WINE QUEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WINE QUEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.529.078

Publication

23/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 13.12.2013, NGL 18.12.2013 13689-0027-013
22/12/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 12.12.2014, NGL 18.12.2014 14694-0285-013
19/12/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 14.12.2012, NGL 18.12.2012 12665-0199-013
15/07/2011
ÿþ Moa 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

0 4 JULI 1011 '

RE ,,yy~~ \K VA\'

, KOOP~'CS~I_ 7E GENT

11111111111111111111111111111111

*11108799*

VI

Ondernemingsnr : Q " 52.ce " O?$

Benaming

(voluit) : WINE QUEST

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9000 Gent, Drongensesteenweg 203.

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris PHILIPPE HENRIST, te Ronse, op 30 juni 2011, dat een besloten: vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de naam 'WINE QUEST' werd opgericht door de hierna; genoemde personen:

1. De heer APPELMANS Jacques François, geboren te Schaarbeek op 14 november 1981: rijksregisternummer 81.11.14-077.20, ongehuwd, wonende te 9000 Gent, Drongensesteenweg 203.

2. Mevrouw DESCHODT Christine Joséphine, geboren te Antwerpen op 16 december 1947, rijksregisternummer 47.12.16-356.41, gehuwd met de heer Appelmans Karel, wonende te 9800 Deinze, Gaston: Baertstraat 32.

1.dat het maatschappelijk kapitaal van achtienduizend zes honderd euro (¬ 18.600,00) volledig geplaatst is en dat het vertegenwoordigd is door 100 gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde;

2.dat het gestort is tot beloop van zes duizend twee honderd euro (¬ 6.200,00), door:

-De heer Jacques Appelmans, voornoemd, die verklaart inbreng te doen in geld van zeventien duizend zes honderd zeventig euro (¬ 17.670,00), waarvoor 95 gelijke aandelen toegekend worden, zonder vermelding van, nominale waarde, in totaal volstort ten belope van vijf duizend twee honderd zeventig euro (¬ 5.270,00)

-Mevrouw Deschodt Christine voornoemd, die verklaart inbreng te doen in geld van negen honderd dertig euro (¬ 930,00), waarvoor 5 gelijke aandelen toegekend worden, zonder vermelding van nominale waarde, Volledig volstort.

TOTAAL: 100 gelijke aandelen

De voormelde sommen van in totaal zes duizend twee honderd euro (¬ 6.200,00), zijn bij storting ofi overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening onder nummer 363-0900057-34, bij de ING Bank tel Gent (Baarte), geopend op naam van de vennootschap in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponeren,, afgegeven door voornoemde instelling op 29 juni 2011, hetwelk mij is overhandigd en in het dossier van ondergetekende notaris zal bewaard blijven.

IL STATUTEN

TITEL I. VORM  NAAM  ZETEL  DOEL - DUUR

Artikel 1. Vorm - Naam

De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij ' verkrijgt de naam « WINE QUEST ».

Artikel 2. Maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9000 Gent, Drongensesteenweg 203. Hij kan worden; overgebracht naar om het even welke plaats in het tweetalig gebied Brussel Hoofdstad of in het Nederlandse' taalgebied, door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, die alle machten krijgt teneinde op authentieke wijze de statutenwijziging die eruit voortvloeit, te doen vaststellen.

De vennootschap kan, bij enkel besluit van de zaakvoerder(s), administratieve zetels, agentschappen," werkhuizen, stapelplaatsen en bijkantoren vestigen in Belgïe of in het buitenland.

Artikel 3. Maatschappelijk doel

De vennootschap heeft tot doel voor gemeenschappelijke rekening uit te oefenen een onderneming, omvattend :

Handel in wijn, aperitieven en sterke dranken, verlenen van advies i.v.m. public relations en communicatie, ontwerpen en voeren van reclame voor derden, handelsbemiddeling in het algemeen, de handel in al zijn vormen, groothandel of kleinhandel, en met iedere mogelijke distributiemethode, van alle consumptiegoederen, de aan- en verkoop of verhuur van onroerende en roerende goederen in de ruimste zin van het woord, het uitbaten van horecagelegenheden zoals café, restaurant, taverne, kantine, hotels, bars en catering in het algemeen, het organiseren van salons, tentoonstellingen en beurzen, overige zakelijke dienstverlening en alle activiteiten en dienstverlening in verband met recreatie.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Handel in bioproducten en biothee.

Het verbouwen van welke aard ook van onroerende goederen.

Het optreden als makelaar of tussenpersoon bij elke mogelijke handel.

Zij heeft in het algemeen de voile rechtsbekwaamheid om alle handelingen en verrichtingen te voltrekken die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken. Zij kan belangen nemen door associatie, inbreng, fusie, financiële tussenkomst of op gelijk welke andere wijze, in alle vennootschappen, verenigingen of ondernemingen met een identiek, gelijklopend of samenhangend doel met het hare, of die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen of een bron van afzetten te vormen. In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

Artikel 4. Duur

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur.Q'

TITEL Il : MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Artikel 5. Maatschappelijk kapitaal

Bij de oprichting, is het maatschappelijk kapitaal vastgesteld op achtienduizend zes honderd euro (¬ 18.600,00). Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door 100 aandelen met stemrecht, zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één honderdste (1/100ste) van het maatschappelijk kapitaal.

TITEL IV. BESTUUR  CONTROLE

Artikel 10. Bestuur

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering. Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben. De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn. De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

Artikel 11. Bevoegdheden

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren. indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte ais eiser of als verweerder.Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

Artikel 12. Vergoeding

Het mandaat van zaakvoerder is behoudens afwijkende beslissing van de algemene vergadering kosteloos. De algemene vergadering beslist of het mandaat van de zaakvoerder al dan niet ten kosteloze titel wordt uitgeoefend. Indien het mandaat van de zaakvoerder bezoldigd is, dan bepaalt de algemene vergadering, beslissend met absolute meerderheid van stemmen, of de enige vennoot, het bedrag van deze vaste of evenredige vergoeding. Deze wordt geboekt op de algemene kosten, los van aile eventuele representatie-, reis-en verplaatsingskosten.

TITEL V. ALGEMENE VERGADERINGEN

Artikel 14. Zitting en bijeenroeping

ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, de tweede vrijdag van december om 17 uur. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag. Indien er slechts één vennoot is, dan zal hij op deze datum de jaarrekeningen voor goedkeuring ondertekenen.

TITEL VI. BOEKJAAR  WINSTVERDELING - RESERVES

Artikel 19. Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli en eindigt op 30 juni van het jaar nadien. Op deze laatste datum wordt de boekhouding van de vennootschap afgesloten en stel(len)(t) de zaakvoerder(s) een inventaris en de jaarrekening op waarvan zij (hij), na goedkeuring door de algemene vergadering, de bekendmaking verzorgt (verzorgen), overeenkomstig de wet.

Artikel 20. Bestemming van de winst  réserves

Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de wettelijke reserve: deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is.

44!

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

OVERGA NG SB EPALI N G E N

BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

En onmiddellijk na de oprichtingsvergadering van de vennootschap 'V+1INE QUEST", verklaren dezelfde

comparanten samen te komen in buitengewone algemene vergadering, om over te gaan tot de volgende

besluiten:

EERSTE BOEKJAAR EN EERSTE JAARVERGADERING

Het eerste boekjaar zal afgesloten worden op 30 juni 2012.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op 14 december 2012.

zaakvoerders: benoeming -- aantal

Bij algemeenheid van stemmen en onder de opschortende voorwaarde van het ontstaan van deze

vennootschap door neerlegging van het uittreksel ter griffie van de rechtbank, beslist de algemene vergadering:

-het aantal zaakvoerders vast te stellen op 1. "

-te benoemen tot zaakvoerder: De heer Appelmans Jacques, voornoemd, hier aanwezig en die verklaart dit

mandaat te aanvaarden, en bevestigt niet getroffen te zijn door een maatregel die zich tegen deze benoeming

verzet.

De benoeming gebeurt voor een onbepaalde duur en is onderworpen aan de bepalingen opgenomen in de ;

statuten.

Gebruik makende van zijn machten, ingevolge voormelde statuten, verklaart de zaakvoerder als bijzonder

" gevolmachtigde aan te stellen voor volgende welbepaalde doeleinden:

-het vervullen van alle nodige formaliteiten met het oog op de inschrijving van deze vennootschap in het handelsregister en aanvraag van een BTW-nummer;

-het tekenen en ontvangen van kwijtingen en facturen, kwijtschriften en ontvangstbewijzen af te leveren door of aan het beheer van spoorwegen, posterijen of andere instellingen, kortom tekenen van alle zuivere administratieve stukken bescheiden in verband met de werking van de vennootschap:

Mevrouw Damman Annick, wonende te 8780 Oostrozebeke, Kruisstraat 20.

Deze lastgeving kan ten allen tijde worden ingetrokken.

OVERNAME VERBINTENISSEN

De vennootschap neemt alle verbintenissen over die in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting werden aangegaan sedert 17 juni 2011.

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen van $. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Voor ontledend uittreksel

Notaris Philippe Henrist

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

18/12/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 11.12.2015, NGL 17.12.2015 15690-0372-013

Coordonnées
WINE QUEST

Adresse
DRONGENSESTEENWEG 203 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande