WSL-BIO


Dénomination : WSL-BIO
Forme juridique :
N° entreprise : 461.467.107

Publication

16/07/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behoude aan het Belgiscl

StaatsblE

NEERGELEGD

- 7 MI 2014

RECHTBANK VAN

KOOPHANCQVIfitGENT

iiiilign0111111

Ondernemingsnr 461.467.107

Benaming

(vol uit) : WSL-B10

(verkort) :

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap

Zetel: Groendreef 101, 9880 Aalter, België

(volledig adres)

Onderwerp akte: In vereffeningstelling en sluiting

Er blijkt uit een akte de dato 30.0:62014 verleden voor Meester Pablo DE DONCKER, Geassocieerd Notaris, lid van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Pablo & Pierre DE DONCKER, Geassocieerde Notarissen», met zetel te 1000 Brussel, 51 Oude Graanmarkt, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Brussel onder nummer 0820.822.809, handelende overeenkomstig artikel 53 §2 laatste alinea van de Wet van 16 maart 1803 (25 Ventôse  5 Germinal jaar X1) houdende de organisatie van het notariaat, neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent voor registratie dat de hiernagenoemde personen een Naamloze vennootschap hebben gesloten:

BERAADSLAGINGEN:

De algemene vergadering gaat over tot de beraadslaging en de stemming van de agendapunten.

Eerste beslissing: Verslagen overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen:

Verslag van de Raad van Bestuur

De algemene vergadering ontslaat de voorzitter om lezing te geven van het verslag van de Raad van

Bestuur opgemaakt overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen.

Staat van actief en passief:

De staat van activa en passiva werd afgesloten op 31 mei 2014 en werd neergelegd op het bureau.

Verslag van de bedrijfsrevisor:

De algemene vergadering ontslaat de voorzitter om lezing te geven van het verslag van de bedrijfsrevisor Ernst & Young Bedrijfsrevisoren, te Diegem, De Kleetlaan 2, vertegenwoordigd door mevrouw Danielle Vermalen en aangeduid door de Raad van Bestuur, en verslag uitbrengende over voormelde staat van activa en passive. Voormeld verslag werd opgemaakt overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen:

Dit verslag besluit als volgt:

" In het kader van het voorstel tot ontbinding en sluiting van de vereffening van WSL-B10 NV heeft de raad van bestuur, overeenkomstig artikel 181§1 van het Wetboek van Vennootschappen, een staat van activa en passive opgesteld afgesloten per 31 mei 2014. Deze staat van activa en passiva, opgesteld overeenkomstig artikel 28§2 van het koninklijk besluit van 30 januari 2001, toont een balanstotaal van 376,26 EUR en een negatief eigen vermogen van 435.006,44 EUR.

Op basis van onze controlewerkzaamheden, die uitgevoerd werden overeenkomstig de normen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, kunnen wij besluiten dat de staat van activa en passive afgesloten per 31 mei 2014, de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de raad van bestuur met succes zullen gerealiseerd worden."

Ernst & Young Bedrijfsrevisoren

Vertegenwoordigd door mevrouw Danielle Vermaelen"

Tweede beslissing: Voorstel tot vervroegde ontbinding van de vennootschap en in vereffeningsteliing van de vennootschap.

De vergadering beslist om de vennootschap vervroegd te ontbinden en haar in vereffening te stellen vanaf heden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Perde beslissing: Artikel 185 van het Wetboek van vennootschappen (Beslissing om geen vereffenaar aan te stellen)  De bestuurders worden ten aanzien van derden als vereffenaars beschouwd - Machten aan de vereffenaar

Overeenkomstig artikel 185 van het Wetboek van vennootschappen wordt door de algemene vergadering beslist om geen vereffenaars aan te stellen. Hieruit volgt dat de huidige bestuurders van de vennootschap ten aanzien van derden als vereffenaars worden beschouwd. De huidige bestuurders zijn thans:

1° De heer SIMON Irwin David, geboren in CANADA op 30 juli 1958, van Amerikaanse nationaliteit, wonende te 10021 New York (USA) Park Avenue 875, met als nummer RBis: 584730 075 87,

2* De heer SMITH Stephen Jay, geboren te New York (USA) op 12 februari 1960, van Amerikaanse nationaliteit, wonende te 10901 New York (USA), 35 Coe Farm Road, Montebello, met als nummer RBis: 604212 161 63.

3° Mevrouw FALTISCHEK Denise Menikheim, geboren te New York (USA) op 8 april 1973, van Amerikaanse nationaliteit, wonende te 11050 New York (USA), Richards Road 38, Port Washington, met als nummer RBis: 734408 062 84,,

De vergadering verleent aan de bestuurders die de functie van vereffenaars uitoefenen ten aanzien van derden de meest uitge-breide machten, zoals voorzien in de artikelen 184 tot 193 van het Wetboek van Vennootschappen.

Zij mogen de in artikel 186 van het Wetboek van Vennootschappen voorziene hande-lingen stellen zonder de machti-ging van de algemene vergadering te behoenven in de ge-ivallen waar dit voorzien is en meer bepaald alle rechtsgedingen voeren als eiser of als verweerder, alle betalingen ontvangen, opheffing van inschrijving verlenen met of zonder kwijting, alle roerende waarden van de vennootschap te gelde maken, aile handelspapieren endosseren, dadingen of compromissen aangaan betreffende alle geschillen Hij kan de onroerende goederen van de vennootschap openbaar verkopen indien hij de verkoop nodig acht voor de betaling van de schulden van de vennootschap.

Inzondenheid mogen zij de onroerende goederen van de vennootschap inbrengen in andere vennoobschappen, en de ervoor verkregen aandelen vendeten of tengelde maken, of deze onroeren-de goede-Ten vervreem-iden.

Zij kunnen, maar alleen met machtiging van de algemene vergadering, verleend overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen, de handel of het bedrijf voorzetten tot de tegeldemaking, leningen aangaan voor de betaling van de schulden van de vennootschap, handelspapier uitgeven, de goederen van de vennootschap hypothekeren of in pand geven.

Zij worden vrijgesteld van het opmaken van een inventaris en zullen kunnen verwijzen naar de boeken en ge-.schriften van de vennootschap.

Zij kunnen aile derde personen in hun macht en plaats doen treden, doch enkel voor bijzondere en be-paalde zaken.

Zij kunnen de vennootschap in ontbinding vertegenwoordigen in de akten - ook deze waarbij een ministerieel of openbaar ambtenaar tussenkomt alsmede in rechtszaken zonder zijn bevoegdheid tegenover derden te rechtvaardigen.

De vergadering beslist bovendien om hen geen vergoeding te betalen.

Vierde beslissing: Voorlopige ontlasting aan de Raad van Bestuur

De algemene vergadering beslist ontlasting te geven aan de Raad van Bestuur voor de uitoefening van hun mandaat voor het lopende maatschappelijke boekjaar, onder voorbehoud van datgene dat zou blijken uit het verslag van de Raad van Bestuur die de functie van vereffenaars uitoefenen en dat ten hunner laste kan gelegd worden.

Vijfde beslissing: Verzaking aan artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen

De Raad van Bestuur, in functie van vereffenaars attesteert dat:

* aile aandeelhouders aanwezig en/of vertegenwoordigd zijn;

* de vennootschap geen enkel actief meer bezit;

* zij geen schuldeisers meer heeft;

* zij geen fiscale schulden heeft.

Er werd verzaakt door de aandeelhouders aan de termijn voorzien bij artikel 194 van het Wetboek van

Vennootschappen, aangezien zij verklaren voldoende geïnformeerd te zijn omtrent het beheer en de belegging

van de maatschappelijke waarden, van de rekeningen en de stukken van de vennootschap. Zij verklaren

eveneens elke mogelijkheid te hebben gehad tot het individuele onderzoeksrecht en ontlasten de Raad van

Bestuur in functie van vereffenaars van om het even welke verantwoordelijkheid hieromtrent.

Dientengevolge stellen zij voor om de vereffening onmiddellijk af te sluiten.

Zesde beslissing: Sluiting van de vereffening

De algemene vergadering beslist dat de boeken en documenten van de vennootschap zullen neergelegd en

bewaard worden gedurende een periode van vijf jaar op de zetel van de vennootschap.

ii

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

De sommen en waarden die nog zouden toekomen aan de schuldeisers en/of aan de aandeelhouders en' waarvan de overdracht hen niet is kunnen gebeuren zullen gedeponeerd worden bij de Deposito-en Consignatiekas.



Vermits er niets meer op de agenda staat wordt onderhavige vergadering afgesloten om 12 uur 30.

Voor gelijkvormig uittreksel

Pablo De Doncker, geassocieerd notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/07/2014 - Annexes du Moniteur belge Tegelijk hiermee neergelegd: een uitgifte van de akte.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

24/02/2014
ÿþr" a Mal woad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i i



+140x8638*

NEERGELEGD

I 0 -02.- 20*

gECHNDZ,GENT

1(.aop~ïA,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr: 0461.467.107

Benaming

(voluit) : WSL-BIO

(verkort):

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Groendreef, 101, B-9880 Aalter

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag - Benoeming

Uittreksel uit de Notulen van de Buitengewone Algemene Vergadering gehouden op 30.12.2013.

De algemene vergadering neemt akte van het ontslag van dhr. Philippe Woitrin, Princes Paolalaan 12, 8300 Knokke als bestuurder en gedelegeerd bestuurder. Dit ontslag gaat in op 1 januari 2014.

In zijn plaats wordt benoemd ais bestuurder en gedelegeerd bestuurder, dhr. Irwin D, Simon,

Park Avenue 875, 10021 NEW YORK (USA).

Deze benoeming gaat in op 1 januari 2014 voor zes jaar.

De algemene vergadering neemt akte van het ontslag van dhr. Michael Speiller, 186 Ketay

Drive, S. East Northport, 11731 NEW YORK, als bestuurder.

Dit ontslag gaat In op 1 januari 2014,

De algemene vergadering beslist ais nieuwe bestuurders te benoemen :

Dhr. Stephen Smith, 35 Coe Farm Road, Montebello, 10901 NEW YORK

Mevr, Denise Faltischek, 38 Richards Road, Port Washington, New York 11050

Deze benoemingen gaan in op 1 januari 2014 voor zes jaar.

Irwin D. Simon

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luiti B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

27/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 31.10.2013, NGL 20.01.2014 14011-0363-027
21/12/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 25.10.2012, NGL 14.12.2012 12668-0248-026
13/06/2012
ÿþMod Wald 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

111fl II I Y I1VIMIIIill

*12104893*

NEERGELEGD

0 4 JUNI 2012

RECHTBANK VAN -

KOOPHA4T~L TEGi=.~ Ty

Ondernemingsnr : 0461.467.107

Benaming

(voluit) : WSL Bio

(verkort) :

Rechtsvoren : Naamloze Vennootschap

Zetel : Groendreef 101,9880 Aalter

(volledig adres)

Onderwerp akte : Hernieuwing mandaat Commissaris Revisor Ernst & Young

Met éénparigheid van stemmen heeft de Algemene Vergadering van 27 oktober 2011 volgende beslissing genomen

Hernieuwing van het mandaat tot Commissaris Revisor voor een periode van drie jaar tot en met de Algemene Vergadering van 2014

Bedrijfsrevisoren Ernst & Young BCVBA, De Kleetlaan 2, 1831 Diegem

vertegenwoordigd door mevrouw Danielle Vermaelen.

Opgemaakt te Aalter op 27 oktober 2011

Philippe Woitrin

Gedelegeerd Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

19/01/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 27.10.2011, NGL 12.01.2012 12009-0130-026
26/11/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 28.10.2010, NGL 22.11.2010 10610-0189-026
20/11/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 29.10.2009, NGL 16.11.2009 09853-0009-026
29/12/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 30.10.2008, NGL 22.12.2008 08851-0290-025
14/01/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 25.10.2007, NGL 08.01.2008 08002-0140-032
22/01/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 26.10.2006, NGL 15.01.2007 07008-0179-027
01/12/2005 : ME. - JAARREKENING 30.06.2005, GGK 27.10.2005, NGL 28.11.2005 05869-0079-026
28/12/2004 : BL621558
10/12/2004 : BL621558
05/12/2003 : BL621558
25/09/2003 : BL621558
27/11/2002 : BL621558
27/11/2002 : BL621558
18/09/2002 : BL621558
04/07/2001 : BL621558

Coordonnées
WSL-BIO

Adresse
GROENDREEF 101 9880 AALTER

Code postal : 9880
Localité : AALTER
Commune : AALTER
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande