WYLLEMAN-VAN DE KEERE GEASSOCIEERDE NOTARISSEN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WYLLEMAN-VAN DE KEERE GEASSOCIEERDE NOTARISSEN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 476.566.641

Publication

12/05/2014
ÿþOndernerningsnr : 0476.566.641

Benaming (votuit):WYLLEMAN-VAN DE KEERE GEASSOCIEERDE NOTARISSEN

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Sleidinge-Dorp 102

9940 Evergem-Sleidinge

Onderwerp akte :BVBA: ontbinding

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt en gesloten door geassocieerd notaris Christian Van Belle, geassocieerd notaris in de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE GROO, BLINDEMAN, VAN BELLE, PARMENIER & VAN OOST, GEASSOCIEERDE NOTARISSEN", met zetel te 9000 Gent, Kouter 27, op 31 maart 2014, dat de buitengewone algemene vergadering van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'WYLLEMAN-VAN DE KEERE GEASSOCIEERDE NOTARISSEN" is bijeengekomen en dat onder meer volgende beslissingen werden genomen met éénparigheid van stemmen:

Ee ste besluit Vervroegde ontbinding

De vergadering beslist tot vervroegde ontbinding van de vennootschap onder de" opschortende voorwaarde van de eedaflegging door de heer Ruben Van Maelzaeke, na zijn aanstelling door de Minister van Justitie als geassocieerd notaris in de nieuwe notarisassociatie Wylleman-Van de Keere-Van Maelzaeke Geassocieerde Notarissen te Sleidinge Vanaf de dag van de vervulling van deze opschortende voorwaarde zal de vennootschap nog enkel bestaan voor de noodwendigheden van haar vereffening.

Tweede besluit

De vergadering onderzoekt het verslag van de zaakvoerders van 20 februari 2014, dat een toelichting geeft omtrent het besluit om tot de ontbinding van deze vennootschap onder de gezegde opschortende voorwaarde over te gaan.

De vergadering verklaart kennis te hebben gehad van dit verslag váôr het verlijden van deze akte en keurt thans dit verslag goed.

De vergadering onderzoekt vervolgens de staat van activa en passive, afgesloten per 31 december 2013 die gevoegd is bij het hiernavermelde verslag van de bedrijfsrevisor en keurt deze staat eveneens goed.

Door de zaakvoerders werd de heer Willem Waeterloos, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BAKER TILLY BELGIUM BEDRIJFSREVISOREN", met zetel te 9090 Melle, Çollegebaan 2d, aangewezen teneinde verslag uit te brengen over de voormelde staat van activa en passive.

De conclusie van dit verslag wordt alhier letterlijk overgenomen als volgt:

'Ondergetekende, Burg. CVBA Baker Tilly Belgium Bedrijfsrevisoren, met maatschappelijke zetel te 9090 Melle, Collegebaan 2d, vertegenwoordigd door de heer Willem Waeterloos, vennoot en bedresrevisor, werd op 20 februari 2014 door de statutaire zaakvoerders van de BV BVBA Wylleman - Van de Keere geassocieerde notarissen, aangesteld om ingevolge artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen, een verslag op te stellen aangaande de boekhoudkundige staat van activa en passive per 31 december 2013, van de BV BVBA Wylleman - Van de Keere geassocieerde notarissen, met maatschappelijke zetel te Evergem, Sleidinge-Dorp 102 naar aanleiding van de ontbinding van de vennootschap.

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van vennootschappen hebben de zaakvoerders van de BV BVBA Wylleman - Van de Keere

Op de laatste blz. van Luik g vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

) -4

mod 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter gn

1,1011,11

I UI

4-"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

geessocieerde notarissen een boekhoudkundige staat, afgesloten op 31 december 2013, opgesteld die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van ¬ 7.992.406,21 en een netto-actief van E 204.959,70. Uit de controlewerkzaamheden, die ondergetekende heeft uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, onder voorbehoud van volgend punten:

- de volledigheid van de fiscale en sociale schulden;

- de inbaarheid van de handelsvorderingen meer bepaald de 'te ontvangen erelonen' ten bedrage van ¬ 200,00, de 'klantenvordering' ten bedrage van ¬ 463,15 en de oninbare 'debet aktekosten' voor een p.m. waarde;

- het bestaan van de provisie eindejaarspremie ten bedrage van ¬ 75.715,88;

- de volledigheid van de provisie voor vereffeningskosten, voor een bedrag van ¬ 2.500,00.

Correctie Omschrijving Aanpassing in  of + van het netto-actief

, Netto-actief volgens balans 31.122013 C 204.959,70

1 Oninbare handelsvordering ¬ .163,15

2 Oninbare vorderingen m.b.t. debet aktekosten (niet kwantificeerbaar op heden) p.m.

. 3 Oninbare vordering  te ontvangen ereloon confrater ¬ 200,00

4 Provisie eindefaarspremie (tegen te draaien) + ¬ 75.715,88

5 Niet voorzien vereffeningskosten ¬ 2.500,00

Netto-actief na correcties (excl. p.m.) ¬ 277.512,43

Uit de waardering van de activa- en passivabestanddelen per 31 december 2013 en rekenng houdend met de correcties supra weergegeven, blijkt dat het balansmatig eigen vermogen van de BV BVBA Wylleman  Van de Keere geassocieerde notarissen een positieve waarde (=netto-actief) van ¬ 277.512,43 heeft (excl. de pin. waande van de oninbare vorderingen m.b.t. de debet aktekosten).'

De vermelde verslagen zullen tegelijk met de uitgifte van deze akte worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Derde besluit Verlenen van ontslag aan de zaakvoerders

De vergadering stelt vast dat het ontslag van de zaakvoerders, Annelies Wylleman en Bart Van de Keere, beide voornoemd, evenals de voormelde burgerlijke vennootschappen-zaakvoerders zal ingaan op de dag van de vervulling van de voormelde opschortende voorwaarde. De beslissing om hen kwijting en volledige ontlasting voor de door hen uitgevoerde opdracht te verlenen zal genomen worden samen met de beslissing tot afsluiting van de vereffening van de vennootschap.

Vierde besluit: Mandaat ad hoc

De vergadering verleent onder de voormelde opschortende voorwaarde een mandaat ad hoc aan Annelies Wylleman om van zodra de opschortende voorwaarde vervuld is, het verzoekschrift te ondertekenen waarbij de homologatie van de benoeming van de vereffenaars gevraagd wordt aan de voorzitter van de rechtbank van koophandel.

Vijfde besluit: Benoeming van de vereffenaars

De vergadering beslist mits vervulling van de voormelde opschortende voorwaarde aan te stellen ais vereffenaars, met het recht om elk afzonderlijk te handelen, mevrouw Annelles Wylleman en de heer Bart Van de Keere, beiden voornoemd, die verklaren niet getroffen te zijn door enig beroepsverbod en die verklaren bovenvermelde benoeming te aanvaarden.

In verband met de vergoeding van de vereffenaars beslist de vergadering dat ze hun mandaat onbezoldigd zullen uitoefenen.

De aanstelling van de vereffenaars zal, eens de opschortende voorwaarde vervuld is, ter goedkeuring worden voorgelegd aan de voorzitter van de Rechtbank van Koophandel. De aldus benoemde vereffenaars treden pas in functie na de bevestiging van hun benoeming door de voorzitter van de Rechtbank van Koophandel.

Zesde besluit: Vaststelling van de machten en de vergoedingen van de vereffenaars

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen dat de vereffenaars de meest uitgebreide bevoegdheden tot vereffening hebben, zoals voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Elke vereffenaar mag afzonderlijk handelen en mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving en mag verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere beletselen.

Elke vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap.

" Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

n'ad 11.1

»

Onder zijn verantwoordelijkheid en voor bijzondere en welbepaalde handelingen kan hij aan één of meerdere mandatarissen een wel bepaald deel van zijn bevoegdheden overdragen tijdens een vooropgestelde termijn.

Aile stukken uitgaande van een ontbonden vennootschap vermelden dat zij in vereffening is, Alle akten waarbij de vennootschap in vereffening verbonden wordt, zullen worden getekend door een der vereffenaars.

De associatie Wylleman-Van de Keere-Van Maelzaeke Geassocieerde notarissen werd goedgekeurd bij Ministerieel Besluit van 25 maart 2014, gepubliceerd in het Belgisch Staatsbiad van 8 april 2014, en de heer Ruben Van Maelzaeke heeft heden de eed ais geassocieerd notaris afgelegd.

Aldus zijn de voormelde voorwaarden vervuld.

Voor beredeneerd uittreksel

Afgeleverd met als doel de neerlegging ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel

Christian Van Belle

Geassocieerd notaris

Tegelijk neergelegd

- expeditie pv buitengewone algemene vergadering

- verslag van de zaakvoerder

- revisoraal verslag

- proces-verbaal van 14 april 2014 houdende de eedaflegging door de heer Ruben Van

Maelzaeke voor de voorzitter van de rechtbank van eerste aanleg te Gent

401"- `0Voor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

























Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

08/09/2014 : GET001484
16/07/2013 : GET001484
15/06/2012 : GET001484
15/07/2011 : GET001484
14/07/2010 : GET001484
30/07/2009 : GET001484
05/01/2009 : GET001484
05/08/2008 : GET001484
02/04/2007 : GET001484
28/04/2005 : GET001484
17/06/2004 : GET001484
17/07/2003 : GET001484

Coordonnées
WYLLEMAN-VAN DE KEERE GEASSOCIEERDE NOTARISS…

Adresse
SLEIDINGE-DORP 102 9940 EVERGEM

Code postal : 9940
Localité : Sleidinge
Commune : EVERGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande