WORK BALANCE IMPROVEMENT CENTRE

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : WORK BALANCE IMPROVEMENT CENTRE
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 895.506.275

Publication

09/04/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

a

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

2 8 MM 28fi

ttECiI.TBANI:C VAN

xoOPHAM3113110E GENT

Ondernemingsnr : 0895506275

Benaming

(voluit) : Work Baiance improvement Centre

(verkort) : WBIC

Rechtsvorrn : Vennootschap onder Firma

Zetel : Meersstraat 18, 9090 Melle

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONDERHANDSE AKTE TOT KAPITAAVERHOGING REGIME ART; 537 WIB Op de bijzondere algemene vergadering van 17 maart 2014 werd volgende besloten:

AGENDA:

1. Verhoging van het kapitaal met een bedrag van achtendertig duizend vijfhonderd en tien euro zestien cent (38.510,16 EUR), zonder creatie of uitgifte van nieuwe aandelen, doch mits evenredige verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

2. Inschrijving en volstorting van de kapitaalverhoging

3. Vaststelling van de kapitaalverhoging

BESLISSINGEN

1 Eerste beslissing : kapitaalverhoging door inbreng in geld

Op een eerdere bijzondere algemene vergadering van de vennootschap op 31 december 2013 werd besloten over te gaan tot de uitkering van een tussentijds dividend voor een bedrag van tweeënveertig duizend zevenhonderd negenentachtig euro zeven cent (42.789,07 EUR)

De vennoten hebben verklaard dit dividend overeenkomstig artikel 537 WEB volledig te willen inbrengen in het kapitaal van de vennootschap mits inhouding en doorstorting van de roerende voorheffing ten belope van! tien procent (10 %) van het tussentijds dividend.

De vergadering beslist in navolging hiervan bijgevolg het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van achtendertig duizend vijfhonderd en tien euro zestien cent (38.510,16 EUR) om het te brengen van duizend euro (1.000,00 EUR) op negenendertig duizend vijfhonderd en tien euro zestien cent (39.510,16 EUR) zonder creatie of uitgifte van nieuwe aandelen, doch mits evenredige verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

Op deze kapitaalverhoging zal onmiddellijk worden ingeschreven in geld en de kapitaalverhoging zal volledig volstort warden bij de inschrijving.

2 Tweede beslissing : inschrijving op en volstorting van de kapitaalverhoging

De kapitaalverhoging wordt volledig onderschreven en volstort in geld door de oprichterslvennoten, mevrouw De Loose Krist'l voor een bedrag van negentien duizend tweehonderd vijfenvijftig euro acht cent (19.255,08 EUR) en de heer Masselus Frank voor een bedrag van negentien duizend tweehonderd vijfenvijftig euro acht cent (19.255,08 EUR).

SIEUR

Voorbehouden

aan hot

Belgisch Staatsblad

De vennoten verklaren uitdrukkelijk dat het ingebrachte gedrag verkregen is ingevolge het betaalbaar zijn: van het tussentijds dividend toegekend door de bijzondere algemene vergadering van 31 december 2013. Ingevolge onderhavige inbreng wordt het verkregen netto-bedrag van voorbeschreven dividenduitkering onmiddellijk in het_kapitaal opgenomen,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

4

De vennoten erkennen volledig ingelicht te zijn over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 WIB, en meer in het bijzonder over de gevolgen van toekomstige kapitaalverminderingen en over de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de vijf voorbije boekjaren.

3 Derde beslissing : vaststelling van de kapitaalverhoging

De vennoten stellen vast dat de kapitaalverhoging van achtendertig duizend vijfhonderd en tien euro zestien cent (38.510,16 EUR) daadwerkelijk werd verwezenlijkt en dat het kapitaal daadwerkelijk gebracht werd op negenendertig duizend vijfhonderd en tien euro zestien cent (39.510,16 EUR ), vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen zonder vermelding van waarde.

Opgemaakt in drievoud te Melle, op 17 maart 2014

DE LOOSE Krist'l

MASSELUS Frank

tj ~~ ~ r

GA fp,201

\-1

Op de laatste blz. van LuIk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

Voor-

behouden áan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
WORK BALANCE IMPROVEMENT CENTRE

Adresse
MEERSSTRAAT 18 9090 MELLE

Code postal : 9090
Localité : MELLE
Commune : MELLE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande