WWK-INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WWK-INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 878.290.458

Publication

21/01/2014
ÿþApiiirm Ped Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





MON (TE

14 -0

ELGISCH S

-htiti._u 1.1....i.....-11....1L.8.....21._, .

- 2014 rAATsRA

-2 JAN. 2014 i

RECHTBANK VAN

KOOPHeffire. TE GENT



I*F11,11111t!11 uhl

111

li

Ondernemingsnr ; 0878.290.458

Benaming

(voluit) : VVWK-INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel 9080 Lochristi, Koning Albertlaan 58/0101

(volledig adres)

Onderwerp akte: STATUTENWIJZIGING

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Steven Verbist te Oostakker, blijkt dat de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid de volgende statutenwijziging goedkeurde

Eerste kapitaalsverhoging.

De vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, het kapitaal van de vennootschap een eerste maal te verhogen met twaalfduizend euro (¬ 12.000), zodat het kapitaal zal verhoogd worden van vijftigduizend euro (¬ 50.000) tot tweeënzestig duizend euro (¬ 62.000) door het creëren van vierentwintig (24 kapitaalaandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen, en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de inschrijving.

Op deze vierentwintig (24) nieuwe aandelen zal in geld worden ingeschreven voor de totale prijs van driehonderd tweeënveertig duizend euro (¬ 342.000), waarvan:

- twaalfduizend euro (¬ 12.000) zal geboekt worden als kapitaal;

- driehonderd dertig duizend euro (¬ 330.000) als uitgiftepremie.

Ieder nieuw aandeel en de daarbij horende uitgiftepremie zal worden volgestort in kapitaal ten belope van honderd procent (100 %).

Inschrijving op de kapitaalsverhoging en volstorting van de nieuwe kapitaalaandelen. Vervolgens hebben de vennoten verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en van de financiële toestand van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid UNK-INVEST , en in te schrijven op de vierentwintig (24) nieuwe kapitaalaandelen van deze vennootschap, tegen de globale prijs van driehonderd tweeënveertig duizend euro (¬ 342.000), en onder de hoger gestelde voorwaarden.

Vaststelling van de verwezenlijking van de eerste kapitaalsverhoging.

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalsverhoging van twaalfduizend euro (¬ 12.000) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op tweeënzestig duizend euro (¬ 62.000), vertegenwoordigd door vierentwintig (24) kapitaalaandelen zonder nominale waarde, die ieder één/honderd vierentwintigste van het kapitaal vertegenwoordigen

Plaatsing van de uitgiftepremie op een onbeschikbare rekening "Uitgiftepremies".

De vergadering beslist het bedrag van de uitgiftepremie, zijnde globaal driehonderd dertig euro (¬ 330.000) te plaatsen op een onbeschikbare rekening "Uitgiftepremies", die, zoals de andere inbrengen strekt tot waarborg van derden, en die slechts zal kunnen verminderd of opgeheven worden op de wijze vereist door het Wetboek van Vennootschappen.

Tweede kapitaalsverhoging.

De vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, het kapitaal van de vennootschap een tweede maal te verhogen met driehonderd dertig duizend euro (¬ 330.000), zodat het kapitaal zal worden verhoogd van tweeënzestig duizend euro (¬ 62.000) tot driehonderd tweeënnegentig duizend euro (¬ 392.000), door incorporatie van voormelde uitgiftepremie, hetzij driehonderd dertig duizend euro (¬ 330.000).

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad Luik B - Vervolg

Deze tweede kapitaalsverhoging wordt gerealiseerd zonder creatie van nieuwe aandelen. Vaststelling van de verwezenlijking van de tweede kapitaalsverhoging.

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde tweede kapitaalsverhoging van driehonderd dertig duizend euro (¬ 330.000) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op driehonderd tweeënegentig duizend euro (¬ 392.000), vertegenwoordigd door honderd vierentwintig (124) kapitaalaandelen zonder nominale waarde, die ieder één/honderd vierentwintigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Aanpassing van artikel 5 van de statuten.

Om de statuten in overeenstemming te brengen met de voorgaande besluiten tot kapitaalsverhoging beslist de algemene vergadering om de tekst van artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

'Artikel 5. - Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt DRIEHONDERD TWEEËNNEGENTIG DUIZEND END (¬ 392.000).

Het is volledig geplaatst en verdeeld in honderd vierentwintig (l24) aandelen zonder vermelding van een nominale waarde,"

Bevoegdheden van de zaakvoerder

De vergadering kent de zaakvoerder alle bevoegdheden toe voor de uitvoering van deze besluiten, inclusief de bevoegdheid tot indeplaatsstelling, de bevoegdheden om de noodzakelijke wijzigingen door te voeren bij de Administraties, in het bijzonder bij de kruispuntenbank en de B.T.W.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor eensluidend uittreksel, bestemd voor publicatie

Steven Verbist

Geassocieerd Notaris

26/12/2013

Tezelfdertijd neergelegd

- uitgifte van de akte

- gecoördineerde statuten;

- publicatielijst;



OpR jaadaátettsteb IYa Rdrullv& +& KridztidenReRéctci\telaaenámbdetieiighÉicágrated estrsínsnégredadxotafflaiibetzejxipaafec#Eeper bebeegdgtedeal3telytepoeodarte3aaakerieraeaferltadEte teer,tegegeessodiegen au"R°V"On)

Vex4ascNezigraer5tl-ralSítir~itelL@i[jng



10/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 31.08.2012 12540-0583-014
09/11/2011
ÿþMod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

II~NN~h~ll~~l~ í~N9Ml

*11168759

NEERGELEGD

26-10-2011

RECHTBANK VAN

KOOPHANDSreGENT

"

Dndernemingsnr : 0878.290.458

(voua) ; VAN DAMME LUC & WIM, GEASSOCIEERDE NOTARISSEN

?suhtsvorm Burgerlijke Vennootschap in vorm van Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9080 Lochristi, Koning Albertlaan 56

Glt te : STATUTENWIJZIGING

Uit een akte verleden voor notaris Filip Boone te Eeklo op 13 oktober 2011, blijkt dat de Burgerlijke Vennootschap in vorm van Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid de volgende statutenwijziging goedkeurde:

1. Wijziging naam

De vergadering beslist om met ingang vanaf heden de maatschappelijke naam te wijzigen in :

"WWK-INVEST".

2. Wijziging doel.

A) Verslag

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag dat opgesteld werd met

betrekking tot de wijziging doel en waarvan de leden verklaren kennis te hebben genomen.

In bijlage bij het verslag van de zaakvoerder is een staat van het actief en het passief van de

vennootschap afgesloten op 30 september 2011.

Dit verslag blijft bijlage aangehecht bij de notulen om neergelegd te worden op de griffie van de:

rechtbank van koophandel, samen met een afschrift van deze notulen.

B) Wijziging van het maatschappelijk doel

De vergadering beslist om het maatschappelijk doel te vervangen door het volgende :

"De vennootschap heeft tot doel, in België zowel als in het buitenland :

1. PATRIMONIUMVENNOOTSCHAP

1. het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de. aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of; onroerende zakelijke rechten;

2. het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

3. het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten. vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld; zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van 6 april 1995 inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/11/2011- Annexes du Moniteur belge

!1. HOLDING

1. het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)-publiekrechterlijk statuut;

2. het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt;

3. het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van aile verbintenissen van zelfde ondernemingen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van 6 april 1995 inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

III. CONSULTANCY- OF MANAGEMENTVENNOOTSCHAP

De vennootschap heeft als doel, zowel in België als in het buitenland, alle verrichtingen die, algemeen genomen, op een of andere wijze verband houden met:

- alle mogelijke advies- en/of diensten functies;

- consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand op voornoemd(e) gebied(en);

- het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven die op dit (die) domein(en) actief zijn, de vertegenwoordiging en het optreden ais commercieel tussenpersoon.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan in geen enkel geval activiteiten uitoefenen die deel uitmaken van de normale uitoefening van het notarisambt.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten, zoals onder meer de terbeschikkingstelling van roerende en onroerende goederen aan haar bestuurders, bij wijze van bezoldiging in natura, zelfs indien zij er niet rechtstreeks in verband mee staan."

3. Verplaatsing van de maatschappelijke zetel

De algemene vergadering beslist om de maatschappelijke zetel met ingang vanaf heden te verplaatsen naar 9080 Lochristi, Koning Albertlaan 58/0101.

4. Benoemingen en ontslagen.

De vergadering neemt kennis van het ontslag van de beide statutaire zaakvoerders, te weten de heer Wim Van Damme, en de heer Luc Van Damme.

De vergadering aanvaardt het ontslag van beide statuaire zaakvoerders met ingang vanaf heden. De vergadering beslist om mevrouw Katrien Van Den Abeele, wonende te 9080 Lochristi, Koning Albertlaan 58/0101 te benoemen als niet-statutair zaakvoerder. Haar mandaat is van onbepaalde duur en onbezoldigd.

Mevrouw Van Den Abeele is alhier tussengekomen en verklaart haar mandaat te aanvaarden.

5. Kapitaalverhoging.

De algemene vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verhogen met VIJFTIG DUIZEND EURO (¬ 50.000), om het te brengen van VIJFTIG DUIZEND EURO (¬ 50.000), op HONDERD DUIZEND EURO (E 100.000) zonder uitgifte van nieuwe aandelen, door incorporatie van een deel van de reserves.

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalvermindering van VIJFTIGDUIZEND EURO (¬ 50.000) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op HONDERD DUIZEND EURO (100.000 EUR)

6. Kapitaalvermindering.

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verminderen met een bedrag van VIJFTIG DUIZEND EURO (E 50.000) om het van HONDERD DUIZEND EURO (E 100.000) terug te brengen op VIJFTIGDUIZEND EURO (E 50.000), door terugbetaling aan van de vennoten, en dit zonder vernietiging van aandelen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/11/2011- Annexes du Moniteur belge

De vergadering beslist dat deze kapitaalvermindering zal aangerekend worden op het werkelijk gestort kapitaal_

De vergadering beslist vervolgens dat deze kapitaalvermindering zal geschieden door terugbetaling in speciën van een bedrag gelijk aan het bedrag van de kapitaalvermindering aan de vennoten in evenredigheid tot hun huidig aandelenbezit.

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalvermindering van VIJFTIGDUIZEND EURO (¬ 50.000) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op VIJFTIG DUIZEND EURO (50.000 EUR) Toelichting van de instrumenterende notaris

De aandeelhouders verklaren door ondergetekende notaris ingelicht te zijn omtrent de inhoud van het Wetboek van Vennootschappen, dat inzake reële kapitaalvermindering voorziet dat de schuldeisers, wier vordering ontstaan is voor de bekendmaking in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van de bij dit proces-verbaal besliste kapitaalvermindering, het recht hebben om binnen de twee maanden na gezegde bekendmaking een zekerheid te eisen voor de vorderingen die op het tijdstip van die bekendmaking nog niet zijn vervallen. De vennootschap kan deze vordering afweren door de schuldvordering te betalen tegen haar waarde, na aftrek van het disconto. Aan de vennoten mag bijgevolg geen terugbetaling in het kader van de hierboven besliste kapitaalvermindering gebeuren zolang de schuldeisers die binnen de hierboven bedoelde termijn van twee maanden hun recht hebben doen gelden, geen voldoening hebben gekregen.

7. Aanneming van nieuwe statuten om ze in overeenstemming te brengen met de voorgaande besluiten.

De vergadering beslist om nieuwe statuten aan te nemen met volgende kenmerken:

Rechtsvorm en naam

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en haar naam luidt : "WWK-INVEST".

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9080 Lochristi, Koning Albertiaan 58/0101.

De vennootschapszetel wordt in om het even welke plaats binnen het Vlaams en/of Brussels Gewest gevestigd door een besluit van de meerderheid van de zaakvoerder(s).

Doel

De vennootschap heeft tot doel, in België zowel als in het buitenland :

I. PATRIMONIUMVENNOOTSCHAP

1. het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

2. het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan-en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

3. het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of - ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van 6 april 1995 inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Il . HOLDING

1_ het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)-publiekrechterlijk statuut;

2. het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/11/2011- Annexes du Moniteur belge

overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt;

3. het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van 6 april 1995 inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

III. CONSULTANCY- OF MANAGEMENTVENNOOTSCHAP

De vennootschap heeft als doel, zowel in België als in het buitenland, alle verrichtingen die, algemeen genomen, op een of andere wijze verband houden met:

 alle mogelijke advies- en/of dienstenfuncties;

 consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand op voornoemd(e) gebied(en);

 het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer

van bedrijven die op dit (die) domein(en) actief zijn, de vertegenwoordiging en het optreden als

commercieel tussenpersoon.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze,

rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan in geen enkel geval activiteiten uitoefenen dien deel uitmaken van de normale

uitoefening van het notarisambt.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van

verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te

geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar

in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of

onroerende handelingen verrichten, zoals onder meer de terbeschikkingstelling van roerende en

onroerende goederen aan haar bestuurders, bij wijze van bezoldiging in natura, zelfs indien zij er

niet rechtstreeks in verband mee staan.

Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt VIJFTIGDUIZEND EURO (E 50.000).

Het is volledig geplaatst en verdeeld in honderd (100) aandelen zonder vermelding van een

nominale waarde.

Aandelen - overdracht

1. Aandelen.

De aandelen zijn op naam.

De aandelen zijn ondeelbaar.

De lidmaatschapsrechten verbonden aan een aandeel kunnen slechts worden uitgeoefend door één

enkel persoon, die zowel een natuurlijk persoon als een rechtspersoon kan zijn.

Behoort de bloot-eigendom en het vruchtgebruik van een aandeel toe aan meerdere personen, dan

worden, behoudens anders luidend akkoord tussen vruchtgebruiker en bloot-eigenaar, de eraan

verbonden lidmaatschapsrechten uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

2. Overdracht

De maatschappelijke aandelen kunnen op straf van nietigheid, niet worden overgedragen onder de levenden en ook niet overgaan wegens overlijden dan met instemming van ten minste twee derden van de vennoten die ten minste drie vierden van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld.

Deze instemming geldt in het bijzonder ook wanneer de aandelen overgedragen worden of overgaan aan een vennoot, of aan ascendenten of descendenten in rechte lijn.

Indien de overgang werd geweigerd kan iedere belanghebbende tegen deze weigering opkomen voor de bevoegde rechtbank, conform de bepalingen inzake overdracht en overgang van effecten, zoals voorzien in het wetboek van vennootschappen.

Bestuur en de vertegenwoordiging

1. Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerder(s), al dan niet vennoten. Iedere zaakvoerder beschikt individueel over de meest uitgebreide macht om alle daden van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/11/2011- Annexes du Moniteur belge

2. Vertegenwoordiging

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten

rechte.

3. Bezoldiging en duur van de opdracht

Het mandaat van de zaakvoerder(s) is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering een anders

luidende beslissing neemt.

Tezelfdertijd stelt zij vast voor welke duur de zaakvoerder aangesteld is. Deze duur kan zowel

beperkt zijn, als gelden voor onbepaalde termijn.

Algemene vergadering

1. Bevoegheid

De algemene vergadering is het orgaan van de vennootschap waarin de vennoten samenkomen om binnen de perken gesteld door de wet en de statuten te beraadslagen en besluiten te treffen ten aanzien van de werking en de structuur van de vennootschap.

Zij vertegenwoordigt alle vennoten en haar besluiten gelden ook voor vennoten die niet deelnemen aan de besluitvorming of die tegenstemden, mits de door de wet en de statuten opgelegde voorwaarden om geldig te beraadslagen en te besluiten zijn nageleefd.

2. Werking - stemrecht

De algemene vergadering wordt bijeengeroepen, beraadslaagt en treft beslissingen zoals voorgeschreven door het wetboek van vennootschappen.

Tenzij de wet of de statuten anders bepalen, worden de besluiten genomen bij eenvoudige meerderheid van stemmen. Elk aandeel heeft recht op één stem.

Op de vergadering mogen de vennoten hun stem schriftelijk uitbrengen.

Zij mogen zich door een lasthebber laten vertegenwoordigen die houder is van een schriftelijke volmacht.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

De beslissingen van de enige vennoot die handelt in de plaats van de algemene vergadering worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Het stemrecht verbonden aan aandelen ingeschreven op naam van een echtgenoot gehuwd onder het beheer van de gemeenschap van goederen, komt uitsluitend toe aan deze echtgenoot op wiens naam de aandelen zijn ingeschreven, ongeacht of deze aandelen toebehoren aan zijn persoonlijk vermogen dan wel aan het gemeenschappelijk vermogen dat bestaat tussen hem en zijn echtgenote.

3. Jaarlijkse algemene vergadering

Jaarlijks op de voorlaatste vrijdag van de maand juni om negentien uur wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de zetel van de vennootschap, of op de plaats aangeduid in de oproeping. Is deze dag geen werkdag dan wordt de vergadering op hetzelfde uur gehouden op de eerstvolgende werkdag.

Boekjaar - Jaarrekening - Bestemming van het resultaat

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar

Bij het einde van elk boekjaar wordt door de zaakvoerder(s) een inventaris opgesteld, alsmede de jaarrekening en, tenzij de vennootschap daarvan is vrijgesteld, het jaarverslag.

De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder(s) over de bestemming van het resultaat.

De netto-winst zoals die blijkt uit de resultatenrekening kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften.

Ontbinding - vereffening

De vennootschap wordt ontbonden, hetzij tengevolge van een rechterlijke beschikking die kracht van gewijsde heeft verkregen, hetzij tengevolge van een besluit van de algemene vergadering.

De algemene vergadering benoemt, bevestigd door de rechtbank van koophandel, één of meer vereffenaars.

De vereffenaars beschikken te dien einde over de ruimste bevoegdheden, verleend overeenkomstig het wetboek van vennootschappen.

In voorkomend geval bepaalt de algemene vergadering de vergoeding van de vereffenaars.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief bij voorkeur aangewend om het volstorte, niet afgeloste bedrag van de aandelen in geld of in aandelen terug te betalen.

Indien alle aandelen niet in gelijke mate volgestort werden, moeten de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, dit evenwicht herstellen door alle aandelen, op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door opvraging van bijkomende stortingen op de aandelen die niet in voldoende mate volgestort werden, hetzij door voorafgaande terugbetaling ten bate van de in een hogere mate volgestorte aandelen.

Het gebeurelijke saldo wordt gelijkelijk over alle aandelen verdeeld.

'_'.Êà fv - V&volg

8. Bevoegdheden van de zaakvoerder

De vergadering kent de zaakvoerder alle bevoegdheden toe voor de uitvoering van deze besluiten, inclusief de bevoegdheid tot indeplaatsstelling, de bevoegdheden om de noodzakelijke wijzigingen door te voeren bij de Administraties, in het bijzonder bij de kruispuntenbank.

Voor eensluidend uittreksel, bestemd voor publicatie

Filip Boone

Notaris

16/10/2011

Tezelfdertijd neergelegd

- uitgifte van de akte omvattende de gecoordineerde statuten;

- bijzonder verslag inzake doelswijziging met staat van actief en passief

- publicatielijst;

" . `' ' Vczx-

, behouder

nn hat

j :.faatsola~

I

\

Op04deitoà(%thbinpdrullugkrr" .steAdenRe:UteatcNeaasmdnalsdadtgfígeicáQaiedastrienertEareradettezotesóariéetaiear'paadecleerernmXemen) bebeegégitbcteetieigopaoeoásrieraaamnera©aíeceledáe tmealegcwmaratirsligen

vei ,:ectNeaasmdrahdtetekàr~ ng

11/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 24.06.2011, NGL 08.08.2011 11386-0261-014
15/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 25.06.2010, NGL 12.07.2010 10294-0424-014
30/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 26.06.2009, NGL 25.07.2009 09480-0211-014
01/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.06.2008, NGL 28.07.2008 08491-0271-013
27/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 22.06.2007, NGL 20.07.2007 07439-0371-014
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 17.06.2016, NGL 30.08.2016 16526-0018-012

Coordonnées
WWK-INVEST

Adresse
KONING ALBERTLAAN 58, BUS 0101 9080 LOCHRISTI

Code postal : 9080
Localité : LOCHRISTI
Commune : LOCHRISTI
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande