WWWD

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WWWD
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 543.784.473

Publication

08/01/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

- Het toestaan van leningen, voorschotten en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen of allerhande zekerheden verstrekken, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen;

- Het verlenen van adviezen van financiële, boekhoudkundige, technische, juridische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen;

- Het verlenen van bijstand en diensten, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

- Het optreden als commissionair of tussenpersoon zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, bij roerende, onroerende of commerciële activiteiten;

- Het ontwikkelen, het beheren, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa, intellectuele eigendomsrechten (registergoederen);

- De vennootschap mag alle zakelijke rechten op onroerende goederen, onder meer deze van erfpacht, opstal en vruchtgebruik verwerven, bezitten of toestaan, afstaan, verkopen. De vennootschap mag bovendien onroerende goederen aan- en/of verkopen zowel in volle eigendom, naakte eigendom, als in vruchtgebruik;

- Zij kan tevens onroerende goederen huren en verhuren;

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen;

- Alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, herstellen, beheren, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen;

- De aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen;

- Het verwerven en aanhouden van participaties en aandelen in andere vennootschappen die onroerende goederen beheren, ongeacht de juridische vorm van de vennootschappen;

- Het optreden als studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake vermogensbeheer, financiële of handelsverrichtingen, of bij onroerende transacties of projecten.

Deze opsomming is niet limitatief en in de meest ruime zin te beschouwen, voor zoveel de eventueel benodigde vergunningen en toelatingen bekomen zijn.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur en werd opgericht op 27 december 2013.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door achttienduizend zeshonderd (18.600) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder

één/achttienduizend zeshonderdste van het kapitaal

vertegenwoordigen.

De comparanten verklaarden dat op de achttienduizend zeshonderd (18.600) aandelen onmiddellijk in geld werd ingetekend voor de prijs van één euro (1,00 EUR) per aandeel, als volgt:

- door de heer Van Waes Piet, voornoemd : 4.650 aandelen, hetzij voor 4.650,00 euro;

- door de heer Froyman Jan, voornoemd : 4.650 aandelen, hetzij voor 4.650,00 euro;

- door de heer Vernaeve Wim, voornoemd : 4.650 aandelen, hetzij voor 4.650,00 euro;

- door de heer Willems Tom, voornoemd : 4.650 aandelen, hetzij voor 4.650,00 euro.

Hetzij in totaal: achttienduizend zeshonderd (18.600) aandelen of de totaliteit van het kapitaal.

Zij verklaarden en erkenden dat op elk aandeel waarop werd ingetekend volstort werd ten belope van één/derde, hetzij voor een globaal bedrag van 6.200,00 euro.

De instrumenterende notaris bevestigt dat een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR) voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig artikel 224 van het wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening bij de BNP Paribas Fortis Bank zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 27 december 2013 afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

De jaarvergadering zal gehouden worden op twee mei van elk jaar om veertien uur op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aan te duiden in de oproepingen.

Indien deze dag een zaterdag, een zondag of een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 22bis van deze statuten, dan moet het rondschrijven waarvan in dat artikel sprake minstens twintig dagen vóór de datum van de jaarvergadering worden verstuurd.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap dit vereist.

Deze vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die minstens één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in België in de oproepingsbrief meegedeeld.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan schriftelijk of per telefax of door middel van een elektronisch ingescand document voorzien van een handtekening volmacht geven, aan een vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

Nopens de beslissingen die hierna worden vermeld, kan de algemene vergadering (zowel de gewone, bijzondere als buitengewone algemene vergadering), slechts geldig beraadslagen voor zover alle vennoten aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

Wanneer dit quorum niet wordt gehaald, wordt een tweede vergadering bijeengeroepen (mits naleving van de wettelijke oproepingsformaliteiten) waarna de vergadering geldig kan beraadslagen en beslissen over de opgenomen agendapunten.

Daarenboven kunnen de hierna opgenomen beslissingen slechts genomen worden mits unanieme instemming van de aanwezige of vertegenwoordigde vennoten:

" de uitgifte van andere effecten dan aandelen;

" Benoeming en ontslag zaakvoerder(s);

" een beslissing tot inkoop van eigen aandelen;

" de goedkeuring van de jaarrekening, met inbegrip van het reserveren van winst, dan wel het toekennen van een dividend aan de aandeelhouders;

" uitkering van tussentijdse dividenden;

" de aanstelling en het ontslag van commissarissen;

" elke statutenwijziging, met inbegrip van kapitaalverhogingen en -verlagingen, fusie, splitsing of ontbinding van de vennootschap.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Worden tot statutair zaakvoerder benoemd:

1) de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Mad Men", met zetel te 9830 Sint-Martens-Latem, Kapitteldreef, 35 (belasting op de toegevoegde waarde nummer BE 0825.625.594, rechtspersonenregister Gent).

Voor deze vennootschap zal de heer Vernaeve Wim, wonende te 9830 Sint-Martens-Latem, Kapitteldreef, 35, optreden als vaste vertegenwoordiger in de zin van artikel 61 § 2 van het Wetboek van Vennootschappen;

2) de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Hendeka", met zetel te 9870 Zulte, Blauwdreef, 185 (belasting op

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

de toegevoegde waarde nummer BE 0883.427.795,

rechtspersonenregister Brussel).

Voor deze vennootschap zal de heer Van Waes Piet, wonende te 9870 Zulte, Blauwdreef, 185, optreden als vaste vertegenwoordiger in de zin van artikel 61 § 2 van het Wetboek van Vennootschappen.

3) de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Nimora", met zetel te 9000 Gent, Onderbergen 78 bus 302 (belasting

op de toegevoegde waarde nummer BE 0825.625.101,

rechtspersonenregister Gent).

Voor deze vennootschap zal de heer Froyman Jan, wonende te 9000 Gent, Onderbergen 78 bus 302, optreden als vaste vertegenwoordiger in de zin van artikel 61 § 2 van het Wetboek van Vennootschappen;

4) de gewone commanditaire vennootschap "Black Swan Investment Management", met zetel te 9000 Gent, Koningin Elisabethlaan, 22B (ondernemingsnummer 0886.050.062, rechtspersonenregister Gent). Voor deze vennootschap zal de heer Willems Tom, wonende te 9000 Gent, Koningin Elisabethlaan, 22B, voornoemd, optreden als vaste vertegenwoordiger in de zin van artikel 61 § 2 van het Wetboek van Vennootschappen.

De enige zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee of meer zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren en dienen zij allen akkoord te gaan om geldig te beslissen.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger. Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van datzelfde jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een zaakvoerder.

Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op het Wetboek van niet gehouden tot de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid, 1 ° van het Wetboek van Vennootschappen.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

overeenkomstig artikel 95 en 96 van

Vennootschappen. Het bestuursorgaan is evenwel

het opstellen van een jaarverslag zolang

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

De algemene vergadering zal bij unanimiteit van stemmen besluiten het geheel of een gedeelte van de voor uitkering beschikbare winst, na de toekenning aan de wettelijke reserve, te verdelen of te reserveren.

Nochtans mag geen uitkering geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet uitgekeerd mogen worden.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Het maatschappelijk vermogen zal eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaar(s) het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Het eventuele batig vereffeningssaldo zal naar evenredigheid met het aantal aandelen dat ze bezitten onder de vennoten verdeeld worden, waarbij aan elk aandeel dezelfde rechten zullen toekomen. Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN.

1. Eerste boekjaar en eerste algemene vergadering

Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging op de griffie van een uittreksel van deze akte en wordt afgesloten op eenendertig december tweeduizend veertien.

De eerste algemene vergadering heeft plaats in het jaar tweeduizend vijftien.

3. Overneming van de verbintenissen namens de vennootschap in oprichting

De ondergetekende notaris wijst erop dat de promotoren zoals bedoeld in het hierna vermeld artikel, mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zullen zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, bekrachtigt in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het wetboek van vennootschappen.

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 wetboek van vennootschappen, de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen van 17 december 2013.

Volmacht : de voornoemde oprichters werden allen vertegenwoordigd door mevrouw Ramaut Heike Lien, wonende te 9940 Evergem, Snepdreef, 39 krachtens een onderhandse volmacht die aan de akte gehecht is gebleven.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Maggy Vancoppernolle

Notaris

08/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 20.08.2015, NGL 31.08.2015 15570-0353-012

Coordonnées
WWWD

Adresse
COUPURE 64 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande