WULOPLANT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WULOPLANT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 435.342.037

Publication

13/06/2014
ÿþWord 11.1

In de bijiagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neeriegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KUOPRANDEL, GENT

03 JUNI 2011e

AFDELING DENDERMONDE

Griffie

11J1.11M11 Il

behr dal Bel Staa

---------

Ondernemingsnr : 0435.342.037

Benaming

(voluit) : WULOPLANT

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: 9270 Laame (Kaiken), Heirweg 90

(volledig adres)

Onderwerp akte: STATUTENWIJZIGING

Uit een akte verleden voor notaris Wim Van Damme te Lochristi op 27 mei 2014 blijkt dat de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid de volgende statutenwijziging goedkeurde

1. Kennisname van het verslag van de zaakvoerders de dato 1 april 2014.

De vergadering neemt kennis van het bijzonder verslag van de zaakvoerders van 1 april 2014 me betrekking tot de voorgenomen dividenduitkering en kapitaaisverhoging overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen en artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen. Dit verslag zal aan onderhavige akte gehecht blijven met het oog op de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

2. Toekennen van een dividend.

De vergadering beslist een dividend toe te kennen voor een brutobedrag van vijfhonderdduizend euro (¬ 500.000) te verminderen met het bedrag van de roerende voorheffing van tien procent (10 °A) in totaal vierhonderdvijftigduizend euro (¬ 450.000) netto-dividend.

3. Kennisname van het verslag van de bedrerevlsor de dato 26 mei 2014.

De voorzitter leest het in de agenda aangekondigde verslag opgesteld door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid F. VAN VLAENDEREN BEDRIJFSREVISOR EN C°, gevestigd te 9860 Oosterzele, Geraardsbergsesteenweg 92, vertegenwoordigd door de heer Frans Van Vlaenderen, bedrijfsrevisor, voor.

De conclusies van bet verslag van de bedrijfsrevisor, aangesteld door de zaakvoerders, worden hierna letterlijk weergegeven:

BESLUITEN

Ondergetekende, Frans VAN VLAEIVDEREN Bedriffsrevisor, vennoot en zaakvoerder van de BV

BVBA F. Van Vlaenderen, Bedrijfsrevisor & C°, met zetel te 9860 Oosterzele, Geraardsbergse Steenweg 92, werd op 1 april 2014 aangesteld door de zaakvoerders van de BVBA WULOPLANT met maatschappelijke zetel te 9270 KALKEN (Laarne) Heirweg 90 om verslag uit te brengen over de voorgenomen inbreng in nature bij de kapitaalverhoging bestaande uit de hiervoor beschreven vermogensbestanddelen zijnde inbrengen van bestaande schuldvorderingen tbv vierhonderd vijftig duizend Euro (450.000,00 ¬ )

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedresrevisoren inzake inbreng in nature bij de kapitaalverhoging.

Ingevolge het ingestelde onderzoek besluit ondergetekende:

- De intentie geuit is om een kapitaalverhoging door te voeren bij de BVBA WULOPLANT middels een inbreng in natura van de vordering van de aandeelhouders uit de dividenduitkering ten bedrag Eur 500.000,00 onder afhouding van 10 % roerende voorheffing conform artikel 537 van het Wetboek van de Inkomstenbelastingen. Net totale netto dividendbedrag zal Eur 450.000,00 bedragen;

Het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in nature.

- dat de beschrijving van de inbreng in nature aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt;

- dat de voor de inbreng in nature door de partijen weerhouden methoden van waardering

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met de vergoeding voor een bedrag van Eur 450.000,00 zodat de inbreng niet overgewaardeerd is;

Indien aile vennoten besluiten om de ontvangen netto dividenduitkering in het kapitaal te incorporeren, zef als vergoeding voor deze inbreng 3.526 nieuwe aandelen van de BVBA WULOPLANT, zonder nominale waarde, gelijk aan de bestaande aandelen voor een totale waarde van Eur 450.000,00 worden uitgegeven. De nieuw uit te geven aandelen zullen als volgt worden toegekend mits een eventuele vergoeding afhankelijk van de huwelijkstoestand

* aan de heer en mevrouw Luc Wulteputte  Hilde OST 3.526 aandelen

Door de inbreng in nature zal het kapitaal worden verhoogd met Eur 88.150,00 Euro en de incorporatie van een uitgiftepremie van 361.850,00 Euro teneinde het te brengen van 50.000,00 Eur op 500.000,00 Euro.

Huidig rapport wordt afgeleverd onder de uitdrukkelijke opschortende voorwaarde dat alle aandeelhouders van de vennootschap hun reeds uitgedrukte intentie daadwerkelijk uitvoeren. Indien echter na de beslissing van dividenduitkering een of meerdere aandeelhouders niet wensen deel te nemen aan de voorziene kapitaalverhoging zal het kapitaal slechts worden verhoogd ten bedrage van het netto dividendbedrag ontvangen door de aandeelhouders welke wel wensen in te tekenen op de kapitaalverhoging.

Ondergetekende wil er tenslotte aan herinneren dat zijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting, of met andere woorden, dat ons verslag geen "fairness opinion" is.

Oosterzele, 26 mei 2014

Frans Van Vlaenderen

Bedriffsrevisor

Dit verslag zal, samen met het verslag van de zaakvoerders, aan onderhavige akte gehecht blijven met het oog op de neeriegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

4. Eerste kapitaalsverhoging.

De vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, het kapitaal van de vennootschap een eerste maai te verhogen met achtentachtigduizend honderd vijftig euro (¬ 88.150) zodat het kapitaal zal verhoogd worden van vijftigduizend euro (¬ 50.000) tot honderdachtendertigduizencl honderd vijftig euro (¬ 138.150) door het creëren van drieduizend vijfhonderd zesentwintig (3.526) nieuwe aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen, en die in de winsten zullen delen pro rata temporis.

Op deze drieduizend vijfhonderd zesentwintig (3.526) nieuwe aandelen zal worden ingeschreven voor de totale prijs van vierhonderdvijftigduizend euro (¬ 450.000) door inbreng van de schuldvordering die de vennoten hebben lastens deze vennootschap, zijnde de vordering tot voormelde dividenduitkering, waarvan:

achtentachtigduizend honderd vijftig euro (¬ 88.150) zal geboekt worden als kapitaal;

- driehonderdéénenzestigduizend achthonderd vijftig euro (¬ 361.850) ais uitgiftepremie.

Ieder nieuw aandeel en de daarbij horende uitgiftepremie zal worden volgestort in kapitaal ten belope van honderd procent (100 %).

De vergadering beslist dat de kapitaalsverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng door de vennoten van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde de vordering tot de voormelde dividenduitkering, die zij hebben lastens de vennootschap en welke uitvoerig beschreven staan in het verslag van de bedresrevisor,

Deze inbreng wordt vergoed door de gezamenlijke creatie van drieduizend vijfhonderd zesentwintig (3.526) aandelen, zonder nominale waarde, die identiek aan de bestaande aandelen zijn en die vanaf de eerstvolgende gewone algemene vergadering in de uitgekeerde winst zullen deelnemen. Deze aandelen worden volledig volgestort aan de inbrengers toegekend.

5. Inschrijving op de kapitaalsverhoging en volstorting van de nieuwe kapitaalaandelen. De echtgenoten Wulteputte - Ost, wonende te 9270 Laarne (Kalken), Heirweg 90, verklaren hun schuldvordering ten belope van vierhonderdvijftigduizend euro (¬ 450.000) in deze vennootschap in te brengen, nadat zij hebben verklaard volkomen op de hoogte te zijn zowel van de statuten als van de financiële toestand van de vennootschap en van de voorstellen die op de agenda van deze vergadering zijn ingeschreven.

Als vergoeding voor deze inbreng worden aan de echtgenoten Wulteputte - Ost, voornoemd, drieduizend vijfhonderd zesentwintig (3.526) nieuwe aandelen, zonder nominale waarde, toegekend, die identiek aan de bestaande aandelen zijn en die vanaf de eerstvolgende gewone algemene vergadering in de uitgekeerde winst zullen deelnemen.

De voorzitter verklaart en alle aanwezigen op de vergadering erkennen dat ieder aandeel waarop aldus werd ingeschreven, volgestort is:

- in kapitaal ten belope van honderd procent (100 %), zijnde in totaal achtentachtigduizend honderd

Luik B - Vervolg

..........................

vijftig euro (¬ 88.150);

- de daarbij horende uitgiftepremie, eveneens ten belope van honderd procent (100 %), zijnde in

totaal driehonderdéénenzestigduizend achthonderd vijftig euro (E 361,850).

6. Vaststelling van de verwezenlijking van de eerste kapitaalsverhoging.

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapi-taalsverhoging van achtentachtigduizend honderd vijftig euro (¬ 88.150) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk werd gebracht op honderdachtendertigduizend honderd vijftig euro (E 138.160), vertegenwoordigd door vijfduizend vijfhonderd zesentwintig (5.526) kapitaalaandelen, zonder nominale waarde, die ieder één/vijfduizend vijfhonderd zesentwintigste (1/5.5265w) van het kapitaal vertegenwoordigen.

7. Plaatsing van de uitgiftepremie op een onbeSchikbare rekening "Uitgiftepremies".

De vergadering beslist het bedrag van de uitgiftepremie, zijnde globaal driehonderdéénenzestigdui-zend achthonderd vijftig euro (¬ 361,850) te praatsen op een onbeschikbare rekening "Uitgiftepremies", die, zoals de andere inbrengen, strekt tot waarborg van derden en die slechts zal kunnen verminderd of opgeheven worden op de wijze vereist door het Wetboek van Vennootschappen.

8. Tweede kapitaalsverhoging.

De vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, het kapitaal van de vennootschap een tweede maal te verhogen met driehonderd-éénenzestigduizend achthonderd vijftig euro (¬ 361.850) zodat het kapitaal zal verhoogd worden van honderdachtendertigduizend honderd vijftig euro (¬ 138.150) tot vijfhonderdduizend euro (¬ 500.000) door incorporatie van voormelde uitgiftepremie, hetzij driehonderdéénenzestigduizend achthonderd vijftig euro (¬ 361.850).

Deze tweede kapitaalsverhoging wordt gerealiseerd zonder creatie van nieuwe aandelen.

9. Vaststelling van de verwezenlijking van de tweede kapitaalsverhoging.

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde tweede kapitaalsverhoging van driehonderdéénenzestigduizend achthonderd vijftig euro (¬ 361.850) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk op vijfhonderdduizend euro (¬ 500.000) werd gebracht, vertegenwoordigd door vijfduizend vijfhonderd zesentwintig (5.526) kapi-taataandelen, zonder nominale waarde, die ieder één/vijfduizend vijfhonderd zesentwintigste (1/5.526ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

10. Aanpassing van artikel 5 van de statuten.

Om de statuten in overeenstemming te brengen met de voorgaande besluiten tot kapitaalsverhoging beslist de vergadering om de tekst van artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst: 'ARTIKEL 5: KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op VIJFHONDERDDUIZEND EURO (¬ 500.000), vertegenwoordigd door vijfduizend vijfhonderd zesentwintig (5.526) aandelen zonder nominale waarde, elk met een fractiewaarde van één vijfduizend vijfhonderd zesentwintigste (1/5.526sie) van het kapitaal.

Bk aandeel heeft recht op één stem."

11. Bevoegdheden van de zaakvoerder.

De vergadering kent de zaakvoerder aile bevoegdheden toe voor de uitvoering van deze besluiten evenals aan DPO Accountancy Noord, gevestigd te 9041 Oostakker, Kleemstraat 84, inclusief de bevoegdheid tot indeplaatsstelling, de bevoegdheden om de noodzakelijke wijzigingen door te voeren bil de Administraties, in het bijzonder bij de kruispuntenbank en de B.T.W.,

Voor eensluidend uittreksel, bestemd voor publicatie

Wim Van Damme

Notaris

2/6/2014

Tezelfdertijd neergelegd

- uitgifte van de akte;

- notulen van de zaakvoerder

- verslag bedrijfsrevisor

publicatielijst;









Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

DeloudeR

aan het

Belgisch

4 Staatsblad

27/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 20.12.2013, NGL 22.01.2014 14011-0220-016
12/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 31.12.2012, NGL 08.02.2013 13029-0153-015
30/12/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 23.12.2011, NGL 28.12.2011 11651-0192-016
26/01/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 07.01.2011, NGL 25.01.2011 11012-0258-016
20/01/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 21.12.2009, NGL 18.01.2010 10015-0077-016
12/12/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 03.12.2008, NGL 11.12.2008 08845-0296-016
14/01/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 28.12.2007, NGL 11.01.2008 08009-0145-016
19/12/2006 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 15.11.2006, NGL 13.12.2006 06905-0111-015
20/12/2005 : ME. - JAARREKENING 30.06.2005, GGK 16.11.2005, NGL 14.12.2005 05888-0231-015
16/12/2004 : ME. - JAARREKENING 30.06.2004, GGK 17.11.2004, NGL 06.12.2004 04832-0076-017
04/10/2004 : DE042718
12/12/2003 : DE042718
19/12/2002 : DE042718
01/06/1994 : DE42718
19/10/1988 : DE42718

Coordonnées
WULOPLANT

Adresse
HEIRWEG 90 9270 KALKEN

Code postal : 9270
Localité : Kalken
Commune : LAARNE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande