WINWIN

Société en commandite simple


Dénomination : WINWIN
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 894.612.093

Publication

30/10/2012
ÿþr ModWO,d11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

_j-

111

*12178531*

NEERGELEGD

1 9 OKT. 2012

RECHT-BANK VAN

KOOPHANDEL retfiENT

Ondernemingsnr : 0894612093

Benaming

(voluit) : WinWin

(verkort)

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Koerspleinstraat 43 - 9040 Sint-Amandsberg

(volledig adres)

Onderwerp akte : Doelswijziging

Uit de notulen van de buitengewone algemene vergaderng op 31 juli 2012 blijkt volgende beslissing;

De vennootschap heeft ais doel:

Voor eigen rekening of voor rekening van derden, zowel in België, als in het buitenland:

" Het plannen, opvolgen en controleren van alle aspecten van een project en het motiveren van alle betrokkenen opdat de objectieven tijdig en volgens de vooropgestelde kost-, kwaliteits- en performantievereisten worden opgeleverd. Samenvattend valt de activiteit van de vennootschap onder de term Project Management.

" de aan- en verkoop van professionele camera's en toebehoren, de verhuur van professionele camera's en toebehoren, andere vormen van verhandeling of dienstverlening in dit kader.

De vennootschap kan alle hoegenaamde handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel of van aard zijn dit te begunstigen.

Zij mag bij middel van inbreng, afstand, onderschrijving, deelneming, samensmelting, financiële tussenkomst, aankoop, verkoop of ruiling van alle roerende of onroerende goederen of op om het even welke manier belangen nemen in aile bestaande of toekomstige vennootschappen, ondernemingen of verenigingen zowel in België als in het buitenland, welke ook hun vorm weze.

De vennootschap kan functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

De vennootschap mag leningen en kredietopeningen aangaan en toestaan, met uitzondering van deze die wettelijk voorbehouden zijn aan de financiële instellingen.

De vennootschap mag ten voordele van derden met wie enige juridische band bestaat, zowel in België als in het buitenland, alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren.

De vennootschap mag, zowel in België ais in het buitenland, alle daden van industriële, financiële, roerende en onroerende aard stellen, aile handelsverrichtingen en over het algemeen aile ondernemingen tot stand brengen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel of de verwezenlijking ervan bevorderen.

Binnen het kader van de uitvoering van haar maatschappelijk doel kan de vennootschap overgaan tot de verwerving, vervreemding, ruiten, huren en verhuren en andere verrichtingen betreffende roerende en onroerende goederen.genomen te zijn;

VeJ{LS"\-toll~-O0 ti Gh 1 m 2.a41-1.>eredt..4~-~l

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
WINWIN

Adresse
KOERSPLEINSTRAAT 43 9040 SINT-AMANDSBERG

Code postal : 9040
Localité : Sint-Amandsberg
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande