WOEF COMPANY

Association sans but lucratif


Dénomination : WOEF COMPANY
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 444.973.543

Publication

02/01/2012
ÿþMOD 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

fl111111 111111 111111111111111111 111 1111111

*12001038*

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Q<CA. C~, ~}

BernatroUng

(voluit) : woef company

Rechtsvorm : Verenging zonder winstoogmerk

Zetel : Elzeelsesteenweg 84,9600 ,Ronse

Ondernemingsnr : 4449.73.543

Voorwerp e : wijzeging raad van bestuur

Woef company vzw.

Ondermeemingnummer 444973543

STATUTEN

( Gecoôrdineerde statuten )

Alle voorafgaande statuten, de raad van Bestuur en de nietig verklaar.Hierna volgen de nieuwe statuten, de nieuwe raad van bestuur, Aanpassen van de statuten aan de wet van 27 juni 1921, zoals gewijzigd door de wet van 2 mei 2002 en de volgende artikels te vervangen door onderstaande tekst.

HOOFDSTUK 1.Naam  Zetel  Doel - Duur ,

Artikel 1.

De vereniging draagt de naam Woef Company vzw.

Artikel 2 .

.Nieuwe statuten.Overbrenging sociale zetel: De zetel van de vereniging is gevestigd in het gerechtelijke arrondissement Oudenaarde.Ter titel van inlichting en zonder hieraan enig statutair karakter te verlenen, geldt als volgend adres: Elzeelsesteenweg 84 te 9600 Ronse.

De algemene vergadering is het enige bevoegd orgaan om het adres van de zetel te wijzigen binnen de grenzen van hetzelfde gerechtelijk arrondissement mits deze wijziging wordt neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel en publicatie in het Belgisch Staatsblad.

Artikel 3 .

De vereniging heeft tot doel liefhebbers en hondeneigenaars aan te zetten om hun hond aan een degelijke opvoeding te onderwerpen met als basis een gehoorzaam sociale hond te verkrijgen. De vereniging is aangesloten bij de Koninklijke Kynologische Unie Sint Hubertus onder nummer 0834 waarvan zij zowel het huidige als elk later in voege treden reglement aanvaardt Zij erkent de overeenkomst van 12 februari 1928 tot herziening van het verdrag van 6 januari 1908 van de koninklijke maatschappij Sint Hubertus.De verenging Verbindt er zich toe elke andere organisatie, niet aangesloten bij de K.K.U.S.H.Noch moreel, noch daadwerkelijk te steunen.Om tot deze doelstelling te komen is de verenging vrij alle activiteiten te ondernemen zoals voordrachten, tentoonstellingen, wedstrijden, enz.Zij kan in die zin ook, doch slecht op bijkomstige wijze handelsdaden stellen, enkel voor zover de opbrengst hiervan besteed worden aan het doel waarvoor zij is opgericht .

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging of stichting ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 4 .

De duur van vereniging is voor onderpaalde tijd, doch kan even wet ten allen tijde ontbonden worden.

HOOFDSTUK 2. LEDEN

Artikel 5.

Het aantal leden van de verenging is onbeperkt, maar moet minstens drie tedentetlen.De leden worden als volgt onderverdeeld:

1) De vaste leden.De vaste leden zijn de leden die over de ruimte rechten beschikken binnen de vzw, waaronder stemrecht De wet verleent hen rechten en plichten.

2) De toegetreden leden.Toegetreden leden genieten van de bedrijvigheid van de vereniging.Ze hebben geen stemrecht en de in de wet bepaalde rechten en plichten zijn op de hen van toepassing.Toegetreden leden dienen zicht te houden aan een huishoudelijk reglement.

Artikel 6.

Toegetreden leden kunnen na twee jaar lidmaatschap schriftelijk hun verzoek aan de secretaris richten tot aanvaarding als vast lid.Het is echter de algemene vergadering die bij de eerstvolgende bijeenkomst zal beslissen door stemming onder de leden of dit verzoek ingewilligd of verworpen wordt.Er dient in ieder geval Een twee derde meerderheid der stemmen behaald te worden van aanwezige of vertegenwoordigde leden.Zij dient haar toelating of weigering niet te motiveren,

Artikel 7.

De uitsluiting van een lid enkel worden uitgesproken door de algemene vergadering met een twee derde meerderheid der stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden.

Artikel 8

Het ontslag van een lid gericht aan de raad van bestuur kan nooit worden geweigerd.Daartoe moet het ontslagnemende lid zijn ontslag aangetekend versturen naar de raad van bestuur.

Artikel 9 .

Een lid dat zijn bijdrage niet betaald, wordt geacht ontslag te nemen.

Artikel 10.

Uitredende of uitgesloten leden en hun rechtsopvolgers hebben geen deel in het vermogen van de vereniging en kunnen derhalve ook nooit teruggave of vergoeding voor gestorte bijdragen of gedane inbrengen vorderen.

Artikel 11 .

De jaarlijkse bijdrage van de leden wordt vastgesteld op maximum 200¬ . Wijzigingen in de vastgelegde bijdrage worden vastgesteld door de algemene vergadering

HOOFDSTUK 3.Algemene Vergadering

Artikel 12 .

De volgend bevoegdheden zijn uitsluitend voorbehouden voor de algemene vergadering.

1. De Wijzigingen van de statuten .

2. De benoeming en de afzetting van de bestuurders.

3. De goedkeuring van de begroting en van de rekening.

MaD 2.0

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.0

4. De vrijwillige ontbinding van de verenging

5. De benoeming en uitsluiting van een lid .

6. Alle gevallen waar de statuten dat vereisen.

7. De algemene vergadering is tevens wettelijk bevoegd voor de benoeming en de afzetting van de commissarissen en het bepalen van hun bezoldiging ingeval een bezoldiging wordt toegekend, de kwijting aan de bestuurders en de commissarissen, de omzetting van de vereniging in een vennootschap niet een sociaal oogmerk.

Artikel 13

De algemene vergadering wordt bijeengeroepen door de raad van bestuur, op zoek van de voorzitter, of de secretaris, of ingeval een vijfde van de leden dat vraagt

Artikel 14 .

De algemene vergadering moet tenminste éénmaal per jaar worden bijeengeroepen voor het goedkeuren van de rekeningen van het afgelopen jaar en voor begroting van het komende jaar ( algemene statutaire vergadering) . Deze bij een komst moet plaats vinden vóór de eerste april .

Artikel 15 .

De leden van de algemene vergadering worden door middel van gewoon schrijven opgeroepen door de raad van bestuur . De oproepingsbrief dient de leden tenminste acht dagen voor de vergadering te bereiken .De oproepingsbrief die plaats, dag en uur van de vergadering vermeldt, bevat de agenda die wordt vastgelegen door de raad van bestuur . Elk onderwerp dat schriftelijk wordt voorgedragen door één twintigste van de leden tot twee dagen voor de vergadering, en gericht aan de voorzitter zal opgenomen worden in agenda .

Artikel 16

Elke lid beschikt over één stem, Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter of zijn plaatsvervanger doorslaggevend. Elke lid kan zich door een ander lid laten vertegenwoordigen, maar echter door slechts één lid . Het stemmen zal geheim gebeuren op zoek van één lid .

Artikel 17 .

Tot wijziging van de statuten kan slechts worden besloten mits in acht name van volgende voorwaarden:

- De wijziging moet in de oproepingsbrief gedetailleerd, worden beschreven .

- Twee derde van de stemgerechtigde leden moet aanwezig of vertegenwoordigd zijn

- Het besluit moet genomen zijn met een twee derde meerderheid der stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden .

Wordt het aantal van twee derde aanwezig of vertegenwoordigde leden niet bereikt, dan kan een tweede vergadering worden bijeengeroepen zoals door statuten bepaald en waarop deze vergadering een geldig besluit zal nemen, ongeacht het aantal aanwezigen.

Artikel 18.

Tot wijziging van het doel van deze vereniging kan slechts worden besloten door een twee derde aanwezigheid en een vier vijfde meerderheid .

Artikel 19 .

Bij vrijwillige ontbinding van de vereniging is een twee derde aanwezigheid en een vier vijfde meerderheid verreist .

Artikel 20

Een meerderheid van twee derde der stemmen is vereist voor het uitsluiten van een lid .Bij uitsluiting van een lid moet dit punt op de agenda worden vermeld en moet het lid worden uitgenodigd om zijn verdediging te kunnen voorzien . Elke persoon door de strafbepaling getroffen waarvan de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.0

uitwerking zicht bepaalt tot de kring der verenging in dien hij / zij meent dat de beslissing tegen ham / haar genomen de standregelen niet eerbiedigt heeft het recht in hoger beroep te geen bij de kynologische raad . Dit beroep is in elk geval ontvangbaar indien de verenging de uitbreiding van de strafbepaling tot gans de K.K.U.S.H.aanvraagt. De persoon getroffen door de strafbepaling zal hiervan per aangetekend schrijven gewaarschuwd worden, en zal op dezelfde wijze van zijn recht op hoger beroep in kennis gesteld worden.

Artikel 21

Van elke vergadering worden nota opgemaakt, die ondertekend worden door de voorzitter, of de

ondervoorzitter, en de secretaris, en opgenomen worden in een bijzonder register. Dit register kan op de zetel van de verenging door leden en belanghebbende derden warden ingezien.

HOOFSTUK 4.Raad van bestuur.

Artikel 22

De algemene vergadering benoemt in een algemene zitting een raad van bestuur.De vereniging wordt bestuurd door een raad van bestuur die uit ten minste vijf bestuurders bestaat, zijde één voorzitter, één ondervoorzitter, één secretaris, één commissaris en één penningmeester.Meerdere bestuursfuncties kunnen benoemd worden .Deze functies zijn onderling niet cumuleerbaar

Artikel 23 .

De raad van bestuur leidt de zaken van de verenging en vertegenwoordigt deze in buiten recht.De raad van bestuur is bevoegd voor alle aangelegenheden die de wet niet uitdrukkelijk aan de algemene vergadering verleent. Hij treedt op als eiser aangelegenheden, in alle rechtsgedingen en beslist over het al dan niet aanwenden van rechtsmiddelen.

De raad van bestuur kan zijn bevoegdheden voor bepaalde handelingen en taken overdragen aan één van de bestuurders, aan de leden van de vereniging, of aan een derde niet-lid van de verenging .

Ten aanzien van derden is de verenging slechts geldig verbonden door gezamenlijke handtekening van twee bestuurders .

De bestuurders of derden die namens de raad optreden, moeten ten aanzien van derden geen blijk geven van enige beraadslaging .Of machtiging . Degene die een deel of geheel van de bevoegdheid van de raad van bestuur gedelegeerd krijgt. Is uitsluitend verantwoording verschuldigd aan de raad van bestuur.

Artikel 24 .

De raad van bestuur wordt benoemd door de algemene vergadering voor een termijn van vier jaar, maar zijn te alleen tijde door deze afzetbaar, wanneer een twee derde aanwezigheid en een vier vijfde meerderheid

Daar toe beslist . Ze oefenen hun mandaat kosteloos uit .

In geval van overlijden of ontslag van een lid van de raad van bestuur, wordt in zijn vervanging voorzien middels een nieuwe verkiezing op de eerstvolgende algemene vergadering. De nieuwe verkozen voltooit het mandaat van zijn voorganger

Waarneer een bestuurder van de raad van bestuur ontslag wil nemen voor het einde van zijn mandaat, dan Kan dit door een aangetekend schrijven te sturen naar de voorzitter of de secretaris .

Artikel 25 .

Bij het einde van hun mandaat kunnen de uitredende leden van de raad van bestuur zicht herkiesbaar stellen De kandidaat bestuurders moeten schriftelijk hun kandidatuur, tenminste acht dagen véér de algemene vergadering waarin de verkiezing plaatsvindt, aan het secretariaat laten geworden.

Artikel 26 .

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.0

Het bestuur vergadert zo dikwijls het dit nodig acht.

De vergaderingen worden voorgezeten door de voorzitter, indien dit belet of afwezig is, wordt de vergadering voorgezeten door de ondervoorzitter, indien deze eveneens belet of afwezig is door de aanwezige beheerder met de hoogste leeftijd.

De vergadering worden bijeengeroepen door de secretaris,in akkoord met de voorzitter,of door twee bestuurders. Het oproepen worden verzonden tenminste acht dagen voor de datum van de vergaderingen.

Van elke vergadering worden notulen opgemaakt, die ondertekend worden door de voorzitter en de secretaris en opgenomen worden in een daartoe bestemd register.De uittreksels die moeten worden overlegd en al de andere aken warden geldig ondertekend door de voorzitter en de secretaris .Bij ontstentenis van deze bestuurders kunnen twee andere bestuurders deze documenten geldig ondertekenen

Artikel 27 .

De raad van besstuur kan slechts geldig beslissen indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig is.

De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen.Bij steking van stemmen is de stem van de voorzitter of de stem van degene die hem vervangt doorslaggevend, tenzij in geval van geheime stemming.ln dit laatste geval wordt bij staking der stemmen, de raad van bestuur geacht geen beslissing te hebben genomen.Op verzoek van tenminste één bestuurder zal de stemming geheim gebeuren.

Artikel 28 .

De bevoegdheden van de raad van bestuur gebeuren als college.Dit betekent dat het heft van leden aanwezig

moet zijn, en daarvan een gewone meerderheid akkoord moet gaan.

Artikel 29

Enkel en alleen de raad van bestuur is gemachtigd om het huishoudelijk op te wijzigen .

HOOFDSTUK 5; Rekeningen en begrotingen.

Artikel 30 .

Het boekjaar van de vereniging loopt van 1 januari tot 31 december van ieder jaar .

De raad van bestuur sluit de rekeningen over het voorbije boekjaar af en bereidt de begroting van het komende boekjaar voor.Beide worden ter goedkeuring aan de algemene vergadering voorgelegd.

HOOFDSTUK 6 . Ontbinding en vereffening .

Artikel 31.

Behoudens in de gevallen van gerechtelijke ontbinding en ontbinding van rechtswege kan de algemene vergadering slechts tot ontbinding besluiten indien twee derde van de leden op de algemene vergadering vrijwillig te ontbinden.

Artikel 32 .

De activa zullen, na aanzuivering van de passiva, worden overgedragen aan een verenging waarvan het doel het meest dat van de ontbonden verenging benadert.

Artikel 33 .

Voor alles wat in deze statuten niet uitdrukkelijk is voorzien of geregeld, blijft de Wet 2 mei 2002 toepasselijk, alsook de algemene wettelijke bepaling, het huishoudelijke reglement en de gebruiken ter zake .

Aldus opgemaakt en aangenomen met eenparigheid van stemmen op de vergadering in 9 exemplaren, Waar van ieder lid een exemplaar ontvangt . Een exemplaar is bestemd voor bestuur van het

Lt 8 - Vervolg

Belgische Staatsblad en het laatste exemplaar is bestemd voor register der beraadslagingen van de Algemene vergadering .

Ontslag van bestuurders

Ontslag van - Carbonnelle Agnes , gepensioneerde , Broekestraat 49 , 9667 Horebeke

Ontslag wegens overlijden op 09/11/2011

- De Jonghe Elien , pregepensioneerde , Bareelstraat 12 , 9600 Ronse

Ontslag van - Vanbutsele Audrey , naaister , Bareelstraat 12 , 9600 Ronse

Ontslag van - Van Butsele Christiaan , meubelmaker , Beaufaux 3 , 7890 Ellezelles

Benoeming bestuurders

Benoeming van - Vanneste Cindy, kok , Moddeste De Noyettestraat 13:9600 Ronse

Benoeming van - Carlier eddy,bouw, montage ,Moddeste De Noyettestraat 13,9600 Ronse

Benoeming van - Hazard Karine , werknemer, Beaufaux 64 - 7890 Ellezelles ,

Benoeming van - Risack Pascal , werknemer ,Saint Sauveurstraat 213, 9600 Ronse

Raad van bestuur

De algemene vergadering heeft in overeenstemming met de statuten tot bestuurders herbenoemd:

Nowatzik Jean-Ghislain , heftruckbestuurder , Elzeefsesteenweg 84 , 9600 Ronse

Deze hebben elkaar aangesteld tot:

Hazard Karine Voorzitter.

Carlier eddy, Ondervoorzitter.

Risack Pascal, Commissaris van toezicht.

Nowatzik Jean Ghislain, Penningmeester.

Vanneste Cindy, Secretaris.

Opgemaakt te Ronse op 23/11/2011,

Carlier eddy, (Ondervoorzitter) Risack Pascal, (Commissaris van toezicht)

Nowatzik Jean (Penningmeester) Vanneste Cindy (Secretaris)

Hazard Karine ,(Voorzitter)

MOD 2.0

º%foor-`behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laa ste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging of stichting ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
WOEF COMPANY

Adresse
ELZEELSESTEENWEG 84 9600 RONSE

Code postal : 9600
Localité : RENAIX
Commune : RENAIX
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande