WINCO INVEST

NV


Dénomination : WINCO INVEST
Forme juridique : NV
N° entreprise : 449.246.491

Publication

29/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 26.12.2013, NGL 23.01.2014 14013-0420-013
06/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 15.11.2012, NGL 28.01.2013 13021-0497-009
07/02/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 15.11.2011, NGL 03.02.2012 12025-0189-010
18/01/2012
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

~

Mptl Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0449.246.491

Benaming

(voluit) : WINCO INVEST

(verkort) :

NEERGELEGD

0 9 JAN, 2012

RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL TE GENT

tFffie

ll1I il I ll1 II 1 Il1 1II iI IllI 1 11

*iaoie3se

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2012 - Annexes du Moniteur belge Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Robulken 8, 9830 Sint-Martens-Latem

(volledig adres)

Onderwerp akte : OMZETTING IN EURO - OMZETTING VAN AANDELEN AAN TOONDER IN AANDELEN OP NAAM  VERVANGING OUDE STAUTEN DOOR NIEUWE STATUTEN - MACHTIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Notaris Fevery Fabienne, met standplaats Gent, op 28, december 2011, ter registratie aangeboden, dat de buitengewone algemene vergadering van de" aandeelhouders van de naamloze vennootschap "WINCO INVEST", de volgende beslissingen heeft genomen:

1. OMZETTING IN EURO VAN HET MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

beslissing van de vergadering om de uitdrukkingsmunt van het kapitaal aan te passen, teneinde het kapitaal

aan te duiden in Euro.

vaststelling door de vergadering dat het kapitaal groot 20.000.000,00 BEF overeen komt met 495.787,05 ¬ .



2. OMZETTING AANDELEN AAN TOONDER IN AANDELEN OP NAAM

vaststelling door de vergadering dat het maatschappelijk kapitaal belopend op 495.787,05 ¬ vertegenwoordigd is door 2.000 aandelen aan toonder.

beslissing van de vergadering om de aandelen aan toonder om te zetten in aandelen op naam.

verzoek door de vergadering aan de ondergetekende notaris authenticiteit te verlenen aan het feit dat de aandelen aan toonder werden vernietigd na inschrijving door de respectievelijke houders van aandelen aangeboden effecten in het bij de wet voorgeschreven register van aandelen en het aandelenboek werd ondertekend.

3. VERVANGING OUDE STATUTEN DOOR NIEUWE STATUTEN

beslissing van de vergadering dat de thans geldende statuten integraal worden vervangen door nieuwe statuten aangepast aan het Wetboek van Vennootschappen, en aan de genomen beslissingen, en luidend als volgt:

naam: WINCO INVEST

vorm: naamloze vennootschap

duur: onbepaald

zetel: 9830 Sint-Martens-Latem, Robulken 8.

doel

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, de aankoop, de verhuring, het beheer en de verkoop van alle onroerende goederen, die zij za! verwerven bij inbreng, aankoop of op een andere wijze. Zij zal daarbij voor haar eigen rekening als voor rekening van derden onroerende goederen mogen huren en verhuren.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Zij mag eveneens alle commerciële, industriële,financiële, roerende of onroerende handelingen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel en die van aard zijn de opbrengst van deze onroerende goederen te verbeteren, zoals het onderhoud, de uitbreiding, de verfraaiing, de herstelling en de instandhouding in de breedste zin.

Zij mag zich borg stellen in het voordeel van derden of aval geven, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

Zij mag belangen nemen bij inbreng, overdracht, fusie, inschrijving, participatie, financiële tussenkomst of op een andere manier, in alle ondernemingen of vennootschappen met een analoog doel en die van aard zijn haar uitbreiding te bevorderen.

Het is de vennootschap verboden zich in te laten met activiteiten van vastgoedmakelaar.

kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt vierhonderd vijfennegentig duizend

zevenhonderd zevenentachtig euro vijf cent (495.787,05 ¬ )

Het is vertegenwoordigd door tweeduizend (2.000) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

aandelen: op naam.

bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur samengesteld uit ten minste drie bestuurders, al dan niet aandeelhouder van de vennootschap. Wanneer op een algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling door alle middelen dat er opnieuw meer dan twee aandeelhouders zijn.

Zij warden benoemd door de algemene vergadering. De duur van hun opdracht mag zes jaren niet te boven gaan en zij kunnen te allen tijde door de algemene vergadering warden ontslagen.

Een bestuurder wordt verkozen bij gewone meerderheid. Aftredende bestuurders zijn herbenoembaar.

Wanneer een rechtspersoon benoemd is tot bestuurder, is zij gehouden onder haar aandeelhouders, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger te benoemen belast met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

De raad van bestuur benoemt bij gewone meerderheid van stemmen een van zijn leden tot voorzitter.

Bij ontstentenis van een voorzitter of bij diens afwezigheid worden de vergaderingen van de raad voorgezeten door de oudste in jaren van de bestuurders.

De bestuurders vormen een college dat beraadslaagt en besluit volgens de bepalingen van deze statuten en, bij ontstentenis van zodanige bepalingen, volgens de gewone regels van de beraadslagende vergaderingen.

De raad van bestuur vergadert na oproeping door de voorzitter zo dikwijls als het belang van de vennootschap het vereist, alsook binnen veertien dagen na een daartoe strekkend verzoek van twee bestuurders.

Indien de raad van bestuur slechts twee leden telt, heeft iedere bestuurder het initiatiefrecht tot bijeenroeping.

De vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of in enige andere plaats in België, aangewezen in de oproepingsbrief.

De oproepingsbrief tot een vergadering van de raad van bestuur wordt, behoudens in geval van dringende noodzakelijkheid, ten minste vijf volle dagen voor de vergadering verzonden. De oproepingsbrief bevat de agenda.

De raad van bestuur kan slechts beraadslagen en besluiten, wanneer ten minste de meerderheid van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering.

De raad van bestuur kan in ieder geval slechts beraadslagen indien minstens twee leden persoonlijk aanwezig zijn.

De bestuurder die belet is, kan bij eenvoudige brief, telegram, telex, telefax of e-mail volmacht geven aan een van zijn collega's van de raad, maar slechts voor één vergadering. Nochtans kan een bestuurder slechts één medelid van de raad vertegenwoordigen.

De besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Blanco stemmen en onthouding worden niet in aanmerking genomen voor de berekening van de meerderheid. Bij staking van stemmen heeft de bestuurder die de vergadering voorzit, beslissende stem.

Deze bepaling wordt voor niet geschreven gehouden zolang de raad van bestuur slechts uit twee leden bestaat.

Met een besluit van de raad van bestuur staat gelijk een gedagtekend stuk dat door alle bestuurders is ondertekend en waarvan in de notulen aantekening is gedaan.

De raad van bestuur is bevoegd am alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De raad van bestuur kan inzonderheid aan één of meer van zijn leden het intern dagelijks bestuur van de vennootschap opdragen. Een verdeling van taken kan aan derden niet worden tegengeworpen.

De raad van bestuur is bevoegd om alle rechtshandelingen te verrichten behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. De onbevoegdheid van de raad van bestuur, die uit deze bepaling voortvloeit, kan door de vennootschap aan derden worden tegengeworpen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap is verbonden door de handelingen van de bestuurders die buiten haar doel liggen, zoals dit bepaald is in artikel 4 van deze statuten, onverminderd de aansprakelijkheid van de bestuurders voor de schade die de vennootschap dientengevolge geleden heeft.

De raad van bestuur vertegenwoordigt ais college de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Hij handelt door de meerderheid van zijn leden.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden door twee bestuurders gezamenlijk of een gedelegeerd bestuurder.

De raad van bestuur kan de vertegenwoordiging, wat het dagelijks bestuur aangaat, opdragen aan een of meer personen, gedelegeerd bestuurder (s) genaamd, die  indien er meerdere zijn - volgens het besluit van de raad van bestuur individueel, gezamenlijk, dan wel als college moeten optreden.

In het uittreksel van de akte van benoeming moet in ieder geval worden vermeld of de personen die de vennootschap vertegenwoordigen, wat het dagelijks bestuur aangaat, de vennootschap ieder afzonderlijk, gezamenlijk, dan wel als college verbinden.

Tot daden van dagelijks bestuur worden gerekend alle handelingen die dag aan dag moeten worden verricht om de normale gang van zaken van de vennootschap te verzekeren en die, wegens hun minder belang en wegens de noodzakelijkheid een onverwijlde beslissing te nemen, het optreden van de raad van bestuur niet vereisen.

De onbevoegdheid die uit deze bepaling voortvloeit kan, behoudens bekrachtiging door de raad van bestuur, aan derden worden tegengeworpen.

Beperkingen van de vertegenwoordigingsbevoegdheid ten aanzien van het dagelijks bestuur kunnen echter niet aan derden warden tegengeworpen.

Het orgaan dat volgens de voorgaande artikelen de vennootschap vertegenwoordigt, kan gemachtigden van de vennootschap aanstellen.

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

algemene vergadering

De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar

worden bijeengeroepen op de derde donderdag van de maand november om zestien uur.

stemrecht

Elk aandeel geeft recht op één stem.

boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli van ieder jaar en eindigt op dertig juni van het

daaropvolgende jaar

bestemming van de winst

Over de bestemming van de winst wordt besloten door de algemene vergadering. Deze kan beslissen dat een door haar te bepalen gedeelte van de uitkeerbare winst als dividend wordt uitgekeerd aan de aandeelhouders, en een ander als tantieme aan de bestuurders. Zij is steeds bevoegd te besluiten dat de winst geheel of gedeeltelijk wordt gereserveerd of wordt overgedragen naar het volgend boekjaar.

Ontbinding en vereffening

Na haar ontbinding, door besluit van de buitengewone algemene vergadering of door de rechter, dan wel van rechtswege, blijft de vennootschap als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening.

In geval van vrijwillige ontbinding wordt gehandeld naar de voorschriften van artikel 181 W.Venn. Iedere wijziging van de naam van de vennootschap is vanaf haar in vereffeningstelling verboden. Een beslissing tot verplaatsing van de zetel van de vennootschap kan niet worden uitgevoerd dan na homologatie van de beslissing door de rechtbank van koophandel van het rechtsgebied waar de vennootschap haar zetel heeft.

Zijn er geen vereffenaars benoemd dan zijn de bestuurders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaar, zowel ten aanzien van de aandeelhouders als ten aanzien van derden.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen een of meer vereffenaars benoemen en ontslaan. Zij beslist of de vereffenaars, alleen, gezamenlijk dan wel als college de vennootschap vertegenwoordigen.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186 en 187 W.Venn., tenzij de algemene vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen, anders besluit.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de aandeelhouders de gelden of waarden die gelijk kunnen worden verdeeld; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

,



Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

4. MACHTIGING BESTUURDERS



VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Tegelijk hiermede neergelegd afschrift van het proces-verbaal met nieuwe statuten met aangehechte copij

register van aandelen















Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2012 - Annexes du Moniteur belge















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/12/2011
ÿþ Mod Wol 11.1

~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~

L ~ri~~ ~

~t _ r

-~

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

1111111,111,1.111)85831*

Onderrtemingsnr : 0449.246.491

Benaming

(voluit) : WINCO INVEST

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : ROBULKEN 8; 9830 SINT-MARTENS-LATEM

Onderwerp akte : ONTSLAG EN BENOEMING

BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN WOENSDAG 12 OKTOBER 2011

De vergadering neemt nota van het ontslag als bestuurder van

Mevrouw Cathérine-Noëlle Demelenne

De heer Maxime Fache

De heer Alexis Fache

De heer Simon Fache

en verleent kwijting voor het verlopen mandaat

Met éénparigheid van stemmen worden benoemd als nieuwe bestuurders :

-DSM commanditaire vennootschap op aandelen, met zetel te 8300 Knokke-Heist, Elizabetlaan 22

met ondememingsnummer 0465.957.316, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger

Dhr. De Schepper Koenraad

-NV Erembodegem, met zetel te 9320 Erembodegem, Brusselbaan 132, met ondememings-

nummer 0472.992.784, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger Mevr. Fabienne Martens

Na beslissingen te hebben genomen, wordt in een zitting van de raad van bestuur met eenparigheid van stemmen als gedelegeerd bestuurder aangesteld DSM commanditaire vennootschap op aandelen met maatschappelijke zetel te 8300 Knokke-Heist, Elizabetlaan 22, ondememingsnummer 0465.957.316

DSM Commanditaire vennootschap op aandelen

vertegenwoordigd door De Schepper Koenraad

EREMBODEGEM NV

vertegenwoordigd door Martens Fabienne

Ilipagen bïj liëtBèIgïscli Staátsbl d _ 09/12120-II - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso.: Naam en handtekening.

03/01/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 18.11.2010, NGL 30.12.2010 10648-0374-010
23/02/2010 : AN316972
04/02/2010 : AN316972
01/12/2008 : AN316972
25/11/2008 : AN316972
07/07/2008 : AN316972
04/01/2008 : AN316972
03/12/2007 : AN316972
23/11/2006 : AN316972
10/01/2006 : AN316972
05/01/2006 : AN316972
14/12/2004 : AN316972
06/02/2004 : AN316972
05/12/2003 : AN316972
17/12/2002 : AN316972
22/11/2000 : AN316972
24/05/1996 : AN316972
01/01/1996 : AN316972
01/01/1995 : BL566077

Coordonnées
WINCO INVEST

Adresse
ROBULKEN 8 9830 SINT-MARTENS-LATEM

Code postal : 9830
Localité : SINT-MARTENS-LATEM
Commune : SINT-MARTENS-LATEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande