WIM VANDERSLEYEN

Société en commandite simple


Dénomination : WIM VANDERSLEYEN
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 819.805.002

Publication

16/08/2013
ÿþMoa wad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11131,11k01

0:t AU6. 2013

nEct>7'isANK VAN

KOOl}HAyI) : TF GENT

Ondernemingsnr : 0819.805.002

Benaming

(voluit) : Wim Vandersleyen

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Wolterslaan 73 -9040 Sint-Amandsberg

(volledig adres)

Onderwerp akte : Doelswijziging

Afschrift uit de bijzondere algemene vergadering de dato 1 april 2013:

1. De algemene vergadering beslist bij éénparigheid van stemmen om het huidig doel uit te breiden met, volgende elementen:

- De studie, beoefening en verspreiding van yoga, het verstrekken van yoga onderwijs, het verstrekken

van opleiding, het organiseren van alle mogelijke cursussen omtrent persoonlijke en lichamelijke ontwikkeling en het bereiken van een geestelijk evenwicht, coaching en het organiseren van theoretische, praktische en, creatieve workshops en seminaries, Dit op een professionele en kwalitatieve wijze, evenals de beoefening en het onderwijs van andere aanverwante disciplines.

Relaxatietherapie, yoga, massage en allerlei ontspanningsactiviteiten zoals dans

Het promoten van yoga, dans en muziek bij individuen, bedrijven, dienstverlenende instellingen ter bestrijding en preventie van stress, burn-out en chronische gezondheidsproblemen en ter bevordering van de, algemene gezondheid van het individu.

- Het organiseren van initiatiecursussen, workshops en wekelijkse lessen aan yoga beoefenaars,

personeelsleden en cliënten van dienstverlenende instellingen, bedrijven en scholen. Het bewerkstelligen van; contacten in de muziek-, dans- en yogawereld; het organiseren van concerten, muziek-, dans- en yogafestivals.

- Het promoten en geven van yoga voor therapeutische doeleinden bij lichamelijke en psychische

gezondheidsproblemen.

Overige vormen van Onderwijs en beroepsopleidingen bijvoorbeeld het geven van taallessen Verhuur en expoitatie van eigen of geleasd residentieel onroerend goed, exclusief sociale woningen.

De vennootschap kan de functie van bestuurder of zaakvoerder alsook vereffenaar in andere vennootschappen waarnemen. De vennootschap mag op gelijk welke wijze deelnemen aan ondernemingen of: vennootschappen, met hetzelfde of een gelijkaardig doel of die haar doel kunnen bevorderen, hetzij rechtstreeks, hetzij onrechtstreeks door middel van fusie, afstand, deelneming of financiële tussenkomst of op gelijk welke andere wijze.

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het doel van de vennootschap zal er na de doelwijziging er als volgt uitzien:

De vennootschap heeft tot doel zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, rechtstreeks of via onderaanneming, zowel in België als in buitenland:

- Het ontwikkelen en het uitvoeren van commerciële en sociale activiteiten op het vlak van communicatie, publiciteit, marketing en evenementenproductie, grafische activiteiten, nieuwe en klassieke media, cultuurondersteuning en dit in de meest ruime betekenis

- Organisatie van congressen, voorstellingen, evenementen, projectie van video's, films, videobeelden via

kabel en/of straalverbinding. Het optreden als uitgever, producer en inrichter van manifestaties. Als pre-press activeiten

- Alle activiteiten van publiciteitsondememing, het inrichten van vertoningen in het kader van schouwburgen, Musichal en artistieke cabaretten, al dan niet gericht op publiciteit,

- Alle activiteiten van een full service reclamebureau, in het bijzonder het ontwerpen, vervaardigen, plaatsen, verspreiden en verkopen van elke vorm van publiciteit bij middel van alle gangbare middelen en technieken.

Het ontwerpen van logo's, prestatieposters, hoezen,... en al wat daarmede, rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

- Het ontwerpen van decors voor toneel en film, stand voor tentoonstellingen, etalages, winkel- en

binnenhuisinrichting.

- Het creëren, uitvoeren, verspreiden en verkopen van audiovisuals en alle andere geluids- en

beeldopnames.

- Concipiëren, scenario opnemen, monteren, synchroniseren, eindproductie van (video)films,

Camerawerk, video-editing, videopostproductie, (digitaal) fotografisch werk. Productie van animatiefilms en videogeintegreerde animaties.

- Verhuur en verkoop van audiovisueel materiaal

Productie van alle soorten grafisch werk (hoezen, briefpapier, presentatieposter,...)

- Het verlenen van diensten en adviezen, het geven van opleidingen en cursussen, in de meest ruime zin van het woord, aan bedrijven en ondernemingen, ondermeer op het vlak van promotie en publiciteit.

- De studie, beoefening en verspreiding van yoga, het verstrekken van yoga onderwijs, het verstrekken van opleiding, het organiseren van alle mogelijke cursussen omtrent persoonlijke en lichamelijke ontwikkeling en het bereiken van een geestelijk evenwicht, coaching en het organiseren van theoretische, praktische en creatieve workshops en seminaries. Dit op een professionele en kwalitatieve wijze, evenals de beoefening en het onderwijs van andere aanverwante disciplines.

- Relaxatietherapie, yoga, massage en allerlei ontspanningsactiviteiten zoals dans

- Het promoten van yoga, dans en muziek bij individuen, bedrijven, dienstverlenende instellingen ter ' bestrijding en preventie van stress, burn-out en chronische gezondheidsproblemen en ter bevordering van de algemene gezondheid van het individu.

Het organiseren van initiatiecursussen, workshops en wekelijkse lessen aan yoga beoefenaars, personeelsleden en cliënten van dienstverlenende instellingen, bedrijven en scholen. Het bewerkstelligen van contacten in de muziek-, dans- en yogawereld; het organiseren van concerten, muziek-, dans- en yogafestivals.

- Het promoten en geven van yoga voor therapeutische doeleinden bij lichamelijke en psychische

gezondheidsproblemen.

- Overige vormen van onderwijs en beroepsopleidingen bijvoorbeeld het geven van taallessen

- Verhuur en expoitatie van eigen of geleasd residentieel onroerend goed, exclusief sociale woningen.

- De vennootschap kan de functie van bestuurder of zaakvoerder alsook vereffenaar in andere

vennootschappen waarnemen. De vennootschap mag op gelijk welke wijze deelnemen aan ondernemingen of vennootschappen, met hetzelfde of een gelijkaardig doel of die haar doel kunnen bevorderen, hetzij rechtstreeks, hetzij onrechtstreeks door middel van fusie, afstand, deelneming of financiële tussenkomst of op gelijk welke andere wijze.

- De vennootschap kan de functie van bestuurder of zaakvoerder alsook vereffenaar in andere

vennootschappen waarnemen. De vennootschap mag op gelijk welke wijze deelnemen aan ondernemingen of vennootschappen, met hetzelfde of een gelijkaardig doel of die haar doel kunnen bevorderen, hetzij rechtstreeks, hetzij onrechtstreeks door middel van fusie, afstand, deelneming of financiële tussenkomst of op gelijk welke andere wijze.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

De algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om vanaf heden volgend persoon als zaakvoerder te benoemen

- Mevrouw Hubrecht 'Ise wonende te wolterslaan 73 - 9000 Gent

Vandersleyen Wim

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
WIM VANDERSLEYEN

Adresse
WOLTERSLAAN 73 9040 SINT-AMANDSBERG

Code postal : 9040
Localité : Sint-Amandsberg
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande