WIND AAN DE STROOM 2014

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : WIND AAN DE STROOM 2014
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 505.845.102

Publication

03/12/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*14311748*

Neergelegd

01-12-2014

Griffie

0505845102

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

WIND AAN DE STROOM 2014

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

1. De naamloze vennootschap GROENE ENERGIE HAVEN ANTWERPEN afgekort als  GEHA met maatschappelijke zetel te 2000 Antwerpen, Bataviabuilding, Amsterdamstraat 18, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen met ondernemingsnummer 0524.928.366 en BTW nummer BE-0524.928.366.

Opgericht bij akte verleden voor notaris Jan Janssens te Stabroek op 27 maart 2013, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 9 april 2013 onder nummer 13055074, en waarvan het kapitaal werd verhoogd en de statuten het laatste werden gewijzigd bij akte verleden voor notaris Jan Janssens op 24 maart 2014, bekengemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 7 april 2014, onder nummer 14074870.

Welke oprichters mij, notaris, gevraagd hebben bij authentieke akte de oprichting en de statuten vast te stellen van de hierna genoemde vennootschap:

OPRICHTING

ARTIKEL 1.- Er wordt een vennootschap opgericht onder de rechtsvorm van een naamloze vennootschap en met de naam  WIND AAN DE STROOM 2014 , afgekort als  W@S 2014 .

De zetel wordt voor het eerst gevestigd te 9120 Beveren (Kallo), Sint-Paulusplein 27.

ARTIKEL 2.- het kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt EENENZESTIGDUIZEND VIJFHONDERD EURO ( 61.500,00 EUR). Het is verdeel in duizend (1.000) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/duizendste van het kapitaal vertegenwoordigen.

De kapitaalaandelen worden als volgt tegen pari en in geld onderschreven:

Zetel :

UITTREKSEL: OPRICHTING-STATUTEN-BENOEMINGEN

Uit een akte verleden voor ons, meester Joost Vercouteren, notaris met standplaats te Beveren op

28 november 2014, vóór registratie, blijkt dat:

ZIJN VERSCHENEN:

1. De naamloze vennootschap  WIND AAN DE STROOM , afgekort als  W@S met maatschappelijke zetel te 9120 Beveren (Kallo), Sint-Paulusplein 27, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Dendermonde met ondernemingsnummer 0848.096.932 en BTW nummer BE-0848.096.932. Opgericht bij akte verleden voor ons notaris op acht augustus tweeduizend en twaalf bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 29 augustus 2012, onder nummer 0147768, waarvan de statuten werden gewijzigd bij akte verleden voor ons notaris op 27 november 2012, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 19 december 2012 onder nummer 0204083 en waarvan het kapitaal werd verhoogd en de statuten werden gewijzigd bij akte verleden voor ons notaris op 28 november 2012, bekengemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 24 december 2012, onder nummer 020640 en waarvan het kapitaal werd verhoogd en de statuten het laatste werden gewijzigd bij akte verleden voor ons notaris op 18 juni 2014, bekengemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 10 juli 2014, onder nummer 0133479.

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Rechtsvorm :

(verkort) :

Sint-Paulusplein(KAL) 27

9120 Beveren

Oprichting

Naamloze vennootschap

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

1. De naamloze vennootschap WIND AAN DE STROOM: negenhonderdnegenennegentig (999)

aandelen van klasse 1.

EN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

1. De naamloze vennootschap GROENE ENERGIE HAVEN ANTWERPEN: één aandeel van klasse 2.

Totaal: duizend (1.000) aandelen, hetzij het volledige maatschappelijk kapitaal. De inschrijvers verklaren en erkennen dat ieder aandeel waarop door hen werd ingeschreven volledig volgestort werd.

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van EENENZESTIGDUIZEND VIJFHONDERD EURO (¬ 61.500,00).

Bankattest: Het bedrag van de stortingen bestemd voor de volstorting van de hierboven vermelde inbrengen in geld werd gestort op een bijzondere rekening, geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij KBC op rekeningnummer IBAN: BE19 7370 4291 9412- BIC: KREDBEBB.

Een bankattest, gedateerd op 26 november 2014, werd als bewijs van de storting overhandigd aan Ons, instrumenterende notaris.

Wij, notaris, bevestigen dat het gestorte kapitaal werd gedeponeerd overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

ARTIKEL 3.- De naamloze vennootschap Wind aan de Stroom, voornoemd sub 1, wordt als oprichter van de vennootschap beschouwd in de zin van artikel 450 Wb. Venn. en verklaart hierbij de volledige oprichtersaansprakelijkheid te haren laste te nemen. De naamloze vennootschap Groene Energie Haven Antwerpen, voornoemd sub 2, wordt als gewone inschrijver beschouwd in de zin van artikel 450 Wb. Venn..

ARTIKEL 4.- De verschijners erkennen:

" Dat de notaris hen toelichting verstrekt heeft over de beschikkingen van de vennootschapswet betreffende het financieel plan en betreffende de verantwoordelijkheid van de oprichters van een vennootschap wanneer deze opgericht wordt met een kennelijk ontoereikend kapitaal.

" Te weten dat het bedrag van de kosten en de lasten die ten laste van de vennootschap komen

bij benadering duizend vijfhonderd euro (¬ 1.500,00) bedraagt.

STATUTEN

NAAM  ZETEL  DOEL  DUUR

Artikel 1 - Rechtsvorm  Naam

De vennootschap heeft de vorm van een naamloze vennootschap. Zij draagt de naam : WIND AAN

DE STROOM 2014.

Artikel 2- Maatschappelijke zetel

1. Maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 9120 Beveren (Kallo), Sint-

Paulusplein 27.

Artikel 3 - Doel

De vennootschap heeft tot doel:

het ontwikkelen en exploiteren van windturbines op de Linkerscheldeoever van de haven van

Antwerpen, en daarvoor kan de vennootschap onder meer, doch zonder beperkingen:

" noodzakelijke vergunningen, machtigingen en toelatingen met het oog op de ontwikkeling en exploitatie van windturbines aanvragen, bekomen en uitvoeren.

" De vennootschap kan tot zekerheid van eigen verbintenissen haar goederen en rechten in hypotheek of in pand geven, garanties sui generis of borgstelling onder elke vorm aangaan en in het algemeen daartoe elke vorm van persoonlijke of zakelijke zekerheid stellen, op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

" De vennootschap kan om haar doel te verwezenlijken alle eigendommen, zowel roerende als onroerende, alle industriële inrichtingen en installaties aankopen, overnemen, uitbaten of afstaan, opbouwen, verhuren, verkopen of omwisselen.

" opdrachten tot levering, oprichting en onderhoud van windturbines en aanverwante opdrachten opstellen, uitschrijven en gunnen/toekennen;

" De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden kunnen zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

" Zij kan zich door middel van inbreng, fusie, inschrijving of op alle andere wijzen interesseren in

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

alle ondernemingen en vennootschappen, waarvan het maatschappelijk doel hetzelfde, gelijkaardig, aanverwant of enkel nuttig zou zijn voor de verwezenlijking van haar doel.

" De vennootschap kan rechtstreeks of onrechtstreeks een participatie nemen in bestaande of op te richten vennootschappen, waarvan het doel alsmede het statuut nuttig zijn voor dan wel gelijkaardig of verenigbaar zijn met haar maatschappelijk doel.

" De vennootschap kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen

uitoefenen.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als

vertegenwoordiger.

Voormelde opsomming is exemplatief en dient in de meest uitgebreide zin geïnterpreteerd te worden.

Artikel 4 - Duur

De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur.

KAPITAAL  AANDELEN  OBLIGATIES  ANDERE EFFECTEN

Artikel 5  Kapitaal en aandelen

1. Kapitaal en aandelen

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt eenenzestigduizend vijfhonderd euro (¬ 61.500), vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen, zonder vermelding van hun nominale waarde. Het moet volledig en onvoorwaardelijk geplaatst zijn. Deze aandelen zijn genummerd van 1 tot 1.000.

2. Klassen van aandelen

De aandelen zijn verdeeld in twee (2) verschillende klassen, te weten:

" negenhonderdnegenennegentig (999) aandelen van klasse 1;

" één (1) aandeel van klasse 2.

BESTUUR

Artikel 16- Samenstelling van de Raad van Bestuur

1. Algemene bepaling

De vennootschap wordt bestuurd door een Raad van Bestuur bestaande uit zeven (7) leden, al dan niet aandeelhouders van de vennootschap. De bestuurders kunnen natuurlijke personen of rechtspersonen zijn.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders, leden van het directiecomité of werknemers een  vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon, dit alles conform het Wetboek van vennootschappen.

2. Termijn en herbenoeming

De bestuurders worden benoemd door de Algemene Vergadering van de aandeelhouders voor een

termijn die een termijn van zes (6) jaar niet mag overschrijden. De Algemene Vergadering mag hen

te allen tijde afzetten.

De bestuurders zijn onbeperkt herbenoembaar.

De opdracht van de uittredende en niet-herbenoemde bestuurders eindigt onmiddellijk na de

jaarvergadering van het jaar waarin de opdracht vervalt.

3. Bindende voordrachtsrechten van de aandeelhouders

§3.1.De bestuurders worden door de Algemene Vergadering van aandeelhouders benoemd op

bindende voordracht van de aandeelhouders als volgt:

" drie (3) leden zullen benoemd worden uit een lijst van kandidaten categorie A (hierna de  A-bestuurders ) voorgesteld door de Klasse 1 aandeelhouders; en

" twee (2) leden zullen benoemd worden uit een lijst van kandidaten categorie B (hierna de  B-bestuurders ) voorgesteld door de Klasse 1 aandeelhouders; en

" twee (2) leden zullen benoemd worden uit een lijst van kandidaten categorie C (hierna de  C-bestuurders ) voorgesteld door de Klasse 1 aandeelhouders.

Het aantal kandidaat-bestuurders dat op de voorgestelde lijsten aan de Algemene Vergadering wordt voorgedragen, zal steeds het aantal bestuurders die benoemd worden uit de lijst, dienen te overschrijden of minimaal daaraan gelijk zijn.

Indien er slechts één aandeelhouder is van een bepaalde klasse verricht deze de bindende voordrachten voor zijn klasse. Indien er meer dan één aandeelhouder van een bepaalde klasse is verrichten de aandeelhouders van die klasse de bindende voordrachten hetzij door een gezamenlijke voordracht, hetzij, bij ontstentenis van dergelijke gezamenlijke voordracht, door de meerderheid van de stemrechten verbonden aan de klasse.

Het recht om een bestuurder te vervangen, behoort toe aan de aandeelhoudersklasse die initieel de te vervangen bestuurder heeft voorgesteld. Deze aandeelhoudersklasse heeft het recht om een nieuwe kandidatenlijst voor te stellen voor vervanging van de bestuurder.

§3.2. De aandeelhoudersklasse die kandidaat-bestuurders voorstelt voor een vacant

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

bestuursmandaat, zal de andere aandeelhouders schriftelijk in kennis stellen van de identiteit van de kandidaten ten laatste één (1) week vóór de Algemene Vergadering van aandeelhouders waarop de bestuurders zullen benoemd worden.

§3.3. Nalaten van voordracht

Indien een aandeelhoudersklasse die gerechtigd is om kandidaten voor te dragen voor een vacant bestuursmandaat, nalaat zijn rechten in dat opzicht ten volle uit te oefenen, zal dit geen afstand of vermindering van zulke rechten meebrengen en zal die omstandigheid dergelijke aandeelhoudersklasse evenmin verhinderen om deze rechten op een later tijdstip alsnog ten volle uit te oefenen. Aldus zal de Algemene Vergadering het recht maar niet de plicht hebben om naar eigen inzichten een bestuurder te benoemen voor het vacant mandaat waarvoor geen kandidatenlijst werd voorgelegd, totdat de betrokken aandeelhouder(sklasse) een kandidatenlijst voor dat mandaat heeft voorgesteld. Indien de Algemene Vergadering het/de bedoelde manda(a)t(en) niet invult, zal de Raad van Bestuur in voorliggend geval rechtsgeldig samengesteld zijn uit de overige bestuurders. Indien een daartoe gerechtigde aandeelhouder of aandeelhoudersklasse die tijdelijk nagelaten zou hebben om overeenkomstig onderhavig artikel een lijst van kandidaat-bestuurders voor te dragen, alsnog van dit recht gebruik zou wensen te maken en deze wens schriftelijk te kennen geeft aan de overige aandeelhouders en de voorzitter van de Raad van Bestuur, zullen de aandeelhouders zo spoedig mogelijk na voornoemd verzoek overgaan tot de dienovereenkomstige benoeming van de nieuw voorgedragen bestuurder(s), hetzij bij wege van unaniem aandeelhoudersbesluit overeenkomstig artikel 536 W.venn, hetzij bij wege van een bijzondere Algemene Vergadering. Bij die gelegenheid zullen de mandaten worden herroepen van de bestuurders die overeenkomstig de voorgaande alinea gebeurlijk naar eigen goeddunken door de Algemene Vergadering zouden zijn aangesteld in de afwezigheid van een voordracht door de betrokken aandeelhouder(sklasse). In zulke gevallen zal de Raad van Bestuur geen andere dan lopende of hoogdringende zaken behandelen totdat hij is samengesteld overeenkomstig het voorgaande.

4. Deskundigen

Aan de vergaderingen van de Raad van Bestuur kan worden deelgenomen door de aandeelhouders aangeduide deskundigen zonder stemrecht: de identiteit van deze deskundigen moet op voorhand aan de vennootschap worden medegedeeld. Deze deskundigen worden niet bezoldigd door de vennootschap.

Artikel 18 - Aansprakelijkheid

De bestuurders zijn niet persoonlijk verbonden door de verbintenissen van de vennootschap, doch ze zijn verantwoordelijk voor de uitvoering van hun opdracht en aansprakelijk voor bestuursfouten, overeenkomstig het gemeen recht en het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 24 - Vertegenwoordiging

1. De Raad van Bestuur vertegenwoordigt, als college, de vennootschap in alle handelingen ten aanzien van derden, in en buiten rechte.

2. Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsmacht van de Raad van Bestuur als college, wordt de vennootschap tegenover derden, zowel in rechte als daarbuiten, bij alle handelingen, met inbegrip van deze waarvoor de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd en verbonden door één (1) A- of B-bestuurder en één (1) C-bestuurder samen handelend. Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door de algemeen directeur benoemd overeenkomstig artikel 26. De algemeen directeur dient hiervoor geen bewijs van een voorafgaandelijk besluit van de Raad van Bestuur voor te leggen.

1. De vennootschap is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door

bijzondere gevolmachtigden.

Artikel 26- Dagelijks bestuur

1. Benoeming

Het dagelijks bestuur van de vennootschap, alsook de vertegenwoordiging van de vennootschap wat dat bestuur betreft, zal overeenkomstig artikel 525 van het Wetboek van vennootschappen worden opgedragen aan een algemeen directeur niet-bestuurder (CEO) benoemd door de Raad van Bestuur conform bijzondere meerderheid, zoals beschreven in artikel 21 §5.

2. Machtigingen en delegaties

Naast het dagelijks bestuur van de vennootschap overeenkomstig het voorgaande, kunnen door de Raad van Bestuur ook bijzondere machten en delegaties worden verleend aan de algemeen directeur in het kader van diens operationele verantwoordelijkheden.

3. Bevoegdheden algemeen directeur

De Raad van Bestuur kan de inhoud en uitoefening van de bevoegdheden van de algemeen directeur nader concretiseren. De algemeen directeur oefent zijn bevoegdheden uit onder toezicht en coördinatie van de Raad van Bestuur, en rapporteert aan de Raad van Bestuur.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

De Raad van Bestuur is bevoegd om de algemeen directeur te schorsen en ontslaan, en bepaalt voorts de duur van zijn benoeming, zijn bezoldiging en de voorwaarden van zijn aanstelling. ALGEMENE VERGADERING van DE AANDEELHOUDERS

Artikel 30 - Gewone Algemene Vergadering

De gewone Algemene Vergadering - ook jaarvergadering genoemd - wordt telkens gehouden op de eerste woensdag van de maand juni van ieder jaar, om 15u30.

Deze vergadering neemt kennis van het jaarverslag en van het verslag van de eventuele commissaris(sen), bespreekt de jaarrekening en na deze te hebben goedgekeurd, verleent - bij aparte stemming - kwijting aan de bestuurders en eventuele commissaris(sen); in voorkomend geval, gaat ze over tot de herbenoeming of tot de vervanging van de uittredende of ontbrekende bestuurders en eventuele commissaris(sen) en neemt alle besluiten in verband met de eventuele andere punten op de agenda.

JAARREKENING - JAARVERSLAG - CONTROLEVERSLAG - BESTEMMING VAN DE WINST Artikel 39 - Boekjaar  Jaarrekening  Controleverslag

1. Boekjaar  Jaarrekening

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

Op het einde van elk boekjaar, maakt de Raad van Bestuur een inventaris op, mede de jaarrekening, conform het Wetboek van vennootschappen. De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening, de sociale balans (indien wettelijk vereist) en de toelichting en vormt een geheel. Artikel 40 - Bestemming van de winst  Dividendpolitiek

1. Wettelijke reserve

Jaarlijks wordt van de nettowinst, zoals die blijkt uit de jaarrekening, ten minste vijf procent (5 %)

voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve.

Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer deze reserve tien procent (10 %) van het

maatschappelijk kapitaal bereikt. Deze voorafneming wordt hernomen wanneer de wettelijke reserve

wordt verminderd.

Inzake dividenduitkering zullen de wettelijke regels terzake worden toegepast.

Bij besluit van de Raad van Bestuur en/of Algemene Vergadering kunnen de beginselen van de

dividendenpolitiek nader worden vastgesteld.

2. Tijdstip van uitbetaling

De uitbetaling van de dividenden heeft plaats op het tijdstip en op de plaats vastgesteld door de

Raad van Bestuur.

Behoudens andersluidende wettelijke bepaling worden de dividenden die niet worden opgevraagd

binnen de vijf (5) jaar vanaf hun eisbaarheid eigendom van de vennootschap.

ONTBINDING  VEREFFENING

Artikel 45 -Verdeling

Behalve in het geval van fusie, zullen na aanzuivering van de passiva, de netto activa verdeeld

worden op de volgende wijze:

a) bij voorrang zullen de aandelen, ten belope van het gedeelte van het kapitaal dat zij vertegenwoordigen, terugbetaald worden, na aftrek van de stortingen die gebeurlijk nog moeten verricht worden;

b) het gebeurlijk saldo zal op gelijke wijze over al de aandelen verdeeld worden.

SLOTBEPALINGEN

Artikel 1. EERSTE BOEKJAAR EN JAARVERGADERING

- Eerste boekjaar

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de

rechtspersoonlijkheid verkrijgt.

Het eerste boekjaar zal worden afgesloten op éénendertig december tweeduizend vijftien.

- Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend zestien overeenkomstig de

statuten.

Artikel 2. OVERGANGSBEPALING

Overname door de vennootschap van de verbintenissen aangegaan door de raad van bestuur

gedurende de tussentijd

De comparanten verklaren te weten dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid zal bezitten en

dat de vennootschap slechts tot stand zal komen van zodra een uittreksel van onderhavige

oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van koophandel zal gedeponeerd zijn.

De comparant(en) verklaren dat de vennootschap met toepassing van artikel 60 van het Wetboek

van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de

vennootschap in oprichting zijn aangegaan binnen de twee jaar voor het verlijden van onderhavige

akte. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid

heeft verkregen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

De verbintenissen aangegaan tussen het verlijden van onderhavige oprichtingsakte en de

deponering ervan ter griffie, dienen overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van

Vennootschappen te worden bekrachtigd door de vennootschap binnen de twee maanden nadat de

vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

EERSTE ALGEMENE VERGADERING

Artikel 1. BENOEMINGEN

Overeenkomstig artikel 16 van de statuten, worden tot bestuurders benoemd:

(i) als A-bestuurders op voordracht van de Klasse 1 aandeelhouder:

" VERHOEVEN Björn, wonende te 2930 Brasschaat, Hoge Kaart 138 (Nationaal Nummer: 74.11.18-251.64)

" ADAM Jan, wonende te 2900 Schoten, Asbroeklaan 26 (Nationaal Nummer: 62.08.08-393.46)

" VAN OSSELAER Didier, wonende te 2531 Vremde, Lindelei 38 (Nationaal Nummer: 74.04.27401.80)

(ii) als B-bestuurders op voordracht van de Klasse 1 aandeelhouder:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

" VAN de WALLE Rik, wonende te 8530 Harelbeke, Vaarnewijkstraat 14 (Nationaal Nummer: 61.06.25-229.53)

" SIMONS Benjamin, wonende te 2040 Berendrecht, Antwerpsebaan 102 (Nationaal Nummer: 64.05.19-517.01)

Artikel 2. AANSTELLING COMMISSARIS

Overeenkomstig artikel 27 van de statuten en artikel 130 e.v. van Wetboek vennootschappen wordt de firma KPMG Bedrijfsrevisoren met ingang van het boekjaar 2015 belast met het mandaat van commissaris tegen de prijs van 3.000 euro (drieduizend euro) excl btw per jaar voor de controle van de jaarrekening.

EERSTE VERGADERING VAN DE RAAD VAN BESTUUR

Terstond beslissen, met eenparigheid van stemmen, de bestuurders voornoemd, te benoemen, onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel tot:

- voorzitter van de Raad van Bestuur: VERHOEVEN Björn, wonende te 2930 Brasschaat, Hoge Kaart 138 (Nationaal Nummer: 74.11.18-251.64);

- algemeen directeur: PIF nv, vast vertegenwoordigd door AMS bvba, vast vertegenwoordigd door VERCAMMEN Giovanni, wonende te 2560 Nijlen, Kronkelpad 7(Nationaal Nummer: 71.06.26213.55).

Volmacht

De verschijners stellen daarop aan als bijzondere gevolmachtigde met macht van indeplaatsstelling, VERCAMMEN Giovanni wonende te Nijlen, Kronkelpad 7 (nationaal Nummer: 71.06.26-213.55) aan wie de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de B.T.W.-administratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het ondernemingsloket, alsmede alle andere administratieve taken te verrichten die voortvloeien uit deze oprichting.

" TINDEMANS Guy, wonende te 9120 Beveren, P. Benoitlaan 35 (Nationaal Nummer: 59.12.26273.76)

" Herremans Kristiaan, wonende te 2070 Burcht, Prins Leopoldstraat 18 (Nationaal Nummer: 62.03.31-455.35)

(iii) als C-bestuurders op voordracht van de Klasse 1 aandeelhouder:

VOOR BEKNOPT EN BEREDENEERD UITTREKSEL

Coordonnées
WIND AAN DE STROOM 2014

Adresse
SINT-PAULUSPLEIN 27 9120 KALLO(BEVEREN-WAAS)

Code postal : 9120
Localité : Kallo
Commune : BEVEREN-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande