WIM VERSTRAETEN, GEASSOCIEERD NOTARIS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WIM VERSTRAETEN, GEASSOCIEERD NOTARIS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 471.567.577

Publication

24/01/2014
ÿþ Mal Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Vo II

bah°

aan

Belc

Staat

i







GRIFFIE RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

15 JAN. 2014

DENDEîleNDE

Ondernemingsnr : 0471.667.577

Benaming

(voluit) : WIM VERSTRAETEN GEASSOCIEERD NOTARIS (verkort)

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

'Zetel : 9120 Vrasene, gemeente Beveren, Kerkstraat 78

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTBINDING - SLUITING VEREFFENING

UITTREKSEL PROCES-VERBAAL VAN BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING, HOUDENDE«' ONTBINDING  SLUITING VEREFFENING

Er blijkt uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering opgemaakt door notaris Joost, Vercouteren Beveren, vervangende zijn ambtgenoot Wim Verstraeten te Vrasene, gemeente Beveren, wettelijk belet, op 31 december 2013; dat de volgende beslissingen werden genomen:

1) -- Goedkeuring van het bijzonder verslag van de zaakvoerder de dato 30 december 2013 over de voorgestelde ontbinding van de vennootschap. Bij dit verslag werd een staat van actief en passief van de vennootschap gevoegd afgesloten op 30 december 2013,

- Goedkeuring van het verslag door de Bedrijfsrevisor de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Luc De Puysseleyr en C°", gevestigd te Zwijndrecht, de dato 30 december 2013 over de voormelde staat van actief en passief, gevoegd bij voormeld verslag van de zaakvoerder.

Het besluit van dit verlag luidt letterlijk als volgt:

"In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door artikel 181 van het Wetboek van° vennootschappen heeft het bestuursorgaan van BVBA WIM VERSTRAETEN, GEASSOCIEERD NOTARIS een: boekhoudkundige staat opgesteld, afgesloten op 30 december 2013, die een balanstotaal opgeeft van: 1.195.850,58 EUR en een nettoactief van 1,195.850,58 EUR, inclusief de overdracht van de winst ad 91.779,55' EUR van de vorige boekjaren en het negatief resultaat ad 28.888,97 EUR van het lopende boekjaar. Deze staat; houdt rekening met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap.

De boekhoudkundige staat werd opgesteld met gebruik van continuïteitswaarden, hetgeen wij verantwoord" achten gelet op de aard van de elementen en de instemming van de aandeelhouder om deze bij de vereffening? in natura te zullen aanvaarden voor kwijting van de in de staat opgenomen waarden. Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professiionele, normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar en onder voorbehoud van de eventuele gevolgen van de mogelijke niet-naleving van wettelijke en bestuursrechtelijke bepalingen die niet onder onze directe controleopdracht vallen,

Zwijndrecht, 30 december 2013

LUC DE PUYSSELEYR EN C°

Burg. venn. o.v.v. BVBA

en vertegenwoordigd door

LUC DE PUYSSELEYR

Bedrijfsrevisor"

2) Ontbinding en in vereffeningstelling van de vennootschap vanaf 31 december 2013.

3) Kennisname van de beëindiging van rechtswege van het mandaat van de zaakvoerder, ingevolge voormeld besluit tot ontbinding.

4) Sluiting van de vereffening.

De vergadering heeft steltgesteld dat thans alle schulden van de vennootschap vereffend zijn. Tot staving hiervan heeft de voorzitter verwezen naar de voormelde staat van actief en passief van 30 december 2013 die tevens geldt als vereffeningsrekening.

De vergadering heeft vastgesteld dat de vennootschap geen onroerende goederen bezit, en dat het, vermogen van de vennootschap uitsluitend bestaat uit activa-bestanddelen die bij wijze van overgang onder algemene titel in het privé-vermogen van de enige vennoot overgaat.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

" Voor- behouden àan -h-et Belgisch Staatsbiad

De enige vennoot heeft verklaard dat er op heden geen schulden meer zijn,

De vergadering heeft vastgesteld dat het bijgevolg een eenvoudige vereffening betreft en heeft bijgevolg beslist de ontbinding meteen te laten volgen door de sluiting van de vereffening.

Bijgevolg werd er geen vereffenaar benoemd.

Gelet op voorgaande vaststellingen en op het feit dat de enige eigenaar van aandelen aanwezig was en met eenparigheid van stemmen heeft besloten, beantwoordt de voorgestelde ontbinding aan de voorwaarden bepaald in artikel 184, § 5 W.Venn.

De terugname van het resterend actief gebeurt door de enige vennoot zelf,

Indien er na 31 december 2013 toch nog een schuld van de vennootschap zou ontstaan, heeft de enige vennoot verklaard zich uitdrukkelijk, persoonlijk en solidair borg te stellen voor de betaling ervan, zodat de sluiting van deze vereffening geen enkel nadeel kan opleveren voor eventuele derden-schuldeisers of de fiscus,

' daar alle rechten en plichten zijn overgegaan op de vennoten. "

Bijgevolg heeft de vergadering verklaard de vereffening gesloten, en stelt zij vast dat de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "WIM VERSTRAETEN GEASSOCIEERD NOTARIS" definitief heeft opgehouden te bestaan.

De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen nog gedurende vijf jaar worden bewaard op het adres te 9120 Vrasene, gemeente Beveren, Kerkstraat nr 78.

5) De vergadering heeft unaniem beslist om volmacht te geven aan Deloitte Fiduciaire te 9051 Gent, Kortrijksesteenweg 1146, enfof elk van haar aangestelden, om over te gaan tot het stellen van alle formaliteiten ; inzake de schrapping van de inschrijving van de vennootschap in het ondememingsloket, bij de administratie ' van de BTW of enige andere administratie.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL,

ENKEL DIENEND TER PUBLICATIE IN DE BIJLAGEN VAN HET BELGISCH STAATSBLAD.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hiermee neergelegd;

afschrift van de akte;

- uittreksel op zegel

- historiek van de vennootschap - verslag van de Bedrijfsrevisor - verslag van de zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik S vermelden " Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 24.07.2013 13340-0408-014
12/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 08.06.2012, NGL 06.07.2012 12274-0127-013
06/02/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr 0471.567.577

Benaming NOTARIS WIM VERSTRAETEN

(voluit) . (verkort) Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

~__r_ _. 9120 Vrasene, gemeente Beveren, Kerkstraat 78

r~Gci nsvc_rm :

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte :

UITTREKSEL PROCES-VERBAAL VAN BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING HOUDENDE: WIJZIGING NAAM  WIJZIGING DOEL





Er blijkt uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering opgemaakt door Notaris Joost Vercouteren te Beveren, vervangende zijn ambtgenoot Wim Verstraeten, Notaris met standplaats te Vrasene, gemeente Beveren, wettelijk belet, op twintig januari tweeduizend en twaalf, waarbij de volgende beslissingen werden genomen:

1° Wijziging van de naam van de vennootschap in "WIM VERSTRAETEN, geassocieerd notaris",

2° Goedkeuring van het verslag van de zaakvoerder omtrent de voorgenomen wijziging van het doel,! inhoudende een omstandige verantwoording van de voorgestelde wijziging van het doel, met als bijlage een; samenvattende staat over de actieve en passieve toestand van de vennootschap afgesloten op éénendertig december tweeduizend en elf.

3° wijziging van het maatschappelijk doel door vervanging van art. 2 door de volgende tekst :

"Artikel 2  Doel

De vennootschap heeft tot doel : het bestuur als zaakvoerder van een professionele notarisvennootschap, met uitsluiting van enige activiteit buiten de professionele notarisvennootschap waarvan zij zaakvoerder is.

Zij mag tevens haar roerend en onroerend vermogen rationeel en doelmatig beheren. Binnen de perken van. dit beheer, zal de vennootschap voor eigen rekening in de vorm van beleggingen, alle roerende en onroerende' goederen kunnen verwerven, vervreemden, huren en verhuren, met persoonlijke en zakelijke rechten bezwaren, op voorwaarde dat het burgerlijk karakter van de vennootschap niet in het gedrang komt.

Haar vermogen mag geen onlichamelijke roerende bestanddelen bevatten die verband houden met de: organisatie van het notariskantoor.

De vennootschap zat haar activiteiten uitoefenen met eerbiediging van de wettelijke en deontologische. bepalingen die het notariaat beheersen."

4° Machtiging aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten.

Volmacht voor de coördinatie van de statuten.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL, ,

ENKEL DIENEND TER PUBLICATIE IN DE BIJLAGE TOT HET BELGISCH STAATSBLAD.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift van de akte

- uittreksel

- coördinatie der statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

IIYI

*12031617*

be

B St.

III

i

u

II

A

II

I0

GRIFFIE RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

24 JAN 2012

DENDWIVIONDE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

04/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 28.07.2011 11364-0171-013
14/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 08.07.2010 10289-0063-016
30/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 23.07.2009 09469-0201-016
24/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.06.2008, NGL 15.07.2008 08423-0239-015
31/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 29.06.2007, NGL 20.07.2007 07454-0246-015
28/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 30.06.2006, NGL 27.07.2006 06552-3378-013
28/07/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 29.06.2005, NGL 27.07.2005 05577-2102-013
20/07/2004 : SNT000539
11/08/2003 : SNT000539
03/08/2002 : SNT000539
06/05/2000 : SNT000539

Coordonnées
WIM VERSTRAETEN, GEASSOCIEERD NOTARIS

Adresse
KERKSTRAAT 78 9120 VRASENE

Code postal : 9120
Localité : Vrasene
Commune : BEVEREN-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande