WVDV CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WVDV CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 546.649.834

Publication

14/10/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr Benaming

Rechtsvorm "

Zetel

Onderwerp(en) akte :

0546.649.834

WVdV Consulting

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

9180 Moerbeke-Waas, Bloemisterijhof 17

ONTBINDING EN DEFINITIEVE SLUITING

Voor- 111%111E11 111

behouder

aan het

Belgisch

Staatsblet





NEERGELEGD

02 KT. 2014

Griffie

RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL TE GENT

Uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering opgemaakt door notaris Pierre De Brabander, te Eksaarde, op 29 september 2014, te registreren, van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "WVdV Consulting", met zetel te 9180 Moerbeke-Waas, Bloemisterijhof 17, ingeschreven met ondernemingsnummer 0546.649.834 RPR Gent, blijkt dat de vennootschap definitief heeft opgehouden te bestaan.

De algemene vergadering heeft immers het volgende beslist/vastgesteld:

1. De enige vennoot verklaarde eerder reeds kennis te hebben gekregen van het verslag van de zaakvoerders de dato vijftien september tweeduizend veertien waarin het voorstel tot ontbinding van de vennootschap wordt toegelicht. Bij dit verslag is een staat van activa en passiva gevoegd, afgesloten op twaalf september tweeduizend veertien.

De vergadering besprak dit verslag. Uit dit verslag en gemelde staat van actief en passie blijkt onder andere dat:

- geen vereffenaar wordt aangeduid;

- aile schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd;

dat terugname van het resterend actief gebeurt door de enige vennoot.

De vergadering verklaarde dat er sinds de opmaak van voormelde staat van activa en passiva geen (nieuwe) schulden zijn ontstaan.

Ingevolge het bovenvermelde en doordat de enige vennoot aanwezig was en alle agendapunten genomen werden met eenparigheid van stemmen, kon artikel 184 § 5 van het Wetboek van Vennootschappen toegepast worden (dit is de zogenaamde "ééndagsprocedure").

2. De enige vennoot verklaarde tevens kennis te hebben gekregen van het revisoraa verslag over gemelde staat van activa en passive, gevoegd bij het verslag van de zaakvoerder, opgemaakt op tweeëntwintig september tweeduizend veertien door bedrijfsrevisor, de heer Geert Van Hemelryck, voor de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA A 8t F Bedrijfsrevisoren, te 9100 Sint-Niklaas, Plezantstraat 8 b.

De besluiten van dit verslag luiden als volgt:

"ln het kader van de procedure van ontbinding voorzien in artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen, heeft de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "WVDV Consulting" te 9180 Moerbeke-Waas, Bloemisterijhof 17, een boekhoudkundige staat van activa en passiva per 12 september 2014 opgesteld die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van voornoemde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

" Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/10/2014 - Annexes du Moniteur belge vennootschap, een balanstotaal geeft van EUR 1.950,83 en een netto-actief van EUR 1.352,62.

. .. Op grand van de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd in overeenstemming met de toepasselijke beroepsnormen betreffende de controle bij de vereffe-ning van vennootschappen met een beperkte aansprake-lijkheid, zoals opgelegd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, kunnen wij bevestigen dat:

, * deze boekhoudkundige staat per 12 september 2014 werd opgesteld onder de verantwoordelijkheid van het be-stuursorgaan van de vennootschap;

* deze boekhoudkundige staat per 12 september 2014 de toestand van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "WVDV Consulting" volledig, getrouw en juist weergeeft ter voorlichting van de enige vennoot in het kader van de besluitvorming betreffende de ontbinding van de betreffende vennootschap.

Op grond van de informatie die ons door het bestuursor-gaan werd overgemaakt en als gevolg van de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroeps-normen van het instituut van de Bedrijfsrevisoren, hebben wij vastgesteld dat aile schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controle-verslag werden betaald. Ter zake maakt ondergetekende een algemeen voorbehoud met betrekking tot mogelijke navorderingen inzake Vennootschapsbelasting, BTW en Sociale Wetgeving voor wat betreft de nog niet definitief goedgekeurde contro-lejaren van de vennootschap.

Bovendien willen wij erop wijzen dat de roerende voorheffing op de liquidatieboni die zal ontstaan op het moment van het nemen van de beslissing tot vereffe-ning door de algemene vergadering zal voldaan worden door de zaakvoerder voor rekening van de enige vennoot alvorens de uitkering van de beschikbare liquide middelen aan de enige vennoot zal worden verricht.

Het ligt in de bedoeling van de zaakvoerder om de ontbinding en de vereffening in één akte te doen voor zover er geen schulden aan derden meer zullen zijn op de datum van het verlijden van de notariële akte van de in vereffeningstelling en de sluiting van de vereffening. Zodoende werd in het bijzonder verslag van de zaakvoerder geen vereffenaar aangesteld.

Dit verslag is enkel bedoeld om de enige vennoot een beter inzicht te verschaffen in de werkelijkheid van het netto-actief en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend. Opgemaakt op 22 september 2014,

A & F Bedrijfsrevisoren Burg. BVBA

vertegenwoordigd door

Geert Van Hemelryck

Bedriffsrevisor"

3. De vergadering besloot de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "WVdV Consulting" te ontbinden en dit vanaf 29 september 2014.

4. De algemene vergadering stelde vast dat de vennootschap reeds de facto werd vereffend vddr haar ontbinding door de zaakvoerder, de heer Van de Velde Wim.

De algemene vergadering verzaakte aan de termijn en de formaliteiten voorzien in artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen en de enige vennoot bevestigde voldoende kennis te hebben van aile rekeningen, stukken en documenten in verband met de vereffening.

5. De vergadering stelde vast dat ingevolge voormelde vereffening de facto en ontbinding de heer Van de Velde Wim wordt ontheven van zijn taak als zaakvoerder en dat er aan hen volledige kwijting wordt verleend.

6. De algemene vergadering stelde vast dat vereffening werd beschouwd als beëindigd en als afgesloten. De vennootschap houdt bijgevolg definitief op te bestaan met ingang van negenentwintig september tweeduizend veertien.



V- oore behouden ' aan het Belgisch Staatsblad Luik B - Vervola



7. De algemene vergadering meldde dat de boeken en bescheiden zullen neergelegd en bewaard worden gedurende de wettelijke verplichte termijn te 9180 Moerbeke-Waas, Bloemisterijhof 17.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

(get.)

Pierre DE BRABANDER

Notaris

Werd tegelijk hiermee neergelegd:

" de uitgifte van het proces-verbaal van negenentwintig september tweeduizend veertien;

" het verslag van de bedrijfsrevisor;

" het verslag van de zaakvoerder, met staat van actief en passief.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/10/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/02/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

- Consultancy, aan bedrijven alsook aan particulieren.

- Managementvennootschap.

- Verzekeringsonderneming.

- Hulpbedrijf in verband met financiële instellingen (voorbeeld: beheer van financiële

beurzen; commissionair in effecten, beleggingsadvies en vermogensbeheer; verzekeringsmakelaars en  agenten;...).

- Verrichten van managementdiensten in het algemeen.

- Geven van beleidsondersteunend advies en bijstand aan bedrijven in de ruimste zin van het woord.

- Advies aan bedrijven aangaande administratieve, financiële, fiscale, juridische en audittechnische aangelegenheden.

- De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, onderschrijving, deelneming of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of nog op te richten ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, waarvan het maatschappelijk doel verwant of analoog is met het hare of van aard haar maatschappelijk doel geheel of gedeeltelijk te bevorderen.

- Het beheer en de uitbreiding van een onroerend patrimonium zonder enige beperking, alsmede alle handelingen die daar rechtstreeks of onrechtstreeks verband mee houden of van die aard zijn de opbrengst van haar goederen te bevorderen, zoals daar zijn: de aankoop, de verkoop, de ruiling, de verhuring, het onderhoud, de verfraaiing, alle handelingen in verband met de verwerving of de overdracht en terbeschikkingstelling van alle onroerende goederen.

- De vennootschap zal alle leningen kunnen aangaan en terugbetalen, hypothecaire en andere, met het oog op het verwerven van roerende goederen of waarden indien zij dat doelmatig nodig acht.

- Zij kan, zonder dat enige opsomming beperkend kan worden uitgelegd, ook handlichting geven van alle hypotheken in haar voordeel genomen, met of zonder betaling, en alle handelingen stellen die zelfs maar nuttig zijn voor het verwezenlijken van haar doel.

- De vennootschap kan ook worden omgevormd in een rechtswezen met een andere vorm.

- De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Dit alles zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming met derden.

12. de jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op een andere plaats aangewezen in de oproeping op laatste donderdag van de maand juni om achttien uur, en voor het eerst in het jaar tweeduizend zestien;

13. Het stemrecht wordt uitgeoefend zoals in de wet is bepaald. De statuten bevatten geen bijzondere voorwaarden voor de aandeelhouders inzake de toelating tot de algemene vergadering. Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot. Sterkmaking voor een afwezige vennoot en handelen bij wijze van zaakwaarneming of naamlening is verboden.

De instrumenterende notaris bevestigt dat een bedrag van 12.400,00 euro voorafgaand aan de oprichting, in overeenstemming met artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening nummer BE07 0017 1964 2066 bij de naamloze vennootschap  BNP PARIBAS FORTIS , zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 12 februari 2014 afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier zal bewaard blijven.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

(get.)

Pierre De Brabander

Notaris

Tegelijk hiermee werd neergelegd:

Coordonnées
WVDV CONSULTING

Adresse
BLOEMISTERIJHOF 17 9180 MOERBEKE-WAAS

Code postal : 9180
Localité : MOERBEKE-WAAS
Commune : MOERBEKE-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande