WS LOGISTICS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WS LOGISTICS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 878.192.468

Publication

02/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 27.06.2013, NGL 28.08.2013 13473-0529-024
28/06/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voa behou

aan 1

Bete Staats)

NEERGELEGD 19 JUNI 2013

RECHTBANK VAN KOOPHANDE

efffren-

flft'111'ift1~VNN~IIMV~WII~WIIN

" 13098879

__

Ondernemingsnr : 0878.192.468

Benaming

(voluit) : WS LOGISTICS

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : Ambachtenlaan 4 te 9990 Maldegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Thomas Dusselier te Knokke-Heist op veertien juni

tweeduizend en dertien, neergelegd ter registratie te Knokke-Heist, blikt dat de algemene vergadering volgende

beslissing heeft genomen

EERSTE BESLISSING

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen met honderd en zevenduizend

zeshonderd euro (¬ 107.600,00), zodat het kapitaal verhoogd zal worden van achttienduizend zeshonderd euro

(¬ 18.600,00) tot honderdzesentwintigduizend tweehonderd euro (¬ 126.200,00).

De vergadering beslist dat deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng in geld en dat zij

niet zal gepaard gaan met de uitgifte van nieuwe kapitaalaandelen, doch dat de fractiewaarde van de aandelen

overeenkomstig zal stijgen.

Er zal onmiddellijk in geld ingeschreven worden op de kapitaalverhoging, voor een bedrag van honderd en

zevenduizend zeshonderd euro (¬ 107.600,00).

TWEEDE BESLISSING

En onmiddellijk hebben aile vennoten, elk individueel, verklaard in te tekenen op de kapitaalverhoging naar

evenredigheid van hun aandelenbezit, hetzij:

1)De Heer RUEBENS Rik, à rato van één/honderdste (1/100ste);

2)De NV RINCO, à rato van negenenveertigihonderdsten (49/100sten);

3)De Comm.V, WS MANAGEMENT, à rato van vijftig/honderdsten (50/100sten).

DERDE BESLISSING

1. Vervolgens hebben de vennoten allen voormeld, verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap «WS LOGISTICS» en in te schrijven op de kapitaalverhoging van deze vennootschap, naar verhouding van hun actuele aandelenbezit, en onder de hoger gestelde voorwaarden, te weten:

1) De Heer RUEBENS Rik, vennoot voormeld, ten belope duizend zesenzeventig euro (¬ 1.076,00);

2) De Naamloze Vennootschap RINCO, vennoot voormeld, ten belope van tweeënvijftigduizend; zevenhonderd vierentwintig euro (¬ 52.724,00);

3) De gewone commanditaire vennootschap WS MANAGEMENT, vennoot voormeld, ten belope van drieënvijftigduizend achthonderd euro (¬ 53.800,00),

2. De voorzitter verklaart en alle aanwezigen op de vergadering erkennen dat de kapitaalverhoging in totaal. volgestort is ten belope van honderd en zevenduizend zeshonderd euro (¬ 107.600,00).

3. De inbrengen in geld werden overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen gestort op een bijzondere rekening met nummer 6E44 7480 3786 3045 op naam van de vennootschap bij de KBC BANK zoals blijkt uit een attest afgeleverd door deze financiële instelling op 13 juni 2013 dat aan ondergetekende notaris wordt overhandigd om bewaard te worden overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen.

VIERDE BESLISSING

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van honderd en zevenduizend zeshonderd euro (¬ 107.600,00) daadwerkelijk verwezenlijkt', werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op honderdzesentwintigduizend tweehonderd euro, (¬ 126.200,00), vertegenwoordigd door honderd (100) kapitaalaandelen zonder nominale waarde, hetzij vijftig (50) aandelen klasse A en vijftig (50) aandelen klasse B.

VIJFDE BESLISSING

De vergadering beslist, in navolging van het hiervoor genomen besluit, tot vervanging van artikel 5 van de statuten door volgende tekst:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

%

Voorgehouden aan het Belgisch Staatsblad

"Artikel 5,  KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderdzesentwintigduizend tweehonderd euro (¬ 126.200,00). Het

wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder

één/honderdste (11100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De aandelen worden onderverdeeld in twee aandelengroepen, te weten:

1, aandelen van categorie A; en

2, aandelen van categorie B. Indien een bestaande vennoot inschrijft op additionele aandelen, dan zullen deze aandelen, eenmaal verworven, automatisch tot dezelfde categorie van aandelen behoren als die waartoe de aandelen waarvan hij reeds de eigenaar is, behoren."

ZESDE BESLISSING

De vergadering beslist om op grond van de bedingen en voorwaarden vermeld in het ontwerp van aankoop-, kredietakte, hypothecaire volmachtakte en akte pand handelszaak opgesteld door notaris Thomas Dusselier te Knokke-Heist over te gaan overeenkomstig artikel 260 van het Wetboek van vennootschappen, tot de aankoop van en tot hypotheekstelling op en van volgende onroerend goed; alsook inpandgeving van de handelszaak:

GEMEENTE MALDEGEM  EERSTE AFDELING

1/ Een werkplaats op en met grond en alle verder aanhorigheden, gelegen Industrielaan 14, volgens titel en thans ten kadaster gekend sectie C nummer 160/A/2 voor een oppervlakte van zevenduizend driehonderd negentien vierkante meter (7.319 m2).

2/ De handelszaak gekend onder de naam WS LOGISTICS gevestigd te 9990 Maldegem, Ambachtenlaan 4, BTW BE 0878,192.468.

En dit voor de aankoopprijs van ÉÈN MILJOEN HONDERD VIJFTIGDUIZEND EURO (1.150.000,00 ¬ ).

Alsook de ondertekening van de bijgaande kredietakte jegens de "KBC BANK", waarvoor een hypothecaire inschrijving wordt verleend voor een bedrag in hoofdsom van 150.000,00-euro in hoofdsom, akte hypothecaire volmacht jegens dezelfde bank voor een bedrag in hoofdsom van 1.050.000,-euro in hoofdsom en de akte pand handelszaak voor een bedrag van 150.000,00-euro in hoofdsom.

ZEVENDE BESLISSING

De vergadering verleent toestemming om voorgaande rechtshandeling te stellen en kent aan:

De Heer SCHOUTEN Maurice Phillip Aalbrecht, geboren te Vilvoorde op zeven april negentienhonderd vijfenzeventig, nationaal nummer 75.04.07 281-45, wonende te 2018 Antwerpen, Quellinstraat 29;

alle bevoegdheden toe voor de uitvoering van voorgaand besluit in naam en voor rekening van de vennootschap, en bijgevolg om in naam en voor rekening van de zaakvoerder klasse A de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "WS LOGISTICS", gevestigd te zetel te 9990 Maldegem, Ambachtenlaan 4, KBO BTW BE 0878.192.468, RPR Gent, te vertegenwoordigen, en onder de lasten en onder de voorwaarden die vermeld staan in het ontwerp van notaris Thomas Dusselier te Knokke-Heist, als koper de akte te ondertekenen houdende de aankoop van voorschreven onroerend goed en als kredietnemer de akten van krediet, hypothecaire volmacht en pand handelszaak te ondertekenen.

Om zich aile titels en stukken te laten overhandigen, hiervoor kwijting te verlenen, aile akten en notulen te ondertekenen, aile verklaringen van opdrachten te aanvaarden, alle overschrijvingen en ontheffingen uit te voeren, de prijs te betalen in handen van de eigenaar of gedelegeerde of naar rangorde geklasseerde schuldeisers, authentieke kwijting voor de genoemde prijs te verkrijgen, met schrapping van de arnbtshalve inschrijving indien nodig, eender welke bevelschriften vorderen.

Om over te gaan tot aile consignaties, eender welk aanbod van gerede betaling doen en in geval van moeilijkheden, in rechte de levering van het onroerend goed en de uitvoering van de daar de eigenaar aangegane verbintenis na te streven, de ontbinding van de overeenkomst en schadevergoeding te vorderen.

Om met het ocg op het voorgaande alle akten en stukken te verlijden en te ondertekenen, domicilie te kiezen, in de plaats te stelten en oves het algemeen alles te doen wat nnodzakelisk is.

Binnen het kader van de aldus gedelegeerde bevoegdheden, wordt de zaakvoerder klasse A van de vennootschap op geldige wijze verbonden door de handtekening van de Heer SCHOUTEN Maurice voornoemd.

Handelend binnen dit kader, dient de Heer SCHOUTEN Maurice voornoemd, geen enkele bijzondere of voorafgaandelijke machtiging voor te leggen.

ACHTSTE BESLISSING

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer teleggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

NEGENDE BESLISSING

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerders om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

VOLMACHT

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan kantoor Flamand & Partners, te 8300 Knokke-Heist, 't Walletje 18, en aan alle bediende en aangestelden, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van aile administratieve formaliteiten te verzekeren.

---- voor eensluidende analytisch uittreksel ------

Worden hierbij tegelijk neergelegd :

- expeditie van de akte

- gecoordineerde statuten

(getekend) geassocieerd notaris Thomas Dusselier

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

12/02/2013
ÿþ Mod Word 11,1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~

1111111e1.11jIllilil

be: a. BE Sta

i

NEERGELEGD-3 1 JAN. 2013

RECHTertiffiqtAN

KOOPHANDEL TE GFNT

Ondernemingsnr : 0878.192.468

Benaming

(voruit) : RR LOGISTICS

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : Ambachtenlaan 4 te 9990 Maldegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Thomas Dusselier te Knokke-Heist op achtentwintig januari

tweeduizend en dertien, neergelegd ter registratie te Knokke-Heist, blijkt dat de algemene vergadering volgende

beslissing heeft genomen

EERSTE BESLISSING

De vergadering neemt kennis van het verslag opgemaakt overeenkomstig artikel 288 van het Wetboek van;

vennootschappen en keurt dit verslag eenparig goed.

TWEEDE BESLISSING

De vergadering beslist de huidige 100 aandelen op te delen in twee klassen aandelen 'A' en `B', met dien

verstande dat:

1° de Heer RUEBENS Rik één (1) aandeel van de klasse A bekomt;

2° de NV RINCO negenenveertig (49) aandelen van de klasse A bekomt,

3° de Comm.V. WS MANAGEMENT vijftig (50) aandelen van de klasse B bekomt.

De vergadering beslist het artikel 5 van de statuten aan te vullen met het volgende:

De aandelen worden onderverdeeld in twee aandelengroepen, te weten:

1. aandelen van categorie A; en

2, aandelen van categorie B. Indien een bestaande vennoot inschrijft op additionele aandelen, dan zullen

deze aandelen, eenmaal verworven, automatisch tot dezelfde categorie van aandelen behoren als die waartoe

de aandelen waarvan hij reeds de eigenaar is, behoren

DERDE BESLISSING

De vergadering beslist de overdrachtregeling van de aandelen te wijzigen door integrale vervanging van het.

artikel 9 van de statuten door de volgende tekst:

"Artikel 9 OVERDRACHT OF OVERGANG VAN DE AANDELEN

Paragraaf 1

Behoudens hetgeen bepaald is in hoofdstuk VI van de statuten in geval de vennootschap slechts één

vennoot telt, gelden de volgende regels.

De aandelen mogen, op straffe van nietigheid, slechts overgedragen worden mits naleving van het

hieronder, in paragraaf 2, vernielde.

Onder overdracht van aandelen worden begrepen: niet alleen de overgang van aandelen onder levenden,

hetzij aan een aandeelhouder van een andere groep, hetzij aan een derde, en naar aanleiding van overlijden;

maar ook, in geval de aandelen zijn ingeschreven op naam van een vennoot  rechtspersoon, de overgang van

de aandelen in de vennootschap, ais gevolg van een wijziging, hetzij bij leven hetzij door overlijden, van het

aandeelhouderschap van de vennoot -- rechtspersoon.

Paragraaf 2.a

De aandelen, in het bezit van hetzij natuurlijke personen hetzij rechtspersonen, kunnen vrij overgedragen

worden voor zover de overnemer is:

 ofwel, zo die er is, een bestaande aandeelhouder van dezelfde groep;

 ofwel, een rechtspersoon die voor tachtig procent wordt gecontroleerd door de overdrager;

(dochteronderneming);

 ofwel, een rechtspersoon met dezelfde aandeelhouders als die welke de overdrager controleren

(zusteronderneming);

 ofwel, dezelfde aandeelhouder als die welke de overdrager voor vijfenzeventig procent controleren

(moeder).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Verlies van die controle, na een overdracht, heeft ontbindende werking onder voorbehoud van de

mogelijkheid voor de overdrager om, indien hij zijn aandelen alsnog wil overdragen, de in navolgende paragraaf

bepaalde procedure toe te passen.

Paragraaf 2.b

Voor het overige, kunnen de aandelen alleen worden overgedragen nadat zij bij voorkeur aan alle mede -

vennoten zijn aangeboden voor overname.

Daartoe worden volgende regels nageleefd:

Q' De vennoot - overdrager of de rechtverkrijgenden van een overleden vennoot moeten vooraf het bestuur schriftelijk inlichten, met vermelding van (1) het aantal over te dragen aandelen; (2) de aanduiding van de kandidaat-overnemer; en in casu (3) het door de kandidaat-overnemer getekend verlangen vennoot te worden; (4) de voorgestelde ovemameprijs en het bewijs dat de kandidaat-overnemer over de (financiële) middelen beschikt vereist voor de betaling van de overnameprijs.

Q' Het bestuur zal de voormelde gegevens, binnen de 7 dagen na ontvangst ervan bij aangetekend schrijven overmaken aan alle mede - vennoten met de vraag of zij (1) bij voorkeur, de over te dragen aandelen wensen over te nemen, en, zo ja, voor hoeveel aandelen; (2) bij niet (volkomen) uitoefening van hun voorkeurrecht, instemmen met de overdracht aan de opgegeven kandidaat-overnemer.

Q' De vennoten zullen over 2 maand tijd beschikken vanaf de postdatum van voormelde aangetekende verwittiging om bij aangetekend schrijven te antwoorden. De vennoten die nalaten (tijdig) schriftelijk te antwoorden, zullen verondersteld worden het hun geboden voorkeurrecht niet uit te oefenen en toe te stemmen in de overdracht.

Q' Het bestuur zal alle belanghebbenden (mede - vennoten en overdrager of rechtverkrijgenden), binnen de 7 dagen na het verlopen van voormelde 2 maanden, de onderscheiden antwoorden laten kennen.

Q' Indien er geen eensgezindheid bestaat tussen de mede - vennoten die bij voorkeur de over te dragen aandelen wensen over te nemen, worden de over te dragen aandelen evenredig verdeeld, pro rata het aantal aandelen dat zij reeds in eigendom bezitten vôôr bedoelde overdracht. ln geval één of meer vennoten het hun geboden voorkeurrecht niet zouden uitoefenen, zal hun verzaking pro rata het recht van de andere vennoten verhogen.

Q' Indien het hierboven beschreven voorkeurrecht op het geheel of een deel van de aandelen niet wordt uitgeoefend, zullen de aandelen waarop het voorkeurrecht niet werd uitgeoefend, naar de kandidaat-ovememer overgaan, op voorwaarde dat alle vennoten, zonder uitzondering, deze kandidaat-overnemer aanvaarden. De vennoot, waarvan de aandelen worden aangeboden, heeft bij deze beslissing geen stem.

Bij weigering van de kandidaat-overnemer, zullen de aandelen waarop het voorkeurrecht niet (geheel) werd uitgeoefend, overgenomen worden, aan dezelfde prijs en modaliteiten als de kandidaat-overnemer, door een kandidaat, aangewezen door een bijzondere algemene vergadering, te houden uiterlijk binnen de maand na ontvangst van de kennisgeving van het antwoord van de onderscheiden vennoten, Een gebrek aan beslissing of indien de vergadering niet bijeen komt, wordt geacht een goedkeuring te zijn.

Q' De waarde van de over te dragen aandelen zal vastgesteld worden volgens hun waarde op datum van de voorgestelde overgang, (1) ofwel, volgens raming en onderling akkoord tussen belanghebbende partijen; (2) ofwel, naar schatting van deskundigen door elk der belanghebbende partijen te benoemen en te bekostigen,

De deskundigen zullen rekening houden met alle gegevens die de waarde van de aandelen kunnen beïnvloeden en met de bestaansmogelijkheden van de vennootschap. Over meningsverschillen zal worden beslist door een deskundige-mediator die, op hun verzoek, zal worden aangewezen door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van de plaats waar de vennootschap gevestigd is. Tegen de beslissing van de deskundige-mediator staat geen rechtsmiddel open. De kosten verbonden aan de aanstelling van een deskundige-mediator zullen pro rata door de afkopenden en de verkopenden worden gedragen.

Q' De waardebepaling en het akkoord tussen betrokkenen moeten vastgesteld zijn ten laatste binnen de zes maanden na ontvangst van de kennisgeving door de vennoot - overdrager of de rechtverkrijgenden van de overleden vennoot.

Q' Elke overdracht onder levenden, aan het voorkeurrecht onderworpen, is onderworpen aan de voorwaarde dat de kandidaat-overnemer zich ertoe verbindt om de aandelen van de mede - vennoten die het wensen mee aan kopen tegen dezelfde voorwaarden.

Q' Onverminderd de overige sancties van gemeen recht, zijn de overdrachten van aandelen met schending

van onderhavig artikel niet tegenwerpelijk.

Daarenboven verplicht een inbreuk op één van de hiervoor aangegane verbintenissen de overtreder tot

betaling, bij wijze van forfaitaire schadevergoeding, van 1.500 EUR per procent aandelen waarop de overdracht

betrekking heeft.

VIERDE BESLISSING

De vergadering beslist om de naam van de vennootschap te wijzigen in "WS LOGISTICS".

Comparanten verklaren dat ondergetekende notaris hen op de hoogte heeft gebracht van artikel 65 van het

Wetboek van vennootschappen inzake de naam van een vennootschap en ontslaan ondergetekende notaris

van verdere opzoeking in deze.

Artikel 1 van de statuten wordt als volgt gewijzigd:

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij

draagt de benaming: WS LOGISTICS.

VIJFDE BESLISSING

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerders aangaande de

uitbreiding van het maatschappelijk doel, alsmede van de staat van activa en passiva afgesloten per 21

november 2012.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/02/2013 - Annexes du Moniteur belge 4-, De aanwezige vennoten erkennen een afschrift van dit verslag alsmede van de staat van activa en passiva

afgesloten per 21 november 2012 te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen,

Het verslag van de zaakvoerders, alsmede van de staat van activa en passiva zullen neergelegd worden op

de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

ZESDE BESLISSING

De vergadering beslist het doel van de vennootschap te wijzigen door de tekst van artikel 3 van de statuten

aan te vullen met de volgende tekst;

1) na het eerste gedachtenstreepje:

- levering van meubels en huishoudapparaten;

- meubelbewaarplaatsen;

- transportbedrijf; het organiseren van goederenvervoer en alle transport over de weg; het spoor, te water

(binnen -, zee- en kustwateren) of via de lucht, zowel nationaal als internationaal;

het organiseren van verhuizingen van het meubilair van particulieren, kantoren, werkplaatsen of fabrieken;

expeditieactiviteiten, koerierdiensten en dergelijke;

besteldiensten, het ophalen van vracht en het groeperen van individuele vracht voor de verzending, het

distribueren en thuisbezorgen van vracht bij aankomst;

- alle vervoerondersteunende activiteiten;

alle activiteiten welke samenhangen met en direct of indirect verband houden met de organisatie van het

vrachtvervoer en de vervoersactiviteiten, waaronder de goederenbehandeling, zoals het vervullen van los- en

laadoperaties, inklaren of uitklaren, stockeren of verdelen, de formaliteiten van expediteur en

douaneformaliteiten, het controleren, wegen en meten, inslaan, conditioneren, verpakken, stockeren en

overslaan van, goederen en koopwaren;

dienstverlening in dit kader aan personen of bedrijven;

in hetzelfde verband, het aankopen en verkopen, huren en verhuren van alle soorten materialen, voertuigen,

en machines, met of zonder chauffeur;

- het uitbaten van een onderneming voor vervoersbemiddeling;

- het huren of verhuren, het leasen en het ter beschikking stellen op welke wijze ook aan derden van

transportmiddelen en ander rollend materieel, met of zonder bestuurden

2) na het tweede gedachtenstreepje:

- het optreden als tussenpersoon in de handel in het algemeen;

3) na het vierde gedachtenstreepje ` ... toegevoegd of toe te voegen aan de bovengenoemde onroerende goederen':

- het leveren van diensten aan ondernemingen als onderaannemer, het uitvoeren van allerlei karweien en klussen voor ondernemingen en particulieren;

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

- het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of -ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

4) na de zin `Het leveren van alle mogelijke diensten in het kader van het maatschappelijk doel waaronder patrimoniumbeheer.':

Dit alles in zoverre de hiervoor gemelde activiteiten niet onderworpen zijn aan bijzondere wettelijke bepalingen of reglementeringen.

Die activiteiten omvat in het hierboven vermeld doel waartoe een voorafgaande toelating van de bevoegde overheid of een daartoe bevoegd organisme, een attest of getuigschrift vereist is, die gereglementeerd zijn of aan toelatingsvoorwaarden onderworpen, kan de vennootschap in onderaanneming laten uitvoeren door een rechtspersoon die aan de gestelde voorwaarden voldoet, tenzij de vennootschap, of een persoon in de door de wetgeving en/of toepasselijke reglementering vereiste verhouding verbonden aan de vennootschap, over de nodige attesten, stukken en/of toelatingen beschikt opdat de vennootschap die activiteiten zelf mag uitoefenen.

Dit doel mag verwezenlijkt worden zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, hetzij rechtstreeks, hetzij onrechtstreeks, bij middel van versmelting, afstand, deelneming of financiële tussenkomst in andere soortgelijke ondernemingen of gelijk welke wijze.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

5) daarop aan te vullen met de bestaande tekst `De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële,

mits zich te schikken naar de wettelijke regels terzake,'

ZEVENDE BESLISSING

De vergadering beslist het artikel 14 van de statuten aan te vullen met:

1) de eerste zin wordt aangevuld als volgt:

De besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen, ongeacht het aantal ter stemming

vertegenwoordigde aandelen, en bij onthouding, met meerderheid van de overige stemmen.,

Dit alles behoudens de bij de wet bepaalde bijzondere meerderheden.

2) na de laatste zin wordt dit artikel aangevuld met:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

t_ Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de

vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming, dan moet het rondschrijven, waarvan hierna sprake, minstens twintig dagen voor de datum van de jaarvergadering worden verstuurd.

De voorzitter van het college van zaakvoerders, de zaakvoerder of het college zal een rondschrijven, per fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit versturen naar alle vennoten, zaakvoerders, commissarissen, obligatie- of certificaathouders, met de vraag aan de vennoten, de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen een termijn van twintig dagen na ontvangst van het randschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap.

Gebrek aan (tijdig) antwoord op een regelmatig rondschrijven, wordt geacht een onthouding uit te maken, waardoor de beslissing wordt genomen op basis van het aantal op correcte manier getekend teruggestuurde antwoorden.

ACHTSTE BESLISSING

De vergadering beslist de eerste zin van het artikel 20 inzake het bestuur van de vennootschap te vervangen met:

De vennootschap zal bestuurd worden door één of meer zaakvoerders, naargelang het aantal aandelengroepen, met dien verstande dat er steeds een gelijk aantal bestuursleden dient te worden benoemd per categorie aandelen.

Ten gevolge van deze beslissing, verzoeken compara nten ondergetekende notaris te acteren dat:

1° de NV RINCO dient beschouwd te worden als voorgedragen door de vennoten van de klasse A;

2° de Comm.V. WS MANAGEMENT dient beschouwd te worden ais voorgedragen door de vennoten van de klasse B.

NEGENDE BESLISSING

1) De vergadering beslist de eerste zin van het artikel 21 te laten voorafgaan met:

Paragraaf 1

Het college van zaakvoerders wordt behoorlijk bijeengeroepen door een zaakvoerder, ten minste drie dagen voor de datum voorzien voor de vergadering.

De oproeping geschiedt geldig per brief, telefax of e-mail.

De vergaderingen worden gehouden in België of in het buitenland, op de plaats zoals aangeduid in de oproeping; dan wel per telefoon- of videoconferentie.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap dit vereisen, kunnen de besluiten worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Deze procedure kan niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening.

Elke zaakvoerder die een vergadering van de raad bijwoont of zich erop laat vertegenwoordigen wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd.

Een zaakvoerder kan er eveneens aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproeping en dit voor of na de vergadering waarop hij niet aanwezig is.

ledere zaakvoerder kan door middel van een stuk dat zijn handtekening draagt (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in art. 1322 al. 2 B.W.) waarvan kennis is gegeven per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek, volmacht geven aan een ander lid van het college van zaakvoerders om hem op een welbepaalde vergadering te vertegenwoordigen. Een zaakvoerder mag meerdere van zijn collega's vertegenwoordigen en mag, benevens zijn eigen stem, evenveel stemmen uitbrengen ais hij volmachten heeft ontvangen.

Het college van zaakvoerders zal, indien zij regelmatig is bijeengeroepen, geldig beraadslagen en beslissen ongeacht het aantal tegenwoordige of vertegenwoordigde leden.

Elke beslissing van de raad wordt genomen met gewone meerderheid der stemmen van de tegenwoordige of vertegenwoordigde bestuurders, en, bij onthouding van één of meer onder hen, met gewone meerderheid van de andere bestuurders..

De stem van degene die de vergadering voorzit geldt niet ais doorslaggevend.

De besluiten van het college van zaakvoerders worden vastgelegd in notulen die ondertekend worden door de voorzitter van de vergadering en de leden en worden ingelast in een speciaal register.

De volmachten worden gehecht aan de notulen van de vergadering voor dewelke ze zijn gegeven.

De afschriften of uittreksels die bij een rechtspleging of elders moeten worden voorgelegd, worden geldig ondertekend door de voorzitter of door twee zaakvoerders.

Paragraaf 2

Het college van zaakvoerders is bekleed met de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

2) De vergadering beslist de laatste zin van het artikel 21 te vervangen door:

Paragraaf 3

Het mandaat van de zaakvoerder(s) is kosteloos, tenzij de algemene vergadering anders beslist,

In dit geval kan door de algemene vergadering, onverminderd de vergoeding van hun kosten, een vaste

wedde worden toegekend die zal aangerekend worden als algemene kost van de vennootschap.

TIENDE BESLISSING

De vergadering beslist de eerste zin van het artikel 22 van de statuten te vervangen met:

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap, In geval er er meerdere zaakvoerders zijn, zal de vennootschap geldig vertegenwoordigd worden door hun collegiaal optreden, met uitzondering van de vertegenwoordiging voor wat betreft het dagelijks beheer die steeds geldig kan door het optreden van één zaakvoerder.

ELFDE BESLISSING

De vergadering beslist het nieuw artikel 22 van de statuten aan te vullen met

Teneinde de efficiënte werking van de vennootschap niet in het gedrang te brengen en het paralyserend effect bij de besluitvorming ter vergadering an hetzij de vennoten hetzij de zaakvoerders te verhinderen, zijn de leden van de vergadering ertoe gehouden hun stemgedrag te motiveren, met het oog op de controle over het misbruik van stemrecht.

Indien er gedurende een periode van één maand geen overeenstemming wordt bereikt, omdat er een ernstig meningsverschil of ernstige blokkering bestaat, kan de meeste gerede partij de andere per aangetekend schrijven meedelen dat er een patstelling bestaat.

Na ontvangst van deze mededeling wordt automatisch een «afkoel»-periode van 10 dagen ingelast, gedurende dewelke overleg zal worden gepleegd met het oog op het bewerkstelligen van een oplossing,

Indien na verloop van de «afkoel»-periode nog steeds geen overeenstemming is bereikt, wordt in onderling overleg een verslag opgesteld houdende de omschrijving van de discussiepunten en de visies hierop. Indien zij geen overeenstemming bereiken omtrent het verslag stelt elk van hen een schriftelijke verklaring op, waarin de feiten en de verschillende visies die het voorwerp zijn van de discussie, worden opgenomen.

Voormeld verslag of verklaringen worden voorgelegd aan een deskundige, aan te stellen binnen de 10 dagen volgend op het verloop van de «afkoel»-periode, op kosten van de vennootschap en in onderling overleg.

Bij gebrek aan overeenstemming over de aanstelling van de deskundige, zal deze op vraag van de meest gerede partij worden aangeduid door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van het rechtsgebied waarbinnen de maatschappelijke zetel zich bevindt,

De deskundige zal omtrent de voorliggende discussiepunten een bindend advies geven rekening houdend met het belang van de Vennootschap en dit binnen een periode van 20 dagen volgend op zijn aanstelling, TWAALFDE BESLISSING

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer teleggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake,

DERTIENDE BESLISSING

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerders om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

VOLMACHT

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan kantoor Flamand & Partners, te 8300 Knokke-Heist, Natiënlaan 125, en aan alle bedienden en aangestelden, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren

----------voor eensluidende analytisch uittreksel----------

Worden hierbij tegelijk neergelegd

- expeditie van de akte

- bijzonder verslag van zaakvoerders

- staat van activa en passiva

- gecoordineerde statuten

(getekend) geassocieerd notaris Thomas Dusselier

Voor- behouden -aan hét Belgisch Staatsb lad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 28.06.2012, NGL 14.08.2012 12403-0595-023
23/11/2011
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0878.192.468

Benaming

(voluit) : RR LOGISTICS

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : AMBACHTENLAAN 4 TE 9990 MALDEGEM

Onderwerp akte : ONTSLAG ZAAKVOERDER

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/11/2011- Annexes du Moniteur belge UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING VAN 9 NOVEMBER 2011.

Conform de ontslagbrief d.d. september 2011, aanvaardt en acteert de vergadering, met ingang van 10 november 2011, het ontslag van:

mevrouw Christel De Vos (NN 650305 296 67), wonende te 2970 Schilde, Pater Nuyenslaan 28, als zaakvoerder van de vennootschap.

De vergadering beslist eenparig niet in vervanging te voorzien.

RINCO NV

VASTE VERTEGENWOORDIGER

RIK RUEBENS

ZAAKVOERDER



Moe 2.1

(1\ i ul`" ',"í

ri ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

1 0 NOV. 2011

RECHTBANK VAN

Koopt-ie.mei TE GENT

~

11

*11176261

23/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 18.08.2011 11406-0229-024
09/02/2011
ÿþ Mod 2.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad









" 11021659

2 S JAN. 2011

Kt?4nit :~Griffie~ ~

CENT

Ondernemingsnr : 0878.192.468

Benaming

(voluit) : RR LOGISTICS

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : AMBACHTENLAAN 4 TE 9990 MALDEGEM

Onderwerp akte : BENOEMING BIJKOMEND ZAAKVOERDER

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING GEHOUDEN OP 17 JANUARI 2011.

Met éénparigheid van stemmen wordt beslist te benoemen tot bijkomend niet statutair zaakvoerder, met Ingang op 1 januari 2011 voor onbepaalde duur, de COMM.V.WS MANAGEMENT, gevestigd te 9990 Maldegem, 't Rivierenhof 80, ingeschreven in het rechtspersonenregister met ondernemingsnummer 0832 727 578, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger Wim Sesier (NN 780804 365 45), belast met de uitvoering van deze bestuursfunctie in naam en voor rekening van de besturende vennootschap.

RINCO NV - vaste vertegenwoordiger Ruebens Rik -

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/02/2011- Annexes du Moniteur belge

02/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 24.06.2010, NGL 01.07.2010 10243-0120-014
08/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 25.06.2009, NGL 06.07.2009 09350-0373-013
28/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 26.06.2008, NGL 24.07.2008 08446-0149-014
02/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 28.06.2007, NGL 30.07.2007 07485-0358-013
28/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 25.06.2015, NGL 27.07.2015 15341-0315-017

Coordonnées
WS LOGISTICS

Adresse
AMBACHTENLAAN 4 9990 MALDEGEM

Code postal : 9990
Localité : MALDEGEM
Commune : MALDEGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande