengewone algemene vergadering waarbij de statuten worden gewijzigd evenals de

besluiten inzake wijziging van de naam, het kapitaal, het aannemen en uitsluiten van vennoten, worden

goedgekeurd mits een twee derde meerderheid van de stemmen.

Artikel 11  Boekiaar  inventaris  iaarrekenina  winstverdeling  reservering  verliezen

§ 1, Boekjaar

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

§ 2. Inventaris  Jaarrekening

Op het einde van elk boekjaar wordt door toedoen van de zaakvoerder de inventaris van het vermogen van de vennootschap opgesteld, wordt de jaarrekening opgemaakt over het voorbije boekjaar en wordt de boekhouding afgesloten.

§ 3. Winstverdeling  Reservering  Verliezen

De zuivere winst blijkt uit de balans, na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen.

Over de winstverdeling en reservevorming zal beslist worden door de algemene vergadering. De gewone meerderheid van de gecommanditeerde vennoten wordt vereist.

De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden volgens dezelfde verhouding als deze die voorzien is voor de verdeling van de winsten.

Nochtans zal de bijdrage in de verliezen of de winsten van de stille vennoten nooit hun inbreng mogen overtreffen.

Artikel 12  Ontbinding vereffening

In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Deze besluiten zijn slechts geldig indien zij worden genomen door de helft van de vennoten, in het bezit van drie vierde van het vennootschapsvermogen; bij gebreke van deze meerderheid beslist de voorzitter van de rechtbank.

Bij gebreke van dergelijke benoeming geschiedt de vereffening door de zaakvoerders, handelend in de hoedanigheid van een vereffeningscomité. Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op,

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de rechtbank ter bevestiging worden voorgelegd, De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft. indien de zetel van de vennootschap binnen de zes maanden voor het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan.

De voorzitter van de rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat hij heeft nagegaan dat de vereffenaars alle waarborgen van rechtschapenheid bieden, De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Zij kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden, Een akte houdende benoeming van een vereffenaar kan slechts geldig worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van Vennootschappen wanneer er een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie door de rechtbank wordt bijgevoegd. Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot de homologatie of de bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De rechtbank doet uitspraak uiterlijk binnen vierentwintig uur nadat het verzoekschrift tot homologatie of bevestiging is ingediend,

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide machten overeenkomstig de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering. De vereffenaars zijn gehouden de algemene vergadering bijeen te roepen wanneer de vennoten die één vijfde van de in omloop zijnde effecten vertegenwoordigen het vragen.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/04/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen pro rata van de inbreng van aandelen,

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal." VIJFDE BESLUIT : ONTSLAG ZAAKVOERDER EN BENOEMING ZAAKVOERDER

Ingevolge de omzetting naar een andere rechtsvorm, geeft de vergadering ontslag aan de heer Wim Vandenberghe, voornoemd, in zijn hoedanigheid van statutair zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De vergadering beslist dat de goedkeuring van de jaarrekening, die wordt opgesteld na de omzetting, door de jaarvergadering van de vennoten van de gewone commanditaire vennootschap, als kwijting zal gelden vcor de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid voor de uitoefening van zijn mandaat van 1 januari 2012 tot op heden.

Vervolgens benoemt de vergadering tot zaakvoerder van de vennootschap voor onbepaalde duur: de heer Wim Vandenberghe, voornoemd.

Hij aanvaardt zijn opdracht. Zijn mandaat is onbezoldigd, tenzij later andersluidend besluit van de algemene vergadering.

ZESDE BESLUIT: MACHTEN VOOR DE ADMINISTRATIEVE FORMALITEITEN

De vergadering beslist op heden geen bijzondere volmacht aan derden te verlenen.

STEMMING

De voorafgaande besluiten worden afzonderlijk en achtereenvolgens aangenomen met eenparigheid van stemmen.

SLOT

De agenda uitgeput zijnde, wordt de vergadering opgeheven om 9.30 uur vijfenveertig.

Bevestiging van identiteit: ondergetekende notaris bevestigt de identiteit van de comparant op zicht van bewijskrachtige gegevens.

Slotverklaringen

Artikel 9 Organieke Wet Notariaat

De partijen erkennen dat de notaris hen gewezen heeft op de bijzondere verplichtingen aan de notarissen opgelegd door artikel 9, paragraaf 1, alinea's 2 en 3 van de Organieke Wet Notariaat en heeft uitgelegd dat, wanneer notarissen tegenstrijdige belangen of de aanwezigheid van onevenwichtige bedingen vaststellen, zij hierop de aandacht moeten vestigen van de partijen en hen moet meedelen dat elke partij de vrije keuze heeft om een andere notaris aan te wijzen of zich te laten bijstaan door een raadsman.

De notarissen moeten tevens elke partij volledig inlichten over de rechten, verplichtingen en lasten die voortvloeien uit de rechtshandelingen waarbij zij betrokken is en zij moeten aan alle partijen op onpartijdige wijze raad verstrekken.

De partijen hebben hierop verklaard dat zich hier volgens hen geen tegenstrijdigheid van belangen voortdoet en dat zij alle bedingen opgenomen in onderhavige akte voor evenwichtig houden en deze aanvaarden,

De partijen bevestigen tevens dat de notaris hen naar behoren heeft ingelicht over de rechten, verplichtingen en lasten die voortvloeien uit onderhavige akte en hen op een onpartijdige wijze raad heeft verstrekt.

Recht op geschriften.

Het recht bedraagt vijfennegentig euro (¬ 95,00) en zal worden betaald op aangifte van de ondergetekende notaris.

Waarvan akte.

Opgemaakt en verleden te Gent, op datum als ten hoofde vermeld.

En, na voorlezing en toelichting, hebben de verschijners samen met mij, notaris, ondertekend.

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL

Geassocieerd notaris Christian Van Belle

Samen hiermee neergelegd: De expeditie van de akte, inbegrepen:

- het verslag van de bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van

vennootschappen;

- het verslag van de zaakvoerder overeenkomstig artikel 778 van het Wetboek van vennootschappen,

met staat van activa en passiva afgesloten op 31 december 2012.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

12/07/2012 : GET001274
20/07/2011 : GET001274
06/07/2010 : GET001274
06/07/2009 : GET001274
02/07/2008 : GET001274
27/06/2007 : GET001274
13/07/2006 : GET001274
08/11/2005 : GET001274
01/07/2005 : GET001274
23/06/2004 : GET001274
07/07/2003 : GET001274
18/10/2002 : GET001274
20/09/2001 : GET001274
10/08/2000 : GEA024136

Coordonnées
WIM VANDENBERGHE

Adresse
MOEDER THOMASINELAAN 4 9830 SINT-MARTENS-LATEM

Code postal : 9830
Localité : SINT-MARTENS-LATEM
Commune : SINT-MARTENS-LATEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande